KAMIKAZE

Don't lose who you are.

...

26 grader och molnfritt NU, 10.09 på morgonen, JAG DÖR. hej på en stund

ALL MY THOUGHTS THEY SPIN ME ROUND

min fina syster tuvali och jag, på midsommar. ♥♥
jahaaa, händer då? livet rullar på i en skaplig fart ändå! idag var solen på g så man fick sig en liten bränna iallafall. dock bara framsidan, men men.. imorgon väntas gräsklippning och ogräsrensning i 27 grader och en fet sol. känns inte allt för roligt. men vad gör man inte för att ha en nöjd mamma sen dååååå. eller ja. nästan så man inte gör det. vi får se! senare imorgon kväll så sticker jag och fanny till borlääänge!! tillbringar kvällen och halva natten där, vad vi tar oss an, det får vi se. älskar impulser.
nu ska jag sussa, lyssna lite musik som alltid, har blivit en liten tradition såhär hemma i huset nuu. och en sak till! längtar så förbannaaaaaat mycket till LÖRDAG!! ba så ni vet. ÅHÅHÅH..... d-ö-ö-r!!
fast förresten, ska spela lite gameboy nu först! så jävla roligt, super mario 3! har börjat ett eget save nu, skitkul. gameboy advance Sp. för er som undrar.
puss på er finisar!!

IS IT WORTH

hello! har varit vaken sedan, ja, tidigt iallafall! varvar stek i solen med datorn, klarar inte av att ligga ute, nu är det fan FÖR varmt :( suck.... aldrig kan man vara nöjd. känner mig bättre i halsen nu iallafall och imorgon räknar jag med att kunna träna! känns ju hur bra som helst det. men håller på med någon diet nu, så mår som ett slakt. haha. men ska köra i 10 dagar så tänker fasen inte ge upp nu! när man hållt på äääända sedan i lördags. hehe.
nu ser jag toystory 3 med syster och bror(!!!), chockerande att alla vi är samlade i soffan. men ska ut i solen en sväng igen nu. känner mig som sagt, som ett slakt. :D:D

...

tjohopps!! har avverkat en lång promme idag, en timme och nästan 8 km. kändes bra!
gick ner till kusinerna i born, var så himla kul att träffa alla igen! på vägen dit snurrade mina tankar på bra mycket. hade lurar i öronen och rätt som det var så kom det en idiot som pratade med Gert Fylking, skrattade så himla mycket åt henne. en riktig blådåre. pinsam. sen kom jag på en sak. den där tjejen var ju jag. justja.. hade roligt iallafall, för stunden.
"Det är uppenbart att man ska ge det en ärlig chans och inte fuska". går in stenhårt för det här nu. jag har så rätt!

...

Godmorgon fellas! Eller ja, har varit vaken sedan cirkus 11. Vaknade upp med en riktig goding next to me! Nu mår jag bättre idag igen, känns bra. Nu hoppas vi! Ska i alla fall ut på en promenad nu så jag får lite luft. Gå ner till bruke, in på Spar-arne och handla lite vitkiga och behövliga saker i dagens nu. Hej så länge.
har gått en vecka sedan jag lämnade umeå och johan. känns så jävla mycket längre. SJUKT!! men imorgon är det bara att börja nedräkningen, för då är det 14 dagar exakt, kvar tills vi ses på ARLANDA. åhhh finade älskade älskling vad det kommer bli underbart...

...

hohooo! har så himla ont i halsen idag igen, vad är det för fel. min kropp vill inte att jag ska få må bra. träna. njuta av sommarlovet. iallafall så var min midsommar igår så himla bra! träffade så mycket folk som jag inte sett på huuuuur länge som helst, alltså vissa på två år! sedan jag flyttade. magisk känsla. kan berätta mer ikväll, vad som hände osvosv. har degat i sängen mest hela dagen. det får man. sa mamma också. och nu har alla lämnat mig. är helt solo i mitt vita lilla hus. bror är på lan. syster hos sin pappa. mamma ska på logen. så jag myser runt här hemma i min lillebrors blåvitrandiga pyjamaspyxor, som dessutom är alldeles för stora, och bh. känner frihet. det är skönt. ska snart ut på en promenad också. känns att det är dax. vore skönt.
hej så länge

