fredag!

Hej bloggen. Har vart en riktigt snabb och skön vecka, har varit lite träningar. Dock har 94killarna varit här på uttagningsdagar, treeeevligt. Aja, började 13 idag, hade dataprov, slutade 13.45. så var en rätt skön skoldag, ehe. ha rnyss ätit min matlåda, göött. ska iväg på derby ikväll, IKSU-DALEN. skönt. sen blir d mys med snyggo.
och imoooooon blire fart och fläkt kan jag tala om, herregud! kommer bli galet. grymt! tackarrrr.
nä nu ska jag skriva min eng.uppg och sen kika lite på OTH innan de är dax för innebandyyyy.

ha en bra helg peoples.

OCH GRATTIS TILL MOA OCH JIMMY!!!!! :)))))  äntligen har lillkillen tittat ut, underbart. <3 :)
lillesyster min fyller ju år idag också, 6år. satan så fort det går. Grattis TuvaLi <3

nä, tjarå


onsdag 27e januari

Ett år sedan jag var i Umeå för första gången i mitt liv, exakt idag. Ja nu är 94orna här och fightas tydligen, är uttagningsdagar. Spännnade. Vi har en massa kottar på elevhemmet som bor med oss, trevligtttt. Var iväg till Nolia när vi hade specialidrotten, kikade lite på grabbarna. Fanns några riktigt, riktigt vassa! kul.
Nu sitter jag på en hyfsat degig datalektion, så jävla ovärt bara.
Om fyra dagar är det den 31a januari, fyfan vad fort det har gått. Helt jäkla sjukt. Ett helt år sedan jag slet mitt korsband i Storvik, Parkhallen. Galet. Men, åh. nä...
Förresten så är emelies pappa kanske den mest söta pappan som finns, hehe. Emelie och han pratar i telefon i 40 min en dag, dagen efter tar han bilen och är uppe hos emelie för att träffa henne och hjälpa henne. Dagen efter åker han hem igen. : Jag har bara två barn och för dem gör jag allt! Underbart.
Jag säger inte att du inte är söt pappa, men jag vela bara skriva in det för jag tyckte det var så otroligt snällt gjort av honom. :)
Nej ska man kanske göra lite nytta på denna lektion också ( uppdatera sig på facebook osv). =P
Herrarna har match mot City ikväll, blir inte att fara dit, hade iaf inte tänkt det. Fast man vet ju aldrig..

hejdå puss.



jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.


mån-dag and I miss you

ja, sov dåligt i natt, var ingen bra kväll igår, nej sånt skippar jag helst. men allt ont för med sig något gott, och det kom idag på kvällen.. <3
aja, vaknade i morse, helt kallsvettig, sjukt vad dåligt jag kände mig. åt ingen frukost :( for på morgonträningen, de andra hade innebandyfys, (KUL!) men jag fick dra på mig skorna och ut i all ny jävla snö som kommit, kul..... aja, de gick faktiskt riktigt bra, pressade mig själv som bara fasen! skönt. aja, kom tillbaka och var helt slut, satte mig ner för jag fick nå blodfall. sen spydde jag visst :$ dock massa äckelgalla, eftersom magen var tom. men jag mådde som inte illa eller så, så de måste bara ha varit ren utmattning.. gick på engelskan, sen hem. jag städade hela mitt rum eftersom vi får massa 94killar här nu i dagarna, de är dax för uttagningar, kuuul. aja, sen sov jag, sov, sov och sov. åt lite, lite kvällsmat. sen kom älskling hit runt åtta, vi låg och pratade i någon timme. vet inte vad jag ska säga, men de var välbehövligt. jätteskönt nu efteråt, det kommer bli så bra älskling.

nu ska jag prata med min empi om en liten grej.
sen är det god natt, karin och jag börjar visst 13.00 imon, glider in i mjukisar på en lektion och sen skriller på idrotten! riktigt skönt! (H)


you will always be a part of me :) <3

fix you

When you try your best but you don't succeed.
When you get what you want but not what you need.
When you feel so tired but you can't sleep,
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face.
When you lose something you can't replace.
When you love someone but it goes to waste.
Could it be worse?


