AND NOW YOU'RE GONE

hej! pluggar.röven.av.mig.
sprang.cooper.idag.gick.bra.nöjd.
har.träningsvärk.nu.som.fan.kan.inte.gå
hejdå så länge

WE CAN'T COUNT THE CLOUDS ON THE SKY

Ska läsa lite i företagsekonomiboken nu, har prov på onsdag och jag kan inte allt för mycket. Kan nog ingenting, om jag ska vara ärlig. Känner att det är dags att lära sig lite nu, så man kan klara de där också. Fick reda på IMED-provet idag och fick ju mvg så livet ägde där för en sek. Blev happyhappy!! Annars har det vart en fin helg med bra människor. Avslutade den hos min älskling igår och jag bara mår så himla bra med honom, förstår inte.. Hade stryketester imorse, gick bra när jag väl körde. Ye! Har cooper imonbitti, he he, he, heheheheeee.. KÖRBAKÖR!
På onsdag vankas det klassfest med min fina klass ID2AD, kommer bli awesome och jag är nog taggad till den redan! Sen på fredag entrar pappa och bror Umeå faktiskt, över helgen. Ska bli mysigt och väldigt skönt att se deras söta trynen igen. Sen skickar jag med pappa lite packning hem också, perfeekt. Eller det behöver jag iofs inte, farmor och farfar kommer ju och HÄMTAR MIG. När det är dax för homecoming! Kunde inte bli bättre, faktiskt. Eller jo, om nån följde med mig hem..
känner mig stört mycket utanför och jag kan inte göra något åt det. om inte ni kan tycka om mig för den jag är och för att jag älskar johan och spenderar mycket av min tid tillsammans med honom så är inte ni heller äkta. hoppas att ni är medvetna om det.
fanny jag saknar dig

...

jag fullkomligt älskar egocentriska personer som inte kan ge tillbaka.

...

if he doesn't treat you like a princess, than he doesn't deserve to be your prince

WE CAN CRY THE PAIN AWAY

Goddag, söndaglunch, jag ligger inbäddad under två täcken och regnet öser ner utanför fönstret. Det känns bra. Att man får ligga såhär, då. Gårdagen tillbringades som sagt med jossi, vi åkte bil, massa bil. Åt på restaurang, tacos. En middag som inte blev som planerat, haha var väldigt roligt och pinsamt och allt som kan tänkas. Vi sjutsade lite folk, letade borttappade mobiler och bara hade det bäst.
Det hände en sån fiiin sak förresten, igår. En sak som fick mig till tårar i ögonen faktiskt, hahaaa.. Man är ju så känslig.. Men iallafall, var tvungen att ringa till mamma och dela med mig. Ungefär såhär var det: 
Jag satt i bilen och väntade på josefin, satt i mjukisbyxor och skorna hade åkt av så satt ihopkrupen i bilen med fötterna uppe på fömsterbrädan eller vad man ska kalla det. CD skivan erbjöd Forever Young med Alphaville och himlen hade just i det ögonblicket spruckit upp och blivit blå ovanför mig. Just då så kommer det en lite "tuffare" kille på bmx, en ryggsäck och en cool keps på huvudet. Han höll styret med en hand och i den andra handen höll han ett snöre, i den andra delen av snöret höll en tjej, som satt i rullstol. Han skjutsade henne i en jäkla fart, vinden blåste hennes hår, dem båda var såå lyckliga och det var så fint. Tänk er själva den synen, och Alphaville hade just börjat sjunga "Forever young, I want to be forever young. Do you really want to live forever, forever, and ever?" Det var en perfekt scen i en film. Tänkte bara säga det! 

Vi var ute till halv ett ungefär, sen ville vi hem, sagt och gjort. Fick skjuts hem till elevis, johan ramlade in strax därefter. Lyckad kväll från början till slut. Älskar mina vänner och min fina johan. Mår så himla bra. Jag och johan åt lite godis och sen somnade vi ganska tvärt. Han steg upp efter halv åtta i morse, jag efter halv tolv. Ibland äger livet. Hehe!
Idag är det morsdag också, söta lilla mamma, jag älskar dig!



