lips of an angel

heeeeej. skaplig bloggtorka på mig de senaste dagarna nu. inte bra. MEN. vad händer då? ja, ingenting skulle jag nog säääga. tränade min första IBträning på över ett år, i torsdags. vettefan. kändes ändå ganska bra och så men ah. jävligt seg och allmänt oteknisk var jag.. men de är bara att slita på så kommer de där att sitta igen också :) kung! känner ingenting i knät så de är ju skönt så att säga. aja, hämtade lillebror vid bussen runt sex, anledningen till att han inte hört av sig på hela dagen var iaf för att hans mobil låg i väskan, som låg nere i bagageutrymet, hehe. bra jobbat där. skön bussresa i åtta timmar, utan mobil. nääääää.. drog med mig victor på hemköp, handlade massa goda och onödiga saker, hehe. men vad gör man inte när han väl är och hälsar på:) sen vart det bussen hem och en hel del prat den resan kan jag tala om. när vi kom hem så åt vi bara, tog de allmänt lugnt.
fredagen började vi med att träna lite IB. skippade sedan min enda lektion den dagen. woppps. åkte på stan mde victor istället. hehe. var en hel del inhandlat..................... suck. jaja!!! på kvällen blev de bio, farsan, hehe king film. då var vi en sisådär 14 pers, så de var rooooligt. en kul rulle också. fint.
kom hem runt elva, pratade med julia lite över en timme innan hon gick upp och mös med borgas.. fy vad skönt det var att få ur sig. ja, skönt. så bra hon är!
satte på en film med victor sen, The new guy, hehe. verkade ändå asbra, men jag beslöt mig snabbt att sova istället. så bror låg vaken till tre och kikade på filmen själv, haha! stackarn.
vaknade i morse, chillade mest i några timmar innan de var dax för samling inför sista seriematchen mot holmsund. blev vinst med 2-12 iaf, så de var gött.
kom hem och åt kall kyckling, en äcklig potatisgratäng men en väldigt smarrig bea :)
har kollat film med typ alla på nedervåningen nu för en stund sen- flight 93. mys.
ligger i sängen nu och har som vanligt spelat lite tette och så, hehehe. kul spel det där. nu kom evsi in till mig och mös ner också :) sweeeet. hon hängde även sin första kasse idag på matchen, och en ass dessutom. KUUNG! :D hihi grattis där då.

imon blir de att kliva upp väldigt tidigt för att vara jag och en söndag dessutom. men de är ett måste imon, så bror hinner med bussen hem till hofors igen :) men de är snart sportlov, ska ju hem om en vecka, tror jag det är? soft. blir massa innebandy då har jag hört, med x antal olika lag. KUL!!!! ska vara med på min gamla skola dessutom, på idrottlektionerna. fasen så skoj. jag och matte :D hehe.

nääää, ska man lira vidare då kanske? men de blir nog lite OTH också. är ju såååå bra. får väl sova själv i natt förresten, victor är ju bara på övervåningen. helt kär i alla killar, haha :)  


näää, sov gott då :)
puss jenkan

jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag
men jag vågar inte väcka dig nu  
-v-



            


over the rainbow

jag hatar tetris..... vafan

förresten, vad händer med lillebroooor? han svarar inte i mobilen... börjar bli lite orolig nuva. känner att de där med matstopp för en ensam 13åring på en buss i 53mil inte är ett sådant jättebra påhitt!

take a minute

HAHAHAHAHAHAHA :DDD satan så roligt! ah men vi tar det sen, för nu måste måste, MÅSTE jag städa mitt rum :(((((( sen blir de sova en halvtimme typ. sen tagga FÖRSTA IBTRÄNINGEN PÅ ETT ÅR OCH EN MÅNAD. underbarrrrrt. sen måste jag kommer ihåg att hämta lillebror som kommer med bussen ikväll också, haha det är VIKTIGT! ja men hejdå!

free fallin'

TJA! :) hehe.
har precis kikat et avsnitt OTH och lirat lite tette, mycket bra avslut på min kväll. men det var något annat som gjorde den ännu bättre :) <3 1000kg lättare, minst.
tänkte sova lite nu innan de blir hockey imonbitti(tydligen) klockan sex, sen skola. SKÖNT! slutar halv tolv imon iaf, hääärligt. då blir de till nolia först, hämta mina innebandypjöx, sen hem och städa/sova, äta, TAGGA INNEBANDYTRÄÄÄÄÄNING!!! wääääih. tackar. FAN vad kuuuuul. första innebandypasset sedan den 31a januari 2009! galet vad längesen. watch out, för här kommer en ringrostig jennifer att snyrra runt, hehe. sen efter träningen måste jag komma ihåg att hämta lillebror vid bussen!!!!! satan så mycket att göra imon :) men saknar han, de görja. mycket också!

