LOOK FOR THE GIRL WITH THE BROKEN SMILE

Hej bloggen.. Längesen nu, jajaja. Alldeles för längesen också.. Men nu mina vänner, nu är det påsklov! Och jag, jag är kvar i Ume, på elevhemmet, ensam. Nästan. Har Johan här också, nästan hela tiden, eller nä.. Men nästan.  Imorgon kommer min underbara mamma och världens bäsa lilla lillesyster hit, oj vad jag längtar. Men oj vad jag blir less då jag tänker på att jag ska möta upp dem långt borta 06.30 imorgonbitti.... :( Men vad gör man inte för familjisar, heheeee..... (:@)
Annars då? Jo det rullar på, har öppnat dörren till en fatastisk försäsongsträning också, men bara lite på glänt just nu, nästa vecka, då ställer vi den på vid gavel! 110% är det som gäller.. I både uppför och nedför... 

Tänkte bara uppdatera lite så ni vet att jag lever och så, fick sms av en snygg en, om att det var dax nu!! 
Ska busa lite nu, sen lägga mig om inte allt för länge.. 
Puss på er...

'CAUSE I'VE BEEN AWAKE TOO LONG

HEJ BLOGGEN! Är så himla längesedan jag skrev här nu, varför? Ja jag har annat för mig, massa roliga saker så som plugg, träning, tvätt, städa osvosv. Men tänkte att jag kanske skulle ta tag i det igen nu(för en liten stund iallafall). Som ni kanske vet så börjar distriktslags SM idag, i UMEÅ. Jag sitter på mitt rum på elevhemmet, resten av laget sitter på en buss upp mot Umeå. Känns konstigt. Men underbart. Fan vad det ska bli roligt. JA! Jag är nervös. Så himla nervöööööös. Om två timmar tar vi bussen till Ersboda där vi ska inta dagens lunch hemma hos en viss Roger Collin's mamma, haha underbart!! Ett herrlag och damlag på lunch, händer nog inte den gumman ofta inte! Hihi. Snällt jööö. Men nu måste jag börja packa antar jag. HJÄLPPPP.
Ikväll kickar vi igång SM mot Dalarna, bara att köra.. Imorgon kl 11.30 är det Stockholm och 18.30 väntar Västerbotten. Lär bli en redig hetsmatch då, medtanke på att Västerbotten är hemmalag och ja, you know. Ska bli kul att möta massa rigare under SM. Dödensgrupp, det är vi! Men ja, dåså, då kör vi.
PUSS GODINGAR. kommer nog ha datorn med mig också, lite uppdatering på kvällarna osåå. Ska ju dela hotellrum med min bästa bror cornelia också! Äger. Haha! Om ni vill se info o så så kan ni läsa på bla innebandy.se innebandysajten.se osv. Bara att leta :)

RSS 2.0