ÄLSKAR ENGELSKAA

Happ, redovisat den där jääävla boken nudå, äntligen, fan vad skönt, jag äger. aaah. Skitgrej nr 3 av veckan cheeeck. Bara 2 kvar nu- cooper imon(!!!!!) och IMED-prov på onsdag. Fast kom på nu att det var fler saker, typ match i Boden på söndag, vilket betyder askort lov, tyyp 4 days. Måste dessutom städa mitt rum i veckan, lööööve it. Ställde klockan på 05.00 i morse också, av en konstig(naajs) anledning. Men blev ju inte riktigt så, vaknade 08.40 och var sjukt trött. Käkade rostade mackor och varma hallon m vaniljyoughurt tillsammans med min älskade johan, sprang till bussen som var sen, kom till nolia och körde lite styrketester, go start på morronen! :) 
Träning om en timme, hem o plugga senare. Får se om jag tar mig till min man på en sleepover, mycket möjligt. Är ju det allra bästa.
Ha det bra alla läsare, hahaa. PUSS
tjejerna i klassen ♥

IT'S A BEAUTIFUL DAY AND WE LOOKING FOR SOMETHING DUMB TO DO

Ja början på kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men de är sånt man får ta. Resten löste sig iallafall utomordentligt exemplariskt tillsammans med cornelia! Sitt på nöjdaN!
Nu ska jag äta äpple, ananas, päron osv. HEJ MÄER.
här är en lite rolig bild på ralle, karin och mig från i somras, haha!! :D vi softas lite ba.

DAMN I LIKE THE WAY THAT YOU MOVE

Heej bloggas. Blir dåligt med uppdateringar för min del, men ja, ibland så chockar man! Som nu, hehe. Ligger i min underbart sköna säng (men som dock behöver förnya madrassen, får ont i ryggen om nätterna) och bara tar de superlugnt, kom hem från skolan för en stund sedan, avslutade veckan med nå rejäla vurpor på längdskidorna.. SUCK, kan verkligen inte de där :( Och inge kul är det heller.. Annars då? Jooooråå, lever och rullar. Har två prov nästa vecka känns inte ASBRA men det kommer gå vägen som vanligt. Ska även vara klar med ett arbete om Amerikanska imbördeskriget nästa vecka, där kommer det dock inte att gå riktigt hela vägen känns det som, tyvärr. Men vi kör tjejer!!
Har varit en riktigt svinig vecka(i träningsväg). Började måndagen med ett innebandypass på morgonen och ett på kvällen, hade fys på tisdagmorgon och träning på kvällen, onsdagen bjöd på derby mot Umeå City där vi efter en helt OK genomförd match kunde ta hem vinsten med 3-1 tillslut. På torsdagen så fick vi( hör och häpna!!!) TRÄNINGSLEDIGT. Vavavaaaaa. GLAD TJEJ, Och denna fredag började med att jag vaknade hemma hos världens bästaste bästa älskling, var dödströtta men vi tog oss upp och invigde morgonen med ett glas oboy(!) och nå rostade mackor, göttis. Kom till Nolia som minsann bjöd på ett jobbigt motionspass som erbjöd 2x1000m. Min underbart snälle tränare Tore sprang med mig, då blev det eld i baken och gick riktigt bra! Han kikade förresten in här just, trevlans. Ödet är min och connes grej iallafall, H-E-R-R-E-G-UUUUU-D... conne :((( vad vi är taskiga..
ÖDET TOLD YA- blev friday i'm in love på spoti nu. <3
Hur ser resten av helgen ut då? tjaa kvällen erbjuder väl inte allt för mycket, tacos med conne troligtvis. Kanske åker på killarnas match eftersom johan tydligen skulle hängas med micke :P ;)(L) Men imorgon så ska faktsikt jag och Cornelia byta ut den svettiga innebandyluften som cirkulerar i våra hjärnor varje dag, mot något ännu värre; hockeysvett. Ja, det är sant. Vi ska besöka Ishallen och kika på hockey, kommer äga. Helt klart. Det är iofs på kvällen, kanske hinner med en sväng på stan på lördag dag då? Eller så kanske man borde plugga.. Söndag åker vi till Skellefteå och spelar match, drygt med halvlångkorta bussresor måste jag säga. Det ska antingen vara i typ Holmsund så de räcker att ta bussen 20 min, eller ner till Uppsala i 9 tim, faktiskt. Men det är ju iofs bara jag..
Tänkte väl avrunda här nudå, som vanligt mycket text när jag drar igång. Men ni älskare jöö :D
PUSS SÅ LÄNGE!

