DUM AV DIG

Tjena bloggen. Sitter på sista lektionen för dagen just nu, känns kanske skönt! Men har träning sen, det är inte lika skönt, idag. Men men, bara att köra! Intervaller efteråt också, sköööönt. På cykel- oskööönt. Men vi kör!!! 
För övrigt så mår jag ganska bra kanske, eller nä, jag vet inte..
Nu ska jag skriva klart min engelska och lyssna på musik. 
Tjo

MISSING YOU

Hej. Jag lever. Hejdå

DO YOU REMEMBER

Goodkväll! Har nu duschat och ätit efter en riktigt dryg träning. Men det gick bra, sprang så mycket jag orkade, i vissa situationer iallafall ;) hähä. Men det kändes då att man cyklat intervaller på morgonen, för ojojooooj vad tung man var i benen, spaghetti, eller nä, var nog mer cement faktiskt!! Men men.. Lär väl känna lite förbättring någongång, hoppas jag. Nu är det idol som står och rullar på televisionen. Missade det visst igår? Hmprf.
Trodde att jag hade sovmorron imon men ne-eeedåå, hade jag inte visste, eller inte allste. Det får man säga hur man vill :D :) Blev min 12e dag med kyckling till middag idag, gött. Fast varierade litegranna idag, blev faktiskt riiiiis till det, och en svingy sås! Lyckat, tackar. Men vad händer med livet förresten? Ja ni, bra fråga där. Time will tell, och det är så sant som det är sagt. Men saker och ting börjar faktiskt, kanske, att klarna, litelitepyttelite. Tror jag. Men oj vilken bra låt det blev på idol nu!!
Men nu ska jag göra annat, ha en bra kväll, skriver imon igen. Om ni ville veta tänkte jag, hihooo.

HA DET BÄST :D mike. Hejsvejs..



STAY THE NIGHT

James Blunt – Stay The Night
Värdvärdvääärd att lyssna på, kan jag tala om för er!! :)
Jaha, tisdag eftermiddag och här sitter jag på en som vanlig tråkig företagslektion. Men Mårten är så jävla skön så det är lite roligt ändå, haha!! Förövrigt så vaknade jag kvart i åtta i morse, drog på mig träningskläder och packade ihop väskan. Slängde mig sedan på cykeln bort till frukosten, gött var det!! Tog bussen till Nolia och hade intervaller, jag gjorde dem på cykel, tacksomfanskjutmig, tack. Värsta jag gjort, nästan. Benen blir ju stumma, svetten sprutar, MEN, pulsen går ju inte så högt som man vet att den kan göra, så man blir liksom inte slut och trött på samma sätt som när man springer intervaller. Men men, jag gjorde dem. Körde lite brutalbänk och bänkpress efter det, (hähä!!). Sen har jag bara haft ett teoripass med Peter och softat runt i skolan, spanat in Micke i hans nya, snabba, frissa. Mycket trevlig skoldag. Nu är jag lite pirripirr i magen, don't know whyyyy. Eller??
Träning kl 16 idag, as usual. Avslutar med styrkecirkel tror jag. Skööönt. Hoppas att knät fungerar utan problemos.
Men nu ska jag kika runt lite på datten innan jag avrundar denna dag lite tidigare än alla andra, YEEEES. Jag är ju så värd det. Hade förresten pluggat in alla svårajävlaskitglosor igår, så kunde ju alla pangpangperfekt idag, men sedan var det ju ett riktigt peculiarly-test.. Men tror det gick bra ändå faktiskt:) Bra jobbat Jenn.
Ja, nu börjar fantasin att dö ut här. Men en sak; fyfan vad jag tycker det är roligt med människor som har så jävla lite vett i huvudet, men som tror dem är så jäääkla nice. haha åååh!!
JAG VILL UTOMLANDSLANDSLANDS. Helst nu, men lovet funkar också bra. Känner att jag verkligen, verkliiiigen behöver det. Skulle vara så underbart. Med vem spelar fasen ingen roll nästan. Massa sol, bad, god mat och bara vila ut sig en vecka, ja, ni hör ju själva! Underbart.
Men ska röra mig nu, vi hörs senare, kanske :) Ha det bäst (K)

FAST UPDATE

Tjaaabs. Drygt just nu, skriver på FES. herrå!!