I NEED SOME HELP

Helloooj!! 
Ligger i sängen och bara slappar, vaknade halv två, så ja. HÄHÄ. Johan klev upp åtta, var vaken då och tänkte dra på brännbollen, men eve ringde ej så trodde inte hon skulle fara heller så sket i deeet..
Gårdagen var helt underbart skitrolig måste jag säga. Det var massa god mat, go dricka, efterrätt och 5 underbart härliga personer. Nöjd som tusan! Ikväll blir det lugnt då jag ska ut med fina josefin och köra bil, lyssna på bra musik och bara vara. Kanske blir en varsin godispåse i den härliga atmosfären också. Vi får se, vi får se.. Sen kryper jag ner hemma bredvid Johan som ska kika på CL-finalen med sina kompisar. Ännu tidigare uppstigning för honom imorgon, stackarn. Haha.. Skadeglädje som vanligt...
Ha en bra lördag så länge, så hörs vi på ett tag.

LOOK INSIDE

Jaha, and here i am! KAN FAN INTE GÖRA VAD JAG BESTÄMT MIG FÖR. Blir så less. Klockan är nu 21.49 och jag ligger på exakt samma ställe som sist. Men nu stänger butiken om 10 min= jag ska ligga i sängen om 15. NATTI

EYE TOO EYE, CHEEK TOO CHEEK

Gokväll. Ligger på sängen och är såå himla trött. Har gjort bort ännu ett prov idag=1kg lättare.
Imorgon bitt, 8.20 närmare bestämt, börjar jag värma upp inför år 2's sista coopertest. Pust, suck, stånk och stöön. 
Känns hemskt jobbigt nu, var ute och "prov"löpte lite tidigare, efter 62 m var jag alltså heelt slut, hjärtat slog fort och jag kunde knappt andas.. Vill inte tänka på hur det går imorgon, men jag kör. Ska köra som fn imon.. ja.....
Men nu så ska jag kort och gott klä om, borsta tandisarna och lägga mig med en tidning och läsa lite faktiskt! Sen sova på en timme ungefär, SKÖNT OCH VÄRT!!!! Bästa känslan ikväll är iallafall att jag kan slappa, utan att gripas av panik, för jag har inget prov imorgon och inte nästa dag och inte nästa ändå! Men på onsdag.... Men det tar vi på söndag, måndag och tisdag. Hoppas ni haft en fin torsdag mina vänner,  idag har faktiskt solen strålat i Umeå också, även nu på kvällen.. Sååå härligt.
så himla fin...

BRING ME BACK TO THE STARS

Är så fruktansvärt skoltrött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har NK prov i efm, känns, ja, vet inte. Kan som ändå anteckningarna nu när jag ser på dem och så, men dem har liksom inga samband kan man tycka. Är massor av bildbevis och lite stödord, men inga sammanfattningar av något vi sagt! Så det är lite knaaas. Får se sen hur det går!! Annars är det en vanlig dag, slutar 15.40 blöööö. Men idag behöver man äntligen inte plugga, fast lär väl bli lite fes ändå, har ju prov nästa vecka, och nästa ändå... Imorgon är det äntligen helg igen, älskade, älskade helg, äntligen. Och det är inte vilken helg som helst, brännbollsVM-helg!! Yran, alltså. Men innan det blir en sjukt bra helg så är det dagen d, imorgon. COOPER! bluääähäää. men det kommer gå bra, jag kommer fixa de där sååå bra. Har en bra känsla. Förutom förkylningen som ligger i kroppen, men får springa gapandes så jag kan andas. Kommer lösa sig! 
Morgondagen blir att tillbringa med världens bästa julia, min julia, vi ska se på brännboll. Julia och jag.
På kvällen flyger hon till Kreta, i två hela veckor. Himla skönt för henne att få komma bort och ha semester, bara at hand om sig själv och sin familj. Men jag är avis, det ska jag inte dölja! ;)
Hej så längeeee

...

