I DON'T BELIEVE IN MUCH, BUT I BELIEVE IN YOU

Hej bloggen. Lirade match med albas damer idag, mot storvik. Var riktigt, riktigt roligt!
Kom som sagt hem till Hofors igååår, me like! Började gårdagen med mitt livs första matte B prov, gick väl, ja.. Ramlade omkull i aulan så nu har man ett fint och väldigt smärtande blåmärke på armen, maganoooo. Efter provet så åkte jag och Cornelia hem till elevhemmet för att hämta våra grejer osv. Buss till Sundsvall och sedan tåg därifrån till Gävle, var hemma i Hoffe runt 23.30. Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar i Silverdalen, har för en stund sedan fått massage av farmor och någon värmemaskin, var såååå skönt! Har just ätit en glass och 6 mandariner, så är hyfsat mätt nu. Tänkte lägga mig och se lite film snart kanske, sover kvar här nere. Upp kl 06 imon för att sedan åka in till Sandviken 6.45. Sen drar vi iväg på SM med DJ18. KUL!! Fan, fan vad roligt!
Satt och kikade igenom farmors bilder, haha!! Hittade en del roligt. Så tänkte att jag sku bju på lit!
Känns för övrigt väldigt tråkigt att Fanny är i Egypten nu näär jag kommer hem.. Men men, sånt får man ta.
Hej så länge sötnosarrr. PUSS




Jepp, här har ni mig. Riktigt vacker.



LillBruden, hahahahahaaaaa...




Älska livet. (Y)



Tjo, jag är snyggast i väääärlden..



Dålig bild. Är iallafall jag och elin förra säsongen nere i Uppsala, papparazzi farmor...



Hittade en väldigt ful bild på mig från i somras. Men till skillnad från min kusin till höger så satan, ganska brun var jag! Ojojoj vad jag vill till solen nu; sola, bada, äta gott och ba måååå. I en vecka, fan vad unerbart. Jullovet?


Lite roliga bilder va, hehe.. Är vad farmor har att erbjuda från plåtburken :) Nu ska jag lägga mig och läsa faktiskt! Sov gott pöööds, PUSSSARRRRR♥


PLEASE DON'T LET ME GO

there are six billion people in the world,
six billion souls.
and sometimes, all you need is one of them.



Godkväll bloggen :) Sitter på sängkanten nu och blickar ut över a totally MESS. Guuud hur det ser ut inne här, skärpning. Får städa ihop det i morgon, ja det måste göras.. Blir så less. Är så fint och mysigt när jag har ordning..
Har varit en vanlig dag, vaknade halv nio, drog på morgonträningen som bestod av innebandylir på liten plan(KUL!) sedan käkade jag nå äckligt i skolan, drog på matte och svenskaletkion, sedan fikade jag och sist lite historia. Sedan pangtjong så var dagen slut, skoldagen iallafall. Stack till nolia direkt, hade innebandyträning. Var riktigt roligt idag, och bra gické. KUL. Förbi ICA och handlade lite nyttigt käk sen, åt kantarellsoppa till kvällsmat, goooott som bara den var det också, tro det eller ej!! Sedan dess har jag duschat och inte gjort så mycket mer, kvällarna bara springer iväg. Drygt.. Massa rolig fakta nu känner jag, HÄH. Var maskerad i Linas Sörfors i helgen förresten, fick hörra maaaaassor om det i skolan, hahaaaaaa...
Men nä nu ni ska jag slänga ner sakerna från sängen och ta över den, ner under täcket och glo på lite film eller så, MYS! 

Vi hörs i morgon Köjpis, sov så gott. PUSS
Två slitna krigare från sommarens Peace And Love! Underbara vecka!!

IT'S A LONG WAY

Jaaa tydligen var det så jävla lätt att glömma. kul.
Nu ska jag iallafall sova efter en mycket skön sovmorgon, dagen bestod sedan av innebandy, Dalen mot Pixbo och Dalen vann, vad händeeeer. Grymma är dem iallafall.
Ny vecka, nya tag i morgon. Skönt.

how could one reason be because of me?
Sov gott mina vänner :)








RETURN TO INNOCENCE

Vafan bor jag på för jävla ställe.............................................. less jag blir. 
Nu är kl 03.38, FÅR MAN SOVA NU? tack. haha faaaaaan.
godnatt då.