HUM

Du ser tillbaka på ditt liv och minns en speciell händelse. Nu börjar pusselbitarna falla på plats.

DUM AV DIG

Godkväll. Träningen gick fan bra ikväll. Eller bra och bra, men det kändes bra. Jag sprang och gav aldrig upp kändes det som, även fast jag blev bra trött några gånger. Pepptalk från vissa personer behövs lite då och då, det tackar vi för! :) Annars så gjorde jag nå skit med knät i sista matchen av träningen, så klev av :( Vet inte riktigt vad jag känner nu. Brukar ju sträcka till det lite halvt sådär, så att jag får ont i baksidan liksom, men nu vart det mer en smäll inuti knät, på något märkligt vis. Så gör ont nu när jag lägger vikt på knät. Men men, kör på tills det går av igen bara, det är ju jättelugnt! Ladda om för intervallpasset imorgonbitti bara, innan teorin. Sen en skoldag som består av två lektioner, men ändå håller den på ända till 15.40, less jag blir. Men ska iväg 15.10 på lite möte, så det blir ju att sluta lite tidigare iallafall. Men sedan är det diiiirekt till träningen som gäller, gygy. Men nu ska jag plugga vidare med Cornelia, så glosorna sitter som ett smäck imorn, kanske Inkan blir glad på oss, för en gångs skull.. Hörs lateroooo pööds. PUSS



TALKING TO THE MOON

HEJHEJTJA BLOGGEN. Faan så längesedan. Tänkte slänga in två superbra låtar först, medans jag kommer ihåg det; Bruno Mars – Just The Way You AreBruno Mars – Talking To The Moon. Där har ni lite lyssning i höstrusket, fast som dock bjuder på sol och lite värme för tillfället. Var annat när man vaknade i morse, -1, BRR. Inte ok! Men var bara att ta på sig en extra träningströja och jacka. Sen var det full fart mot frukosten som man slängde i sig, en tallrik med gröt(INTRESSANT....) Sen var d innebnadyträning, fy-i-faaan säger jag bara. Var en riktigt snuskigt tråkig träning, och riktigt rejält jobbig också. Iaf för lilla mig som är den som är absolut sämst tränad. Men det ska väl bli ändring på det snart också. Snorar på fortfarande, så det är väl som det ska vara antar jag. Jag får ju aldrig känna mig frisk och kry nu för tiden.. Hade seriepremiär igår borta i Sundsvall mot Ankarsvik. Vinst med 6-3 så resan hem gick lätt med 3p i bagaget. Jag lirade dock inte, så det var ju väldigt tråkigt men ja, sådant man får ta när man inte gett sig på dedär nedrans coopertestet ännu. Nu är det 2 min kvar innan man slutar för idag, bara att tagga till ännu ett träningspass. Kommer väl att bli svinigt idag igen, känns så jävla drygt, men jag vet att det är bästa träningen, kondis, kondis, kondiiiis. Håller förresten på att glor på avsnitten från One tree hill säsong 8 nu, kommer ett avsnitt varje onsdag och jag ät helt till mig. DET ÄR SÅ BRAAAAA!!! :)
men nu ska jag stänga locket på datten för idag, eller nä, men för stunden iallafall. Massa jävla plugg som gäller ikväll. Mellan halv åtta och tio har Cornelia och jag satt upp plugg-tid tillsammans. Så det blir bra. Har en del som ska vara klart nu i denna vecka, och nästa, som är "stora" grejer.
Men ni får ha en bra dag, så ska jag försöka att bli bättre med att uppdatera. Fundering till mam&pap, när kommer mitt internet? ;) 3 ska det vara. Det har Cornelia och det är bäst. HÄHÄ.
Nu ska jag dra mig, märker jag på min goa granne här bredvid mig. Ha det så bra, så hörs vi ev en snabbis ikväll. Med lite bilder också, kanske (K). Ha det bäst. Puss.
Billie The Vision & The Dancers – Summercat
Snart fyller lillkillen min år också.. ♥

