måndagkväll


det är lätt att vara efterklok..
tro mig, jag vet.




and soon i'm back again!!!!!!!!!!!!!!!!!! to the top









ingen ork för massa text idag, blä.
gonatt nuvá


dsf

vinst mot iksu ungdom med 5-1, jääääävligt skönt skulle jag vilja säga!!!!sitter nu och kollar på fotboll med tjejerna.
tror de blir en chilldag imån, eller vad säger du jullan? ;):D äääääääh.
jaja, ska kolla vidare nu. kanske skriver innan jag sussar gott i sängen min.


puss


snart!!


söndag moooornin'

 hello bloggi.
har nyss ätit massa hallonkräm, riktigt ljuvligt, underbart gott!! ligger i sängen och ska börja plugga nu, jag vet ju hur de brukar sluta men idag ska de tametusan bli av! flugan har nyss åkt hem också, han har sovit här sedan i torsdags. mys. han har dock jobbat fredag och lördagkväll, så har som bara varit att han kommit hit och kikar på film och sen sover. men de är skönt det med :) jaha, vad hände igår när de var lördag då? inte mycket alls. vaknade rätt sent. skulle egentligen ha löpt på nolia men knäet strejka, var litelite svullen sedan jag löpte i torsdags och hade därför lite ont. men löpte på asbra i tisdags, gick verkligen kaaaanon. dock så var jag tvungen att löpa ute i torsdags ju, då löpte jag nog på alldeles för hårt känner jag. därför jag blev svullen. så blir inomhus och lite lugnare härdanefter..
iaf, knäet mitt känns jättebra och jag längtar såååå mycket til 15 december då jag äntligen ska göra mina sluttester för rehaben som jag hållt på med sedan operationen den 2a april!!!!! galet. herregud, snart ett år sedan jag drog av korsbandet, (31a januari). har som gått ganska snabbt ändå, men nu vill jag tillbaka och lira igen. får jag klartecken av sjukgymnasten då den 15e så hinner jag träna onsdag torsdag och fredag med rig innan jag sticker hem på jullov, underbart. sen om det funkar på som de ska så blir jag med och ska spela med laget på storvreta cup i uppsala, den 27-29 december!!!! åh fyyysatan vad jag drömmer mig bort nu haha. blir samtidigt nervös, shit. var ett år sedan jag spelade, hur fan kommer det gå nu egentligen?? jag kommer ju vara totalt värdelös, haha. jaja, bara att träna på och komma igen, som man säger!;)
nej nu ska jag börja plugga lite. samling för match mot iksu ungdom om tre timmar, matchstart 17.00.
juste, vill hälsa antejo lycka till idag också, han gör sin comeback match idag, första riktiga på två år. herregud. LYCKA TILL! :) in å häng en!

 

well, nu kör vi.

 

sm-finalen, januari förra året. som ni ser spelade jag med knäskydd då, hade känning  i knät. men inte hade någon en aning om att det skulle sluta såhär.. men snart är jag tillbaka. distrikts sm f17 i april är fan mitt mål denna säsong. oja! (och ifall någon läsare inte skulle veta, så om du klickar på bilden så får du den i större format) hihi


friday i'm in love!

hej halllåååååå el bloggo. äntligen är det fredag igen, helger är tametusan de bästa bland de bästa. jeeeap. sitter på evsis rum nu, ska snart gå till köket och hjälpa till att göra tacos, jääävlar vad gott. har besök av sofia och angelica åxå, trevligt trevligt. jullan kommer hit om en stund också, blir idol-kik osv. fiint.  justja, jullan ochjag har bokat resan nu! naaaaajs. har städat mitt rum idag, är så fint nuså. :) har bäddat helt nytt i sängen åh, bästa som finns det med. alleldes för mysig kväll igår, sånt gillar jag mycket. <3<3
ska upp i tid imån för att löpa lite på nolia, sedan ska jag på stan med evelina och karin, handla julklappar!!! blir dock inte många, är en 9 strycken som ska få, mer har jag inte råd med...... häh, men bjuder igen när jag blir äldre och tjänar lite ca$h! (h)


nej nu ska jag fixa maten, eftersom jag är den som lagar tjejgängets godaste middagar, tydligen.. haha.

