SLEEPING TO DREAM

Spelar ju ingen roll hur mycket man hoppar och skriker, eller bara försöker visa, ingen som förstår att det är något fel ändå.
Nu ska jag sova, upp tidigt imon för att ta mig till Valbo med min bästa i hela världen x2(älgälg), mysa runt lite där, handla lite grejer osv. Äta. Gårdagen var sjuk, det ska sägas. 

Godnatt med er!
I'm sleeping to dream about you.

När det känns rätt men är fel, eller när det känns fel och det är rätt. Då leker inte livet mina vänner :)

A DROP IN THE OCEAN

Jaha, har legat och spelat spel med jossi sedan, tja, halv två kanske? och nu är klockan tio i fem. härligt.
har varit allt mellan gladiatorerna, sänka skepp, finns i sjön och nu kubb. HEHE. Men dax att sova snart känner jag, faa-aaaaaaaan. aja, vi har jävligt kul nu. pratar via msn också, najs. säger kanske hmmmm, en gång i minuten, annars är det knäpptyst. Jossi har sådana jävla ideas ibland hon, men klart man ställer upp! :D:*

VÅR JUUUUULSKINKA HAR RYMT

Nu är det jul mina vänner!! 
Började morgonen med två mackor med julskinka på, och heeeelsike vad gött det är! 
Nu kommer kusin om en timme cirkus, härligt!:)
Puss på er gooodingarrrrr

I CAN SHOW YOU THE WORLD

God morgon och God Jul på er allihopa!:) 
Dax att slå upp de två gröna nu, vakna till och gå upp och mysa lite. Mina tår är is, så det ska bli skönt.
Drömde förresten att jag var i skolan och hade lektion, någon mattelektion tror jag, sen gjorde jag fel på något, då började datorn att tjuta högt som bara den, jag och Oskar Elebro försökte och försökte få av den hela tiden, men det gick inte, var hur drygt som helst! Sen vaknade jag till verkligheten och insåg att det var väckarklockan..
Hade den visst stått och ringt i 4 minuter, hehe. Högt lät det också, fattade ingenting jag. Men nu är man vaken minsann. Ska klä mig nu, sen ta mig upp till la familla/famillia(?) innan kusin min kommer och hämtar mig kvart över ett, då blir det att träffa massa mysiga släktingar, ååååh, GUD VAD HÄRLIGT!!♥♥
Men som sagt, God Jul på er allihopa.
PUSS

SOME SAY LOVE

EN GOTT NYTT JUL!! ehehheee.
Nää men god jul på er snyggingar, hoppas att ni kommer få en bra dag. Men först en skön sömn i natt, det tänkte jag ge mig på nu :) 
Skriver imorgon också, såklart. Kommer slänga in någon bild imorgon också, det ni! Hähä. Händer inte allt för ofta. 
Fryser kanske ihjäl i natt förresten, är svinkallt här inne, nere i bunkern :( blähäää. Klockan ringer 9.12 imon, då är det dax att öppna en julklapp från min lilla älskling uppe i norr.. ♥
Nu var det en bebis som skrek utanför mitt fönster lät det som????! fast hörde nu att det var jag som andades konstigt, haha. Pucko. Aja! 
Kvällen har varit helt underbar. Glöggmys hemma hos Jönssons i deras nya hus som var såååå fint och mysigt. Var typ 20 pers där, riktigt trevligt var det, och gott också!! Dock ingen vinst på bingon :( Men jag var riktigt nära hela tiden så jag njuter av det istället, hehe. Ringde in två gånger också, smart! :P Trodde jag kom in en gång, då stannade hjärtat på mig- : HEJ. Det är lotta från bingolotto, du har            tyvärr inte kommit med denna gång. 
Kul att hon drev mig till vansinne då, hehehe..
Var så himla trevligt iallafall, och fruktansvärt mysigt att träffa evelina och hennes underbara familj igen.
Och sen att få träffa Nelly gjorde inte saken sämre, guuuuud vilken söt unge.... Smälter ju.
Men nu ska jag sänka volymen och halvsomna till bra musik på spoti, sen stänga av och så somna ordentligt, härligt det låter va. Godnatt på er snyggingar, sov så himla gott! PUSS
Kul förresten