Hej hallåååå. Kom hem, somnade och sov i fyra timmar. Istället för plugg, blev det alltså att sova. Är nå fel på mig. Men jag älskar att slumra in sådär skönt under täcket efter skolan! Har pluggat lite nu på kvällen, har även hunnit cykla med bro till ica och handlat lite, käk o så. (inget godis...) Nu sitter jag här, har headset inkopplat in datorn, har kommit på att det är såå mycket skönare att lyssna så. Knasboll man är! Solen lyser ute än och termometern säger 14.3, helt OK för en normaldag. Blev inge loppis idag heller, väldigt synd. Nu ska jag hoppa in i duschen i ciskus 30 min, sedan lägga mig med NKn i en timme EFFEKTIV TID. hur nu det ska gå. Men jag ska. Då är kl 22 och jag somnar förhoppningsvis innan 23.30. Skönt. Har en gräddglas-päronsplitt som ligger i frysen och väntar också, men kanske ska vänta till min man kommer, innan man tar den. Snäll som man är. Fast ligger päron i kylen också, det kanske är ännu godare. Vi får se, vi får se. Nu ska jag göra lita nytta! Hej på en stund.
(skulle ha kommit igår på kvällen, men kom inte!)

...

Goddag. Hade företagsekonomi imorse och prov efter det, gick skitbra!! Äntligen. Sen slutade jag, 10.40 var klockan då. Gick och käkade med Johan, sen tog jag cykeln hem. 5km exakt är det, skön väg. Sen var det motvind hela vägen, ville spy. Var så jobbigt. Blä. Sen var det sånt väder så det är sjukt varmt ena sekunden och andra sjukt kallt. Ännu jobbigare. Sitter här hemma under täcket nu. Ska upp till emelie o prata lite snart, sen dra igång med NKplugg. Ska iväg på en liten klädloppis som Lina har ordnat, om jag hinner. Vi får se.
Har varit en konstig natt. Började med världens sorgligaste sms strax innan tolv, sen låg jag vaken och smsade med julia sent in på natten. Ibland får man stå upp för sina vänner, och speciellt i sådana här lägen. Julias farfar hade precis gått bort och allt var bara konstigt. Så vi låg vaken och pratade länge, länge. Trots att det inte var min farfar, så grät jag också. Känner sådant enormt medlidande med henne, fysjutton.. min fina lilla julia. Sen drömde jag massa mardrömmar, att min morfar låg på sjukhuset och höll på dö han med. Var så hemskt. Vaknade en gång varje kvart från 03 typ, jättejobbigt.. 
Men blir en skön och tidig kväller ikväll hoppas jag.

...

Supermarkets Feat. Medina & Anders Bagge – Du säger du älskar mig
Haha!! Detta är dagens knäppaste kan man tycka; att det är självaste Anders Bagges stämmaman hör i denna dunderbra låt, sjukt ju! Lilla, söta Bagge!!

DU ÄR ALLT...

Ligger verkligen och tvingar mig igenom imed pp:arna nu, guuud vad drygt. Men måste läsa igenom dem innan kväller, för att kunna sova med gott samvete. Och sen läsa igenom frågepapperen en gång till, sen är jag nöjd. Så får provet gå som det går, imorgon.
Har mysigt sällskap nu så det gör saken lite lättare, eller svårare....

HOW YOU TURNING AROUND

Är i detta nuet jättesjuk. Känner mig det. Letar efter en termometer. Känns hemskt att känna känslan av att man måste gå till skolan imorgon, när man mår såhär. Två lektioner, en av dem som är världens svåraste för tillfället- FES. och den andra har vi prov på, ännu värre, nästan. Iallafall med tanke på att jag somnade och sov bort hela kvällen, som skulle vara pluggtid. Men ligger med det nu. Så det ska nog lösa sig.
PEACE

...