aja, blir fredagkväll med conne, karin, evelina, emelie, anna, angelica, sofia, jossie, jullan och carro( kanske, hon ha rju sin pojkvän från sthlm här på besök så hehehe) sen kommer kanske flugan hit ikväll efter han jobbat och lekt med öberg. haha!


men puss och hej hörs på en stund :)


studiehandledning

och jag spyr. ingrid hatar mig, men man kan inte älska alla? älskar jag henne, nä. hon hatar mig då kan inte jag älska henne. lovely.

 

blir ett långt inlägg ikväll. PUSS


tuesday; 10:56

hey bloggen. har haft styrka nu på morgonen, jag gjorde mina egna övningar men.. var sjukt jobbugt, skakade i hela benen efteråt. men de är skönt att får börja igen. längtar ihjäl mig till den 15e december!!!! häh. sitter på en tråkig häpe-lektion nu, har hög musik så de är lugnt. lunch om fem min, sen äre ARL sen bara en idrottslektion, tänkte gymma lite och köra rehab igen. sen ska jag till nolia och löpa, sen hem. vill jättegärna på killarnas seriefinal mot thoren, men åh jag måste plugga. nu gäller de tydligen att prioritera. fan : ( aja. vi får se hur jag gör!


ska chilla vidare, hörs då!
/jennifer


sweet dreams

nu tänkte jag sova lite, behöver det. har jobbat lite matte såhär på kvällskvisten, empan hjälpte mig. tackarrr. och just nu råder kaos på rig känner jag, hallegud.

gonatt!

 

 

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you.


oh happy daaaaay.

hej hallå! var en sömnlös natt, i natt. somnade runt halv fyra, skulle upp sex... men klev upp tio i sju, tog bussen som gick tio över sju för att åka till idrottsmedicin. kom dit, satte mig på soffan och började prata med min sjukgymnast. så frågade han hur d hade gått på magnetröntgen och så, svarade att ja,jo de gick bra. sen så sa han att han hade fått svaren :O ih så nervös jag blev. men tydligen så såg det jättebra ut, inget som var av i mitt knä, var endast en skada på min inre menisk. vad innebär det? jo; jag fick ett rejält styrkeprogram som jag nu ska köra i tre veckor till, alltså tre veckor, det är en fis i rymden! ååh nu är jag så nära igen. tre veckor, sen är det tillbaka till idrottsmedicin och göra testerna. de avgör då om jag får rusa in på plan och ba kööööra, eller om jag ska fortsätta med rehab ett tag till och isf ringa till min doktor, han som opererade mig, och höra vad han tycker vi ska göra med menisken. fyyyysatan, nu ska jag köra. åh, jag är så himla glad. nu är jag med i matchen igen!
dock så är min engelska lärare helt emot mig, fyfan : (  hon hatar mig.
idag är d tydligen palt i skolan, gott......
sitter med jullan och letar resa nu, snart flyger vi jullan. underbart! me like

aja, ska chilla vidare nu. hörs under dagen :)



/jenn if er

 
haha ohlord. lagfoto!


?

åh, jag orkar inge mer nu. ingenting funkar, inte skolan, inte kompisarna, absolut inte innebandyn. skolan som gick så jävla bra i nian, nu bara rinner allt iväg, de går nedför exakt hela tiden. fan fan fan. åh. jag orkar inte vänta längre på att få höra vad min nya skada innebär. ååh HJÄLP MIG!
hur fan kan skolan gå så dåligt? de är ju pinsamt. fyyfan. ligger även efter i precis allt.
åhåå.

