DIN SKÖNHET BESTÅR

1. Jag vill bli rik. (vill iallafall ha nya kläder)........
2. Jag vill ta tag i tvätt och städning nu. Så jag slipper lägga mig med ångest ikväll.
3. Jag vill inte ha ig p åmatteprovet som gjorde idag(vilket jag förmodligen, mest troligt, tyvärr, kommer att få).

JAG SKA SLÅSS I DINA KVARTER

Hej bloggen :) I'm alive! Tänkte väl i princip bara tala om det :) Åt mitt första gotta och smakade läsk för första gången på en månad igår, var obeskrivlig gott. Sjukt. 
Men nu ska jag kika runt lite på datorn innan jag tar på mig skorna och tar mig till ICA för att lämna igen filmen som jag och Johan såg igår- I rymden finns inga känslor. Såå himla go, bra och underbart bra. Jag tror inte Johan såg det bra i filmen, men jag var nära tårar ett antal gånger(i smyg såklart).
Blir en kväll med tjejerna i klassen ikväll, sällskapsspel osv. Mys! :)

LIKE A RAINBOW ROUND MY HEART

Ahtjena. Lägger ner de där med dag 1, 2, 3 osv. Kände att det inte var min grej riktigt. Får sådan press på att blogga då. Det vill jag inte. Nä. Hade just match mot Iksu Ungdom, vi vann med 5-1 och jag gjorde ett fenomenalt bra jobb i seket, skötte livematch. Mina tjejer var bra, dom var bäst. Sista seriematcherna för 92orna, buhu. Sorgligt jö! Nu ligger jag i sängen med lite musik, gamlistan. Bra!
Funderar på att styla om min blogg idag, vore nåt va. Ja. Får se hur det blir med den saken. Men vore kul. Om jag orkar. Ska plugga idag, men det gör jag sen. Ah, sen. History it is. Mår mycket bättre i truten idag i alla fall, skönt. Kan svälja utan smärta, bara litelite svullen och så. Men fortfarande grova problem med att gapa, gå ba int! Har ätit i alla fall! :) good job. Nu ska jag kika vidare lite, ta något initiativ, får se vilket. Funderar på en tur ute i solen sen också, innan den försvinner. Älskar sol. Puss

AM I SUPPOSED TO LEAVE YOU NOW

mår som en överkörd grävling. börjar gråta och frusta varje gång jag ser mig i spegeln.

IT MAY BE OVER

Vill inte åka härifrån. Vill inte. Har ont. Ser hemsk ut. Har gjort långt ifrån allt här hemma som får mig att känna lycka. Vill stanna. Lyssnar på en låt nu som jag aldrig annars kan klara av att lyssna på, fråga fanny vilken det är. Gråter för att jag ser hemskt ut, för att jag kommer på mig själv göra andra besvikna, för att jag återigen lämnar så mycket som får mig att må bra. Nu kan jag inte skriva mer heller. Blir så ledsen när man märker att det finns underbara människor som ser på mig som något vackert och underbart, människor man aldrig kunde tänka sig. Ledsen på ett bra sätt. Det finns så fina människor. Imorgon ska jag ändra på mitt sätt att vara. Och att ta vara, på saker och ting.
Godnatt alla fina människor där ute.. ♥

ON THE WING

HEJ!
Sitter med fanny på sängkanten nu, vi ska strax traska till tågstationen för att ta oss till sandviken på sista gästriketräningen innan dem tar ut truppen. Kul att jag kan vara med.
Är hungrig också. Men det GÅR INTE. Ska köpe festis i sandviken så jag får i mig vätska iallfall, med sugrör måste det ju gååå. Puss och kram

I CAN BRING MY GUITAR

morrrooooooooon!!! Alltså aaaaaaaaaj, idag mina vänner, idag ser jag ut som en köttbulle. HERREGUD! och det gör så ont, fattar inte. Slänger in en snygg bild på mitt face sen så ska ni få se, mmmmm. Hade någon som skulle ringa och väcka mig halv elva imorse visst, inte en minut senare. Gick ju bra? Not. Tur man vaknade ändådå :) Puss

DAG 04

- Det här är viktigt för mig.

