...

Jag vet inte vad det är, men det är en konstig känsla. På senaste tiden har vi bara glidit ifrån varandra, allihopa. Man verkar vara sura på varandra kors och tvärs. Men det spelar ingen roll. Jag vet vilka som är vid min sida. Även de dagar då "livet suger och jag vill hem". 
Puss

...

Tyckre för övrigt att det är väldigt roligt att man kan kolla upp IP-adresser på folk som kommenterar anonymt. Samtidigt som det blir lite pinsamt för dessa, haha! Jaja. 
Sitter i skolan nu, måndaglunch och jag vill heeem. Hem till mig!! Har prov i eftermiddag, men efter det får jag äntligen åka hemåt. Skriver om helgen later. PUSS

...

HELT slut. Berättar mer imorgon, om min 100%iga helg. Ha en mysig söndag och en bra måndag (om det ens går)

...

Först kommer ett svar till en anonym person som kommenterade mitt inlägg tidigare;
Anonym om;
!!!!- Det här är väl också en pik?:) haha
Svar; Ja och nej. Det var menat generellt och hade inte någon speciell att syfta på, då bloggen jag läste när jag kom på det in pikade just mig, just då. Så lite både och :) hihi. Men jag ska givetvis inte begå dessa misstag då jag inte gillar dem och vill att andra inte skall göra det!
Nu är jag hemma efter en helkväll på studiefrämjandet, WOW. Blandade känslor. Haha.. Slänger in en liten bildbomb från de senaste dagarna

...

Juste! Ni ska få se en bild senare, en bild på mig. En egobild, med andra ord. En bild på mig i min nya jobboutfit. Känns skitbra.

...

Hohooo, jag har så ont i ryggen så vet inte vet vart jag ska ta vägen. Typ. Har sovit sjukt bra i natt men väldigt, väldigt kort tid. Men det kvittar. Älskar att bo i stan, då kan man kliva upp 30 min innan skolan börjar. Bara för att man hinner. Det äger. Det är en sak som kommer att bli tråkigt med flytten. Men fortfarande, allt annat med flytten väger upp. SKA BLI SÅ NICE. Men det är inte än, men snart.... Nu har jag slutat, ska fika och sedan till Nolia och göra mina rehabövningar (kul). Ha en bra torsdag.

!!!!

Okej. Dagens sanning kommer nedan, den kommer inte att accepteras av alla. Men det kvittar. Folk i min närhet som bloggar, detta är till er; När jag läser er blogg och känner mig pikad av någon anledning, eller att jag förstår er pik till någon annan av era nära, då blir jag sur. Jag fullkomligt HATAR när ni skriver saker som ni lika gärna kan berätta för personen i fråga direkt- "in their face". Fegisar, är vad det kallas. Fegisar. Tycker inte om fegisar. Tycker det är sjukt fjantigt.

...

jag sitter på skolan med jossi och johan är på sjukhuset och väntar på svar från röntgen, som skall svara på om han får åka hem eller måste upp på akuten. livet kan skilja sig markant ibland, en vanlig tisdagkväll, mina vänner. hejs

...

Mat, bio= min fredagskväll. Tror hela Umeå var på samma film som oss ikväll, kul :D NU; sova gott och lääänge.. Att jag somnade på bion är väl ett bevis på att jag borde sova nu! Nattis med er, skriver imonbitti..


Såhär trött är jag nu...


...

Fredag eftermiddag, klockan säger 16.33. AND HERE I AM! fortfarande på skolan.... har gjort klart en uppgift med oscar och cornelia. Vi har haft kuuul, men nu börjar luften att åka ur en.. Ska inte spela matchen imorgon heller, har så himla ont i ryggen :( sämst.. BLÄ! 

Och för er som undrar vart jag fått mitt jobb; I charken på ICA kvantum!! WOOOP!.
ikväll ska jag ut på finmat!!

TORSDAG 16E FEBRUARI

en världsbra, bäst dag!! Är såååå glad. "Firar" 14 månader tillsammans med johan idag. Flyttar in i lägenheten nästa helg, och var just på intervju och fick JOBB!! Redan 4 pass á 5timmar introduktion inbokat i schemat. WOOP!! 
Feel good. Nu ska jag snart ta bussen till skolan, hämta mina saker och sticka till IKSU och träna. 