är det nu man ska vika ner sig och ge upp, eller är det nu man ska visa den fighter man egentligen är? jag orkar ingenting längre, nä skitsamma.


söndag

jaha, helgen, vars tog den vägen??? fredag börjar med match mellan iksu-dalen. väldigt kul att se. iksu vann med 8-3 ha rjag för mig. sen efter matchen följde jullan med mig hem, vi grejade lite här, sent in på natten. sen for hon hem till kim och jag var vaken med de andra. hugo och jonas kom hit mitt i natten åxå, sov kvar. karin sov hos mig och de var så mysigt sååå. vi både somnade och vaknade dock alldeles för sent, hehe. karin!! :)<3 lördag var galet seg, bara deg hela dagen. var till ica och handlade massa godis, sen rörde jag mig inte mer än vad jag behövde! ;) runt elva kom de massa kottar hit på besök, var alex, ljung, petter, sofia, filip och felix. mycket trevligt. fredrik kom även hit strax därefter, myyyys. vi kollade på någon film med magnus betner, ha ha. så kul var den! eller vad säger du flu? :* vi vaknde runt ett på söndagen, låg och drog oss lite.. sen började en jävla skitdag när man kommer in i köket. tänka först och prata sen är nog något alla borde tänka på. fyfan vad ord kan såra mer än slag. inte bara en gång! stack iväg tidigare på matchen som var mellan dalen-falun (herrmatch), tog tidigare buss än de andra, orkade inte. men d visade sig att natalie och lina åkte samma som mig, då blev de lättare och roligare. subway cookies på vägen dit! sen kollade jag match med min stjärna juuulia! kul att se matchen faktiskt, blev en riktig hetsmatch där ett tag! sånt gillar vi. jullan följde med mig hem efter matchen, vi stannade på ica först, handlade baksaker, skulle baka till mötet imån.. blev cookies, dom är så djävulskt goda. fattar inte? sen lagade jag och jullan käk, belv ost och skinksås! möööööms! vi kikade lite på hitta nemo och chillade mest, snackade en massa..
gillar den bruden ja, störtskön. soulmate dessutom, eller hur kom vvi fram till att d var? :O :*


nej nu ska jag städa ihop lite smått, köra lite bålträning, duscha och sedan sova. och som jag ska sova! min buss mot idrottsmedicin går 07.10 igår, good luck chuck. hur fan ska jag komma upp är vad jag undrar? aja, time'll show.


/JENN IF ER



jullan du är lite av en gud :*


what to do in a world like this

!!!!!!

idd


.

äsch skiter i att åka hem på sm, vafan ska jag dit för. de spelar ingen roll längre, spelar ingen roll om jag är där eller inte. hade bara en sak att ta ut när jag for dit, förutom att kolla på innebandy. och d var att få träffa en speciell, men nu skiter jag i det och allt.
hejdå


good night or good morning?


god natt, tänkte sova lite nu antar jag. men ska upp i tid imån, jo för det ska jag. massa trevligt denna kväll, men tar det imån eftersom klockan är lite för mycket just nu. om 4tim går killarnas buss till östersund för match, lycka till säger vi till dem! yes.
var på dalen-iksu idag förresten. iksu vann. jullan var här med mig sen, de gillar jag mycket!
nej nu ska jag sussa, natti!

systra mi, du blir så stor nu när jag bor borta. jag saknar dig varje dag och tänker på dig flera gånger om dagen, du är den sötaste bland sött. så stolt över dig.. snart fyller du 6år och jag har känslan av att du fortfarande är ca 4, det har gått så snabbt : ( saknar dig.
saknar mina bröder åxå, så himla mycket. kanske att syskon är det man saknar mest av allt, när man väl är ifrån dem?

wash and clean

åh hej och hå!
var lagfoto idag, snyggast som vanligt, HE-HE.. nej fyfasen. men int ä ja bitter för dä int!
for iväg på magnetröntgen idag, satan så skönt de var. somnade i den där nedrans tunneln, men antar att de inte gjorde så mycket. den där halvtimman gick ju som lite fortare då! ;)
kom hem runt sju, har städat mitt rum och tvättat tre maskiner sedan dess, ska snart slänga in den fjäärde. tänkte ta mig en dusch innan jag kryper ner i en nybäddad säng också, fiiint.
börjar 10.40 imån, mycket bra! är dock så djävulskt mycket i skolan nu så usch, usch : (  ska förresten hem den 4e december (antar jag) alba har sm, som jag egebtligen skulle ha spelat men ja :( buhu.  men om de blir att jag far dit åh kikar iaf, så ska faktiskt jullan följa med mig hem till hoffe!!!! underbart.
jaja, tävtten kallar, det gör också duschen. time to go!

goooonatt! (kan hända att jag bloggar innan jag lägger mig också, kanske slänger in någon bild!)