Börjar känna mig sjuuuk. Less jag blir.... Är jättetrött och det rinner ur ögonen. Bara det inte bryter ut innan fredag så är det lugnt(cooper). Efter fredag får allt hända. Efter fredag är det i princip slut på RIG för detta år. Det återkommer jag till senare, dock. Håller på värmer lite köttfärs nu, så ska kila igen. Solen börjar förresten att kika fram, jag blir glad när jag ser sådana saker. Anna har tagit körkort idag också, alla tar det verkligen nu. Tror att hälften av alla i min klass har gjort det, alla utom typ jag, lina, conne och anja... hehe.
heido

I USED TO LOVE YOU

Herregudanes, ångesten för matte B nationella är oveeeer. JAG BLEV GODKÄÄÄÄND!! sinnes 2be me. :D:D
hade just svenskaprov, lär också ha gått helt okej ändå, jaoo. har slutat för snart en timme sedan, but i'm still here. doin' nothing. försöker ragga lite bilskjuts hem, spöööregnar och jag är less. hej så länge!!

NEVER SAY NEVER

Har varit en mångsidig kväll, ikväll. Avslutades med lite tacos, var så himla gott. Har kikat igenom lite Instuderingsfrågor till svenskaprovet jag har imorgon. Förstår inte så mycket. Men det ska nog gå bra. Tillräckligt iallafall. Eller, Lina?? Lägger inte ned allt för mycket energi på svenskan. Inte prio 1, så att säga. Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan krypa ned med Johis, klockan ringer om cirka 8 timmar, lite mer. Skönt.
Hoppas ni haft en bra söndag mina vänner.
P.S - jolovesa, du är brabrabra. Kom ihåg det. Min fina, fina vän...♥
Puss

THIS YEARS LOVE

16 juni 2013, Johan. ♥

SO FAR AWAY, BUT STILL SO NEAR


KVÄLLEN ÄR DIN

Hejsan, hoppsan. Ligger och ser Kvällen är din från gårdagen, på tv4play. En tjej som bott i Hofors när vi var mindra, Linnea Elfström, har varit med. Det kan vara det bästa jag sett. Så himla fint. Jag fick gåshud och tårar i ögonen. Tänk att man gått på dagis med henne och liksom varit barndomsvän, ända tills hon flyttade till Hälsingland. Och nu är hon med på tv4, sjukt. Men så himla fint av henne. Massor av creds till dig tjejen!
Vill ni också kika så klicka här; http://www.tv4play.se/noje/kvallen_ar_din?title=kvallen_ar_din_del_3&videoid=1649676 hon är först ut.
Gårdagen bjöd väl upp lite sådär halvdant, men var trevligt att komma ut och så, helt klart. Kulturnatta var ingen succé, men var trevligt att hänga vid älven med vänner, kasta gris, vissa smuttade på nån öl och mådde bara bra. Johan och jag tog cyklarna hem tidigt, runt 11. Tog täcket till soffan och mös ner oss till ett fruktansvärt dåligt TVutbud. Men det gjorde inget. Det var så himla bra ändå. Somnade inte allt för sent och vaknade imorse, utsövda. Käkade lite och spelade lite pingpong, där jag som vanligt vann. Sen åkte johan på samling, match idag igen. Jag ligger på min säng och ser ett rum som är sååååå himla stökigt. Men prio 1 är plugg just nu, som heller inte går så bra men.. Tackade nej till lähenheten som jag var och kikade på igår också, var nog bäst. Men man blir ju ändå liite ångerfylld. Som vanligt. Men det kommer fler chanser. Bättre chanser. 

Nu ska jag ta tag i något, lite svenska kanske? Eller Nk? Eller IMED? Eller kanske FES? Vet inte. Vi får se.
So long.
en liten johan i spanien för länge sen! lammkött.