HEJDÅ :D:D:D

...

Hej! Tänkte börja med att tala om varför jag alltid har tre punkter"..." som rubrik i mina inlägg. Anledningen är enkel; vet aldrig vad jag ska skriva. I alla fall inte när inläggen inte handlar om något specifikt. Som idag, och de flesta andra dagar.

Slutar om fem minuter, då återstår en timme av nothing-to-do-hang, som förmodligen kommer att spenderas på skolan. När onsdagar är i sin vanliga ordning, dvs att vi har sovmorgon, då är det veckans bästa dag. Börjar kl 11 med ett styrkepass, käkar på skolan och har två lektioner och sedan innebandyträning= toppklass! Däremot så gick strykan inte så bra imorse- har fruktansvärt ont i ryggen?! vad händer.. Jag kunde knappt hänga ned med stången på frivändningsdelen, hmmm.. Så jag cyklade en stund och stretchade sedan med Peter. Jag har så fruktansvärt stela framsidor(lår) så jag har hög skaderisk, talade han om för mig. Det var inge kul att höra :( Så fick lite stretchövningar som ska göras 2 gånger om dagen, WHEYYY!(känner jag mig rätt så blir det inte så mycket stretchande, MEN, jag har ju överträffat mig själv förut!).

Gårdagen då? Var ju som sagt alla hjärtans dag dååå. MYS. På något vis så känner det fint med sådana dagar då och då. Även om det är kärlekens dag och alla tjatar om att man inte har någon att fira med osvsov. Skitsnack säger jag! Oavsett om man är "singel" så har man fina och underbara vänner, en underbar familj, eller kanske arbetskamrater? Ja vad vet jag. ALLA har NÅGON. På ett eller annat vis. Så passa på att ge dem det lilla extra. Nu är det ju dock ett år kvar till hjärtedagen igen. Men det spelar ingen roll. Ja jag då? What did I do. Jag spenderade min kväll hemma hos Karin tillsammans med Johan och Micke. Sjukt konstig kombination när jag tänker efter.. Men det var i alla fall HUR trevligt och roligt som helst. Underbart sällskap som är värd mycket av min tid. Det blev pizza och marabou. "Hatar inte att görda mig själv".. (hatar att jag säga hatar inte). . . Vi fick skjuts av micke dit men jag och Johan beslutade oss för att gå hem istället för att åka bil, så i snöstormen kring midnatt traskade vi över tegsbron hem till mitt lilla rum. Jag tog en dusch och sedan hoppade vi ned i sängen. Klockan var ganska mycket men det spelade ingen roll.

Nu ska jag pallra mig mot Nolia, byta om till IB-kläder och springa lite med boll o klubba. Eller jag ska väl soringa med fötterna och benen kanske, men ja HE- HE.. (humor)... Efter det traskar jag hemåt och duschar, packar om och drar till Johan för att se lite CL samt ha ett liv. Pratade lite med min käre vän Andreas (f.ö trogen läsare här hos mig) och vi diskuterade min lägenhet. Det ska bli SÅ skönt när jag väl flyttar in. (snart!!!!) Då kan jag, för första gången på snart TRE ÅR, bjuda hem folk TILL MIG. UTRYMME! Waaahhh. Blir så pirrig. Fyfarao vad KUL och framförallt SKÖNT det ska bli. LÄNGTAR, LÄNGTAR, LÄNGTAR! Snart ska även min fanny boka en resa upp hit, så fort jag flyttat in. LÄNGTAR! 
Näääh ska inte bli lång(vilket jag redan är), ha en bra dag mina vänner!
Och denna fina rand som ligger lite här och där, den är tillägnad Lina Wikner, eftersom att det inte funkar när jag gör en vanlig, hederlig stryckeindelning. Så får bli såhär snyggt istället =P
HEJDÅ!

...

men du är ju inte nära för mig, något som du själv har printat in i mitt huvud. låååång dag, men det spelar ingen roll, för just nu mår jag såå bra. får äntligen flytta snart och är världens lyckligaste för det, JA! mötet med rektorn på särskolan var såå givande, grym kille! håller tummarna för assistentjobb till hösten. har världens bästa referenser som tipsat om mig. så det känns bra!! nu ska jag krypa upp ur sofias säng och masa mig hemåt. fick en konstig känsla i magen. vissa människor bevisar sig vara någon man aldrig trott dem vara. jag ska berätta för er, nån dag.