<3love


!


 här har vi den fina blomman jag fick av evsi för ett tag sen. har dock ingen vas, så den får stå i min fina saftflaska, hähä. thats the way to live as a poor student!

good morning sunshine; 06:27

morrn morrn! tänkte bara säga att dem spelar du ska va´ president med imperiet på rix fm, hmm. vad har hänt där?? i alla fall, jag funderar vad jag gör vaken nu? har iaf sovit exakt 4 timmar och 46 minuter i natt,den är skön.
vinst mot holmsund med 3-2 igår med nööd och näppe. bra jobbat.
idag väntar en lång, jobbig torsdag. usch fyfan, aja. jag härdar.
träning på nolia som vanligt klockan 16. ska dit och knäppa lite lagfoto och enskilt foto, sedan ska jag ta bussen till univeritet sjukhuset för en efterlängad magnetröntgen. fiiiint.

jaja, nu ska jag(som för övrig är uppe med tuppen) fixa till mig lite innan det är dax att traska iväg till frukosten.  hörde en liten fågel som viskade att mitt nya liv börjar idag förresten, sånt gillar vi!

          
saknar mitt hår och sakner verkligen min färg!  vad tänkte jag egentligen??  haha..
 frågan är ju varför jag tog bort denna färg på håret? hm


everybody screeeeeeeam.

ja harregud. då är man återigen tillbacka med lite annan nyans på håret, ha ha. fyyyyfan vad de är ovant och jättefult nu :(, men jag vänjer mig väl I hope. blev inge skola idag iaf, vaknade med feber tyckte min hand. så då blev de hemma och kurera mig och håret. men imån, då är jag back on track igen..
idag har vi match, jääävlar vad spelsugen jag är. varför får inte jag lira för?? : ( åh blä vill inte.
imån är de magnetröntgen iaf, har fyllt i massa papper och så idag. så de är sköönt.
bloggar ikväll igen, kanske efter matchen. slänger förhoppningsvis in lite bilder då åxå, fiiint! :D

nej nu ska jag poppa lite musik, spela en tetris omgång och sedan se vad jag kan göra åt håret..
möjligen plugga lite, he heeee.

HÖRS DÅ!:D


school is on.

sitter som i skolan nu, hälsopedagogik är vad jag gör. inte jättekul precis, men jag lever! felix sitter och halvsover på andra sidan klassrummet, dennis spelar dataspel,  julia är bara allmänt snygg, sofia ser ut att tänka på något intressant, karin har blitt tuff med skinnpajj och en riktig pluggis(då hjälper hon mig sen) och LINA WIKNER bara sitter där med sina amazing lockar, så sjukt fina. ser även ut som att hon spelar tetris, eller så dregglar hon över någon snygging på någon fjortisblogg! man vet aldrig med lina!! cornelia är sjuk,stackare. k r y a p å d i g. amanda är jäävligt brun och anja åh rebecca är så söta hihi. my class<3
JUSTJA, ALLA KILLAR I MIN KLASS ÄR GULD. (kommer en hiss till er en annan dag)

på torsdag ska jag på magnetröntgen förresten, "äntligen"... åhhhhh jag vill inte. :(
min "dröm" nu är att det är ledbandet som har blivit skadat, då behöver jag förhoppningsvis bara rehaba i ca 4månader till, sedan spela med fetaste knäskyddet. orkar inte om de är korsbandet igen, vänta på jävla operation igen och genomgå så sjukt lång rehab, igen! nej åhfyyy, blir ledsen och får en klump i magen bara jag tänker på det, suck..  ;(
menjag hoppas fortfarande, fram till torsdag och då jag får beskedet, så hoppas jag. tänker aldrig sluta hoppas. ska fan kämpa mig till toppen igen oavsett vad det är.