:(


22.46

blir one tree hill nu en stund. sen kväller, hyfsat tidigt. fryser sen "löpningen" gör jag också,crazy.
näää, godnatt nu.


de blir inge mer, nu blir d t

goodnight

tog p åmig understället och löparskorna för en löprunda ute, skönt? nej fyfan. klarade en kvart, max. sen kände jag inte av tårna längre. men men. får bli imon istället. kanske tom två gånger, för nu jäklar. :)
aja, ska väl duscha av mig nu och få upp lite värme. sen glider jag mot sängen min.


blir bara förvirrad. ko


19.27

Hej bloggen..
Har vart en riktigt slapp dag idag, vaknade helt oplanerat upp hemma hos snygg. skulle bara dit igår och kika en film och snacka lite, men blev massa spel och roligheter istället. men jag klagar inte! de var skoj. somnade hyfsat i tid, efter lite deep och så. ja, annars då? drog mig på innebandy med sofia idag. var RIGherrarna som spelade, vinst, en massa mål av max, riktigt bra där. efter matchen så kollade jag lite på futsal finalen. sen gick jag med virre och igeln till bussen, som vi visst fick vänta på i 25 min, tackar! sen blev d en pizza med bea på vägen hem, HEHE. riktigt gooooott. nu är mina brudar på väg hem från boden, match där idag. blev 4-4, bra fast nä.
ska dammsuga hela korridoren nu så jag har det gjort, sen nog ta tag i mitt eget rum också. borde dessutom ta ta i tvätten, ja de borde jag verkligen. för nu nu mina vänner får de inte plats en strumpa till i den tvättkorgen! hehe. aja, ska fixa de nu om en stund. sen ska jag krypa ner ( i ett förhoppningsvis nystädat rum) i sängen och kolla på OC, eller kanske OTH? time'll show. HEJDÅ



kanske man borde ta tag i sitt liv nu och visa vad man faktiskt vill? ja.
 ryck upp dig nu jenkan :) i can make it on my own


13.58, FREDAG

HEJ! öh jag slutar denna meningslösa lektion om fem min, så jag skriver sen när vi har NF istället, om vi får ha datten igång vill säga. :)
äntligen helg iaf, underbart. slipper åka med till boden på söndag åxå, ganska skönt, hehe....
HEJDÅ

captains choooice

ja morgonen började med ett jävla grisfyspass, helvete vad jobbigt de var. AJA!
ska iväg på en löprunda som är 9.7 km låååång nu, RIG in my heart, heeh. de blir bra. jag behöver detta. säger som felix; jag tränar för framgång! :D vilken king han är felllllllan.
nej nu ska jag tagga till löpningen, sen kommer vi tillbaka på en timme typ, ska kasta i oss mat sen till skolan på öppet hus... sen äre bio ikväll, SJYSST! blir den där skogsfilmen, i 3D :) soft.
aja, vi hörs, laaater.
kirikir.
puss!

<3


thank god it's friiiiiday

tjabba! sitter på HÄPE nu, slutar egentligen 15.40 men jag är klar så får dra nu, men tänkte blogga lite först eftersom jag inte har nå internet på elevhemmet, bra...
ja, hm. igår? chillade hemma efter träningen, rutn fem 00.05 så fick jag ännu en av mina briljanta idéer, igår så blev det sopsäcksåkning i gropen, JÄÄÄVLIGT KUL.  hopp och grejer, riktigt skoj. vi kom in runt halv två. snackade med karin och evelina sen till halv tre och ja, somnade väl efter tre. men de var skönt. kul!
blev inge bio ikväll iaf, fullt. sp de blir på tisdag istället. men hörde visst att det blir käk ute för mig och fredrik ikväll, sen massa mys. ska dra med han ut på lite sopsäcksåkning också hi. timpa ska dessutom komma har jag hört, trevligt. blir nog en bra kväll!
ne nu ska jag packa ihop och sticka hem, tackar!

viktig match på söndag!! mathandling imon, en stor en......
PUSS

torsdag.

