...

Jaha men sådär då, åt just en good toast med johan, mmmh.. 
Vi ska strax krypa ned och se Vampire Diaries, wih! Såå himla bra.. Blev en sådan kväll för mig istället för att följa med resterande på Pipes för att fira lina som fyller 18 idag! Åhh.. Ångrar mig lite nu. Menmen.. Gjort är gjort. Och kommer garanterat fler gånger. 
Hämtade som sagt ut mitt paket på ICA tidigare ikväll, happyyy!! Bästa, bästa moster♥

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta gaddarna innan jag kryper ned, skola 8.20 imorgon och gym vid lunch. 

Snart helg igen, s å h i m l a s k ö n t!! Dessutom en fullspäckad helg från fredag till söndag, superroligt!!

JUUUSTJA, igår så åkte vi till Östersund och spelade match må ni tro. Fem timmars resa dit, var inte såå taggad.. Men det gick fort och var heelt ok! Jag och Karin blev RIG's tomtenissar= vi vann på Anna och Carros myycket bra anordnade frågesport/julknåp. Väl i Östersund lirade vi bort en match på 3x20 minuter som resulterade i en storvinst; 1-12 till oss! Så det var skönt att sätta sig på bussen hemåt igen, då jag sooov hela vägen, kom hem till en tom och ensam säng. Men somnade bra gott ändå! 

Nu säger jag godnatt och kryper ned med Johan. 


Sånt här gör mig så obeskrivligt glad bara. Vilka fina människor det finns!!


Karin och jag med våra fina priser, hihi. (jag som förövrigt ser ut som en jätte och karin en dvärg)

...

Hej. 
Gjorde en ny header, eller nå. Får se när det syns för er. Inget proffs man är men,hehe
Nu ska jag gå till ICA och hämta ut mitt paket, wiiiih!! 
Hejdå, så länge. (will tell u more later)

...

Hallihallåååå.. 

Måndagkväll, 22.10 och här sitter jag. Slutade skolan där vid 15.30, gick hem och började rååstäda mitt rum. Eller rensa, rättare sagt. Slängde bort två sopsäckar med saker. Ska fortsätta i morgon, vill bort med allt och börja om på nytt bara.. Johan kom till mig strax därpå, sedan begav vi oss mot trafikskolan (en av trafikskolorna i umeå, minns inte vad den hette) där vi skulle genomgå den kursen så att vi får börja övningsköra! Den skulle börja kl 17, vi var där i tid. Drog igång runt 17.30, det var jag, johan, en till tjej och en afrikans kvinna och även hennes dotter. Så en väldigt liten grupp, men vääärldens skönaste lärare. Han var riktigt duktig och ja, antingen så var han världsbäst eller så kunde han bara sin grej för företaget.. Vi hade lite genomgångar, sjukt chill och faktiskt givande. Fikade för 30 pers(hans mamma kom med nybakt hehe), drack en kopp kaffe och sen körde vi igen. Gjorde lite tester och sådär. Slutade runt 20. Så det gick skitbra de där! Äntligen klart. Så ska göra syntestet inom kort och sedan vänta på ett beviljat bevis, samt att farmor (och förhoppningsvis faster) får sitt beviljat med. Skulle vara så himla spännande, men framförallt roligt att få köra hemma på jullovet, lära sig om bilen! Men jag kände då jag satt där att jag faktiskt har sjukt mycket respekt för bilar. Hon tjejen som var där, hennes mamma hade blivit överkörd av ett tåg förra veckan. Jag blev verkligen tagen av berättelsen och det var faktiskt jobbigt. 

Nu ska jag snart sova, ska ge mig på gymmet imorgon efter två veckors sjukdom. Får se hur det fungerar, hoppas felfritt! 

Sov gott fina ni(som faktiskt är en del!!) 

Tusen kramar. Var rädd om dem nå håller kärt.

...

Hej och hå. Ännu en helg har passerat, istället för att följa med resten av laget ner till Uppsala för match har jag varit hemma i Umeå och kurerat mig med antibiotika. Känns väl sådär att gå på sådant.. Men jag blir ju piggare, huvudsaken det. Vinst blev det även där nere, 1-11 till oss. Mot Uppsala Ungdom. Sitter just nu i biblioteket och väntar på att Johans teori är klar, så att vi kan äta tillsammans innan lektionen börjar. 

