TANKAR

Inne i en fas i livet när jag är så säker och vet. Samtidigt som jag aldrig varit mer osäker. Och inte ovetandes. Gud. Skulle vilja hoppa framåt i tiden och.. Eller nä. Jag vill leva här och nu. Problemen ska man väl lära sig att ha handskas med. De följer ju en genom hela livet.

På söndag åker i alla fall jag till Turkiet. Spyr nästan av resfeber, redan! Men oj vad härligt.


CAN'T SLEEP

Håhåjaja, kan inte sova.. Är pirrig i magen(varför får ni veta om någon dag) och är ledsen i magen för min farmor är sjuk. Igen. Men som hon sa; "det ordnar sig jennifer". Och visst sjutton gör de det, den damen klarar allt. Ja. Det bestämmer jag. Här och nu. DU ÄR BÄST, farmor <3

I veckan vankas mycket träningar, lite jobb och många matcher. Får dra på mig en ny matchtröja, känns coolt, ska lira i orange, hur tror ni jag passar i orange? Bild kommer, lovar.

Nä sova var det, ja!


MORGON

Detta är typ vad jag gör nu


FOTBOLL OCH SÖNDAGSSLAPP

Hojj! Blev en rejäl sovis för min del idag, så lång att jag tom missade min tvättid, ajaj!! Får gå naken denna vecka. Skämt å sido, ha-ha. Vid mitt uppvaknande hade jag en glad tjej bredvid mig, så jag blev på gott humör trots min övertrötthet. Vi åkte till Ica och handlade god lunch, nomnom. Avslutade kalaset med jordgubbar och tv, BÄST söndag. Nu sitter vi och ser fotboll, satt ute första 45 men nu har vi tagit plats i bilen- mycket skönt.

Ha d!!


Bild 1- fin vy ut mot planen, direkt från bilen
Bild 2- jossi med tuggis
Bild 3- osminkad och glad tjej
:-)


Tvmys och ett glas vin(läs flera)

Godkväll!! Startade morgonen med en fantastiskt teambuilding med mitt nya lag, var kul. Men jag var väldigt, dödligt trött. For sedan iväg och jobbade stängning, shittans, men ack så bra det gick!! Är nöjd med min insats, städade riktigt bra i köket wöööh!! Nu sitter jag hemma i min soffa med bra tv och tända ljus tillsammans med fina, fina jossi. Medan alla andra vänner är och dansar på h(ärliga) five så sitter vi här och dricker vin och har det bättre än bäst. Livet är fint, hoj!!


Mobilblogg

Äntligen funkar bloggappen, wäääööh. Bra för mig som inte har någon dator. Detta kan ju bli skoj!!

Ha d så länge, puss


...

Är rädd. Rädd att det är min tur nu. Vår tur. Vill inte.

RSS 2.0