igår fick jag en ny dator åxå, av en snäll datanisse. drog dock världens snyfthistoria. att jag nyss flyttat hemifrån och inte hade någon kontakt med min familj. och sa att jag inte kunde betala för den gamla datorn förän efter jul, då jag fått mina julklappspengar. på så vis slapp jag att punga ut onödiga cash på något som inte var mitt fel. king jag är ibland : ) hehehehe.

har varit dålig update på mig nu, men ska skärpa mig med det. får min mobil imån också trorja, dååååni blir det en rolig blogg med BILDER. kaaaaanon.

nej nu ska jag chilla i fem min innan det är lunch, ska nog till nolia och lägga mig sen. kanske hemgång, känner mig inte så kry. men får se.

hoppas att my love kommer förbi ikväll. saknar han
<3


HEJDÅ :)


and when I fall down, I have to pick myself back up..

ojojoj, what a day säger jag bara.. skriver lite senare, ska upp och prata hemlisar nu och kolla på lite innebandy på televisonen, CITY-DALEN. yäää.

 

 

HÖRS!


<3

tänker på dig varje dag, för dig tar jag varje andetag.
det finns ingen som du, du är min, även om du är flugans fru.
du är så bra, bara jag tänker på dig blir jag glad.
genom eld och vatten, i den mörkaste natten..
när du tror att ingen tittar och ingen ser, de är då jag märker, de är då jag ler, när alla är borta och ingen är där, det är då jag serden sorg du bär.
du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, för det är du om någon, som kan ta bort all smärta.
jag avgudar dig för den du är. hela tiden du mig lär.
jag kommer aldrig svika dig, jag lovar, du kan altid lita på mig..


det finns inte ord för hur mycket en människa kan visa sin medkänsla bara genom ord.

underbara du, jag älskar dig


dinner!

nyss hemkommen, evsi och jag var ner til city sol och stekte lite. nu ska vi laga; kyckling, kroketter, beasås och viitlöksbröd. åh så nice! hungry wolf;)

blir en lugn kväll, flugan min kommer hit ikväll när han slutat jobba och så..

LINA HAR NY FRISYR OCH DEN ÄR NICE, RIKTIGT NICE! :D ;)

nej nu ska jag börja dra ihop kvällsmaten, hörs senare el bloggo.

 

jennifer- the one and only :*


lördag, 14:45 och lite håkan hellström

helloj bloggen och alla trogna läsare! ;) dåliga updates av mig nu!!
har precis vaknat och ätit lite frukost.
evelina och jag satt på en buss påväg hem imorse när klockn visade 07:00. vi for hem till max, tim och albin och hängde där igår efter killarnas match, fredrik var också med. godis från hemmakväll och film hela natten, skööönt. var dock en hel drös med dåliga filmer! bruno var bäst, eller vad säger ni?! ;) hähä..
sitter och pratar lite med min stjärna och idol nu, we make this together. vi har trots allt the same problem.
snart är vi tillbaka igen och då, då jävlar är vi bäst igen.
har förresten 102 kr på kortet som jag ska klara mig på i två veckor till, hahaha skrattretande ju :( ajaaaa. en värdslig sak.

nu ska jag (tro det eller ej) sätta mig och plugg ikapp lite matte....
men är som en chilldag i dag känner jag, hehe. är ganska trött, har inte vart så mycket sömn i natt. men äre helg så äre!
ska nog städa lite på rummet sen också, ta en dusch ska jag minsann göra åh. fiiiiint.


hör väl a mig lite senare.
och håll ut, snart kommer det bilderrrr!!
MAMMA, om du ser detta; HÄMTA UT MIN MOBIL SNARAST OCH SEND IT UP:)


hejdå, puss


thank god it's friday!

