...

HOLA! Tänkte snabbt bara tipsa o två underbara låtar som spelas av ett band från Umeå; The Perishers. Lyssna på låtarna; trouble sleeping och även my heart. Två fantastiskt bra låtar som finns med i OC/OTH. Hur fränt är inte det? Från Ume :):):) Så lyssna, fantastiskt bra som sagt.
Tjipp

...

Hemma frn jobbet och UMEÅ bjuder på SOL. Skulle till spa och träna men tror jag drar mig ut en sväng för att lapa lite sol istället, inte varje dag man får den chansen.. Är grymt trött så överväger tom en liten nap ute i solen för att sedan KANSKE dra till spaet och träna innan det är fotboll ikväll. Vi får se vad som hinns med. Jobbet idag var sååå kul och gick sååå bra, satt i kassan ALL ALONE (nästan, frågade om lite koder bara HEHE) och var skiitkul! Nu väntas en massa kvällspass resten av veckan, utom imorgon.. SUCK. :(

...

Tjobba!
Dagen; Stan, (handlade skor för 1495kr på stadium, AOCH!) MEN, vääärldens snyggaste och SKÖNASTE löpskor på REA, nu 700 tidigare 1200 så helt klart VÄRT. Plus ett par låga converse, vita. Har legat på agendan i flera veckor, var tvungen nu. Jaja... får snåla resten av veckan. Efter stan blev det IKSU SPA, löpte(pyttelite), gymmade(apmycket) och chillade i den varma källan(mest). Sedan vidare hem till Johans mormor där vi grillade entrecote och fick det serverat med pompa, en god sallad och det bästa; hemmagjord bea. Mmmmm.... Nu sitter vi hemma i det stora gula huset och ser fotboll; forza italia!! Fullsatt här hemma; Johan, jag, Micke, Ralle, Tove och Matttias. När vi kom hem från Johans mormor så hade ralle och micke just kommit hit, så står två stora resväskor innanför dörren nu, de har nämligen varit på Summerburst, i Alanya och sedan Peace. Allt i ett sträck. Och nu tror dessa filurer att de ska få bo här. ALDRIG. Säger jag. För här bor vi.
Imorgon är det återigen måndag vilket betyder jobb. Ledig onsdag. Helvetesvecka med andra ord. MEN, cash is king. Tydligen.
Bild tillägnad Cornelia. Du vet varför ;) haha!! Snurriiiii
HERRÅ

RSS 2.0