LAST NIGHT

HEJ. Ja men se på tusan, hittade en internetanslutning, netgear (L) hehe.. Men är sovdax nu, klockan är mycket. Allt detta blir pga internet, som alltid.. Internet på datten= långa nätter. Men slutar 11 imon så hinner ju hem o sova lääänge innan matchen minsann, ohyeah. GÖTTANS JÖ. För övrigt så är livet inte på topp, nä verkligen inte. Men men, det löser sig väl det också, som allt annat..
Har min man vid min sida konstant, så jag är ändå världens lyckligast. Även fast det är några pusselbitar som fattas.. Puss på er godingar(kanske bloggar imonbitt).....

EN FAMN FÖR MIG

Hej bloggen, duktig jag är på att skriva nu för tiden va? Nä verkligen inte. 
Tänkte dra en liten resumé här och nu bara; livet rullar på som det ska, antar jag. Skolan är alldeles för dryg just nu, har prov i Företagsekonomi imorgon och jag känner mig verkligen inte redo. Har match ikväll så blir ine mycket plugg alls :( Hade förövrigt en alldeles underbar ♥dag igår. Tränade med mitt kära RIGlag först, duschade och gjorde mig lite fin på nolia och inväntade min man som hade tränat fotboll och som sedan skulle bjuda på mig på restaurang. Inte illa pinkat mina vänner!! Var riktigt gott och supertrevligt och mysigt, som alltid med min Johis.. =)
NU är jag på skolan, slutar om 30 min, så passar på att blogga lite snabbt. Ingird glider nog in alldeles strax, så ska slänga ner interner och fortsätta med mina Exercises, hähääää. Som sagt, match mot IBF Dalen ikväll, spännande. Ska ba köra, häna en kasse med mattis på andra sidan! 

Förövrigt så får jag utbrott på vissa uppkäftiga personer på elevhemmet och vissa är tydligen heeelt inkompetenta till att göra sådana enkla uppgifter som att plocka undan sin egen disk, torka ytor efter användning, spola efter toalettbesök, komma ihåg att plocka upp tampongen efter sig(!!!!) som man visst lägger på golvet, åh fyfaaaan vad vidrigt. Men Jennifer tog tag i saken och fixade det hon, cred till mig.... Nä snälla gud giv mig en sjysst etta som jag kan få flytta mina grejer till, helst nu, men efter sommaren är mer än OK! Amen. ♥
Annars då? Jooo man har varit ifrån familj, släkt och vänner i cirkus 6 veckor nu, snart två månader. Och ja, det börjar väl kännas lite i kramarmarna kan jag erkänna, vore skönt att få komma hem några dagar nu(för det räcker gott och väl), men som sagt, v 10 så är det sportlov! Wellowellooooo. Imorgon då? Ja då är det minsann den 16e februari, tiden går fort hörni. Om fyra månader exakt(imorgon) så är det skolavslutning och student för alla som är födda under året 1992, det vil säga, mina goa rigtreor. buhuhääää. Nog om det, länge kvar(a)...
Nää nu har jag skrivit litegranna iallafall, hoppas på någon najs och nöjd läsare iallafall! :D (dvs farmor, som jag förövrigt älskar och längtar efter med hela mitt hjärta).
Ha det bästa sötnosar, puss på er/ Jennifer.
Bjuder på lite random bilder bara, enjoy! :D
tänkte dra in massa sjuka bilder på tjejerna i klassen, men dem låg på mobilen så får bli en annan gång! rebecca du borde vara glad för deeet! :D puussssssss hej

RSS 2.0