nä, GODNATT! :)


HAHA :D jävligt rolig bild, hahahaha.


say goodnight and go

äääh, sammanfattar dagen imon istället :) har ingen ork nu, och ingen lust heller om jag ska vara ärlig. pratade nyss med pappa och farmor iaf, hehe.. skööönt.
har precis skrivt klart om guden på mitt fina papper som jag ska ha på redovisningen imon, gött.
nu ska jag krypa ner och mysa lite med flugan.


GODNATT, jennifer

börp

hej!
helt slut i kropp och hövve. skriver ett lite mer utförligt inlägg senare, hehe. ska städa lite på rummet nu och sedan ta mig en mycket, MYCKET välförtjänt dusch. sådetså. hejdå

VÄNTA NU....

ursäkta, men termometern visar alltså -29GRADER????????? TACKAR

lät du henne komma närmre..

ah men gomorron! ligger här, SJUKT jävla trött, trött och åter trött. rix fm står på och lamporna lyser. men trots det kommer jag inte upp från sängen,är så varmt och skönt under täcket. hehe, så direkt jag hade tänt alla lampor och så, då hoppade jag ner under täcket igen. underbart!
taggar inte denna tisdag :( blää. först styrka nu på morronen me RIG, (sjukt dryga pass), sen har vi skridskor sista timmen på idrotten, slutar 15.40, fyfa-aaan. sen kl 16 så är de bara att tagga för ett grispass med löpgruppen. aaaaaah. herregud. vet en som kommer vara stendöd ikväll iaf. men då får man hoppas att jag kan somna gött, förhoppningsvis utan tette hela natten, hehe.
NÄ, nu ska jag ta mig upp och klä på mig träningskläder och packa ihop väskan. sen traska bort till frukosten om en halvtimme ungefär. hoppas på GOGRÖT!!!

ha en bra dag alla :) skriver väl något litet inlägg under dagen, seeya hey.

// jennifer


you make it real

sådärja. nyduschad och så, sköööönt. ska borsta gaddarna nu och sen krypa ner och kika på OTH en tund. blir väl en två, tre avsnitt. ohyes. sov gott världen :)


sakta men säkert börjar jag känna att jag klarar mig bra ensam, utan dig.
bra. eller



god natt :)
puss






ain't got you

hej, trött tjej här. käkade matlådan direkt jag kom home. lade mig sedan och kollade på OTH, underbart!
sen tog jag väl mig en liten powernap skulle man kunna säga, he-he. jävulskt skönt vare iaf, tur de. vaknade först av att bästa karin kom in och ställde en tallrik med ny, varm, och supergod kladdkaka framför mig i sängen, LOVE IT! tack karin :):) yees. somnade om igen, för att sedan bli väckt av en hetsig adam fredriksson! haha. men jag hade ju glömt mina pjöx på hallen i morse, så de var ju bara awesome av honom att slänga in dem, tackarrrr.
nej nu hade jag tänkt att ta mig in i duschen för att sedan krypa ner och sova faktiskt. eller ja, blir väl en del OTH och tette först. men de gör inge :)
ha en bra kväll allihop.


PUSS JENNIFER
bara en liten sak som fattas.



utan din luft, i mina lungor

HEJ HEJ HALLÅDÄR BLOGGEN! japp, idag är jag världens lyckligaste, TACKAR! :) eller ja, nästan världens lyckligaste.. det är ju fortfarande en del i mig, som fattas.
men bortser man från det så, YES! tänker inte gå in på nå saftiga detaljer och så meeen.


skaplig hemlängtan nu
MEN JAG SÄGER BARA; TA DIG EN TITT PÅ BILDEN. i'm back on track duuude.


ah, fast ne

godnatt nurååå. tänkte dra igen datten efter tre underbara svsnitt OTH och lite tette, slog nytt rekord också, 113 rader, iiiiiinte dåligt! hehe. får se om de blir hockey om 40min, annars blir imonbitti när sverige lirar iaf! (de brukar låta så) hehe. hör dessutom att nå tattare från övervåningen springer runt i våra kylskåp?! vafan är felet.
jerks! :D hähä.