HALF OF MY HEART

Goddag. Har just klätt mig, fixat lite i fejjan, så nu ser man väl ändå helt OK ut. Måste dock färga håret soon, ska fixa det. Skulle behöva klippa mig också, men det känns så dryyygt. Går väl hellre med riktigt slitna toppar en stund till, hehe.. Jaja, schemat idag då? Tja, slå in lite julklappar och rimma lite, spela bingolotto, ja, är väl det antar jag.
Imorgon är det julafton, alltså vadtusan, kan inte fatta det. Ska bli riktigt mysigt och gott, hähä. Julmat in my♥
Men nu är Kent och Ulla här, så man kanske ska kliva upp ur bunkern och visa sig lite :)
Ha en bra dag pöööööds, puss på er.

ON MY WAY BACK HOME

Gillar inte att jag troligen är världens största funderare och filosoferare.. suck. Mina ögon ramlar snart ut ur skallen på mig, men jag kan tametusan inte somna! VA.... Har så mycket att tänka på tycker jag, fast jag egentligen inte har det. Livet är livet, som det är. Man kan inte göra något åt det egentligen, är bara att leva på. 02.39 and here I am, awake. Alla andra, normala, sover nu. Jag vill också. Klockan ringer kl 10 imon, ska upp i tid. Och kan på så vis förhoppningsvis somna tidigt imon innan julafton HIHI. Fast nä justja, jag ska ju hem till min fina vän evelina och invänta julafton med lite bingolottospel, HOPPAS PÅ VINST. såklart. Man spelar bingolotto en gång om året, då kan man väl ändå få vinna något. Eller hur? JA, tack. Känner på mig att det är vinst imon, ingen jättesumma, men en liten vinst känner jag lukten av iallafall, göttans. Och om de inte blir vinst, så har jag iallafall fått tillbringa kvällen med underbara människor!♥ finns inget bättre..

Men nu ska man kanske sova lite då, mjo. Förresten, min dag har varit riktigt skön. Började morgonen med en frulle och lite kortspel med mamma och tuvali, (jag vann). Drog mig sedan till hallen, körde ett svinigt intervallpass med fanny och jonna, sedan lite styrka och avslutade träningen med match mot broders lag, 4x15 min, dog lite då och då. Men hängde några viktiga kassar, la avgörande ass och drog upp nå knoddar på läktarn, var allmänt bra bara. hahahaha.
Men nu börjar det bli massa skit bara, säger godnatt nuja!:) PUSS godyyyys

WHEN I LOOK AT YOU

What a morning! Vaknade som sagt kvart i åtta av Tuva Li, fixade mig lite och åkte till kyrkan med mamma, Jessica och My. MIN ABSOLUTA FAVORITTJEJ!!! ååååh vad gosig hon är, så himla söt och ojojoj, PUSS. Träffade på lite gamla lärare man hade på låg och mellanstadiet också, hehe. Kom hem strax efter tio, somnade under täcket med musik på, vaknade runt ett igen. Underbart skönt. Nu ska jag ta mig från säängen, mamma ska skjutsa mig till fanny! Oj vad härligt. Blir så glad i hela kroppen, ÄNTLIGEN! min fanny, min bästavän, äntligen.
Tre dagar kvar till julafton idag, vad händerrrr. Är förresten HUR MYCKET SNÖ SOM HELST här hemma ju, trodde jag inte. Tror det kan vara mer än i Umeå, nästan. Fast iofs så snöar det ju där än, hehe.
Nä men nu ska jag vakna till liv och ta mig till fanny!!!!! Ett helt jullov, hur härligt.