VILKEN HÄRLIG DAG

Blev utmanad av http://evelinajoensson.blogg.se/



4 tv-program:
One tree hill!
Paradise Hotell
Idol
Family guy

4 saker jag gjort idag:
Ätit
Spelat match
Cyklat
Handlat
4 saker som jag längtar efter:
Dagen jag klarar cooper!!
Familjen
Vänner
Sommar
4 saker på önskelistan:
Utlandsresa
Utlandsresa
Utlandsresa
Utlandsresa

4 saker som jag avskyr:
Lögner
Svek
Missförstånd
Kyla
4 saker som jag tycker om att göra:
Träna
Skratta
Sova
Äta
4 saker som jag ätit idag:
Enchiladas
Falukorv
Makaroner
Mandariner


Och nu så utmanar JAG;


http://aabsolutevelina.blogg.se/
http://majn.webblogg.se/
http://carolinedeutgen.blogg.se/



GREATEST LOVE OF ALL

HEJ. Jahapp, läget? Jo som vanligt, konstant träningsvärk och mycket i skolan. Naaajs. Spelade korpmatch igår, mot ett gäng med lätt utvecklingsstörning, vi förlorade. Spelade med Ling Ling Bling Bling ERSMARK eller vad fan dem hette, hahahaaa. Jävligt roligt var det iallafall. Jag debuterade som back också. SKOJ. Vi åkte på torsk med 5-3, jag fick hänga dit två viktiga kassar, empan gjorde det sista. Vi hade en riktigt jävla kungmålis, vet inte vad hon heter. Kung iallafall. Sen när jag kom hem halv elva igårkväll efter den så skulle jag plugga till företagsekonomiprovet som vi hade idag, men vet ni vad jag gjorde? Japp, helt rätt. Jag somnade. Med böcker på magen och datorn påslagen i sängen. Sen vaknade jag kl 8 imorse, lite för sent med andra ord. Missade svenskan som var en 40min lång lektion på morgonen, så kom till skolan nio och då var det dax för prov som jag alltså inte var allt för förberedd till. Hade inte läst en enda av 70 sidor, bra jobbat jenniferrr. Men det gick ju! G måste jag då klara, kanske mer! Sedär farmor, sedär sedäääär. Efter skolan så var det träning, innebandyyyy. Var kul och gick bra, SKÖNT.  Efter det körde jag ett intervallpass på cykeln igen, inte askul men skönt. NU sitter jag här hemma i min ensamhet, bara jag och Anna som är hemma. Dem andra är på killarnas match. Jag passade på att dra hem och njuta av ledighet från skolplugg(sen hade jag visst 4prov nästa och nästnästa vecka igen) buhublähäääää. Blir less. Snöat har det gjort idag också, heyhey Norrland. Inte mycket, men ner kom det iallafall och låg då kvar på marken. Men nu är det lite snö och lite slask. Har just rensat bland mina vänner på facebook, nu ska jag höpp in i duschen och sedan mysa ner mig i sängen under täcket och se på film, förhoppningsvis somna tidigt ikväll. Kanske får sällskap? Imorgon har jag en enda lektion, ja, matematik. Väääärt. Men blir stan en stund efter den, införskaffa nya innebandyskor. PÅ TIDEN. Med tanke på att mina är snart tre år gamla, whaaaat!! Men ack så sköna. Men aaaack så schleeetna.
Jaja, ska in i duschen ett bra tag nu. Ha en bra kväll sötnosar, skriver sen igen, kanske!;)
pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss osv...

JUST A LITTLE BIT

Gokväll. Varm i huvudet, vad betyder det? Aja, har blivit ett kvällsfenomen för min del, varje kväll sedan i fredags. Känns lite märkligt men. Nu ska jag iallafall efter ett styrkepass i morse och ett innebandy och intervall pass med laget nyss, hoppa in i en skön och välförtjänt dusch. GÖTT!! Sen blir det att dra i sig en kopp kaffe och iallafall slå upp Företagsekonomiboken. Men måste faktiskt läsa, lätt att säga, men ja, jag måste. Fett prov på torsdag, känns inte alltför bra. Meeeen som sagt, VI KÖR. Nää duschen var det'ja! Vi hörs senare snyggon, puss.