Tänkte skriva denna i punktform, för att få den kort och bra.
  • Att jag är frisk och mår bra.
  • Att dem jag tycker om och bryr mig om också är friska och mår bra.
  • Att jag är nöjd över mig själv. (oftast).
  • Att jag får känna lycka och dela lycka, med dem som gör mig lyckliga.
  • Att jag alltid har någon att vända mig till.
  • Att jag ses som en bra person. Snäll. osv.
  • Att jag klarar skolan.
  • Att jag visar kärlek till dem som förtjänar det.
  • Att jag trots hjälp från omvärlden, kan stå på egna ben.
Godnattis! Puss

DU TOG FÖR GIVET ATT JAG KUNDE

Nä nu stänger jag de två gröna för idag. Har vart en sjukt knäpp och konstig dag, mycket som har hänt och lite för många tårar som lämnat mig.. Ska bli skönt att få sova ut imorgon(hoppas jag). Sen blir det tandis på efm sen till sandviken för att träffa maja!(?), lillebror och sen kika på träningen med gästrikelaget, som jag missar. Vilket känns fruktansvärt tråkigt. Men kan inte hoppa runt o studsa med den här käften inte. Nä, nu slocknar jag. Godnatt mina kära, fina. ♥
nää justja, dag 04 ska ju in också!

DET ÄR DAX ATT TÄNKA EFTER


vet inte om ni ser svullnanden, lär väl vara värre imon också. hamster
inte jättemysig bild näää. men sådär ser det ut och gör sjukt ont.
och eftersom jag vill visa er ordentligtkära läsare, så bokstavligt pressade jag
in mobilen i munnen, därför såg det sekunden efter ut såhär i min mun...->
vet inte om ni ser? men spräckte väl kanske ett stygn eller nå :s aja!

AGAINST ALL ODDS

Hej bloggis. Ska kila upp och ta tre av mina tabletter nu och hälla i mig bakteriadödande vätska, (GOTT!). Sen ska jag väl sova, eller ligga här får de bli först. Men många som undrar vad jag gjort iomed min operation. Alltså, egentligen är det väl ingen operation. Men såhär var det: (the whole storyyyy). Kom till tandläkarn, fick gå in med snälla Susanne och lägga mig i en stol, hon slog på lite musik, släckte ner rummet och gav mig en shot som jag snabbt hällde i mig. Sen kom hon efter 20 min kanske, då var jag heelt slöddrig. Mina armar och ben vägde flera ton kändes det som. Sen kom hon och tandläkare Håkan in. Susanne smörjde en salva i min mun så jag skulle bli bedövad, fick bita på en bomullstuss också. Sen så var hela vänster sida bortdomnad och jag kände ingenting, då började hon trycka in sprutor i munnen på mig. aha, sen var det dax! Håkan började att skära upp inne i mitt tandkött(det som ska hända är att jag ska dra ut en visdomstand som inte ens vuxit upp ännu, detta pga att den växte in ifrån sidan) och så, tills tanden kom fram, då började han borra i ett ben som satt i munnen, så den skulle komma fram mer och mer, sen slipade han lite på tanden. Hela tiden var Susanne där inne med en sak som hon sög upp allt blod som kom, uhhh. Jaja, sen när han gjort det så satte han en sak i min tand, så skulle han klyva den i två delar!!!!! när han började dra åt olika håll så knakade det så vidirgt och JAG KÄNDE DET. Tårarna började spruta och det gjorde sååå ont. Så stack dom i panik in en ny stor spruta i min mun, nu var heeeela munnen borta, på bägge sidor. Sen fortsatte han, knaaaaak sa det sen var den i två delar och han kunde plocka ut den. Sen sydde han igen mitt tandkött och lite i kinden. Så så var det med den saken, nu är jag svullen som en liten hamster och kan inte öppna munnen. Gissa hur mycket föda som passerat därigenom idag? Ah exakt.. Ser stygnen sitta där inne också, inte supermysigt. Så alla där ute: HÅLLER MINA TUMMAR FÖR ATT NI ALDRIG SKA UTSÄTTAS FÖR DETTA. Fyyyyyyfasen. Men dom var duktiga, trots allt..
Nu ska jag springa upp och ta de där nedrans pillren så jag kan sova i natt, puss på er så länge!
P.S ska försöka ta en bra bild som jag slänger in latero!