IT'S A HEARTACHE

Hej bloggen. Hur mår du? Hur mår jag? Nä, inte allt för himla bra just nu. Har en stor bubbla i magen. Går bara runt och väntar på att den ska spricka känns det som. Förstår inte vad det är som händer. Riktigt jobbig period har jag framför mig nu. Men som sagt; What doesn't kill us makes us stronger. Tror inte att jag tror riktigt på det, men jag försöker att intala mig det i alla fall. Fyfan, jag önskar att jag hade ett svar och känsla på allt just nu, men jag har fan inte det. Bara nästa. Hur som helst, så blir saker och ting bra, tillslut. Frågan är bara när. Och frågan är bara hur mycket jag egentligen orkar och kan ta på mig. f-a-n........ Önskar jag vore en rymdvarelse nu, så jag bara kunde dra i mitt lilla rymdskepp, bort härifrån.. 

Första lektionen börjar om 8 min, engelska med Ingrid. Hinner vara där ca 15 min, sen måste jag dra till skolhälsovården på någon koll bara.. Får se hur lång tid det tar. Sen har vi match ikväll, 17.30 på nolia. Är bara JDM mot Röbäck. Men men, blir nog bra. Får se hur det går för min del. Ska köra på iallafall :) 

Ha det så bra, så hörs vi senare. Får se om jag går på företagsekonomin eller inte, känner inte riktigt att, ja. 

Men hej så länge, puss!!

TRY AGAIN

Goddag bloggen. Sitter på min sista lektion just nu, historia. Känns skönt att sluta snart, har varit en väldigt lugn och skön dag, som gått hyfsat fort.. Tur d! Blir att ta bussen hem nu efter skolan, bara för att hämta mina träningsdojjor, kuuul. Skulle tydligen vara med på innebandylir idag ändå, jaja, om det funkar utan smärta så är det ju riktigt härligt. Så tar jag sedan en snabb cykeltur som fasiken tillbaka till nolia. Så ser vi hur det går :)
Har varit gryyymt skönt med helg dessutom. Riktigt, riktigt ljuvliigt. Fredagen erbjöd lite party med massa människor, var roligt och så. Jätteroligt! Träffade fredrik för första gången på ja, jättelänge. Det var en väldigt, konstig, känsla. På något vis. Men samtidigt riktigt, riktigt skönt att få se och krama om honom igen..
Lördagen käkade vi lunch på stan och så, pratade litegranna. Sedan hade jag bara en riktigt slappdag hemma på elevis, kikade på gråtfilm och så. Mys! Sedan kom Johan till mig på kvällen/natten och så, den lilla busen!
Vaknade på söndagen, käkade pannkakor och syndade med lite glass, FY. (K) Men gy var det, hehe.
Sedan softade vi bara hela kvällen innan han drog hem. Jag städade lite, eldade igång brandlarmet på mitt rum, kikade valet och lite annat!
NU MÅSTE JAG SPRINGA TILL BUSSEN. hörs latero. Puss på er J

SHE'S LIKE THE WIND.

Hej. Ligger och glor på idol på datten, softar. Annars så är livet OK. Hoppas ni haft en bra torsdag. Justja, var på rehabcenter idag. Berättar om det imon ;p hehe.
HEJDÅ

I'LL NEVER LET YOU GO

Gooomorron bloggen. Har just haft en riktigt ovärd svenskalektion, som alltid dock.. Men ja, bara att stå ut. Nu sitter jag på företagsekonomin med Mårten, han berättade just att hans tv han har hemma väger 67kg, (köp connes bil!). Det låter ju helt sjukt, 67kg, haha fan vad sjuuukt. Efter denna lektion ska jag härda mig igenom en psykologilektion med Larssa. Sen lunch, göttmos. Ska kika vad det erbjuds idag. Kommer på 1 min! Sådärja, Chili corn carne och riiis. ÄR ju ändå helt okej, i alla fall hemma :) hehe.. Vad händer annars idag? Ingenting. Rehabcenter kl 13, innebandyträning efter skolan och sedan intervaller efter det, lugnt och skönt. Har sådan fruuuuktansvärd träningsvärk i rygg/axlar sedan frivändningarna och totalen igår, fyfaaaan. Haha, vilken liten mes man är! =) 
Men nu ska jag lyssna på Mårten, höra vad han säger egentligen. 