SHE WILL BE LOVED

ej hallåååå bloggen. Här var det dött. Haha. Nå så fasansfullt dött. Oj vad jag bloggar dåligt nu för tiden, men jag har inte tiden. Kanske låter sjukt att säga att man inte har tid, så säger väl att jag inte riktigt har ork, då. 
Men sak samma, inte så intressant. 
Jag lever iallafall, är sjuuuukt mycket i skolan just nu. Tre veckor kvar innan det är lov iallafall, ojojoj vad skönt!! 
Tänkte precis på det, ska allt bli bra mys att få komma hem och mysa med familjen en vecka, var ju faktiskt jättelängesedan jag gosade med syskonen och föräldrarna nu. Åkte hemifrån den 27e juli, så ja, ni kan ju räkna ut själva! Var ner till Uppsala i helgen, då var det dock hoforsare där som gjorde mig väldigt glad, skönt. Vi vann matchen också, 2-9! Riktigt skönt och behövligt. Jävligt tråkigt att inte få spela iallafall, ska ni veta. Jävla vader :( 
Men ska bli ändring på det nu också, jepp minsann. Vi kör ba köööör.
Ligger och lyssnar på musik nu och filosiferar lite över livet, ganska skönt men också väldigt, ja, tänkigt.. Ehm. 
Hade förresten ingen innebandyträning idag, istället bjöds det på lite Body Balance. Det var väldigt jobbigt i ben och mage kan ni tro, ja! Men väldigt skönt och givande pass som avslutades med lite avslappning. LOVE IT!!! 

Men nu ska jag sova tänkte jag, känns som så, ska upp 7 timmar. På lite instruktion om vårt kommande styrkepass, MAQ B. Gött.
Men ni får sova så gott mina små söta :)
Puss på er!
Slänger upp lite gamla bilder på mig, liten jag vaaaar!!
saknar mitt hår och sakner verkligen min färg!  vad tänkte jag egentligen??  haha..
Lugg har jag haft också...
Haha tre små söta tjejer..
my life is just another book full of chapters i won't read


Sov gott världen :)♥

IN LOVING MEMORY

Sitter i bussen ner till Uppsala med några av brudarna. Är just nu i Sundsvall, tänkte koppla in lurarna och mysa ner mig under täckte till en bra lista; Sova, Vila, Chilla, Softa, ba mååå perfekt! Men vi hörs senare :) puss godingar

GUBBEN I LÅDAN

jag har släppt bomben.

USE SOMEBODY

Don't let anyone ever make you feel like you don't deserve what you want.
HEJ! Har fått låna ett mobilt internet nu, så jag har faktiskt internet, ändå har jag inte bloggat något. HEHE. slöast.
Har varit hemma från skolan idag, hade bara en lektion så jag stannade hemma och pluggade istället. Har ju visst en historiauppgift(SKITSTOR) som ska vara inne på onsdag, tror jag iallafall har gjort 1/4 nu, så det känns ju OK. hehe.
Förövrigt så leker väl livet(ironi i rösten) och jag mår ok. Bjuds på match i Uppsala i helgen, Alunda. Jag åker med ner men blir inget lir. Sover på hotell på lördag till söndag gör vi så det är väl ändå något man taggar lite till, hi. Annars så löpte jag 1km på tid idag, första gången jag löpte på hundra år nästan. Har ju cyklat mina intervaller. Vet inte riktigt hur bra det var att jag gjorde de där, gick ju kanonbra och flåset var med och allt. MEN, smärta nanting efteråt. Kunde inte träna ens. faaaan. Peter börjar tro att jag fått kompartmens, så jag ska fixa tid på IM så jag kan få kika upp om det är så. Vore ju ganska drygt kan jag erkänna, då blir det operation igen, i vår. AJA, ska inte tro för mycket nu. Vi kör på :)
Men nu ska jag plugga litegranna mina sötnosar!
Hittade en söt bild på mig och Cornelia, haha! :D
Och en väldigt gammal på mig, men där jag dock hade långt och tjockt hår :( buhu.. want it back!

RSS 2.0