POLICEMAN, PLEASE DON'T TAKE HIM

Har vart hemma hos morfar och kika ända sedan efter operationen, har så jääävla ont. Vill inte :( Men proppar i mig massa saker, vet knappt vad det är. Men blir nog bra. Tråden från stygnen kliar och jag är hungir, inte ätit sedan igårkväll. Men går ju inte. IALLAFALL! Det har vart en kaos dag och jag önskar att jag vaknar upp ur det här snart. Saknar min johan. Mycket. Kanske lite för mycket. Hejdå, alla glada, hehe..

ANOTHER DAY IN PARADISE

Vaknade du med en bra känsla om mig själv, jag mår bra. Ja!
Om en och en halvtimme, kanske två, får vi se hur glad jag är och hur bra jag mår... BUHUUUUU.

IMPOSSIBLE

nä jag kan inte somna, är nervös. skit också. kommer göra så ont. åh.

EN DEL AV MITT HJÄRTA

Tjaaaaråå. Ojojoj, skrivit konstant om tre vitiga personer nu i cirkus, hmm, 2 timmar. Kanske mer. Men de var värt exakt all tid. Även fast det är läskigt att skriva om sina känslor, såhär. Men när jag väl börjar så kan jag inte sluta, ni som känner mig vet nog vad jag pratar om.. Upp till tandläkan nio i morse, sedan till valbo med farmor. Blev med unihoc(TACK FARMOR!!!) eftersom min fatpipe gav upp livet igår på matchen, snopet kan man tycka. Handlade även en jacket, brillor och ett par nya ljusa slitna jeansshorts till sommarn. GÖTT Å BRAA! 
En lite dryg grej idag var dock att jag fick reda på att jag tydligen skulle operera mig imorn, dra ut en visdomstand nere på vänster sida. Asdrygt och asont, less jag blev. Är rädd nu. Och trött. Så ska fasen sova, godnatt mä er läsare, om jag har några kvar vill säga. :) 
Puss och kram jenkyyy.
p.s saknar dig bror

DAG 03

- Min pojkvän.



