haha

haha
haha
hahahahaahaaaa



TRE PERSONER SOM JAG ÄLSKAR

idag; mamma och pappa fyller år, 38 resp. 40! tusenmiljoner grattis räcker inte till, älskar er så mycket♥
i fredags, 16e december; jag och johan firade 1år tillsammans, det blev finmat, lite vin, spontan utgång för att visa johan kroglivet, sova på scandic och en rejäl hotellfrulle. Och såklart massa,massa,massa kärlek!♥
det här har varit ett underbart år av många anledningar, snart är det slut på 2011 och det ska avslutas med en liten resumé av året (KANSKE). Om jag hittar något intressant för er läsare dvs. Annars är det idag söndag som består av innan-jul-mys och lite sååå, skola imorgon och prov på tisdag sedan hofors på onsdag. LOVE

VENTILERING

Vill så jäääävla gärna nämna namn just nu, men låter det vara för din skull. Även fast du SUGER. Vi hade nyss samhällskunskapsprov om ideologier, jag hade pluggat riktigt mycket och KUNDE verkligen detta. Vi fick lämna in mobilerna till läraren innan provet= jättebra, då det finns folk som fuskar varje prov. Jag erkänner här och nu att jag har fuskat rejält mycket en gång, då jag satt med min mobil innanför halsduken och kollade, det hade också sina anledningar och det är dåligt gjort, men jag fick ett G och jag får leva med att jag fuskade till mig det. Men när du(din jävel) ska säga till andra att jag var less efter provet för att jag inte kunde fuska,då blir jag så jääävla SUR. Speciellt när jag nu kunde allt detta, och för att det inte ens var så fallet var. Jag kan iallafall stå för den gången jag fuskade, som du inte kan, för då skulle inte ditt samvete räcka till förfan. Anledningen till att jag var så sjukt less efter provet? okej; när det helt plötsligt bara är 5 minuter kvar av provtiden och jag inte ens har börjat med sista a och b frågan, som man måste ha skrivit på för att nå VG/MVG, DÅ blev jag less. Less för att jag visste att jag kunde, inte för att jag inte kunde fuska. Sjukt pinsamt att det lät som att du satte dit mig, inför de andra i klassen. LOL

Sorry för sjukt tråkigt och töntigt inlägg, men FAN vad jag hoppades och var helt säker på, ända sedan imorse, att ingenting skulle kunna förstöra min dag. Min och johans dag. 


Min och Johans 1 årsdag. 
Johan, som jag älskar mest av allt i hela världen. 
Vi ska ha världens bästa kväll. Från och med nu. Eftersom att efm blev sämst. Helt plötsligt.

18 STORA ÅR, min johan

Här är en bild från helgen när jag och johan besökte en pulkabacke mitt i natten, medan andra befann sig på krogen.. VAR RÅKUL!!

Jepp, som rubriken lyder så fyllde min älskade johan 18 år, IGÅR! Det blev en dag fullspäckad med mat, gofika släkt och vänner (hehe). Hanns även med en eldsvåda vid middagen, min andra på två dagar. Men nu ska jag ine ägna inlägget osm var till johan, på att berätta om när jag eldade mitt hår i tisdags hos cornelia. 
Johan är alltså 18 år nu, vilket betyder att han får göra aaaallt by him self. 
Idag är det torsdag den 15e december, imorgon är det fredag 16e december. Kan bli bästa dagen på året, bästa dagen någonsin. Vi får se. Men jag är spänd, det är jag absolut. Wiiihhhh. Min fina JOOHAN!! 

Spurtplugga idag innan provet imorgon var tanken, men johan bjuder ju på fika idag igen, med friends. Sååå.. Vi har dessutom match ikväll, vilket gör det ännu mer omöjligt att plögga! Men det får gå som det går, ett G ska vi firra! 

Hörs när vi hörs!! :D Snart är det JULLOV. Känns finitooo. 



...

