!!!

PB på cooper. Trots kebabrulle och en B&J intagen, fan vad nöjd man är ibland! Och stolt! Förbättring med 1 min och 17 sek e heelt okej, ; tack alla intervaller under 6 veckors tid som faktiskt visar resultat!! För en gångs skull, wheeehoo!!!
NU; STÄDA. och TVÄTTA.

SEN; träffa Stinis!

...

Hej och hå. Jag är trött. Igår när jag kom hem så skulle jag vila lite; jo men visst! Lade mig strax efter 17, vaknade strax innan 21 när Johan kom. WOOP.. Blev sjukt förvirrad och förstod inte riktigt vad som hände, men men. Har mig själv att skylla. Min kväll som skulle bestå av PLUGG. Och nu sitter jag här, ska strax iväg och jobba. Känns inte sådär jätteroligt, skulle verkligen behöva denna efm/kväll till plugget. Men får slita imorgon efter en förmiddag fylld av brandövningar med jöbbe. (skit). Men det här med samhälls får gå som det går, är så förbannat nöjd över att jag fixade mattenationella, gud ändå.. Vilken lycka!! Men nu måste jag börja dra på mig arbetskläderna, ~råsnygga~, har ju ingen cykel så här får man gå dit man ska = tar ca 35 min = jobbigt.
Dagen idag känns jobbig och så även morgondagen, torsdagen kommer äga och jag kommer vara så glad. Fredagen kommer vara den jobbigaste dagen på länge ; 06-07 utrymningsövning på ICA, 08 cooper, 09 HAJK i skogen med klassen. Ja.. Haha.. 

Jobba var det ja. 

HEJ! (p.s nästa fredag får jag mobilen, vet inte om jag redan sagt det hääh, annars säger jag det igen)

...

Imorse hade jag kunnat betala för att få ligga kvar i sängen och sova nån, bara nån enstaka, timme till. MEN, det blev inte av. Steg upp 7.40, rostade en macka, drog på mig löparkläder och 20 min senare, med en gainomax i ena handen och mina nycklar i den andra, var jag i full kareta på G mot Nolia för dagens ~skitintervaller~. Det bästa var att Ida ville ta siljaline-svängar med mig, galet skönt. Alla löpte så jävla snabbt, i motvinden, på fotbollsplanen. Nä vi tränar inte fotboll, vi tränar innebandy. Efter intervallerna fick jag höra av min tränare som varit borta i tre veckor att jag såg ~trimmad~ ut. Tappade hakan och undrade vadfan han hade haft för sig under sina tre semsterveckor, ööööhh.. Sen fick jag skjuts av Karin hem. Bäst. Nu sitter jag här. Ska duscha och sedan vila en stund, börjar om tre timmar så tiden ja den räcker till vill jag tala om. Men dagens lunch är ett dilemma. Pannkakor på skolan eller cook something at home, tål att tänkas på under duschen och vilan. SO LONG (p.s nästa fredag får jag min nya iphåååne, det kommer bli bäst) 

HEJ

 


...

Det händer så mycket saker. Men nog mår jag bra minsann. Börjar bli lie vemodigt, men livet är bra härligt. Igår vann Sverige ESC och jag blev glad. Kan skryta om att Brynäs vann SM-guld och Sverige vann ESC, samma år som lilla jag tog studenten. Har försökt ragga ihop PW-kompis hela kvällen, men ingen nappade så jag sitter kvar här än. Ska städa min lägenhet fin och ännu finare. Så att jag med gott samvete kan ägna kommande vecka åt annat. Bla min sista skolupppgift(förhoppningsvis) och även lite jobb. Har dessutom några MÅSTE-ärenden på stan och utanför stan i veckan, faaan ~vill ha körkort och bil~

 

Städa var det, ja.


...

En långledighet som gått fortare än tåget. Lördagen blev jag inrgingd på jobb(vet inte om jag redan skrivit det) så det var väl sisådär, men nu i efterhand så är det såklart värt! Söndag kikade jag fotboll med bästa julia, käkade god tacos och -övningskörde- (shhhh!!). Måndagen blev det tidig uppgång med Johan, slängde in två maskiner med tvätt och sedan stack vi till Nolia. Han gymmade lite och jag gjorde bort intervallerna.. Snabbt som tusan hem, hängde tvätten, duschade, pratade med mamma och sedan stressade jag in i duschen innan det var storstädning i läggan(hann inte städa så mycket men ja..), tog sedan cykeln till Johan för säsongspremiär av grillen! GOOOTTT!! Njutning till fullo. När klockan närmande sig halv nio fick vi skjuts till Ersboda, handlade godis och lite annat på Coop och sedan gick vi mot Gulla Villan där många av våra fina vänner befann sig. Det var mycket trevligt, än om vistelsen blev kortare än tänkt. Men bussarna gick inte de ultimata tiderna. Vi tog oss hemåt och bara "möspösade" ner oss i soffan, sedan somnade vi som två stenar. 
En liten sovmorgon idag och nu står plugg på agendan för att sedan ta mig till wööörkie. Känns som att det bjuds på mycket folk idag. Klart alla ska passa på att handla på självaste 1a maj när det är ledigt, och när Jennifer jobbar. Den lilla sopan.... Men vi gör det bästa av situationen. Eller vi och vi, JAG...

Hej på en stund, ska mysa med joppe innan han åker hem(och innan jag ska plugga...) 



RSS 2.0