Oj, jag ska för första gången försöka uttrycka mina kärlekskänslor i ord, här i bloggen. Det kan bli kaos, det kan bli mycket, det kan bli alldeles, alldeles underbart.. (med tankte på att jag ska skriva om världens underbaraste).
Johan Wilhelmsson, min pojkvän men också en av dem jag litar på mest i hela världen. Johan är den jag kan berätta allt för, uppe i Umeå är han en stor del till att allt går ihop. Är jag ledsen, då är han ledsen med mig och får mig sedan glad. Är jag glad, då är han glad med mig. Är jag arg, då låter han mig vara arg utan att ifrågasätta mig och får mig sedan glad igen. Johan, Johan, Johan.. En liten fjantig sak men som ändå beytder såå mycket är i somras när jag tittade några matcher på dig när du hade match, du var så duktig, och att få sedig göra det du älskar och se dig göra det riktigt jäkla bra, det är lycka för mig. Då tar hjärtat ett extra skuitt. Johan är en sån där kille som liksom inte kan vara dum, allra minst elak, inte mot någon alls. Efter mitt tidigare förhållande så trodde jag inte att jag skulle bli kär igen, inte så kär som jag var då. Men det blev jag, om inte mer. Det är inte bara i personen man ska bli kär, inte i dens utseende. Man ska bli kär i allt, i huvud, ögon, näsa, mun, nää men ni förstår. Allt ska man bara älska. Det ska inte finnas något som känns jobbigt på något sätt, något som man "önskar att den andra inte hade". Det finns inget med Johan som jag inte älskar. Sättet han ser på mig, sättet han ler mot mig, sättet han behandlar mig, sättet han säger att han älskar mig, sättet han är när han bryr sig om mig. Sättet han visar sina känslor. Något jag också älskar med Johan är att vi lika bra skulle kunna vara världens bästa kompisar, vi kan sitta en hel dag och spela xbox, sura mot varandra för att den andra vinner, men tillslut ger sig någon och brottar ner den andre och anfaller med pussar. Vi kan sitta och grisa på varandra för att man inte förstår plugget man har med sig hem från skolan, vi kan prata och diskutera om viktiga saker i flera timmar, vi kan tycka olika och vi kan tjafsa om det, men i slutändan så avslutar vi med en bra känsla i magen och allt är som det ska igen. Jag älskar Johan för att han beter sig så himla bra på alla plan, är det något som är oklart eller obra, då frågar han och jag förkalrar, detta för att slippa missuppfattningar och onödiga strul. Ibland kan jag ha riktigt usla och skitdåliga kvällar när vi ligger hemma, det kan liksom vända på en sekund, från att ligga 1 cm ifrån varandra och gosa så kan jag bara blixtra till. Kan inte skylla på något, men jag blir så iallafall. Det är då man är glad att man hittat världensbästa, den där handen på axeln, dem där grönblåa ögonen som ser in i min själ och nuddar mitt hjärta, den där varma och mjuka rösten som säger; Jennifer kom hit, det är lugnt. Vi fixar de där tillsammans. Direkt han sagt de där orden så inser jag att det inte är lönt att vara less när man är med Johan, för jag vet ju att vi fixar allt tillsammans. Så är det bara. Styrkan han ger mig är så mycket värd. Sen kanske vissa av mina kompisar som läser detta nu och som känner Johan, inte förstår hur jag kan se och känna så mycket om honom. Men kom ihåg det här: den dagen ni hittar någon, då kommer ni förstå. Ni kommer att se så mycket mer än vad alla andra gör.
Johan, jag älskar ditt leende, när du ler och möter min blick så får du mig ständigt att le. Att få somna i din famn är underbart, vissa gånger obeskrivligt underbart. När vi ligger nära varandra och jag har varit ledsen över något, då ligger du bara där och håller om mig, kom då ihåg att aldrig sluta tro på att det du gör är tillräckligt; Ibland räcker det med att bara ligga där, ord behövs inte. Alla småsaker som du gör är så himla bra, jag tänker inte på det för stunden, men när jag efterhand inser, då är det så mycket värt. En sådan liten sak som att du tar med dig ett äpple till mig, eller att du skriver ett godmorgon sms då vi inte vaknar med varandra.. Men att få vakna upp bredvid dig på morgonen är mitt bästa sätt att ladda upp batterierna. Att dansa runt med dig spontant i mitt rum om kvällarna till massa galna låtar på radion är bland det bästa jag vet, det får mig att känna känslor av lycka och mys. Det finns så mycket jag vill skriva, det finns också vissa saker som jag vill få ogjorda. 
Men jag vet att vi lever i nuet och saker som har varit är saker som är glömda. Varje dag hjälps vi åt att påminnas. Med dig är jag stark, med dig är jag lycklig.
Det bästa av allt är inte att älska dig, det är att känna att vi älskar och mår bra av varandra.
Och du johan, jag älskar dig inte för att jag behöver dig. Jag behöver dig för att jag älskar dig.
Tusen pussar och kramar, din jennifer♥

I've been touched by the hands of an angel
I've been blessed by the power of love
And whenever you smile
I can hardly believe that you're mine