sådärja, då var veckan avklarad! sköööönt. ska mysa lite för mig själv nu, har tänt ljus osv. ska ta bussen till vildmanna lite senare för att kolla och jobba, på killarnas match.
har nyss pratat med viktor, både han och jag fick lätta lite på hjärtat känner jag. är så skönt när man har fötroende hos/för någon som man känt så kort tid.


just nu är jag bara less på allt och alla i stort sett, fanåxå.
det är såhär jag är, kan inte ändra på varken det eller på mig. acceptera eller leave.

nu ska jag mixtra oxh mysa lite.
hörs senare.
xoxo


morrn!

gomorron bloggen.
hinner inte skriva nu, är lite sen. ska gå till bussen om en halvtimme åh jag klev precis upp så, ja.
blev en lång natt med massa tetis igår hehe.
och nu blir de inget nytt inlägg förrän jag kommer hem, efter skolan.
HA EN BRA FREDAG DEN 13E ALLIHOPA!


puss jennifer


värt inlägg, ha ha

och här är man fortf vaken. kan bara inte sova, suck.. :(
slog nästan rekord på tetris nyss åxå, SÅ nära. fan.


godnatt


!!

P.S!
min mobil är klar nu, alltså frisk igen. fick sms om att den var uthämtbar nu. så mamma hämtar den väl imån och skickar sedan upp sen till mig. så efter helgen kan ni börja räkna med bilder också! blir som en lite roliagre blogg då:)

fint, då var de sagt åxå!

NATTI

<3


23:55's update!

pjuh. nu sitter jag här på sängkanten och blickar ut över mitt rum som jag städat i nästan tre timmar nu. syns någon skillnad? - nä! blir som alltid, lite smårensning här och där. men nu har jag iaf ordning på alla papper i mna skåp osv. bra! har även fixat lite i de olika "facken" i mitt "badrum". de är bra gjort!  har nys bäddat rent i sängen också, ska snart ta mig en behövlig dusch. blir fortsättning av städandet imån, kanske ;)
börjar som vanlgt 10.40 imån, skööönt! har då innebandy en timme(rehab för mig), sedan lunch och sen två lektioner seeeen äre fredagsmys. ska jobba på killarnas match imån åxå, justfan.

nej slut på pausvilan, ska fixa sängen lite till nu sen hoppa in i en steeekhet dusch! toppen.
sen blir det sängen, fortare än, ja.. kanske blir en tetrisomgång åxå, de visar sig!;)

gonatt världen, speciellt till min trognaste läsare(?) OW! hahaha så kuuul.


man in the mirror. PUSS

/jennifer




together we stand strong

och nudå?
:(
be strong and you'll fix this. du kan alltid prata med mig! vi bor trots allt på samma ställe.
du och jag.

nu ska jag duscha, städa och hänga lite tvätt osv.. skönt.
"tidig kväller" ikväll, innebär att jag ligger i sängen runt halv ett. he he.

HEJDÅ!
(skriver later)

OW, GIVE ME A SIIIIGN!


toooorsdag, 15:01

goomorron världen!
eller nä, men nästan iaf. vaknade ett idag, sååå skönt!! dock har jag himla ont i knät nu, vaknade i natt av att fredik sparkade mig på knät. han hade visst drömt att han bråkade med sin syster haha. och han hade sparkat henn i drömmen typ, drog upp benet höööögt upp och slungade ner foten med hälen rakt på mitt knä! aoch : ( låg och skakade hela natten, haha ganska kul ändå..
sen vi vaknade så for vi iväg till ICA, flugan skulle lära mig handla ;) så de blev massa mat idag för 600pengar. så nu ni, nu äre slutttttt på kortet. men jag har ju mat nu iaf =)
ska byta om nu, träning today. bussen går om 23 min, så dax att dra sig snart. men jag skriver ett inlägg när jag kommer hem igen (y)
hej rehabträning, here i come... he


/jennifer


00.52

vinst,jävligt bra och jäävligt skönt!! undeläge med 4-2 sen går vi in och kvitterar till 4-4 med ca 1min kvar, nice! sen avgör vi i sudden med 15 sek kvar, hua. grymt bra!! :D
nu är de luugnt på elevhemmet, ganska mycket folk är eftersom vi är lediga imån, skönt.
ligger och kollar på film med fredrik och max just nu. de andra spelar fifa..
blir att sova snart, sova länge imån. nunär jag inte har något samtal att behöva stiga upp till!;)

goooonatt!
/jen


GAME ON!



