I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Hej bloggo. Sjuk, sjuk och sjuuuuk. Hate my liiife.
Sovit idag, skönt. Ska snart ta tag i livet, eller i alla fall i rummet, städa ihop där inne så man kan kanske komma fram på golvet åtminstone. Pratade med både pappa och farmor för en stund sen, trvligt som alltid. På fredag kommer ju min pappa upp, hoppas även att mamma kommer med, vore underbart. Annars då? Gott som initusan på nattöppet igår. Efter det så gick even och jag till vasaplan, skulle ta halv sju bussen hem, men den gick visst inte, så vi fick vänta till kl sju. DRYGT. Men vi tog en varsin kaffe och bulle på Pressbyrån medan. Hoppade av bussen på Grisbackaskolan, gick hem till Johan och såg på en roligt film, haha. Blev kvar ganska länge, regnet öste ned så vi väntade en stund. Kollade på nå sjukt program där dom gullade med tigrar osv, vilka kungar. Wanna be like theeeeeeem <333333333

Happ nu kom Cornelia in och hetsade som vanligt, slutade i kaos som vanligt. Men jaja, living the dream. Min mobbelito har förövrigt da-haaaaamp. Blir så irri. Men nu ska jag fundera på vad som kommer att hända härnäst, time will show.
LEDIG FROM SCHOOL IMORN. Feel good. teambuliding är det som står på schemat, får se om jag är frisk då. Känns annars inte så taggat, har ingen rosa tröja heller. I veckan måste jag även skjuta 300 skott som jag har kvar från skottläxan last year. Ska fixa detta i veckan så att jag får gå från människostadiet i pyramiden, till atlet! Påminn mig om det JW ;) hahahaha.. YEAH.
Nä men nu ska jag städa eller nå, hare ba fiiiint tills vidare. Ska crosschecka Cornelia lite först, hon kastade just ner min tvätt på golvet. Nice.

Men ha en bra dag my friends. Puss








söt josefin, mindre söt jennifer. :)

TWO BEDS AND A COFFEE MACHINE

p.s mam, jag har blitt en kaffeslukare nu. tyvärr! men jag gillart. det som är så konstigt.
börjar morgonen med en kopp kaffe, och två koppar i skolan runt lunch. känns lite för vuxet.
nu ligger du efter pappa, släpp saften och kom in i matchen!

THERE'S A REASON

hola el bloggo. jag skriver som en kratta här i dig, men så är det när man inte har internet.. men får låna min bästa sambos nu iaf medan hon duschar, *snällis*! hihi. går inte att blogga från skolan heller, skolans nätverk har tydligen spärrat allt som slutar på blogg.se baaaad.
jaha, hur rullar det då? ja för tillfället har jag punktering tror jag, känns så i alla fall. lite sådär halv jobbiga saker jag måste ta tag i, lite heljobbiga saker också iofs. men aja, det löser sig.. bah.
skolan har dragit igång igen också, ganska skönt ändå. kommer nog till att bli ett bra skolår, eller något. tror deet.
i veckan har vi testvecka också. cooper, styrketester osv. känns åt skogen, eftersom jag idag är sjuk som en sjukling. hostar sönder mig och kan inte andas för jag är så förkyld. uuuusch. och måste göra testerna, annars får jag väl inte spela nolia cup i helgen, suckkkkkk. pappa kommer i helgen också, UNDERBART! äntliiiigen. så jag hoppas verkligen att jag är frisk, nu när han kommer upp, så han får se sin lilla princess plaaay. tss.

det är helg nu, och som jag njuuuuuter. sover, sover och sover. love it.
idag blir det att se fotbolls match på grubbe med evelina och jossi. sen drar jag och iaf even till nattöppet o käkar, göööööööttttttt. hehe. lika bra att äta upp sig där, både lunch o middag. egentligen frukost också men. hehe.

bor på ett dagis nu för tiden, fullt med folk, överallt, hela tiden. men de är, nice.
för övrigt så måste jag fixa nya innebandyskor, ny klubba också egentligen. men de är sådant man får fixa till julen antar jag. men nu ska jag hoppa in i duschen, plocka ihop lite på mitt rum först kanske, men det känns oviktigt. bara jag som ska grisa där inne ändåså. hehe.
på måndag är alla rigare lediga från skolan förresten, ska ha teambuilding i Övik. blir nog jättekul!

men ni får ha det så bra, kan försöka skriva lite senare också, om snäckan vill låna ut sitt inet vill säga. hi hi.
men nu ska jag duscha en timme och bli frisk igen!!!
jäkla sjukling. åh.


dock så funderar jag vad livet vore utan kompisar? egentligen. ah, var bara det. :)

ha det bäst mina vänner.
puss




dream as if you will live forever, live as if you will die today.

ångra inget du gjort, ångra det du inte gjorde.

den som säger att den kan eller inte kan, den har rätt.

jag kan allt.
kom igen nu jennifer. ryck upp dig och ta tag i allt, framförallt det jobbiga.

hejsvejs!