Missing someone gets easier every day, because even though it’s one day further from the day you saw each other, it’s one day closer to the next day you will do it. ♥



NEVER BE AFRAID AGAIN

Jävlar, vad trött jag är! Oj, oj, oooj..... Men blev väckt av att världens goaste lillasyster kom ner och pussade på en iallafall, guuuud vad skönt att se henne igen! Nu ska jag klä mig lite och sen åka med mamma till kyrkan för att titta på lilltjejen när hon har avslutning i kyrkan!:)
Efter det får vi se om jag åker hem eller tar mig till hallen för att se på alla gymnasieelever som lirar volleyboll på sin avslutning, go fanny! hihi. PUSS HEJ DÅÅÅ

I REMEMBER YOU

Hej! Ligger på min säng hemma i Hoffe, utan batteri på mobilen......... Tror jag glömt den i umeå, fan vad jag e bra! Åh vad less jag bliiiiir :( 
Ska iallafall sova snart, upp tidigt som tusan imon, kika på systra mi som ska vara med på lucia i kyrkan, naw.
Resan gick bra, sträck-körde i 8 timmar, vilket gick förvånansvärt snabbt! Fick stanna två gånger bara, i sundsvall i en lång bilkö och mellan hudiksvall och söderhamn där det var en trafikolycka. Annars var allt under kontroll.
Men nu ska jag fundera ut hur jag ska lösa detta med min döda mobbe vaa!! Less jag blir. Hoppas den ramlat ur väskan i Jakobs bil bara, skulle ba bli världens lyckligaste då, typ! Fast det är jag nog redan! hih.
Hörs på en stund älsklingar. PUSS

UNBEAUTIFUL

Jahaaaa, frågan är ju vad man gör på skolan när man slutade för en och en halv timme sedan... 
Sitter och väntar på IQmåsar som ska få trycka in lite matte B i skallen på mig, känns riktigt behövligt kan jag tala om. Blev påmind om att jag minsann kan blogga lite när jag ändå, ja, inte gör något annat vettigt. Gjorde ett riktigt gott försök på svenskan, men nä, går ickeeee. Ska glo igenom böckerna hemma sen, och fixa det via dem. KUNG. Förövrigt så mår jag nog hyfsat bra idag och just för tillfället. Har just kommit igång med mat osv efter min tvådagars på sjukan. Känns skönt. Men är jobbigt också. Människokroppen e bra knäpp! Olle sjunger i mina öron för tillfället, älskar honom a bit tooo much. Blir så glá! Han verkligen smälter i mina öron, hähä!
Annars så är jag inne på sista veckan här uppe i Umeå innan det är dax att bege sig neråt i landet och ta tre veckor Jullov. Ska bli rejält skönt iallafall, det ska sägas. Men finns ju en del här uppe man kommer att sakna varje, varje dag.. :( Pjööhhh.
Julklappar är verkligen inte min grej, fanfanfaaaan. Vill bara bli rik så man kan göra alla nöjda och glada, men så enkelt är det inte riktigt. Men men.. Längtar bara efter att få komma hem och mysa och umgås med alla mina nära och kära, det som känns allra viktigast just nu. Absolut. Nu piper datorn för lite batteri, 12%, det kommer man inte långt på inte. Nonono. Gäller att gå all-in, till 100%.....
Men nu är klockan 15.40 och grabbarna slutar, så kanske ska vika ihop locket o sätta mig med matteboken uppslagen så det ser bra ut när dem kommer, HEHE. Bra klippsk man e du. Nja.
Har psykologiprov denna vecka också, matteprov och svenskaredovisning också. Nananana, livet... 
Men det är tamefan bara att hålla i nu, två dagar kvar. Plus styrketester på fredag och kanske ett cooper imon, beror på om jag får i mig nå käk idag. Vi får se.
Men nu ska jag avnjuta lite musik på spotify medan det sista batteriet rinner iväg. Nu ramlade Johan in här bredvid mig o mitten också, så nu får man inte det lugnet man behöver för att göra en bra insats med matten... Najs. 17åringen;)
PUSS PÅ ER GODINGAR. Ska bli bättre med bloggen, jag lovar.....