GOD NATT; JENNIFER


feels like home

Tjenarå bloggen. Satan så lat jag har blivit med detta :) hehe. men men. helgen har inte erbjudit så mycket. Fredag var det mest chill, städade köket med anna. sen kom favorit julia hit och chillade med mig, härligt. vi kollade på film, grät en skvätt också, haha.. du är så bra julia!
sen blev de väl inte så mycket mer den kvällen trorjag? nä!
lördag vart de att kolla på alba-sandåkern, vinst till alba. gött! :) jävlar vad kallt de var att vänta på bussen sen när man skulle hem, FYfan...... kalla land :D
blev käk dirr när man kom hem, sen bara massa mys under filten med OTH och godäääs. awesome.
duschade lite senare mot kvällen, emelie skulle börja kolla på a walk to remember medans, så skulle jag joina henne. sen när jag kommer in så frågar jag om de går bra. emelie: jaaadå. har kollat i 23 min nu! jag:ahmen bra. men du vill du veta en sak? de här är fel film!:) haha. empan då. så senare slog vi på the stepfather istället, helt sjuk film. h-e-r-r-e-g-u-d!


sen runt tre så kom det en odräglig en, men trots det så blir jag så glad.
vi får se hur det blir med allt nu.

söndag, ja klockan är kvart över sju och jag har morgonrocken på mig fortf. hähä. kväller snart igen ju:D hockey imonbitti, taggat. sen ska jag ju visst på besök till IM imon åh, riktigt nice. HÅLL TUMMARNA

lillebror kommer snart och det ska bli mysigt att ha honom här :)


it's time for a brand new start!


nej nu ska jag göra något. :]


PUSS JENNIFER


vilken gammal goding!;) hehe


dancing when the stars go blue

sådärja!
sitter på en rätt skön studiehandledning nu, kikar OTH och lite av varje så de är nice.  har hittat en sån bra låt också, från OTH med den är såååå bra! :) har snart engelska och sen så slutar jag, äntligen.
har sovit cirkus tre timmar i natt, började småstäda lite på mitt rum runt nio, hehe. rev ut hela garderoben så alla kläder låg över sängen, men sen försvann orken till att städa, oväntat? hehe. (mama du vet vad jag pratar om). så gick väl och vek ett plagg i timmen ungefär. men sen kom jag på den brilijanta idén att jag skulle tvätta alla mina käder istället. sagt och gjort! så nu hänger det fullt av mina kläder på ca 3-4 tvättställ i korrioden :) fiiint. får se när jag orkar vika in dem i garderoben igen, hehe. nej men de blir nog idag faktiskt. tänkte bädda rent i sängen osv också, dammsuga av lite, så man har det rent och fint till helgen iaf. men sen tar det inte så lång tid innan det är KAOS igen, hehe.
aja, var vaken till halv två i natt för jag skulle kolla på hockey, men de blev ju inget av det(vilket jag visste från början men), isätllet städade jag klart och hoppade in i duschen runt halv tre. somnade ca kvart i fyra skulle jag kunna tänka mig. vaknade kvart över sju i morse, inte så himla trött heller faktiskt, konstigt :)
börjar min fredag imon med ett pass på gymmet klockan elva, sen blire mat och prov i datakunksap innan jag går hem och tar heeelg. underbart.
juste, MAMMA, igår år jag soppa och två hårdmackor med skinkost! inte illa va.

nej ska man göra lite nytta kanske, kolla klart på OTH innan det är dax för engelska och sista provdelen, hehe :)
ha en bra torsdag allihopa! det ska jag ha, en timme kvar sen tänkte jag lägga mig och steka i solariet lite(KANSKE) om orken finnes. vilket den inte gör allt för ofta, men men..
killarna har match idag också, spöland borta. tore, haha. lycka till.

näää, ha det bra :) grattis emma kingdahl också!! :)

PUSS JENNIFER
 hittade världens roligaste bild igår, hahahahahah! sååå kul

09.00

hey bloggen. have to go! hehe. bra inlägg. skriver på studiehandledningen sen, nu ropar maggan :) seeya!