nu är d snart match brudar. umeå city vs rig umeå ibf.
nu kör vi!!




jag vill, jag vill, jag vill...

hastigt inlägg! 16:04

slänger in ett litet inlägg här, mitt i städningen!
blev lite shopping istället för utvecklingssamtalet som blev flyttat, haha melike!
när man kommer hem så står de en stor bukett blommor utanför dörren, och två jättefina armband.
du är världens sötaste e. tänker på lilla mig, så himla fint gjort. tack sunshine.. <3
nej nu ska jag raskt städa vidare minsann!
/haaaa't


good persons

det finns dumma idioter i världen, det finns snälla människor, men sen så finns det ju även de där alldeles jättebra människorna, dem som alltid tänker på en lite mer än någon annan.
satt på mitt rum, lina ropar att jag har fått ett paket från "godisboxen". hmmm. fattade som ingenting. sen kom hon in med ett litet paket med mitt namn på.
jag öppnar det och ut ramlar det massa godis? förstod ingenting. sen såg jag att det satt en lapp fastklistrad på insidan, blev trissad och rev upp kartongen. och där, på lappen står det:
bästa jennifer!
Här kommer en liten tröst nu när allt är skit! Ta hand om dig världens bästa du. Du är en stark person som alltid gör det bästa i alla lägen.
Stor kram till dig från Kicki och Johanna.
tears in my eyes.
jag kan säga att jag då, för några sekunder var världens lyckligaste människa.
hur många är det, förutom jag,  som har/haft mentorer på högstadiet som dessa?
lika så när jag hade opererat mig förra gången, då fick jag ett påskägg av dem.
jag undrar om det är jag eller dem som borde klassas som världens bästa?
tack, tack, tack!
ni fick mig för en sekund att glömma allt som hänt, och kommer hända.
:)


skönt me sovmorron..

japp, då vaknar man nu, 09.56. meningen var den att jag skulle befinna mig på mimer klockan 10 för utvecklingssamtal. men så blev d ju ickeeee. bra jobbt jennifer. ÅH
jennifer, tjejen som allid lyckas sova över. fint. passar precis.
men jag fattar inte, varken mobilen eller klockan ringde. STENSÄKER PÅ'T.
la mig dock halv två, vaknade halv sex, av att jag satt upp i sängen och grinade och pratade för mig själv?
vart rädd för mig själv kan jag säga.
sen när jag vaknade så slutad ejag inte att prata heller, liksom bara fortsatte min dröm fast jag var vaken typ. läskigt såntdär.

men nu ska jag dra på mig mjukisarna och sätta upp en toffs, sen drar jag med conne på hennes tid, och bokar då en ny med min mentor. great.

räkna med fler inlägg innan kvällen är s l u t .

ha d!


subway for sure.

ja men tja! sitter här vid datten(dock evelinas, min har gått sönder:/), nyss hemkommen från SUBWAYTISDAG. gudans så jag åt, men gott vare! :D måste passa på att ge petter ett extra tack, han guidade mig så bra till en mycket god macka. tack skaru ha pettan!! :) ++  var dock FÖR lång kö, tror jag stod över en halvtimma :( blä.
nu ska jag sova, eller näää, ska städa först. karin har visst slängt ut ALLA mina kläder över HELA mitt golv, good work älskling! ;)
så, städning nu och sedan sängen. blir väl att stiga upp ca nio imån för att sedan ta tio bussen till skolan, ska ha utvecklingssmtal med min mentor, lina är min stand-in-mamma! :) mycket skönt..  blir stan en stund efter samtalet, sen hem och bara ta de lugnt. match mot umeå city imån, KING. men nu är jag ju off igen, får inte vara med på uppvärm längre, heller. åååh. vad äre som händer.
har föträngt all jävla sorg hela dagen, jag tänker inte tro på detta förän jag fått svar från magnetröntgen. det kan inte vara sant, aldrig, det får inte vara sant. fan :(

nu blir de att sova, eftersom babyboy tydligen tyckte synd om mig för han skulle upp så tidigt, därför kunde han inte sova här. hmmmmm......

