...


REGN

Regn är mysigt. Ibland. Det är mysigt när man får vara inne. Det är inte mysigt när man vet att man snart måste ut o det, för att gå till jobbet. Nä blä. Förresten, regn är en bra beskrivning på hur jag känner mig idag.


LEDIG ONSDAG

Som rubriken lyder har jag haft en ledig idag, som jag absolut inte utnyttjat. Har varit en riktig skitdag. Eller nä nu ljuger jag. Efter att jag vaknat och då jag åt frukost samt efter den, hade jag världens bästa morgon. TUSAN vad lycklig man kan bli. Men efter det så gick det utför. Sprang en stund på iksu iaf, lånade externa av cornelia och gått fram och tillbaka till ica och handlat. Har nu NÅGOT att äta iaf, positivt. Externa hårddisken, jaaa.. Vad säger man? Fan. Ledsamheten bara kom som ett brev på posten. Skjuter fram allt som har med städning att göra. Nu:dusch och sedan krypa ned i sängen. Är helt slut.

Peace out people


..

No matter how far away you are,
'Cause everytime I close my eyes, it feels like you are here.


TANKAR

Jag blir inte klok på mig själv ibland.


NIGHT

Som vanligt när något ovanligt skall ske förvandlas jag till världens nattsuddare. Inte okej. Inte okej. Hela veckan har jag legat hemma och varit sjuk. Tyckt synd om mig själv så det räcker och blir över. Men imorgon åker jag till Malmö med en fantastisk vän. Jag längtar så mycket. Det kommer att bli en världshelg. Trots det kan jag inte låta bli att tänka sådär mycket som bara jag kan, på allt annat.

Godnatt


Godmorgon solstrålar!

Heippa!
Min klocka ringde 05.10 imorse, skulle ut på promenad men jag är så hiiiiimla förkyld så kan knappt andas... Gick upp och sprutade in massa, massa menthol nässpray och snöt mig, nu, 40 min senare börjar det äntligen lossa! Haha. Intresseklubben antecknar yeye:)
Och som vanligt när jag tycker mig själv ha all tid i världen så ligger jag ändå här med tidsbrist nu, och istället för att göra något åt det- ligger jag kvar! Fantastiskt:) PUCKO!
Ska gå till jobbet om 30 min ungefär, så upp och spackla på mig lite smink så man ser ut som folk. Sen iväg till kvantum och jobba 7-17, fredag du är VÄLKOMMEN. Fullspäckad dag framför mig iaf, direkt efter jobbet far jag till iksu och tränar IB 1h, följt av ett intervallpass som ska göras. Good LUCK med den här förkylningen. Men lite snor har ingen dött av, som mamma skulle ha sagt. Wei.

HA EN BRA DAG ALLA FINA!
P.S idag är det fredag, det är iksu, det är innebandy. HEJJA HEJJA. Match 3:5 i semifinalserien.


TRY AGAIN

Helloj.. Känner för att blogga nu, igen. Haha! Suger pendlar ju som slänggungan på grönan..
MEN, här är jag och jag mår bra. Det får räcka så för den här gången.
Godnatt med er


RSS 2.0