DAG 02

- Mina föräldrar

Kan väl börja med min pappa, äldst först!
Min pappa heter Michael Cliffoord(som jag) och ja, how old? 39! Fyller 40 den 18e december this year! Så pappa kom ihåg, dagen efter är du närmare 50 än vad du är 30, hellyeah! Han jobbar som ingenjör på lantmäteriet, mäter ut gränser och sätter ut dem på kartor osv. Eller något i den stilen iallafall....
Min pappa är iallafall världens bästa pappa, det ska sägas. Pga sin ålder kan man tro att han är inne i en kris, men ickesanicke. Den har pappa inte kommit in i och lär förmodligen aldrig göra det heller. Något annat han är inne i är nån slags godiskris och den lär han aldrig komma ifrån, hehe. CHIPS! Förutom goda saker så tycker pappa om att spela innebandy, titta på allt i sportväg(mest på mig, united oxh hammarby), spela poker, lyssna på musik(fråga mig inte på hur många konserter han varit), bossa och dondera med dotra sin och andra schyssta pappa-grejer. Trots att man vägrar att inse det själv så tror jag att min pappa är som alla andras pappor till viss del, men på vissa stadier så är han nog inte det. Ingen pappa är en annan lik, hehe. Kommer alltid på mig själv att jag snäser åt min lilla pappa, allra mest då vi pratar i telefonen och det är dålig sändning, haha! Men jag blir så irriterad och less när jag hör att han är det också, hatar den rösten!! Min pappa är bäst. Jag säger det nog alltför sällan till honom, men han är det och jag älskar honom. Något som jag däremot sagt väldigt ofta, inte till honom, men till vuxna i Umeå som frågar om mina föräldrar, det är att jag på ett sätt kommit mycket närmare min pappa under tiden jag bott i Umeå. Kanske låter väldigt konstigt, men det är faktiskt sant. Innan jag flyttade var det som att pappa och jag boxade varandra på axeln, skrattade lite, sen inge mer med det, vi var pappa och dotter ba! Prat om flick/pojkvänner, alkohol o andra dumheter fanns inte ens på kartan att det skulle komma på tal, HEHE. Eller ibland var vi väl på varandra och retades lite bara, hahaaaa. Men idag är vi mer som kompisar jöö, snackar om det och kan föra normala och seriösa diskussioner. Är hemskt glad för det kan jag säga, för en sån betyder mycket för mig. Från en pappas synvinkel får man liksom ett annat perpektiv på saker och ting. Tänkte på hur mycket jag faktiskt beundrar min pappa idag, när han skjutsade hem mig efter att vi hade "plugga" lite matte. Han har en sån härlig personlighet, när man tänker på den. Och han är precis som jag, ibland tänker man innan man pratar, men det slår en själv på direkten vad man just sa, och då blir man ledsen men vet inte riktigt hur man ska agera.
Tänkte bara säga att jag älskar dig papi, och tack för alla underbara gener du skänkt mig, speciellt alla knäproblem. Puss på dig
hehe hola padre..............(och ja jag vill att vi åker utomlands igen) :D
Next up is my wonderful mother; Therése Hodén.
Exakt som pappa så fyller hon år den 18e decemer(yeahknow its coool), hon fyller dock bara 38 snöiga vintrar mina vänner. Men även dessa år börjar sätta sig. Who is she? Pluggar nå träslöjd/smide i Västerberg, ett år bara, annars är hon vaktmästare(?) på vårt underbara badhus i Hofors! Hon älskar det inte, men vågar inte trotsa chefen tyvärr. Hon skulle kunna ha något såå mycket bättre, bara hon tog tag i det, det vet jag och alla andra som känner min mamma. Världens bästa mamma är vad hon är också, men inte bara världens bästa mamma utan ocksåden starkaste människan jag vet. Finns många som varit med om hemska saker, men allt jag vet att min mamma har blivit utsatt för, klarat sig igenom och tagit sig vidare ifrån, det är enormt bra av henne och för det är jag världens stoltaste dotter. Nog om det. Min mamma tycker( i grund och botten) om att träna och hålla igång med både gym och löpning. Hon har dock ont i sina knän nu och har väl precis som jag, nåågra kilo för mycket på rumpa och lår, så det blir lite jobbig och onödig belastning på våra knän, HÄHÄ LOVE YOU MUM! :) Men hon håller faktiskt i med gym än, grymt bra. Hon är också precis som jag, ska alltid ha massa märkliga projekt för sig.. Men sånt gillas mycket!! När mami var yngre så har hon faktiskt både spelat fotboll och varit riktigt duktig på volleyboll, en merit där! Hur är min mamma som person? Exaktpåpricken som jag, skulle jag säga. Fast ändå så olika. Hon har världens bästa humor och vill alla gott, älskar sol och värme. Mum&I i ett nötskal. Men ack så underbart det är att ha en mamma som man lika gärna skulle kunna kalla sin bästavän(inte som dig fanny). Det kallar jag ett bra band mellan mor och dotter. Till min mamma kan jag verkligen säga, berätta och fråga om allt i hela världen. OCH DÅ MENAR JAG ALLT. För det första så skäms jag inte för något, vill bara veta svaret ju. Och för det andra så vet jag att hon har ett bra svar, eller iallafall ett tyckte och så. Älskar det! Det är en sån sak som jag uppskattade lite för lite då jag bodde hemma, men något som slagit mig nu när jag flyttar. Jag vet att det är många tjejer som är nära med sin mamma, men jag är tusan lite närmare än alla andra. Så känns det iallafall. Och jag skulle inte för något i hela världen byta ut min mamma eller vår relation mot något på hela jorden. Jag kan vara riktigt less på henne, sur, arg, oförstående och gud vet allt. Men hon kan vara det på mig också så vi kompletterar varandra perfekt. Och även om vi bråkade, tjaffsade och skrek på varandra, så blev vi alltid sams. Och oftst bara genom ett leende, ett litet förlåt, en kram och ett jag älskar dig pusspusspuss!
Jag älskar dig mami. Det vet du.
hi mami, smile to the cameraaa! :)
För er skulle jag offra allt. ♥