...

everybody has an asshole-friend. if you don't, then you are the asshole

...

Gokväll!! Blev 4 km löpning på iksu, samtidigt som man glodde lite på topmodell Sverige, tiden gick sjukt fort!! Och fick äntligen bekräftat att jag inte alls är knäpp i skallen- det var en tjej där som också hade vääärldens märkligaste fobi; älgar! Skönt.
Nu ett avsnitt vampier med johan, sen sova! Gydans.. Puss o godnatt


...

På g mot iksusport nu, blir söndagsträning med juuhan!! Körde även ett rejält pass igår med, som från början skulle vara ett "litet promenadspass på bandet". Slutade med en löprunda på 6km! Otroligt skönt och jag hade ett väldigt jävlaranamma i mig, inte ytterst vanligt hos mig ha ha! Hänger på o kör lite, ja, vi får se!! Återkommer ikväll PUSS!


...

Godkväll!!! Nu ska jag se vd tillsammans med Johan och somna efter en riktigt lyckad fredag! Blev sjukt god mat och sedan en rolig kväll med Johan, Micke och Nada. Woop!! Upp i tid imon för en sväng på stan och sedan lite walk på iksu med Johan samt bubbel. Vad kvällen har att säger erbjuda, det får vi se!! Puss på er


P.S

skulle vilja dela ut några hjärtan innan jag somnar bara.. Till människor som nog behöver dem lite extra, just nu och inom den närmsta tiden.

Här är till dig Fanny, för vad som komma skall. Jag vet, och du vet, innerst inne, att det kommer gå bra. Det kommer att gå fort, pangtjong är det vår igen och han är hemma,det är student och bal och en underbar sommar!! Love you, bestisfestis <3

och ett hjärta till carro, vet inte vad som händer, men jag vet att jag önskar dig allt väl..<3

och till underbara, bästa familjen jönsson. som just nu är värda alla hjärtan i världen. dem har drabbats av en utav mina största rädslor, och jag tänker på er flera gånger om dagen. <3 <3 <3


mobilbloggtest

Hej och hå!! Testar att mobilblogga för första gången, från Johans mobil dock, min blir stekhet nuförtiden så vågar knappt ha den igång. Har gjort mig en egen liten mapp på Johans lur, med mina grejer på :D gick bra att träna med iksu iallafall, skitkul!! Och lyssna nu; jag får flytta redan om två, högst tre veckor!!!!! Feeel gooood!! Sova nu, träning 8.30 imorgon. Sedan en efterlängtad helg som betyder ledighet, underbart. Har inte varit den lugnaste träningsveckan precis! Puss på er


...

Punkt numero uno- CHECK!! fan så skönt.
two to go

...

Goddag! 
Hade en ruskigt skön gårdag, började morgonen på Universitetet tillsammans med tyyyyyp, flera hundra andra åk 3or som hade en väldig iver i kroppen. Besökte några program som kändes intressanta... Efter det åkte jag hem till micke tillsammans med honom och Johan, spelade lite fifa och tog det så lugnt man kan. Sedan bar det av till nolia, ett intervallpass tillsammans med Anna och Emelie skulle checkas av, var råååååtungt!! Men ack så skönt när det är klart. NÖJD! Gick hem, packade väskan, blev upplockad av M&J igen, hem till Johan på mat och tvspel. Vi såg även mästerkocken och jag duschade ~superlänge~ 

Vaknade upp till -17 imorse, kände för att bara krypa ned igen. Var inte alls laddad på skoldag. Karin ringde även imorse, dem är på väg till Finland nu så önskade henne LYCKA TILL! Kul att hon ringde. Öhm ja, åkte med micke till skolan (snålskjuts) och kom 5 minuter sent. Idag väntar en lång dag men med tre saker som gör mig pirrig; 

  • Ska på möte med en rektor
  • Killen som bor i min blivande lägenhet ska ringa och tala om när jag kan flytta in
  • Jag ska träna med IKSU
Typ det gör mig pirrig i magen. Hoppas att dagen mynnar ut i något fiiiint!! Feel good. Ändå.
HEJ SÅ LÄNGE!
Johan och jag, Spanien.

RSS 2.0