DET STILLAR DIN HUNGER, STÄRKER DIN KROPP

Godmorgon! Har varit vaken i mer än en timme, vad händer?? Jaja, kännr mig pigg och go så det känns bra! Har nyss druckit en kopp te och ätit en macka, funderar på en promenad nu, men antar att den blir lite framflyttad då mamma säkert vill ha hjälp med saker till dagen. Vi ska iallafall fara upp till korsån och fira, kommer vara supermyckte folk som vanligt och det känns väl lite både och! Sen åker vi hem igen, bara jag, mamma och syskon, + mammas kompis. Jag åker nog till torsåker senare med mathias, agerar lite taxi med honom. Blir en lugn kväll för min del, som det ser ut. Har varit sjuk så länge och är det, så är inte riktigt värd den där härliga känslan alla ni andra kommer få känna ikväll. Men det bryr jag mig inte om, kommer bli en trevlig kväll hursom! :) sen vet man ju aldrig vad som händer. Det postiva idag är iallafall att jag känner mig bättre i halsen!! TROR JAG!
Igår innan kväller såg jag, mamma och Tuvali på Million Dollar baby och den var sååååååååå himla bra! Fysjutton! Varför har jag aldrig sett den innan fööör? Dock somnade mina filmkompisar och jag sedan upp och lade sig, så jag fick ligga nere i soffan under täcket alldeles ensam. Men det var då så mysigt ändå. Pratade lite med Johan innan jag gick upp och sov, längtar så mycket efter honom. 5 dagar har(snart) gått, baaaaara 17 kvar... Men fy, bara tanken på hur det kommer att kännas i min mage då jag möter upp honom på Arlanda efter 3.5 vecka får mig pirrig och positiv. åhhh. hihi hejhej.. <3
Annars dååå? nä de blir långt nu, som vanligt när jag drar igång. Ha en fin midsommar mina vänner, vad ni än tar er an. Det enda jag vill klaga lite på nu är vädret! Vädret, vädret, vädreeet. Vad händer? Jag vill ju ha klänning och krans på mig idag, son alltid. Dreamer...
på måndag blrjar förresten PEACE AND LOVE. här är en helt sinnessjukt ful bil från förra året, ha ha ha...
johan jag är så glad att du inte har de där håret kvar :( även fast jag var 16 år då och gillade det. men inte nu.
och för övrigt och lite outside the box så ser det ut som att jag har en sjukt stor och fet hand, på denna bild.
gott med melon iallafall! nöjd.

LÄTTA SPÅR I SANDEN OCH EN VIND SOM SMEKER ÖMT

det är inte som ni tror

...

blir en skön promenad ute nu, få lite luft och rensa tankar.. bästa musiken i öronen blir som grädde på moset!!

EVERYBODY NEEDS INSPIRATION

jag är redo. jag är mer än redo. tid kan separera även de två som älskar/älskade varandra, mest på hela jorden.

THERE IS NO ONE IN TOWN I KNOW

smärta. hosta. snor. tre ord som beskriver mig hyfsat bra just nu! uuursch, kan man få bli frisk snart. nu ska jag äta hallon och mjölk. sedan ut i spöregnet. ensam. hade hellre gått där ute med någon jag älskar. helst hand-i-hand.

...

fast nä. blir ingen promme. lägger mig ute i hängmattan och pratar med johan istället! :)
om ni ville veta..

'CAUSE I GOING EVERYWHERE

sådärja, då gick den här dagen förbi också! fort gick det. en bra dag har det vart, absolut!! att jag sedan var världsbäst på fifa(överlägsen alla) gjorde bara det hela ännu bättre! blev en twister på time med mathias, var gott som vanligt. kul att prata med honom igen, han är då så go han :D:S:P sen chillaxade vi runt i hans bil, var på coop, spar-arne, ica osvosv. men var kul! sen hem till jimpan hahaha, lirade. emil var där och det var kul att se honom igeeeeen.
känner mycket mindre smärta i halsen nu, men gör fortfarande ont. dock har det övergått till nära-döden-hostningar nu. kommer inte kunna sova inatt. blääää..hostar upp allt, nästan. men nu så ska jag göra nå annat, kanske krypa ner i sängen. men är sugen på en liten kvällspromme(?). det är ändå ok, trots man är sjuk! så blire. hej på en sväng

!!

ja. äntligen. jag ska lämna mitt hus! matte ringde o frågade om jag ville följa med o käka glass, SOM FAN ATT JAG VILL! så han ska fiska upp mig om 15 min typoooo. kung där! efter det blir de fifa, haha... med nå gamla godingarr. hej

INGEN KAN ÄLSKA SOM VI

Okej. Såhär är det. Hade världens mest passionerade dröm. Hela natten och hela morgonen så drömde jag om honom. Det var han och jag, på elevhemmet. Alla försökte haffa honom men han haffade mig och fyfan vad snygg han ÄR. DÖR...... Och charmig. Och fin. Och bra på att sjunga. Och världens bästa dialekt. Och allt annat.
Det var jag och min lilla plupp Olle, som han numera kallas(internt mellan honom och mig). Det var jag och Olle Hedberg. Han var så muskulös, så mysig, så mån om mig. Vill bara känna känslan då han drog sina fingrar igenom mitt hår, igen. Om alla drömmar var så som denna var så skulle jag aldrig vilja vakna upp. Aldrig. Sorry Johan men jag är såld. Olle är, ja. En dröm..........
kolla bara på honom............. DÖR
håller på och spelar över alla hans låtar från youtube till datorn nu. fan, må detta inte gå alltför långt.
Lina, vad tycker du om denne man? Trots det långa håret? En ärlig kommentar, tack.