SHE'S SO HIGH

HELLO! 
Jepp, tro det eller ej Cornelia (och resten av världen, JAG BLOGGAR!! :DDDDDDDD)
Sitter hemma hos Johan och pluggar nu, han hjälper mig att knåpa ihop lite om den fantastiske Benjamin Franklin...
Spännande :) Annars så har dagen bjudit på lite rolig skola osv, lång dag.. Fick tillbaka företagsprovet, fan så nöjd jag är! :D Trodde man inte då man lämnade in det inte. Eller hur Cornelia?! ;) MACKAN.
Är dessutom ambassadör för idrottsprogrammet denna vecka, så missar en del av lektionerna lite då och då, men det gör ingenting hehe.
Jag är för tillfället väldigt, väldigt, vääääldigt nöjd över livet. Nystädat rum och JÄTTESTÄDAT dessutom. Låg på alla fyra och skurade i hörnen, fasiken vad stolt jag är. Men fick bara två timmar sömn den natten, men det var absolut värt det! :) Imorgon så är det skola som vanligt, ingen träning på kvällen så det är ledigt som gäller. Men som vanligt så har man andra sysslor för sig än att bara kunna vara. Plugga psykologi imon är vad som gäller.
Jaja, lite snabb info sådär, nu är farmor nöjd!
PUSS

BACK FOR GOOD

K.a.o.s.i.h.u.v.u.d.et.

MY ANSWER IS YOU

Sådärjaa, besök hos Matilda på Haga CHECK! Vi hade jättemysigt och det var såååå kul att träffa henne igen. Satt och drack kaffe/te hela efm, pratade massa tok och kollade på lite tv. Kom just hem, klockan är 19.04 och jag har alldeles för mycket att stå i känner jag :( suck.. Måste dra igång storstädningen av mitt rum, ska även hinna tvätta tre tvättar under kvällens gång. Jaja, det får ta den tid det tar, men ska ha det klart inför kommande vecka iallafall, så äre!
Men nu ska jag dra igång med lite käk innan städningen tar fart, ha en bra kväll så länge sötnosar!(K)

HON HAR ETT SÄTT

Då har ännu en helg passerat, endast denna sega söndag som är kvar. Så jag ska se till att göra något bra av den och det braiga får bli att ta bussen till stan och sedan promenera till gammlia och besöka Matilda, ÄNTLIGEN! På tiden kan jag tala om. Ska bli såå kul att se henne, längtar!! Annars så stod fredagen för ett derby på iksu där vi spelade 4-4, drygt att dem kvitterade med 45 sek kvar, men men! Direkt efter det så slängde jag mig in i duschen, lite stressad av att en väntande Julia stod och väntade på mig. Sen kubbade jag, Julia och Evelina till bussen, i hopp om att hinna med någon så vi skulle hinna 21.30 bussen från stan. Men icket. Vi fick lösa det med en liten liftning från iksu till stan, HEHE. Gött. Hamnade i framsätet med någon sjysst snubbe, Mark hette han. Asgo kille. Sen kände Julia honom på något sätt, så det var ju skönt. Hann med 21.30 bussen ifrån stadshuset på pricken, sköönt. Hem och fixade till och supersnabbt, sen kom det nån snubbe och hämtade oss, skjutsade oss till Sörfors där det var party för att fira vår älskade lilla Lina som hade fyllt 17 bast!! Kom dit, vart fan fanns Lina? Bra jävla fråga........... Inte närvarande iallafall :D Var hon inte på lördagen när jag ringde henne heller, haha. Och inte Julia heller, för den delen. Haha vilka sjuka kompisar man haaar. Älskaaart!!
Lördagen var en seg dag, sov länge, städade inte, tvättade inte och gjorde inget annat heller. Det jag gjorde var i princip att sova på Cornelias säng, kolla på förra årets Paradise med Cornelia, åt tårta med Cornelia, slogs lite med Cornelia. Inget annat. Men det var en bra lördag, helt klart. Var till ica senare och handlade godis för 70 spänn, göttis. Men nu ropar potatisgratängen(!!!!) att den vill ut, så ska kubba iväg o ta ut den och smaska lite sådan och tomat och avokado. Sen fixa till mig innan bussen till Matilda går.
Slänger in lite bilder från fredagens bravader senare, kanske!
Ha en bra söndag pöds.
pusspusspusspusspuss

OVER YOU

HEJ BLOGGEN. JAG MÅR BRA. LIVET RULLAR PÅ. SNART ÄR DET JUL.

RSS 2.0