OM JAG SÄGER DU ÄR VACKER

UFC vann med 2-1, johan spelade 0 minuter. Men han var bäst ändå, mitt hjärta tog ett extra skutt och det kryllade av fjärilar i magen när han i paus stod med några i sitt lag och sköt en boll mellan varandra. Han är så fin. Så bra är han. Han ar förtusan känsla. Min Johan. Dalkurd hade några riktigt sjuka spelare. Dom var tekniska nå jävulskt och snabba som djur. Men UFC vann, huvudsaken. Nästa match kommer Johan att spela.
Hade sällskap av Cornelia, Evelina, Lisa, Micke och Ralle under matchen.
Efter matchen blev det lite kik på stan. Kulturnatta bjuder till. Kom just hem efter en varm, konstig och inte så rolig cykeltur, med Johan. Blir grillat här nu, så himla gott. Och så himla snällt att man blir bjuden. 
Johan står framför mig nu, provar lite kläder. Blev hans nya, fina och ljusa jeans tillsammans med en röd/vit/ljussvart skojrta. Jag dör. Vad snygg han är. Min Johan!♥
Efter maten blir det att åka till stan igen, tillsammans med Micke, Johan och Lisa. Sedan beger jag mig hemåt med Johan igen, blir godis och gotta ikväll. Mys. Som vanligt. Snart åker jag hem på sommarlov. Räknar ned, nä....
Ha en fin lördagkväll i solen mina vänner, puss på er.

SHINING ABOUT YOU


YOU'RE TURNING ME UPSIDE DOWN BUT I'M LOVING IT

Tillbringade min fredagkväll hemma hos Johan, bjöds på god mat och senare spel med honom och hans familj. Mys. Nu sitter jag i hans soffa, själv i hela huset. Han är på samling. Idag ska han för första gången vara med UFC, matchdax. Det känns bra. Jag är en stolt flickvän. Till världens absolut bästa pojkvän. Kikade på en lägenhet idag också, inte bestämt mig än. Vi får se hur det blir. Nu ska jag cykla till Gammliavallen där UFC möter Dalkurd. Kommer bli en rolig match. 
Puss

DID YOU KNOW THAT, REALLY?

ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En. en kärlek, en förälskelse.
När pussade/hånglade du med någon sist? Igår.
Ångrar du det? Nej!
Är du singel? Nej.
När fick du senast en komplimang? Idag:)

HAR DU NÅGONSIN:

Gjort något riktigt dumt? Verkligen.
Gjort något du verkligen ångrar? Ja.
Varit nykter på nyårsafton? Absolut!
Åkt ambulans? Neej. Men jag vill!
Gjort nåt olagligt? Ja, det har jag väl? Småsaker; åkt trimmad moppe osv. 
Blivit polisanmäld? Nej!
Fått din mamma att gråta? Ja, både av lycka och sorg. 
Slagit ner någon? Haha, men nej!
Skämts över dina föräldrar? Vem har inte?
Skämts över dig själv? Haha, ja verkligen!
Sagt -jag älskar dig- och menat det? Ja, man använder inte "jag älskar dig" om man inte menar det.
Tar du droger? No!
Dricker du? Det händer. .
Vilka kläder sover du i? Sover i trosor.
Vad hatar du verkligen? Orättvisa 
Varit kär? Absolut.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej.
Är du ensam nu? In my room, yes. 
Vill du gifta dig? Ja, men inte än på ett tag. Huuaa..
Vill du ha barn? Ja, 3 eller 4 är vad som gäller!

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Johan :)
Såg dig gråta? Johan 
Fick dig att gråta? Johan. 
Du gick på bio med? Johan, igen. haha!!
Skällde på dig? Oj, johan där också! haha...

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja.
Kramat någon? Ja!
Pussat någon? Ja.
Köpt någonting? Ja.
Sjungit? Ja, jag sjunger jämt!
Saknat någon? Ja.


105 frågor om mig!