VILKET HÅLL DU ÄN GÅR

HEJ. mår inge bra idag, inge bra alls. eller jo lite bra ändå. men ändå inte. olika anledningar. life is not easy at all.
somnade 03 i natt, hade så sjukt ont så det gick som inte att somna gott, och det måste man ju göra. vaknade kvart i tio av att cornelia bankade på min dörr, TAAACK. klev upp o drog på mig träningskläderna som jag hade lagt upp igår. en snabb toffs och ett ännu snabbare hårband! hähä. drog i mig två hårdbrömackor med skinkost och gurka på. sen en kopp kaffe till det. jättemisslyckat blev det, men ah. drog i mig det i alla fall. piggnade till på direkten! haha tackarrrr. sen vare bara att sätta sig på herrpedan o börja hojja mot draggen med mina barn. dock hittade jag inte inne på skolan, en helt ny jäkla íngång, fattade ingenting! stack sedan till nolia för ett gympass med conne och borgasssss. satan så vi körde. kommer ha träningsvärk i tuttar och mage! hahaaaaaa.
in på draggen o åt makaroner, brunsås och köttbullar sen. plus melonskivor, gott som bara den.
sen cyklade jag hemåt, i regnet. riktigt mysigt. fort gick det i alla fall. nu har jag ingenting för mig, tydligen..
ska väl duscha kanske, sen. baka bullar? plocka svamp? dricka te? äääh. sova!
kanske får nå erbjudande av någon snart, håller ut en stund till innan sängen övertar.

hoppas ni har haft en fin fm, och får en ännu finare efm ;) hiho. släng iväg ett sms eller ring, sånt är alltid kuuul.

hejsvejs!!




When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I look at you







IF I WALK WOULD YOU RUN?

tjabba. hej.
vad händer? sitter i luuren med jw nu, soft och så.. har inatt sovit 15 timmar, somnade 22.50 igår och sov till cirkus 13 idag, fasen så skööööönt. gött osv. sen vaknade jag, åt lite, sen ramlade alla mina 93or in. toppen!!!!
drog o handlade med anna och cornelia sen. lite tomater, creme freiche eller vad fan de heter, avokado, fan så nytto. fick en korv av a och c sen också. smakade bra och så..
hur rullar jag annars då? jotack, snart varit hemifrån en månad, tiden går fort. men de känns bra. de göre.
vet inte varför jag sitter här och gäspar och funtar på vad jag ska skriva, när jag egentligen vill sova?
joooduuu, ibland så gör man saker man inte vill. men så äre! med allt. städat och fint är det på mitt rum iaf. sitter med tända ljus och så nu, luktar så goooott. love it!! en kopp kaffe nu bara så är kvällen räddad :* 
ska cykla iväg med 94orna imonbitti, halv elva, deras första skoldag, så då lär man ju vara big mama och visa vägen dit. sen blir det lite gym och innebandy med cornelia på nolia. sköööööönt.

lite bilder såhär på natten också. jopp!


MONDAY MORNING

(friday afternoon!!)

tjo alla! haha.
nu är det dax igen, bloggen is ooooon. har hunnit mde mycket dessa två veckor då jag inte skrivit, men skulle bli kaaaaos här på bloggen om jag skrev om allt, så jag hoppar det. behåller det in my memory istället va;) hoho!!
sitter på gamla goooa elevhemmet nu, igen. på onsdag börjar skolan igen, jippiiiieyo!
ikväll är man bjuden på kräftskiva hos big M, får se hur det blir med den saken. men det känns som att det kan till och bli väldigt, vääääldigt trevligt faktiskt! får se om man vågar sig dit bara.
kryllar av massa nya bebbar här på elevis nu, men lite roligt äre också.
inatt var jag på en kööölsvart åker med josefin och lekte med angus-kossorna. (JÄTTESTORA OCH JÄTTESVARTA)
så det var ganska roligt sådär, lite spännade om inte annat. jag var rädd, jätterädd. efter liiite för många tramp i kobajsarna som låg överallt så drog vi oss hemåt. var uppe tidigt this morning, var till banken på ett litet uppdrag osv. nu sitter jag här o glor runt lite, ba surfar. ska snart äta, duscha och fixa mig lite inför kvällens bravader.
storkusin flyttar till uppsala idag också, börja plugga där. kuuuul! dock lät han lite skeptisk, men det kan jag förstå. men de kommer gå bra, min kusse kan han, kommer fixa dedär superbra, bäst. i knooow it!
för övrigt så är det städat så ini skogen på mitt rum nu, känns så gott. väntar på mitt nya bankkort, hoppas det kommer på måndag. så jag kan börja planera lite inför ev resor i september! IIIH!! 

nä ska man göra något kanske, but whaaat?? duscha redan nu, så man har det gjort kanske? ah, så får det bli.

ha en fin fredag mina vänner, kanske skriver sen igen, eller ja, det kommer jag att göra! var så säker.


hejdå, puss..




HEJ

jag lever, vi lever.
kommer hem pa mandagkvall, till umea.
akte ju hemifran den 27e, sedan dess har jag hunnit med umea, skane, angelholm, bastad, goteborg och nu tjeckien.
som sagt, hors laterrrrrr.
HEJDA

JEPP I'M ALIVE

yes jag lever men har dåligt med dator o internet. sitter i holmsund hos andreas ljung nu iaf! treeeevlans som attan. ska snart iväg på cooper, inte lika trevligt.......... yuack.
ikväll blir de städa, tvätta osv. sen lite mys med en mysis på det. blir perfekt. stan imon, växla pengar o fixa de sista innan flyget till skåne går på onsdag, yepp.
aja, vi hörs väl,  om inte innan, så på onsdag då jag är i skååneland!! lovely.
ha det bäst, gå på fest, dansa mest.
pyss!!

RSS 2.0