Ha en bra dag gott folk, hörs senare! (K)

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

Hej bloggeloggen. Ojojoj vad jag har uppdaterat idag, inte illa alltså. Kanske inte så mycket spännande eller så, men vafan, det får ni väl stå ut med. Min vardag bara! Har tvättat och hängt allting nu i alla fal, känns liiite bra! Duschat har jag gjort å. Fick just en skön massage på mina vader av kariiiin, hon kan dedär hon! Haha. Blev en del gapskratt dock, nervernervernerver! :D
men jag ska dra mit mot mitt städade rum nu, som står och lyser med tända ljus och sådant myyys. Ska glutta igenom 40 sidor i svenskaboken om Medeltidens litteraturhistoria, lät inte alltför roligt va? NÄ. Och lite psykologi har jag att läsa också. Men Larssa är inte så brydd, står ju bara och hypnotiserar oss på lektionerna, så han kan ju absolut kunna hypnotisera bort all läsning imon, så jag hoppar den läsningen lika bra!;) Hähää.

Men jag ska dra mig nu, sängen känns väääldigt lockande. Och jossijossisandström, om du ser detta så hör av dig till migooooo! :)

Ha en bra kväll alla goa'&glada! Skriver i morgon igen.

PUSS


haha!! hittade en bild från förra hösten, söta lilla bruden.. nääää tack.


LISTEN

den e grön

I HOPE YOU FIND IT

Ska göra mig en ny design på bloggen inom kort, tills vidare får ni stå ut med den här :)
enkel och ganska ful egentligen, men den får duga. Var så trött på den andra ;) hähäää.
herrå!!

WE ARE THE WORLD.

Tjabba!

Sen kan jag fortsätta i det verkliga. Jag skulle ju som sagt tvätta, och skulle just traska ner och hämta den första maskinen som var klar. Fast sen var den visst inte klar, hade proppat den föööör full. Så det slutade med att jag fick ösa ur halva och tvätta om det igen. Inte glad tjej. Så blir väl 5 st maskiner istället för 4 nu, bu!
Har nyss ätit två äggmackor, men jag kan inte riktigt avgöra om jag tycker om ägg, eller inte?? Hm. Tål att tänkas på. Men nu ska jag röjja lite på mitt rum, så det är klart innen kvällen kommer och så jag kan kika på tv, plugga och äta mat i lugn och ro, och med lite gott samvete i tanken till och med. Fick skjuts hem från skolan idag, bästa idag! Gyy. Idag är det onsdag, i morgon är det torsdag, sen är det äntligenäntligenäääääääntligen fredag! vilket betyder ledig helg och lite annat smått och gott. Oj så jag längtar. Ska äntligen få sova lite. Har nog X-antal timmar att ta igen sedan hajk-helgen, hähäää. Och snart kommer även ett riktigt efterlängtat studiebidrag. OJ så jag ska handla kläder, har INGENTING i min garderbob just nu. Åtminstone inget användbart.. Jo, sommarkläder. Inte riktigt passande nu. Så ska leva fattigt efter denna månad, men vad gör det om det ramlar in lite nytt och snyggt i garderobeeen. INGENTING.

Ha en bra eftermiddag, skriver lite senare igen, om hur det går med allt mitt ståi som jag ska göra idag. Hehe.

PUSS




P.S tänkte köra en liten utförsäljning här nedan:

Bättre begagnade benhinnor, årsmodell 93. Kräver lite "service" men lätt fixat för den händige.  Bytes mot nya FUNGERANDE benhinnor.. Intresserad? Hör av dig!!