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, det gör jag nog!
2. har du snusat?
haha tyvärr.. väldigt äckligt. men man lever bara en gång(?)
3. har du fimpat en cigg på nån annan? aldrig!
4. har du legat i sängen brevid en kille? haha ja!
5. har du blivit dumpad? Ja. 
6. har du blivit slagen allvarligt? Nej. 
7. tar du droger? Nej för fan!
9. har du pussat en tjej? Ja, fina tjejkompisar! ;)
10. hatar du någon? En person. 
11. älskar du någon? Jag älskar många!
12. har några av dina vänner svikit dig? De vänner som har svikit mig är inte längre mina vänner. Jag har världens bästa och dom skulle aldrig svika mig. 
13. har du djur? Vi har en katt hemma, Majken, haha. 
14. har du legat brevid en tjej i sängen? Ohyeees. 
15. hatar du dig själv? hah men nää. 
16. gillar du orange? Det är en snygg färg, ja!
17. är du lång? 1.71
18. har du nån sjukdom? Inte en enda! 
19. har du skämt ut dej för den du gillar? haha det vet jag inte. vi skrattar inte åt varandra, vi skrattar med varandra!:*
20. har du en gris? en spargris!
21. har du en plattång? Japp!
22. har du en bror? Ja, världens bästa, bröder!
23. har du sjukt bra humor? Ah som fan. 
24. är du brunett? ja!
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? Jag älskar att duscha, men riktigt flera timmar blir det ej. 
26. tycker du om hästar? njaaae, men det är kul att rida:D
27.har du skilda föräldrar? ja.
29. har du gått på simskola? Nej.
30. har du sagt bög till en kille? Ja det har jag. fast inte högt. 
31. har du sagt fitta till en tjej? Nej, aldrig till någon rakt i ansiktet. 
32. har du fuskat? Yes, det har väl hänt.
33. har du en teve på ditt rum? ja, under skrivbordet.
34. har du lunar? jag hade.
35 har du msn? Ja!
36. har du en syster? jaa, världens finaste.
37. har du bruna ögon? nää, gröna.
38. gillar du att fota? Nja, ibland.
39. har du sett dig själv brinna?haha no!.
40. hjälper du dina vänner? så mycket jag kan.
41. gillar du tacos? Ja! Tacos är alltid gott.
42. tycker du att du är söt? nja, skulle inte beskriva mig själv som söt.
43. har du dansat? ja, men inte som träning. 
44. har du spelat fotboll? absolut!
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? Samma fråga som innan tror jag? Men här känner jag mig skruvad, äkta kärlek och kärlek hoppas jag är samma sak? 
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? haha nja.. men jag vet en annan som skulle kunna;)
47. har du ätit sniglar? Men lägg av, aldrig!
48. äger du en locktång? Ja!
49. gillar du att tugga tuggummi? love it. 
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? Yes i do! almost. har det som bas iaf, haha..
51. gillar du kläder? IBLAND!
52. hatar du falska vänner? Jag har inga falska vänner. är inte min grej sådär..
53. gillar du räkna att matte? Matte är verkligen inte mitt starkaste ämne.. men när man förstår och kan lösa saker, då är det fasen kuul!
54. älskar du någon nu? Jag älskar många som sagt.
55. Har du gråtit inför en vän? Ja.
56. kan du sjunga? Nej.
57. Har du sett nån dö? nej. 
58. säger du vad du vill? Oftast.
59. Är du stor? haha, jo.
60. vad är ditt hela namn? Elin Jennifer Amanda Cliffoord
61. kan du tala spanska? Lite.
62. är du kortare än 1.60? Nej!
63. älskar du sommaren? sommaren är böand det bästa jag vet, verkligen. topp tre!!
64. älskar du vintern? Nej jag älskar verkligen inte vintern. Men om jag måste komma med något positivt så är det julen.
65. har du mer än 6 par skor? Ja.
66. brukar du sjunga när du är i duschen? Jag sjunger som sagt väldigt ofta, helst i duschen. låter bäst där. iallafall i mina egna öron.
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? Ja!
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? ja.
69. gillar du att städa? när jag väl kommer igång, ja
70. gillar du att sova länge? AA! 
71. har du vart med om en olycka? Ja.
72. är du förvirrad? Klart man är det, ibland.
73. har du mer än 6 par byxor? Nej.
74. har du förlorat en vän? Ja.
75. gillar du att shoppa? Jag älskar det! i rätt kläder, sällskap osv. 
76. har du varit i paris? nöpe.
77. gillar du ormar? Det gör jag verkligen inte!
78. klarar du dej själv? Haha ja!
79. har du lagat mat? Ja för fan.
80. är du klantig? väldigt klantig också..
81. har du foppatoffler? faktiskt inte..
82. har du mer än 20 låtar på din data? Ja.
83. sminkar du dej innan skolan? Ja!
84. har du träffat en kändis? Ja fan :D
85. har du mer än 7 par nagellack? Yeees.
86. har du busringt? Haha, ja det har jag!
87. har du skällt på din bror? Haha, ja det har jag gjort. Många gånger!
88. har du en vän som skiter i dig? typ. 
89. har du velat göra saker men vågar inte? jaa, uppkommer saker då och då!
90. sover du med nått gosedjur? neepp.
91. har du åkt nånstans utan att du får? Jaa!
92. vill du bara bort ibland? Allt för ofta..
93. har du tältat? Ja!!
94. har du bränt dig? Jaa!
95. har du lekt med levande ljus ? Ja.
96. har du lekt anden i glaset? Tror faktiskt inte det!
97. skäms du ibland? Klart!
98. bor du i skåne? Haha nej!
99. gillar du hip hop/rap musik? Ibland,sällan.
100. är du på sista frågan nu? Haha men vaaa? nej!
101. är du singel? Nej!
102. har du flygt flygplan nån gång? nää, men har åkt det. 
103. har du kul just nu? Haha nej inte mycket!
104. är du blyg? Nej, inte speciellt.
105. har du varit ärlig på alla frågor? Det har jag!