HEJ bloggen :) dåligt med uppdatering nu, men har inget internet hemma på elevhemmet nu för tiden, den vi snodde av har visst flyttat, hehe! men vi ska se till att fixa till dedär så snart som det gååår.
aja, vad händer?? hm, ja. är uppe i umeå igen nu som sagt, kom i lördagsnatt, eller ja, söndagmorgon var det, halv fem typ. trött tjej! sov länge sen iaf, gjorde ingenting på söndagen, packade upp och handlade, typ. måndag var det skola, seeeeegt. men sen har veckan flytit på, fått slutbetyget i drama. tråkigt att draman är slut förresten, hur tråkigt som helst! ingen drama betyder ingen joss. :( åh.
nyss haft NK prov med maggan, fan vilken kung jag var. gick ju riktigt jäädra bra! eller????? hihi, time will show.
sitter och väntar på engelskalektion nu med lovely INGRID. kan inte läxan men de får hon leva med.
har bra musik i öronen och de är sköööönt. hungrig som en ko är jag också. men efter denna lektion äre mat, får se om d blir skolmat eller subway, hihi. har hål till klockan tre sen iaf, svenska då sen slutttttt. träna som gäller då, blir löpning idag. kollade på en galen film med fredrik igår- Jennifers Body, den var sjuk! riktigt sjuk.
var SÅ nära på att ligga kvar med grabben i morse, var så galet trött och bläää. dessutom blev d inte lättare av att han låg kvar där i sängen och hade sovmorgon.
det blir bio i morgon också, Avatar i 3D.grymt! blir med Natalie Öberg och älskling. grym fredag känner jag, sovmorgon till 10.40, då innebandy, sen data och sist friluftsliv. sen mat och bio. skönt.

nu ska jag vara lite aktiv på engelskan, hörs väl av inom kort, hehe. ha det så bra. PUSS.



GRATTIS CARRO!


GÄSTINLÄGG.

Här kommer ett litet kvällsinlägg från min syster TuvaLi, 5 år :) (6år i januari). Det är hon som säger men syster som skriver ;) puss på er!! Hej bloggen. Idag har jag klätt av julgranen sen knäppte vi av grenarna och sen sågade vi av alla kvistar som vart kvar (???), sen gick jag ner till jennifer och började spela dator. Och sen så vart det kväller och så skulle jag titta på lejonkungen de är allt jag har gjort idag. och sen vet jag inte riktigt. Men nu ska jag och min syster titta på lejonkungen sen ska jag sova med henne. god natt. haha ja sådärja, tackar tuvali! ;) ja, jag har haft fullt upp idag, har packat ihop alla grejer tills jag ska åka hem till umeå igen, så nu är de nästan klart. ska göra resten imon. hörde talas om en håfärgning imon också, fint! hmjapp, sen vare nog inge mer! ha en bra kväll så hörs vi imon :) puss godnatt/ jennifer! och tydligen tuvali också =) ä l s k a r f r e d r i k

:(

åh, sorgligt slut på min kväll. god natt världen.


varför ska det värsta alltid hända de bästa? du fixar detta, det vet alla. <3<3






strong

tisdag

hey guys. har nyss ätit en god jädra lunch hos farmor och farfar. tackarrrr! asgott, kött, bea och klyftisar! mums.
sitter på hoforshallen och degar nu. följde nyss gästriklands sista gruppspelsmatch. inte fasen går d bra för dem inte. så jävla bittert. :( killarna ska spela kvart dock, tror jag. d är bra!!
snart äre hemgång antar jag, ska träna, plugga och städa. eller så låter de nu iaf. men fa-aan, jag måste ju.PJÖH. 

aja, herrå!

måndag

seg dag. kollat film med minsta brodern nyss. den största är i Övik och lirar paradiscupen. vet att dem vann mot Röbäck med 5-2 igår iaf, brorsan hängde två. asbra! :)
ska snart till hallen och träna.



puss hejdå



what goes around....