ALLVARLIGT TALAT

TJA. Sitter på en ganska skön lektion just nu- historia. Är ganska så chill, vi ska börja med en Photostory, men jag kan inte börja ännu då jag inte har något material. Blir att ringa lita members hemifrån så får dom berätta lite om min barndom osv! Hähää. Skicka bilder och så. Slutar om 15 minuter och det känns riktigt, riktigt skönt. Har ingen träning idag heller så idag har man äntligen lite egentid. Blir dock att använda den till att plugga, städa och tvätta. Känns inte alltför roligt, men det måste ju göras och jag kommer då att kunna lägga mig med gott samvete ikväll. Hade styrka idag på fm, och herregudanes vad jobbigt det var. Sådan enormt stor skillnad på våra styrkepass i år i jämföresle med förra året, då var det ju en barnlek när man tänker efter..
I morgon är det sämsta och längsta dagen på hela veckan. Suck. Torsdag. Ja hör bara. Börjar 8.20 och går ända till 15.40, har bara massa långa och tråkiga lektioner. Sedan efter skolan så är det träning också, som avslutas med 30min intervaller. Jag kommer ju att få göra dem på cykel dock. Som jag gjort nu både måndag och tisdag, svetten har nog aldrig runnit så mycket som den gjort de två dagarna. Kan också tala om att benen(låren) knappt finns längre. HERREGUD vilken träningsvärk men får av att cykla tungt, snabbt och länge på en cykel. Men det är skönt, man har liksom facit i handen så att säga! För övrigt så mår jag ganska bra, tror jag. Ska på rehabcenter i morgon på ett litet besök, fick jag just reda på. Antar att det är mina benhinnor jag ska kolla upp, eller ja, det måste vara dem. Har inga andra problem med kroppen, vad jag vet just nu.. Tss.
Men nu ska jag sluta säger Lisa, så då packar jag ihop nu och avslutar dagen. Ut i regnet, känns inte jätteskönt. Tur man bara ska hem till fjärilsvägeeeen :) hihi. 

Ha en fortsatt bra dag allihopa! ♥
Såhär trött känner jag mig ungefär, just nu!

DANCING ON MY OWN

    

just haft engelskatest, listening, gick väl sådär, hoppas jag. har f.ö träningsförbud just nu, har fått problem med benhinnorna :( suck.. cykla, cykla, cykla som gäller för lilla mig jsut nu. men men :) bara att bita i.
annars så rullar det väl på antar jag, har fotografering med klassen om 10 min. SNYGGT. bläää.
mycket tvätt, mycket städning på rummet, lite pengar. that's how we live!

men nu ska jag dra mig mot el photoroooom.
ha en bra dag! :)
puss






SITTING, WAITING, WISHING


WHATEVER YOU'RE DOING

sitter med stövlarna på nu, ajajaj, krampar i fötterna, av båda paren dessutom :( kommer bli en dryg helg om jag ska hålla på och ha kramp i fossingarna hela tiden! är det inte knän så är det benhinnor och är det inte benhinnor så är det vader och fötter. inte ett rätt på jennifer cliffoord idag!! jättetung väska har jag med. får inte plats med handduk, men jajg har ändå inte tänkt att bada, så, det gör inget. men forssränningen? blir man blöt av sådant? nää jag vet inte jag. just slängt i mig några snabba makaroner också, gy!


WAKE UP CALL

jag är ledsen, men hur jag än vrider och vänder på det, så finns det nog bara en.

IF I LET YOU GO

goddag. började morgonen med att försova mig, men anna kom och bankade på dörren som tur var. tog CYKELN till träningen ungefär kvart i åtta. var en rolig träning och dete gick brabrabra. men har så ont i mina benhinnor nu så jag har fått springförbud tyvärr. blir cykling för mig nu, väääärt. :((( det är bara fel på mig, jämt. efter träningen hade jag matte i alla fall, sov en stund och sedan jobbade jag några tal, hehe.. fiiint. bra jennifer. sedan cyklade jag hem igen, först förbi ica och handlade lite käk till hajken i helgen, mina handlingsgrejer var korv, mos, skinkost, haha! köpte även en påse med litelite godis, tänkte att jag skulle ha ett break i helgen när man är i skogen, men jag har ändrar mig nu. så ska väl ge påsen till någon här på hemmet.. ställer den i köket innan jag drar baraaa. :) kanske man gör någon glad såhär på en fredag och allt. för tror inte jag gjort många glada idag inte.