01.13

men fan. skrev nyss världens bästa inlägg men det försvann visst, BRA!!!!!!! less jag blir.
hejdå


skriver innan jag lägger mig så kan ni räkna ut själva hur många timmar jag kommer att sova i natt.
nej vad less jag blev nu när allt försvann, satan...

hehe, when you are booored

...som du älskar av hela ditt hjärta - min familj, mina vänner
...som du skulle offra livet för - min familj och mina vänner
...som är den smartaste du känner - hehe pappa
...som alltid får dig på strålande humör - muuusic
...som får dig att le när allt känns tungt - olika från gång till gång
...som är den omtänksamaste du vet - skulle nog säga emelie edström!
...som är en bitch - petter
...som är en föredetta bästa vän - inte värt att skriva här känner jag, you know it
...som är snygg - emma hedblom;)
...som är osmart - jocke löfgren, hehe
...som är en riktig vän - fanny lindberg
...som är den galnaste du vet - den är svår
...som är den konstigaste du känner - jocke löfgren igen haha 
...som är underbar -
...som är dum - finns bara en som är dum på riktigt
...som du kan prata med om allt - mamma, tror jag
...som är din barndomsvän - alexia, malin, fida osv
...som du saknar - finns en del där hemma som jag inte skulle tacka nej till att träffa nu.
...som betyder mest - min familj, some friends och fredrik
...som du har spenderat mest tid med - vet inteee
...som du var dum imot när du var mindre - haha frida holmer  :(
...som du tycker är snäll - evelina jönsson
...som du har sportat med - en hel del!
...som du skulle vilja krama just nu - äh
...som du inte har träffat på länge - la familia
...som du träffade idag - emelie och karin
...som du ska träffa när du gjort klart den här listan- blir väl mina mates


värdelös lista. väldigt känsligt att jag inte fick nämna den jag helst av allt vela skriva in, fanns ingen som stämde riktigt..

onsdag

Hej bloggeeeeen. gud så slö jag varit nu sista tiden, men ja, de har bara blivit så!
Ligger just nu i sängen, även fast klockan är kvart i fyra, hehe. men vi är ju lediga idag så why not? :) skönt! VÄNTA! kom precis på att jag ska ringa till idrottsmedicin, så. wait a minute...

nä, inget svar nu heller. undrar om jag ringer fel nummer?? hm. men skickade iaf iväg ett mejl nu. hoppas på svar så fort som möjligt så jag kan få komma och se hur jag ligger till. yepp.
annars då? hm jo,det är väl bra med mig, idag iaf. har varit lite ostadigt de senaste dagarna och så men antar att de börjar bli till en vana nu som jag måste vänja mig vid. tråkigt men så är det. hoppas dock att du inser vad du kommer att förlora. för jag vet att du vet, att du kommer sakna mig som jag saknar dig. MEN , slut om det. nu ska vi vara happy :)
ledig idag vilket är otroligt skönt! ska väl fixa käk snart. borde handla också men orken till det finns inte. är dessutom snorig och hostar hela tiden nu, så drygt! skoldagen imon är ju skön eftersom det är torsdag, vilket betyder att vi slutar halv tolv, yeah!

hade match igår, vinst mot Umeå City med 9-6, greeeeeat! vi hade asbra spel i offensiven, lite tyngre i defensiven men. 3p och det är alltid lika skönt. hade ju match i söndags också, jemtland borta i östersund. inte helt OK! vi åkte halv nio på morron och var hemma typ elva på kvällen igen, dryyyygt. skulle ha fått träffa victor också, men hans tåg blev föörsenat så de blev inge :( astråkigt verkligen. har inte träffat han sedan jullovet och nu ser de ut som att de inte blir förrän sommarlovet(!) nästa gång, han ska ju visst inte hem på de närmsta två loven :( riktigt tråkigt.. men men, vi får ta någon helg och ses dude :)

och juuuste, om en vecka imon så kommer lillebror min upp hit! fan vad kuuuul :) saknar han.
ska bli kul att få hit honom, blir lite annat än att träffa honom när jag är hemma på lov, då han ändå aldrig har tid med syrran ;) hehe. men så då kommer han hit torsdagkväll, sen åker han hem på söndagen. så det blir en liten weekend med han, mysigt. får väl se vad jag lyckas underhålla honom med, HEHE. har match i holmsund på lördagen iaf. nice.