stay fresh så hörs vi imån. :)
/jennifer~


another day goes by.

blev ingen skola för mig idag, har knappt sovit en blund i natt. såfort jag var på väg att somna så började jag att skaka, så det blev en sömnlös natt för mig. missade ändå bara en lektion så det var ingen fara.
vaknade med fredrik iaf, han började efter ett så for med han och palle till skolan. åt lite och gick sedan på min idrottslektion och pratade med min lärare. han blev jätteledsen över mitt knä, besviken.. precis som jag.
men jag ska härda!
har nyss ätit och så, lagade något som inte blev som jag hade tänkt, men de smakade hyfsat hehe.
nu blir de lite chill en stund, ska sedan duscha och städa på rummet mit. är kaos här inne :( usch!
sen ikväll blir det subway med karin och ev emelie, eftersom de är SUBWAYTISDAG! nice.
så vi tar 21.53 bussen till stan och hänger där en stund. ledig imån och på torsdag, melike! ska dock på ytv.samtal med torbjörn( min mentor som ej känner igen mig) imån bitti. har försökt få med mig både fredrik och erika, men ingen vill visst vara min förälder. så får sitta där själv med honom imån (y) hehe..

nej nu ska jag ta tag i saker och ting, mycket möjligt att jag skriver ett till litet inlägg senare mot kvällen.

puss jennifer :}


bad things never had good timing...

hej och hå, vilken dag säger jag bara..
började i morse med att jag sov över, ingen av mina snälla grannar väckte mig visst!;) haha. klädde iaf på mig och sprang till bussen som gick väldigt nära därpå..
kom till nolia, kollade på träningen och cyklade lite lätt.
sen efter träningen så ser jag att det ringt någon till min mobil, 090 nummer? hmprf.
dem hade iaf lämnat ett röstmed. så ringde och lyssnade. det var då min sjukhymn som hade ringt. han sa att han hade pratat med min skolsyster på morron och dem hade kommit överens om att det var bäst att jag fick träffa en rikti doktor idag, på en gång. kändes ju lite småkonstigt, eftersom han i fredags sa att det var för svullet för att bedömma, så vi skulle vänta till onsdag, värt. kände klumpen i magen redan då, det betydde ju faktiskt att han hade funderat över helgen, på mitt knä..
tog bussen till mimer för att ha några lektioner där. sen for jag till idrottsmedicin med jullan och peter, nervös som satnnnnn.
fick fylla i massa papper med massa, massa frågor. kändes inte bra då inte.
sen fick jag träffa en knädoktor och sedan en sjukgymnast.
så, fick min dom, eller nästan iaf. mitt knä är helt trasigt, få väl se efter magnetröntgen. skulle tydligen ha tur om minisken var hel. fyfaaan :((
så inväntar nu röntgen och sedan ev operation.
är alltså tillbaka på ruta ett igen, nejnejnej. jag vill inte.
åh bli typ rädd.
jag vill inte stå här på sidan längre, bara stå och se på när de andra lever min dröm.  jag vill ju också vara med, påverka och bara leva mitt liv, min dröm. jag vill spela innebandy.
nu får jag gå igenom allt igen.
botten är verkligen nådd nu, fy fan.
har gråtit hela dagen trorjag, nu känns allt bara som en dröm, lever som i ett vakuum.
helt sjukt känns det.


nu är det fotbollsgalan och en hemtenta som gäller, sen blir det att sova med myskillen.
upp tidigt imån som vanligt...
gonatt folket.
<3


refresh...

nej nu är det dax för mig att blogga lite varje dag, ska försöka åtminstone.
ni får stå ut med en ful blogg tills vidare. hehe.
men nu måste jag hoppa i säng, natti!

 


RSS 2.0