AFRAID TO TURN OFF THE LIGHTS

Sådärja, beger mig nu till fanny! Får skjuts av mamma, klagar intöööö. Men blir en promenad hem, kan bli skönt. Men ja, vi får väl se. HEHE.. Men nu ska jag börja rulla mot fannyyyy, äntligen! Apropå rulla, hur fasen ska jag göra med körkortet? Vill så gärna ta det. Så det är gjort och allt! Måste dessutom ha det, när jag söker Polishögskolan. Men det är en annan historia. Lutar iallafall åt att önska mig lite presentkort o så, på körskolan i Umeå så att jag kan fixa det där uppe under hösten. Wow. Känns stort. Jag är snart stor. 
FÄRDIGPLADDRAT! Hejråååå på en stund!

HUR SKA JAG GÅ HEM, NÄR ALLT ÄR SÅHÄR

Hej finisar. Ligger kvar i sängen fortfarande, men har varit vaken sedan halv elvaaa.. Följer rättegången om Mordet på Tommy live på aftonbldet.se är jättespännande måste jag säga! Den håller på till kl 16 och har hållt på hela morgonen. Fick en tid på hälsocentralen imorgon kl 11, skönt. Vill veta vad det är för skit jag har dragit på mig. Vill börja träna nu nu nu!!!!!  Blir en lugn dag hemma i regnvädret, sedan hem till fanny på film och mys ikväll. Känns bra.

AWAKE WITH ALL MY THOUGHTS

Hej bloggis, hemma i hofors nu. Är inte skitroligt.. Åh, känns så fel att inte trivas här nåmer. Ja visst är det skönt att träffa familj och vänner igen, självklart. Men fasen, har ju mitt liv i Umeå nu. Har vant mig vid storstaden och jag älskar det! Men något jag älskar ännu mer är Johan. Vet inte hur dessa 28 dagar ska fungera utan honom vid min sida. Om 28 dagar åker vi iallafall till spanien, och om jag fick önska så hade jag önskat att det var imorgon. 
Nu är klockan som vanligt alldeles för mycket igen.. Är skittrött och har feber och halsont, men vad gör det? suck.. 
Sämst väder också, blir så leds :( Något kan väl iallafall stämma!! Kom igen nu livet. Älskade och bästa farmor och farfar hämtade mig i Umeå iallafall, så himla skönt. Än fast jag sov hela vägen hem så tror jag dem tyckte det var trevligt, hihi. Puss på er mina fina! 

Nu ska jag försöka sussa, puss på er. See ya all tomorrowwww..
en glömsk karin och jaaag.. lillagumman glömde sitt pass hemma i umeå och hon ska besöka både turkiet och prag i sommar. tur hon har en snäll liten koppis som fixar o donar! hihi.

WOOPWOOOP

Följ min blogg med Bloglovin
klicka på länken, för er som inte förstår. som farmor tex ;) :*
flörtar in mig lite med en ytterst charmig bild!

...

Hej allaaaaa. Har varit dåligt här nu IGEN. Men ja.. Iallafall, har hunnit med mycket senaste tiden; tagit sommarlov, lekt med klassen hemma hos ingrid, firat 6 månader med johan, varit på akuten och åkt AMUBLANS med Viktor, haft en sjuk jävla avslutning med sötaste ida som ägde allt, nästan! mer då? jaa jag vet inte. Nu är det iallafall SOMMARLOV och det känns sååå jävla skönt. Sov med johan hemma hos honom inatt, kände när vi låg och kollade på Tsatsiki att jag hade fått feber, var kokhet men frös som en bebis.  Vi somnade iallafall runt 00 och vaknade 02, trodde det var morgon, somnade om, vaknade 04, somnade om och vaknade sedan 6.26, då var det fan bara att kliva upp. Gick inte att sova i Johans rum, var såååå varmt... Så där vid halv sju snåret i morse tog vi bussen hem till mig. Väl framme hos mig tog vi två alvedon var och somnade om till 11. Sedan dess har jag packat ihop alla saker som kommer att behövas i sommar hemma i Hofors. Känns läskigt att lämna allt, att lämna johan, som jag träffat i princip varje dag under 8 månaders tid.... Men det ska iallafall bli huuur skönt som helst med lov.
Och lovar, ska bli bra uppdatering här under sommaren, med mycket bilder(kanske) och lite rolig info o sååå.
Nu ska jag glo lite till på datorn innan johan, farmor och farfar trillar in här hos mig i mitt välstädade rum, eller jaa??
Blir restaurangmat ikväll, sen åker jag imon runt 12 snåret. Så blir en sista natt med älskade, finaste johan inatt.
hej så längeee
hehe en rolig bild på en överdrivet glad jennifer och två vänner!