men nu ska jag ta tag i packningen, Anja kommer och hämtar mig om lite mer än 2 timmar. hoppas att jag hinner klart, hahaaa. är inte världssnabb så att säga. men jag gillar inte att packa, blä. eller jo, om det är arlanda jag är på väg mot så packar jag mer än gärna. en utlandsresa en vecka skulle INTE sitta fel i alla fall, sola, bada och bara flyta runt på en madrass i en vecka. är sååå avundsjuk på fanny som drar till egypten två veckor snart!!

men ha det bra så länge, kanske skriver innan jag drar, om jag hinner vill säga.
annars får ni ha en trevlig helg. sov lite åt mig, det skulle jag uppskatta..

PUSS

ANGEL

ibland bara händer det.


godkväll, ligger här med datten i sängen och lyssnar på lite down-music, fannys lista. den är lite för bra. ja.
har inte packat, inte handlat. gör allt på en timme imon efter skolan innan jag drar till skogen bara, lika bra det va?
annars då? ja precis, ungefär så illa är det. men man får väl skylla sig själv antar jag. bakom den bra masken döljer sig alltid nå skit, som vanligt det. pokerfaceeeeee.
innebandy 8.20 imon, känns inte allt för laddat. men men, måste göras, som allt annat, typ. sedan harj ag bara lunch och matte, så blir en soft dag i skolan med träningsoverallen på bara, sedan förbi affären och handla mat till hajken i helgen. sen kör vi.
men nu ska jag väl lyssna på lite musik och fundera, skriva av mig a bit.

hejdå och godnatt, ha det så bra :) puss på er alla fina

HEAVEN&HELL DECIDE THAT THEY BOTH ARE SATISFIED.

tjeeenare bloggen.
BJU PÅ LITE BILDER VA.


haha så initusan ful och oruttig hajkare!


pannlampan är också med, såklart. RUTTIIII


ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

DESTINATION

TJUBLOGGEN.
håller på att packar inför hajken som ska bli av i helgen, med halva min klass. TAGGAT.
men vet inte vilka gummistövlar jag ska ta, minns inte riktigt vilka av dem det är jag får kramp av, HEHE. HOPPET.
aja, lär bara chansa dååå. annars då? jotack, ska packa nu sedan ut på ett litet intervallpass senare. käka ska jag ju göra också, och handla. jiises, inte lugnt nu inte. ah, osvosv.

ska packa lite till nu minsann, återkommer med vidare uppdatering. TJA


TORSDAG MORGON

fax nu spillde jag gröt på linnet också, BRA..... det var kanelen på gröten denna morgon det (HAHA!!) i alla fall så hatar jag att gå upp tidigt på morgonen, känner mig i nuet som en överkörd grävling. tänker sova mig igenom skoldagen, på plats! tänker jobba häcken av mig på svenskan, den är viktig. men sen; zzZZzzZZZnarrrkkk. blir hem efter skolan, hetspacka inför hajken imon, åååååh vad kul...... nanananaaaa.
men nu ska jag försöka få lite fason på mig själv. dax att gå till bussen om 15 min, HOPPET.

ha en bra dag friendsssss.
pusspöss!!


ungefär såhär känner jag mig just nu. lite mörkare hår bara.

herrå, LOVE SCHOOL!!

HOW WILL I KNOW

tjabbatjenatjooo bloggen. Jag har blivit nominerad till blogawards förresten, bästa bloggarn, hon med mest update. Å DE ÄR SANT.  annars då? jooo de rullar på, haft nolia cup i helgen. och även besök av madre, padre y mi mejor amiga FANNY. lovelyyyyy. kan ha vart bästa helgen :)
älskar när det är föräldrar på elevemmet!! (L) näääää. tänkte sova ut i helgen, men NÄ, jag ska tydligen på HAJK, med min underbar klass. sova i tält, forssränna, paddla kanutt, laga mat över öppen eld osv osv. perfekt weekend. eller ja, kanske. ska träffa matilda i morgon förresten, ÄNTLIGEN. hon ringde på lunchen så nu är det dax att ta tag i detta. har jag förresten sagt att matfrun sa till mig häromdagen att när den där klassen (pekar) kommer så blir det dagis på fikat. så var det ledarskap som kom, så det visste jag ju. men ah, fick snacka i na lite vett om dem osv.
för övrigt så söker jag jobb. ALLA VILL HA MIG. så har lite svårt att värdera var det bästa alternativet är för mig i dagsläget :)

men nu ropar mårtte på mig, dags att jobba lite företagsekonomi :) fiiint. en vecka utan godis, fast food, glass, läsk, fikabröd idag, gyyyy.