men vad händer annars i umeå då? nja ingenting förtillfället. har inte vart på nolia och tränat på typ två veckor? hmm. först var de ju taket som rasade in för all snö, sen hade visst en maskin slagit sönder en vägg också, haha. lite roligt faktiskt. HAR FÖRRESTEN TRÄNINGSVERK NANTING SEN STYRKAN I MÅNDAGS! herreguuud. men de är så sköönt. önskar jag hade den här känslan lite oftare, hehe. men snart så. minns när jag var med på en träning innan jag skadade mig igen, hade fan träningsverk en vecka, kunde knappt röra mig. hehe.

ber om ursäkt över hur min blogg ser ut just nu också, herregud.. men, det blir ´bra snart bara jag orkar ta tag i det hela. hehe.

näää, ska man göra något kanske? blir nog lite OTH nu, är ju sååå spännande. har dessutom lärt mig att spela tetris samtidigt som jag kollar, det är ju helt perfekt! hähä.
borde städa och tvätta också, men det får nog bli imon när jag slutat, fram tills vi ska ha träning på STADSHUSET?! hmmm. stort frågetecken där.

aja, ska avrunda nu känner jag.. hoppas ni haft en bra dag allihopa, och får en bra kväll också.

/ jennifer


blev ju en liten impulsklippning i lördagskväll också, hehe. tog kökssaxen och klippte till en lugg på mig själv, inte illa alltså. ångrar mig lite nu på morgnarna bara :(


1tim och 13min kvar på mitt batteri...

Hej bloggen, var ett tag sen nu. meeeen de är för att, nä, jag har ingen bra anledning.
veckan har väl vart bra this far. men vad less jag är nu, kan inte skriva nå bra. jävla kens fel. hade nyss matteprov med Fjant Ken. Hur fan kan han skicka fram mig under provet när jag inte sa ett ljud, men de är tydligen inte ens tillåtet att vrida på skallen under hans prov! blir så förbannad när han ska hålla på fjanta sådär jämt. sen äre bara smör ju. lessssssssssssssss.. och varför svarar inte min mamma när jag ringer nu för tiden dåååå? whaaaa.
nu ska jag kolla på OTH hela denna lektionen, är klar med frågorna så.


PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN EN GLAD TJEJ! :):):):):):):):) hehehehehehehehehehe, jätteglad..................

15.54

vafan då :(

friday!

tjena bloggen. vaknade halv tolv idag, käkade lite och tog bussen till skolan halv ett. åkte hem igen klockan två. tackar, lagomt skön dag!
nu sitter jag hemmos snygg och ska snart bli bjuden på mat, härligt! får väl se vad som händer sen. blir hem till mig och sova iaf. melodifestivalen imon på superbra platser, håll utkik i tvn ;) hähä!
nää, ska dra mig nu. ha en bra fredagkväll allihopa..


pöööööössss


22.07

hey handsome..
har degat hemma sedan vi slutade, sov några timmar. käkade lite direkt jag vaknade sen drog jag på mig löparskorna och stack ut i ca 30 min. var bra dryg till en början, men fan så skönt sen! yep.
nu ligger jag här och känner mig allmänt hängig, lite less, lite allt möjligt.. beslutsångest som heter duga har jag också, men d är sånt man får ta. nä nu ska jag städa lite på mitt rum för d ser förjävligt ut. sen blir det nog kolla lite på OTH innan jag sover igen. taggad för en timmes skoldag imon mellan 13-14. sen blir d hem och knyta på sig löparskorna igen, ut och flåsa lite igen. ska dock på en betydligt längre runda imon, hehe.. sen när man kommer hem är det entligen helg! då ska jag ta en lagomt lång och rikttigt varm dusch, sen byta sängkläder. det kommer bli en alldeles perfekt fredag imon känner jag, ja! dax för en sån känsla nu också. nä ska men börja plocka lite kanske :) take care.

puss and goodnight, xoxo. jennifer



snart. snälla

13.28

http://www.vk.se/Article.jsp?article=328447   herregud.... där har ni alltså anledningen till varför all vår träning är inställd. även i morgon tror jag, vilket betyder att jag börjar skolan kl 13, har en lektion och slutar kl 14. har även datakunskap så de blir att åka till skolan en timme och spela tetris och kolla på film, typ.
idag när vi käkade pizza så var de iaf snöras utanför, var en liten hund som satt fastkopplad där i typ en cykelkorg, men när snön föll så stack den iväg i full fart och dennes matte var ju utvecklingsstörd, haha de var lite kul, aja. nu ska jag sova middag i någon timme innan jag tar tag i städningen. TJAO