SUBSCRIBE DIREKT

sommar2011

TEENAGE CRIME

HIHIHO MAJA!!!!!!!!!♥

TAKE OVER CONTROL

Hej ho! 
Ännu en helg har passerat, fredagen bjöd i all sin hast på utekäk och bio med johan, riktigt bra kväll måste jag säga. Lördagen blev det att kika på UFC med micke och johan, när dem lirade, råmycket folk, kuuul! Efter det tog vi snabbcyklarna igenom hela stan igen, hem till Johan på grubbe, de bjöds på grillad oxfilé, nöjd tjej :D efter det så satt jag och pratade med johan och hans mamma i typ två timmar, ba massa gosnack :D sen blev det tv innan vi begav oss hemåt för att se film och äta glass, mysmysmys.
Idag klev vi upp i tid, solen fick stå för förmiddagen.= stekte våra kroppar!
Nu har han åkt för nån timme sedan and here I am, ska snart packa ihop, åka till grubbe o se fotboll, filip ska spela. Efter det åker jag o johan(som vanligt) till Iksu och tränar lite, han ska gymma och jag kör både gym och löpning!
Sen ska vi sova i tid ikväll, ska se på en film först också, Seven hette den tror jag. En gammal, men oj så bra den ska vara. Vi får väl se helt enkelt. Skola imorgon igen, men nu är det fasen inte långt kvar till sommarlov inte, och om jag får jobb hemma så kommer jag att åka hem om tre veckor redan, vi får se, vi får se!! Spännande.
Har dock en del kvar i skolan dessa veckor; Två företagsprov, ett historiaprov och ett seminarium, svenskaprov och inlämning, nationella i engelska och matte, Nk prov. ja ni hör :( lesssss.
Men nu ska jag packa och byta om till lite träningskläder, ha en fin söndag i solen. Puss

OH WHAT A SHAME

man märker det här lite interna, hur man kan håna åt andra personer, som betyder så mycket. det är konstigt det där.....
för övrigt mår jag toppen just nu! är väl i princip bara johan jag umgås och pratar med på fritiden, men det är ingen annan som visar intresse då orkar inte jag heller visa speciellt mycket. känns som man försökt osv, men får liksom ingen respons. man måste vara på en viss nivå för att duga, lite så är det. 

löpte cooper med två härliga tjejer igår, var så skönt. idag har micke snaggat johan, det var jag som började, men efter första dragningen så sprängdes mina ögon med tårar. ojojoj. men han är så fin, så himla fin min johan.
blir sleepis hos jossi hof imon och med jossi sand på onsdag, johan får klara sig sjäälv, men dä fixar han! nu ska jag sova iallafall, styrka imonbitti och sedan hinderbana. FÖRSÄSONG!♥

RSS 2.0