...

världens sämsta dag, psykiskt, på väldigt länge.
den värsta smärtan jag vet är när man medvetet sårar människor man älskar.

...

Sitter och gör allt annat än att plugga till mitt prov imorgon. Som att kika på balklänningar, ska ju ändå gå på bal om ETT ÅR. Imorgon är det 92orna som har bal, så bli så himla kul att se!! har hittat en såååå himla fin, bjuder på bild sen. Ska kika igenom företagsekonomin nu sen ska jag och johan rymma ut i natten, lägga oss på gräset och bara må bra. Hela natten. Godnatt alla fina.
alltså jag DÖR. kolla den här ryggen, åhh blir så sugen. SÅ HIMLA FIN.
väldigt enkel men det är så fint med dessa detaljer.
tänk denna och ett lika lång och fint hårsvall, men ett mörkt, hehe.. HOW NICE?

<3


JAG ÄR ETT GLASHUS

Hej. Idag är en bra dag. Kanske den bästa på länge. For no reason också. Gårdagen tog jag tag i städning av rummet, dock runt ca 20-23. Men det var så himla värt, efter det gjorde jag mitt träningspass, ett distanspass på 35 minuter, avslutade med lite core och bål. Hämtade upp Johan när jag var klar. Vi kom hem 00.20 och tog en skön dusch och kröp sedan ner i en helt nybäddad säng i ett sååå städat och fint rum. Somnade alldeles för sent men vaknade imorse strax efter halv elva och var ändå pigga och utvilade. Vek ihop min tvätt som jag tvättade igår och så, sedan tog jag mig ut på ett intervallpass som innehöll 5x4min coopertempo + 8x100m. I en stekhet sol. Älskade och hatade det. Men jag njöt när jag var klar. Jag var nöjd över mig själv. Sedan solade jag lite med matilda och killarna, tog en snabbdusch och åkte hem till Johan. Vi cyklade sedan vidare till Gammlia där UFC mötte Karlstad. Ufc vann med 2-1 och det var en bra match. Var hur varmt som helst och man har nå fina ränder nu :D:D hehe.. 

Har nyss ätit Fajitas(?) hemma hos Wilhelmssons, var gött som tusan!! Nu blir det cykeltur hem till elevis igen och ett stööööört rent rum! Blir nog att stanna på ICA på hemvägen, lite gotta :D (nyttigt gotta). 
Imorgon är det skola igen, känns konstigt.. Känns som att det är sommarlov nu, när vi vart lediga så många dagar. Men men, bara en skolvecka kvar och sen är det sluttttt. Börjar morgondagen 8.30- lite elevhemsmöte och rensning.
Puss så länge..
(tråkigt inlägg och ingen bild....) det kommer!!

EASY COME

Fyfaaaan vad jag är leds nu då.. Finns så mycket jag skulle vilja ändra på, men det går inteinteinte.
Men ja, sånt är livet. Ska städa nu, som jag sagt hela dagen. Och sedan löpa. Jag är ju tametusan inte bra på något alls, helst inte att ta tag i saker. Motivationen, var är du när jag behöver dig som mest? 
För övrigt så lyckas jag alltid knasa till allt på något vis, samma visa varje gång.

...

Livet kan vända så jävla snabbt..

I'M IN A HURRICANE

Hej. Dålig uppdatering igen, jag vet. Men tänker inte heller slänga in något mega, masterlångt inlägg. Blir en liten bildbomb ifrån de senaste dagarna istället. Sen kör vi om igen imorgon!
ja en hel del som ni ser. har varit massa bra dagar. nu ska jag spela fifa med bror, bland det bästa jag vet. efter det blir det städning av rummet i 2-3 timmar effektiv tid.. sen ikväll innan kväller ska jag ta en så lång och skön dusch, gudgudgud vad jag har längtat. ba mååå. hej så länge!!

RSS 2.0