TORSDAG.

tjabba. har haft en riktigt skön NK lektion (som alltid) med maggan! var lite genomgång om nå DNA saker och lite smått, inte jätteaktiv men hehe. sitter på en studiehandledningslektion nu, är kanske världens simplaste lektion, alla sitter och spelar spel en timme. förutom vissa som, ja, gör nå annat. tänkte att jag lika bra kunde blogga lite då, eftersom jag inte har tid annars ;P efter denna lektion är det engelska sen blir det som sagt pizzabuffé på rhodos(!) sen hem och sooooova. fyfan vad torsdagar är sköna. hörde förresten att Ljung och Sander skulle med mig och karin till rhodos, foursome! yees. nä nu ska jag kika lite på face, kanske spela några omgångar tetris också, eller ja, de blir garanterat några sådana omgångar men.. ha en bra dag allihopa:)



puss jennifer


bjuder på en bild på mig sen jag var en liten plutt! hehe. :)

uppfriskare;

Hej bloggen, väldigt längesen nu. men nej, jag har inte haft ork till detta den senaste tiden. men jag tror ni överlever, faktiskt. hehe. Men ändå, tänkte ta en liten snabb flashback--> fredag: inget hände! lördag: hade lite festligheter med laget, riktigt roligt var det, ja!! söndag: lagom chill dag, rörde mig inte mer än vad jag behövde, hehe. åt massa gott. måndag: skolan igång igen, jävligt drygt att kliva upp på mornarna tycker jag :( böh. har dock sovit väldigt bra i veckan, fram till nu. aja. tisdag: skolan igen, hade styrka på morgonen. sen hade vi DM-match mot umeå city, vinst! sen gick jag med Tim, Fredrik och Max till subway och käkade, riktigt gott! sen gick jag och snygg hem till honom och sov, kikade lite på OC först också. vaknade upp där i morse, hade så jävla ont i magen också, hade även det på kvällen när vi skulle sova. jag skulle på en lektion sen hade jag hål i flera timmar. men det hade även fredrik. så efter min svenska så gick jag hem till honom och hade mys igen. underbart! vaknade dock halv ett och jag började tjugo över tolv, hehe. missade NF lektionen, men vi hade bara gått igenom hur vi skulle packa väskan, så d var lugnt ju!;) dagens hissar var väl att jag fick MVG på dataprovet, som var så fruktansvärt svårt!! haha.. och att den 3e varje månad är den ´bästa dagen jag vet. men faaan...
efter skolan var det träning, löpte 15 varv sen var jag d.e.a.d. helt sjukt vad trött jag var i kroppen. men de blev ju en bit iaf. ändå mycket skönare att löpa ute. men är ju så kallt här uppe, OCH SÅ JÄVLA MYCKET SNÖ?! drygt..
efter träningen tog jag och jeppe bussen home. chillade hemma lite, käkade, duschade och plockade ihop lite på rummet, LITE. hehe. sen kom tim hit, trevligt...
nu ligger jag här och skriver med fanny, vi skickar lite bra musik osv., guuud så jag saknar na. helt sjukt. sa även till karin idag; du fanny! fats jag menade karin :( tur att karin hade headset i så hon inte hörd emig. men de gjorde ont att säga fanny, kändes som att jag inte hade sagt det på, ja flera år. nu ska jag kolla på lite OTH innan jag ska sova. torsdag imon, de betyder att min helg börjar, hehe. så jävla skönda dagar torsdag och fredag. imon slutar vi halv tolv, har först NK med maggan, haha kuuung. sen studiehandlening, vilket betyder sitta vid datten en timme, sen engelska och då ska vi läsa i en bok. sen slutar man! härligt. då blir det dock pizzabuffé på Rhodos med karin, hihi. sen hem och bara leeeeva, eftersom vu inte har någon träning imån. härligt. ska dock ta tag i städning och tvättning då, inte jättekul men...
nä nu ska jag avrunda detta och kolla på oth. vill önska alla rigarna lycka till nu när de är finnkampen med landslaget också! köööööörba. :)
justja, blir troligen melodifestivalen i helgen!

gooodnatt "alla" läsare;) /pussjennifer





5 månader.22 veckor.154 dagar LOVE

måndag

haha heeeeeerregud!!
aja, blir ett inlägg ikväll, har matte nu. be sure!
första dagen på veckan idag, första dagen i månaden. måndag.
hejdååå

RSS 2.0