HÅHÅJAJA

kommer komma tre snabba inlägg efter detta; ett som innehåller gårdagens dag 2 med lite text om mina päron, ett om dag 3 (idag) som ska bli en liten text om min man, och efter det lite om dagen bara. STAY IN TOUCH hehe

SAY GOODNIGHT AND GO

Nu stänger vi fabriken för idag. Imorgon ska alla till skolan, alla i hofors, utom jag. Jag ska ligga hemma i min säng, ta mig en lagomt skön sovmorgon till en sisådär tio-halv elva. Då blir det en snabb macka och sedan en promme. Kanske slänger in lite plugg där också. Skriver väl imorgon då jag vaknar, dagens humör osv! Hähä, för det är ju sjuuukt intressant. Puss på er, sov gott.
johan och jag

DAG 01

-Något jag skulle vilja förändra.


Skulle vilja säga något tråkigt i stil med; Förändra världen. (som alla andra). Men det känns som ett väldigt orealistiskt ämne att skriva om här, med tanke på att det förmodligen aldrig kommer att hända. Men eftersom att de också är det jag skulle vilja förändra, så känns det inte som att jag ska skriva något annat heller. Så detta blev ett väldigt kort, tråkigt, ointensvit svar. Men spelar roll. Eftersom detta är en sak man inte tänker på så ofta så blev det såhär nu, kort och fåmält. 





AND HERE THEY COME, THE BEAUTIFUL ONES

hola guapo. ska se på film med tuvali nu, hon är så gosig så kan inte säga nej. anledningen att filmen drar igång så sent- hon är sjuk=ingen skola för henne imon.
uppdaterar med "fråga" nr 1 när hon somnat, byeeeeeee pöds
gosnuttan, som dock har klippt page nu! modigt. hejs!

