...

Hej och hå. En riktigt lång dag på jobbet avverkat. Sitter hemma hos en fantastisk vän nu, på hennes balkong. Vi har haft "AW" med korv och bröd samt läsk. Riktigt najs. Trivsamt om något.

Snart hemåt och sussa, jobb 7.30-18 imorgon tydligen. Heippa...


RISE AND SHINE

Godmorgon! Vaknade 06,16 idag, alltså 24 minuter innan mitt första larm skulle ringa. Blev ganska less på mig själv. För anledningen att jag vaknade var absolut inte för att jag var utvilad, utan för att det var sjuhundranittiotre grader varmt i lägenheten..... Älskar att jag har morgonsol och inte kvälssol, men näe, jag är så trött.

Har bara degat i sängen med mobilen sedan dess, ska strax stiga upp och göra lite havregrynsgröt till frukost. Om en timme måste jag cykla till jobbet. Vädret utanför säger: molnfritt och redan nu 19 grader. Klart som fan det ska vara tredje dagen med tipp-toppväder och jag jobbar.. Tur man har 1h lunch, så hinner man få en liten glimt och touch av solens strålar på den här bleka kroppen.

Jobb 8-18 idag som sagt. Bättre har man väl kunnat ha det...... UH!
Men träningsledigt idag har aldrig känts lämpligare, är riktigt sliten. Benhinnorna är inte krya idag, och heller inte min hals. Var kom det sistnämnda ifrån?! Inte okej. Beep och första veckan med innebandy nästa vecka ju!

Gröt, kaffe och lite morgontv var det, ja!
Ha en underbar dag ute i solen ni som kan. Fan vad avundsjuk jag är.


JUST A MINUTE

Sådär.. Efter en väldigt lång dag ligger jag äntligen i min underbara säng. Steg upp 06 imorse, stämplade in på jobbet 06.53 och stämplade ut 17.01. Cyklade hem och bytte om, mötte sedan upp Malin 17.22 och vi befann oss på IKSU 15 min senare. En rekordtid alltså! Himla najs. Dock rejäl mjölksyra i benen redan på vägen till träningen.
Kvällens pass på iksu bjöd på Styrka B samt intervaller efteråt. Jag dog nästan, så jobbigt det var.
Kom hem och käkade middag, efter att ha stått ute med en fantastisk vän i solnedgången, typ 30 min och bara pratat. Livet har sina goda stunder, om man säger så.
Efter alldeles för få timmars sömn inatt så tänkte jag försöka somna innan 23 ikväll, imorgon jobbar jag 8-18 och har även jobb både lördag och söndag.
"Det går bra nu"...
Känner mig fruktansvärt sliten, börjar känna att halsen inte vill vad jag vill. Passande... NEJ TACK! Peppar, peppar..

Godnatt mina vänner, sov gott och dröm sött.

P.S såg en tjej på IKSU idag, en tjej som har ett väldigt starkt band med dig. Det gjorde ont i mig.
D.S

Och såhär glad var jag idag, med en celsius (??!), innan träningen :)


STOP AND STARE

Hallå i rutan, här var det tomt och tyst. Jag är åter i Umeå efter tre fantaastiska veckor på hemmaplan.. Börjat jobba igen efter semestern och det känns väl sisådär. Som det mesta just nu. Gillar inte att jag är tjej. En tjej som tänker alldeles för mycket. Däremot så börjar jag att känna mig tillfreds med mina tankar. Och det hörrni, det händer inte så ofta. 
Jag har under min semester hunnit med att fylla 20 år också. Inte illa pinkat. Gjorde succé på premiärbesöket på Boa.. (läs: allt, allt, aaaaallt annat än succ!!! gjorde endast bort mig rejält. men kul var det ändå!)
 
Jag vet att jag sagt det förr, men nu är jag sugen på att börja blogga igen. Känner att jag vill, om inte för er skull men för min egen, dokumentera det som bör dokumenteras. Det är mycket nu kompis. 
 
Hoppas ni har det bra, att ni njuter av den fantastiska värmen som Sveadala just nu bjuder på. Njut gärna för mig med. Då blir jag glad :) 
 
Idag träffade jag en bra kund förresten, en som var lite bättre än de andra. Han gjorde mig glad. .Mer om det en annan gång. 

Nu ska jag laga en matlåda inför morgondagen, hoppa in i duschen och sedan göra kväller. 
Godnatt med er! 
Här är min söta, söta syster och jag. Hon är så go. Världens bästa tjej!! <3
 

EN KÄNSLA

Sitter hemma med gråten i halsen. Vill inte åka tillbaka till Umeå. Vill-inte.
Har haft en så himla bra semester. Skulle kunna skriva en saga. För det är vad det känts som. En saga.


...

Och DÄR glömde du bort mig. Där blev jag en i mängden.


RSS 2.0