hejrå, hörs ikväll! ;)


lilltjejen min(K)

JAG VÄNTAR MED EN VARM

 

frågor om mig.

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ja, det är jag.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jaa
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? - 50/50. kär är nog fel ord

- Tio frågor om dig själv
namn? - jennifer cliffoord
när fyller du år? - 19juli
några piercingar? - öronen
vad har du på dig just nu? - leggins, grå virkad stor kofta, stor vit halsduk, converse.
vilken årstid är bäst? - sommaren!!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - ska känna mig utvilad, ha någon bredvid mig och känna mig laddad för en ny dag. helst ska det vara sommar och sol ute, och lov, hehe. kopp kaffe!!
vad tycker du mest om hos dig själv? - oj, finns nog inget som jag tycker om speciellt mycket
vad är du bra på? - chilla osv.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen alls tror jag  
vem är den roligaste av dina vänner? - alla är lika roliga (K)
vem är mest partyprisse? - jossi sandströöööm!
vem är den du helst har filmkväll med? - hm... alla.
vem av dina vänner är mest "evil"? - oj , det vet jag inte.

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - klart jag har! och glad är jag för det.
vem är farligast i din familj? - morfar!!
vem ser roligast ut i din familj? - haha?
vem är coolast? - farfar.
har ni något husdjur? - en katt tror jag.
vem har du mest gemensamt med? - mami
vem står för underhållningen? - de är jaaag.
vem sover du oftast med? - oj,tuvali.
roligaste kvällen med familjemedlem? - alltid lika roligt, haha.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - är i skolan, men ska dra mig mot nolia för lite skott och elevhemsmöte nu.
har du varit glad idag? - faktiskt!
har du varit ledsen idag? - njaee
har du gjort något bra idag? - varit i skolan och hängt med hyyyfsat bra.
vad ska du göra nu? - skriva klart den här listan.
har du gjort något dåligt idag? -nä inte det inte!
vad har du ätit idag? - gröt, lite mat i skolan och massa morotar.
har du duschat idag? - nä, ikväller.
är du trött nu? - en hel del!!
vad händer imon? - skolaskola kika innebandyy
går du i skolan? - ja!
har du varit i skolan idag? - haha men japp

- ANNAT
Hur mår du just nu? - inte bra inte dåligt
Har du piercat dig? - just my ears
Är du hungrig nu? - noep
Vad är klockan nu just nu? - 14.04
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se 

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - micke
Vem ringde du senast? - micke
Vem sms:a till dig senast? - farmor
Vem sms:a du till senast? - farmor

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - mamma* - den 27e juli.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - pappa* - den 26e juli.

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - neenjanjaaae
Har du sminkat dig idag? - japp

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ja!
Vilket är ditt favoritband? - har inget
Vad gillar du för musik? - allt möjligt

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - oja!
Har du fler än 3 jeans? - jarå
Har du fler än 5 tröjor? - japp

KÄRLEK
Är du kär just nu? - jag är inte kär. eller är jag?
du ett förhållande? - njee,
är du romantisk? - haha, ingen aning. hoppas
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jaapp
Vad hette din första riktiga flickvän/pojkvän? - fredrik lundström
Hur länge höll det? - 7 månader ungefär.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? beror helt på.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - NEJ!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hemlissss
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med?- nej
När fick du din första kyss? - iiinte en aning.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vetej, på högstadiet tror jag;)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - aa! haahaaa
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nä, det tror jag verkligen inte.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? -
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - olikaolika






23 grader och soooooool hemma på onsdag. FUBB

RSS 2.0