FÖR ATT HÅLLA ER UPPDATERADE

Som vanligt så är jag liiiite senare än alla andra, tänkte ha denna lista på min blogg nu. Så garanterar jag åtminstone ett inlägg om dagen, gött jöö. Kan vara spännande ibland, men även hemskt långtråkigt. Men kör på detta en stund nu, får se hur det slutar! :) Börjar med dag 1 idag, lite senare :)


Dag 01
– Något jag skulle vilja förändra
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Min pojkvän
Dag 04 – Det här är viktigt för mig
Dag 05 – Min utbildning/jobb/skola
Dag 06 – Något folk inte känner till om mig
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Något jag ser fram emot
Dag 09 – En resa jag minns
Dag 10 – En händelse inom min idrott jag minns
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Min största svaghet
Dag 13 – Det här året
Dag 14 – Min fritid
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag är beroende av
Dag 17 – Hur jag ser på unga föräldrar
Dag 18 – Vad gör mig imponerad
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Detta vill jag göra innan jag dör
Dag 21 – En stund jag minns
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Här bor jag/mitt rum
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Något som är speciellt för mig
Dag 30 – Det roligaste jag vet att göra

YOU WITH THE SAD EYES

Hello igeeen. Mycket bloggande nu= ingen fritid, hehe. Jo absolut, klockan är bara halv tre och jag har hunnit med en massa saker. Eller massa och massa, något bra iallafall. Blev en timmes promenix med mamma, hem till morfar och kika. hihi! Blev bjuden på massa gofika, godis och trocca, tackade motvilligt nej till rubbet.. Kändes i själen :( Såg så gött uuut. Men vafan, snart hållt mig en månad jööö. Bra jennifer(och johan)!! Tog med mig en virknål hem från Kika, älskar den där lilla hobbyn, heheheee... Nu kommer snart Fanny hit, får väl se vad vi hittar på. Bio ligger ganska bra till!:) Men nu ska jag byta lite kläder o så :) Skriver lite senare igen, håll i er vad mycket blogg det kommer komma denna vecka! Pusssssss
Här har ni en hemskt fin(?) bild på mig och mami från dagens promme, som dock resulterade i många halkningar och skratt. ♥

I AM CRAZY BUT YOU LIKE IT

Goddagens! Klockan är snart 12, jag har varit vaken sedan strax efter 10. Skönt. Hunnit med att äta tre riskakor har jag gjort, noppat ögonbrynen(gjorde ondare än vanligt, AJ!) och nu ska jag stax ut på en timmes promenix med mami, skönt. Solen skiner ju och det är förmodligen varmt och härligt ute. Toppen. Kvällen igår bjöd på mys med mamma och syster i soffan framför melodifesti, sen kom mathias och hämtde mig, åkte ner till honom och kollade på en riktigt sålig film(sorry matte) och ett avsnitt solsidan, pratade av oss om livet, knäskador, tjejer/killar, pundare osv. Var trevligt måste jag säga. Han är så snäll lilla matteee :) Men nu gormar mamma på mig, så ska väl dra upp en hästsvans, på med löpskorna och solbrillorna, sen är jag ready for a walk! Hörs när jag kommer hem amigos :)
Puss på er. (men mest på min johan)...

I THOUGHT IT WAS FOREVER

Hej! Efter en lång och dryg bussresa så är jag nu hemma i Hofors for a few days, skönt och bra blir det nog. Dock så saknar jag min älskling, redan... :( är så kär!!
Sitter hemma i soffan och tittar på mello med mamma, första gången jag ser det iår, hehe.. Allt för mam!
Ska leta på min mobbe nu, hittar den inte. Väntar på att mamma ska snacka klart i luren, så jag kan snacka lite med na en stund. Ha en bra lördagkväll gosisar, skriver ikväll/inatt när jag ska lägga mig :) Puss Puss

RSS 2.0