men hej! jaja jag vet, vääääldigt fålig uppdatering nu för tiden. men jag, ja, nä, jag har vart slö helt enkelt haha!
jul och nyår har passerat. vad säger jag om det? julen var som vanligt mysigaste dagen¨på året(nästan), massa god mat och julklappar. love it! nyår firades hemma hos morfar och carina + min familj och peppe spom var där och hade sin polare petter med sig. fredrik var också med oss, underbart. pappa och jag hämtade honom i gävle i onsdags då han kom med bussen från uuuume. han var här i hoffe med mig onsdag-. söndag(idag). vad har vi gjort då? joooooodu, inte mycket alls skullle jag säga. på onsdagen när vi kom hem så åt vi lite varma mackor, kikade tv och så. sen gick d ganska fort så var vi nere på mitt rum och mös. vaknade upp på nyårsafton med en riktig goding vid min sida. vo låg och drog oss ett bra tag. sen åkt vi med mamma till badhuset(skönt med en mamma som jobbar där så man får komma in även fast d är stängt!) var¨ 5 andra från personalen som var där och bubböade, annars var vi helt ensamma, sköööönt. vi flöt omkring och hade oss i två timmar kanske. sen ner i ett omklädningsrum, duschade och bastade lite. sen fixade vi oss till kvällen! tog ett bra tag för fredrik att bestämma vad kvällens outfit skulle vara, men snyggt blev de allt! när vi var klara så traskade vi hem till morfar för att börja kvällen. alla hälsade hej vilt på freddan, trevligt! vi fick en liten hellodrink när vi kom. sen vare dax för mat och jäävlar vad gott d var. mumma!! jag åt, och åt, och åååt. (Y) sen var d dax för att bada i tunnan! kan ha vart kvällens höjdpunkt, haha :D jävligt skönt. jag, fredrik, petter och peppe låg där ett bra jäkla tag, smakade på livets goda och pratade om allt och inget. var typ 43 grader i vattnet och minus ja jag vte inte hur mkt, i luften. is i håret, men d är fint! efter tvåtimmars bad så bytte vi om igen och käkade tååårta. sen var klockan helt plötsligt halv tolv, kirrade på oss ytterkläderna och gick ut för att fira in de nya året :) kram kram och puss puss!! morfar kom fram till mig typ en gång i kvarten och förklarade för mig vilken fin kille jag hade skaffat, aaah riktigt fin var han! ha men jättefin! treeevlig också. du jennifer, vad fin han är! hahaha morfar:) 
vi var kvar där en stund till, sedan hände något och vi hamnade på läxvägen hos massa nötter. men träffade äntligen på kajsa (som jag f.ö ska få träffa på torsdag igen) också, skitkul!! vi var där en stund, men d var ju så slappt så haha. fredrik tröttnade ganska snabbt, men sen fick han en halv panpizza av emma så vi blev kvar en stund till. sen ringde vi taxin som vi visst skulle få vänta på i 30-40 min(!) kul.. sen ringer den och säger att den är utanför, vi kikar ut, men nope, ingen taxi där inte. då stod den visst utanför mitt hus, trodde vi var där och skulle till läxvägen, haha. ändå ganska kul. sen kom den och flugan och jag åkte home. slängde in en pizza i ugnen, extra ost hehe. åt den med massa bea sen gick vi och, la oss. somnade runt sex kanske. sov bort hela fredagen hehe.. ja jag tror inte vi gjorde ngt då faktiskt! på lördagen så sov vi åxå länge, men sen duschade vi och grejade, lånade farmor och farfars bil och åkte ut på lite sightsing (akta stavningen).sen hamnade vi i sandviken, åt lite mat och åkte sedan förbi kariiiin en sekund, typ:) sen stack vi hemåt. tack farmor och farfar för lånet!!
kom hem, spelade lite kort, haha. sen blev d poker, och den där fredrik bara kommer och lurar av mig och min famlij massa pengar han, hah. aja kul var d. även fast jag kom sist! sen packade han ihop sina grejer :( vi lade oss, läste lite i en jättebra tidning, tydligen.. hade d mys och pratade lite. sen somnade vi runt fyra kanske, klockan ringde sen klockan åtta......... vi skulle åka strax före nio till falun för att släppa av fredrik i falun där han skulle åka med dalarnas buss till linköping(SM). och guuuud vad jag är avundsjuk. SM i linköping förra årtet var alltså de roligaste jag gjort, fyfan. skulle inte tacka nej till att få spola tillbaka tiden ett år, då man var frisk och presterade. nu går jag här med ett jävla syltknä istället. blä!aja, pussade honom hejdå och satte mig sedan i bilen hem igen, dystert..
kom hem och la mig på sängen, hela sängen luktade F. saknade honom direkt. så jävla, underbar. jag är så kär, ja för det är jag. du är min bästa
 klockan var halv elva så tänke att jag sover till tolv så pker jag och tränar runt ett. somnade, men sen vaknade man och klockan var visst kvart i fem, BRA JENN! tog bussen dirr ner och tränade. satan vad jag sov bort dagen. och nu ligger man här som en deeeg igen, som vanligt. men ska fan sova snart. ska upp halv nio imån, tar bussen tio för att träna, sen hem till pappa och käka, leka lite med lillebror.
ja, var d allt kanske?? ska börja göra lite kortare inlägg, och lite oftare, haha. så ni slipper detta ;)


ska kolla runt lite mer nu innan jag ska försöka borra ner ansiktet i kudden och sussa.

GOD NATT! pusss jenn


RSS 2.0