Ny vecka, nya tag. Eller hur är det man brukar säga? Mhhhmm... 

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva av mig. Känner mig som en stor sten. Grå och tung. Full av, ja vadå? 

Nä nu ska jag dra mig mot skåpet och lämna mina saker, skolan bjuder på potatisbullar/blodpudding och lingonsylt.. 

Ha en bra dag mina vänner!

Önskar jag hade styrkan för två. Eller tre. ♥



...

Måste hoppa av RIG om det här ska gå ihop. Så är det bara. Så jävla dystert allting är nu då. Vill bli VUXEN. Fast bara av en endaste anledning. Sedan av alla andra bill jag stanna exakt där jag är nu. Jävla skit allting.

...

Sitter och slipar på rättskunskapen med Sofia, slutar snart och sen är det projektarbete som gäller. 
Har vart en lugn dag, steg upp 6.50(!!!) imorse och duschade. Skönt som tusan men ack, blev mycket tröttare efteråt. Jag och Johan låg vaken länge igår kväll, pratade om mycket.. Imorse när vi gick till skolan, eller han cyklade och jag gick, så kom jag bara och tänka på att han är världens bästa kille, för mig. Kom på tanken av en lite småfjantig orsak, haha.. Vi var på väg till skolan, jag gick på gångbanan och det kom en jättejättelång nedförsbacke som man måste ha fart i för att komma upp för branten efteråt. Men inte Johan, han cyklar sakta bredvid sin tjej. Och bara lyser med sitt leende, min fina kille. 

Annars har skolan bjudit på korvstroganoff, göttis. Såg en söt mus. Jag Cornelia och Karin blev som tre små barn. Hähä. -söta-
Hörde Anja och Adrian gulla bakom ryggen på mig nyss, hörde hur Adrian försökte få med sig Anja hem efter RK'n. Och gud det bara slog mig (igen) att det är så mysigt att bara ligga intill någon man älskar. Bara kramas, gosa och lukta. mwiiiiisssss. 

hej kära töntar som älskar att använda mobilkameran hehe.
fina, hihi..

...

P.S imorgon börjar min kamp. På riktigt. Ja minsann. Även jag och Johan har en liten kamp, mot varandra. 
Kör hårt.

...

Så sjukt less nu så det är inte sant. Less på allt. Skola, innebandy, Umeå, vinter, men jaa allt!! 
Sitter i soffan hemma hos Johan, kom just hem efter världens längsta och drygaste bussresa från söder till norr. Jag vill härifrån igen. Jag vill hem. Hem och vara med min familj. Jag har aldrig haft den här känslan förut. Men nu känner jag den verkligen. Har gråten i halsen hela tiden. Och såfort jag tänker på mina småsyskon så börjar jag gråta. Har haft det så jäkla bra hemma. Mys hela veckan och inge tjaffs fram och tillbaka som det kan bli. Sen var Johan med mig så jag slapp saknaden av honom. Åh, åh, åh.. Vill se mina syskon växa. Inte komma hem när dem växt :( Blää.. Vill inte vara här. Känns mer fel än någonsin. 
Och sen är det så jobbigt när jag känner att den enda jag kan kasta all min skit på är Johan. Han ska inte behöva få ta allt mitt jämt. Vi börjar ju också att bråka då. Men jag känner inte den ryggen hos någon vän, som jag verkligen kan dela alla mina feelings med. Det är också en sjukt jobbig känsla. Tur man har bloggen att skriva av sig på, haha.. 

Väldigt tråkigt och drygt inlägg, men men.. Blir sådana ibland också. 
Till råga på allt så hostar och snorar jag så jäääkla mycket just nu. Så kan inte träna hella.. Kommer bli en jobbig start. Och en sista sak som känns P I S S ; vi ska på fredag åka till Uppsala, med buss. Jag ska alltså färdas i en buss 9 timmar, igen. Okej, sammanlagt detta lov så har jag åkt sisådär 17 timmar i bil/buss. Umeå t.o.r och Stockholm t.o.r. Jippi så skoj... 

Hoppas ni haft ett bra lov iallafall, det gör jag verkligen!

RSS 2.0