Har varit väldigt dåligt på bloggfronten, men min helg har iallafall bestått av väldigt mycket saker. Började i fredags att dra hem till sofia med UF för att förbereda det sista inför julmarknaden, efter de två timmarna tog jag bussen hem till joohan, käkade tacos och såg på idol med honom och Christer, ~såklart hade vi massa gotta också~, efter en slapp och skön kväll begav vi oss ut i snöstormen(ca 23.00) för att ta skranan(en åkmatta, för er där hemma som inte förstår) och åka i en backe(rödberget), det var sååå kuuuulii och jag kände mig liten igen. Kom på den kvällen, att skrata tillsammans med den man åker med, helst skrana eller pulka, är bland det bästa som finns. Blir en sådan blandning av rädsla och pirripirr i magen, hääärliiigt. Längtar tills jag får hem och åka med tuvali!!På lördagmorgon var det vara att kliva upp tiiiidigt för att befinna sig på forslunda julmarknad mellan 10-16 tillsammans med mina företagskompisar, gick sisådär... Hade sedan en skön och lugn lördagskväll i min ensamhet, ehhhm.. Gick till cornelia en sväng innan bussen gick mot johan 23.35, hon tvingade mig, så jag inte skulle somna. Men det blev trevligt det med, i hennes nya, fina, myyysiga lägenhet. Stod och väntade på johan vid bussen hemma hos honom i ca 10 min, sedan tog han min hand och vi gick hem mot honom. Livet är braaaaaa. Vi såg lite VD (som är sjukt jävla spännande för tillfället) och sedan somnade vi ganska snabbt faktiskt. Sov sjukt länge på söndagen, riktigt härliiigt. 
Söndagen bestod av plugg med Cornelia, återigen i hennes lägga. Bjöds även på middag, jättegooott. Johan kom förbi runt 22, kikade in och tyckte som jag- att den var jäääättefin! Sen promenrade vi hemåt, men först till ett hemligt stället och köpte en hemlig sak, som tog sjukt lång tid, var hemma runt 23.. HAde sjukt svårt att somna OSV. 

Imorse var det träning 8-9.30, cyklade hem efter det och skulle duscha, hann duscha sedan somnade jag i sängen och vaknade ca kvart i tolv, var bara att hetsa på sig kläderna och cykla till skolan o käääka. 
NU sitter jag i mitten med jossi som just kom, ~äger~, hon pluggar och jag inväntar dedär nedrans coopertestet som är kl 16 bleeeeeesh!! 

Slänger in lite bilder another day, pöss

...

Vissa människor är så svårta att förstå sig på.

...

Hellooo. Helgen är snart slut och den har gått så sjukt snabbt! 
I fredags var jag först och käkade på Ronyas med Carro, vi satt där i 3.5 timme, var verkligen jättetrevligt och mysigt. En väldigt klok tjej hon den där Carro:* Sen tog vi bussen till Umedalen,hälsade på lite på elevhemmet där några tjejer i hennes klass var. Trevligt det med! Och sedan tog vi bussen hem bara, jag till mig och hon till sig. Träffade bästa jossi lite på stan också. Hem och väntade på johan, sen såg vi lite VD innan jag somnade så vi stängde av hehe.. Lördagen bjöd på match och lagmys med laget, fick skjuts med conne dit och hem.  GULD VÄRT! blev en del snack mellan henne och mig med, liiiite mysigare i en bil när det är mörkt ute, bra musik på radion=stämning. Nu ligger jag i johans säng, som jag gjort heeela dagen.. Vi ska ut på en biltur strax, Johan ska för första gången i sitt liv övningsköra och jag ska sitta i baksätet. Kommer äga. Jag kommer skratta så jag dör. Haha.. 
Sen hem till mig, jag ska plugga inför psykologiprovet imorgon och han har matte. Blir lite glass på det och sedan en hyfsat tidig kväller, tidig träning imorgon.... 


Så, lite om min helg. 

PUSS

RSS 2.0