OBS

Som ni kanske förstår så skulle förgående inlägg ha publicerats för cirkus 6 timmar sedan, inte nu. Men hade visst glömt att trycka på publicera, så det fick komma nu hähä.

Ligger i den ofantligt sköna sängen i lägenheten nu. Dax att sussa. Upp halv sju imorgon = ingen lek. Men kul blir det att spela innebandyyyy med gamla RIGet, som föralltid kommer att vara mitt riglag. Älskade ni.

Efter min träning ikväll cyklade jag hemåt i kylan(jävlar vad kallt det börjar bli). Stannade utanför min sköna böna Elin en stund. Energikick!! Älskade tjej vad jag tycker om dig.

SOVA, var det ja. Puss på er


...

Kör er snabbt inlägg live från bussen; dagarna bara springer iväg, satt på rasten och tänkte att guuuud vad tiden går sakta, men tjohotjoha så var kl 17.15 och sista barnet gick hem. Bara för mig att larma och slå igen portarna! Nu blir det hem och byta om, slänga i mig något snabbt och sedan iväg till iksu. Ska trycka i mig lite av den fantastiskt goda sockerkaka jag gjorde igår. I smeten blandade jag i smält, vit blockchoklad och en påse saffran. Alltså HEAVEN. For real. Aldrig smakat något godare i bakväg. Typ. Otroligt nöjd med hopkoket.

Nog om gotta. Har blivit alldeles för mycket sista veckorna. Men vet ni vad? Jag ba njuuuut. För de är så förbaskat gott med godsaker, hähä.

Nu; stressa vidare till nästa buss!

Bild; mitt konstverk från idag. Otroligt vackert. Da Vinci.


...

Livet rullar på i vanlig ordning. Idag provar vi att träna efter lite sjukuppehåll. Kul. Lämnar resten osagt.


BREAK

Goddag!! Har en efterlängtad rast nu efter, kanske, den mest kaotiska morgon NÅGONSIN. På dagis. Alltså. Halleguuuud.. Jaja det är bäst här ändå, är så glad. Jobbar idag 10.30- sista barnet går hem, dvs ca 17.15. Helt ok!:-) träning ikväll och sedan hem och sussa nästan direkt, tidig morgon imon och seriepremiär borta mot Skellefteå på det. Bra fredag! Sedan en efterlängtad ledig helg, wih!!

Men nu; back to war with the kids. Typ.
Ha en fin dag, det lyser så fint ute idag, solen alltså. Den lyser.


Bilden; me at the office with a big coffeeeee :D


MORGON

Klockan på 05.45 imorse, bussen gick alltså tjugo över sex mot jobbet.... Missade dock bussen hemifrån så fick ta cykeln till stan, hehe.. Standardmorgon med andra ord! Men nu är jag på dagis iallafall, börjar om fem min. Slutar redan 13.15 idag- vääärlds!!!

Ha en bra dag!


...

Efter en hemsk natt var jag så ledsen i ögonen imorse och hela dagen. Men kunde inte vara med tacksam över barnen på dagis idag, så fantastiskt gosiga och kramiga. TACK.

Har haft en underbar weekend med min fanny, TACK. Ligger i soffan nu och ser tv, lik de flesta senaste kvällarna. Buhublahä.. Imorgon är det dagisjobb igen, bussen avgår 06.22 känns ju SÅDÄR. Men oerhört tacksam att jag fått förtroende där iallafall, känns mer än bra.

Soffan var det, ja!


LÖRDAG

Imorgon. Lovar.


TORSDAG

My heart skipps a beat


stenmarksvägen

Befinner mig på stenmarksvägen hos några favoriter. Ser på tv och myser. Livet är härligt när man får vara med sina vänner. Underbara vänner. Apropå underbara vänner så kommer fanny hit imorgon. Till mig. Och marcus. Jättebra känns det naturligtvis. Min bästa. Imorgon är det en dag som jag grämer mig lite inför- jobb på dagis 8.45-16 och ica 17-22.15. Men cash is king and king is king. Nu ska jag efter att ha snyltat mat hos tjejerna snylta lite dusch, passar på!

Ha d så bra alla glada. Puss


ONSDAG

God morgon. Är nu på väg mot jobbet på dagis igen, gårdagen var fantastisk men jag var heeelt slut när jag slutade. Shittans, vilken energi de små liven har. På gott och ont, hehe. Idag är en stressig dag, slutar på jobbet 16.15 och har samling i sävar kl 17, typ 4 mil mellan. HM! Mission. Men det går bra. Som alltid.

Ha en fin onsdag, solen lyser ju faktiskt idag tom. Iaf här, i norr. Puss:)


...

Är vilsen i mig själv. Skrämmer mig. Ofantligt mycket dessutom.


RSS 2.0