Gästblogg!

Tjena Igeln här! tänkte bara ge er lite information om dagen som varit. Dagen började med uppstigning vid cirka 08.00 för tid på körskolan vid 09.30 väl där klaffade allt jag visade prov på min goda "speluppfattning" direkt och stannade för en gammal tant som gick över gatan helt ovetandes om att det var huvudled, men vad gör man inte för gammla tanter i trafiken! efter lektionen fick jag ett helt oväntat samtal från självaste peter"pekka"svensson där jag fick reda på att ingen RIGARE slipper sin styrka utan här på RIG tränar vi för framgång vad han nu menar med det?. 

Dagen forsatte sedan med ett RIG-prov om träningslära, detta gick väl sådär men bättre att skriva nått än ingenting alls. 

Så till kvällen som bestått av några sjuka stunder med jennifer"klittan"clifford, victor"svartafaran"borg och karin"popcorn kulan" nygren. mer än så kan jag tyvärr inte säga utan den som undrar kan slå mig en signal.

DET VAR ALLT FÖR MIG VI SES I DIMMAN!//TOAST






  


all i ever wanted

JUUUUUSTEJA!
sluttruppen för SMlaget f17 kom ut på sidan idag. gaaaalet att jag kom med. åh, så himla glad att jag får vara med på det. SM med distriktslaget är verkligen bland det roligaste som finns! så jag är sjukt glad att jag får det fötroendet. känns ganska omöjligt ändå, att jag efter över ett års skadefrånvaro blir med i laget. Jag har ju ändå bara varit igång och tränat i en månad nu, herregud. När jag var hemma på sportlovet så var det ju alldeles i början av min "början", så då gick det ju bara jättedåligt av allting men ;p hehe. nu börjar jag dock känna att formen börjar sätta sig som den var förut, igen. och det känns grymt!!



keep you much longer

hej hallåååååå. sjukt trött i morse, sov väldigt konstigt i natt. vaknade lite då och då. var sååå nära att skita i träningen i morse, men visste ju att jag ar tvungen att springa dedär jääävla cooperskiten igen. BLÄ!
men det gick ju bra idag i alla fall, tur det. tackar jullan för att hon spraing de sista fem varven med mig, även fast jag var en riktigt envis jävel, haaaha. lirade en match med de andra sen, gick asbra. :)
skolan hela dagen sen. sjukt chill dag faktiskt.. vikarien var nog dagens rroligaste. eller?
hade träning sen klockan 16, vi började ju med RFL idag också, RIG Floorball League. kanske huuuuur roligt som helst. var dock hets som aldrig förr, men det var skoj. kände att jag blev riktigt sur när vi förlorade nån match. men de blir nog asbra dedär. man kanske blir draftad till vinnarna sen;) hehe. får smöra in sig lite hos dalenspelarna, evelina och erika :* hoho. nää, har nyss vaknat upp från evelinas säng som jag visst somnade som en stock i. INTE OK! nu måste jag plugga som bara den ännu längre. tänker göra det till klockan blir, hm kvart i elva. sen blir det sängen och tagga lyftteknik imon bitti med Hans. hähä. rigprov imon  förresten, är det jag ska plugga till, i fall ni indrade ;) hi.

kanske hörs sen. hoppas ni haft en bra dag annars :)


the heart of life

åh herrejisanens.
jaja, jag ska sova nu..
och för alla som kanske undrat varför de har varit lite fram och tillbaka med mitt humör på bloggen osv så har jag och fredrik i alla fall gjort slut nu, på riktigt. och jag känner väl att det inte riktigt är det bästa som hänt mig, snarare tvärtom. från första gången jag såg honom i ängelholm när vi hade upptaktsträff med RIG så var jag så jävla säker, så himla säker. det var han jag vela ha.. eller, jag visste ju egentligen ingenting om kärlek. absolut ingenting. men om ordet kär är detsamma som att smilegroparna satte sig vid örsnibbarna när man såg en person, att det pirrade i magen varje gång man hörde hans röst eller mötte hans blick, eller av bara självaste tanken på honom. då vet jag vad kärlek är. varje dag den veckan i början av det som skulle till och bli mitt nya liv, så var det fredrik som var i mitt huvud. dock hade jag det lite jobbigt med tanke på allt underbart som hade hänt mig innan jag flyttade. kan man vara kär i två personer samtidigt? i så fall var jag nog det där ett tag. men i alla fall så var det fredrik som var i mitt huvud och jag blev så glad när han bara lade märke till mig, en liten fjärt från hofors. haha :) efter den veckan så var det dax att ta plats i en helt ny stad, en ny skola, med nytt folk osv. väldigt spännande men också ganska tufft. första skoldagen så minns jag att jag skickade det första smset någonsin till honom: tjena kexet. bra början va? vilken jävla charmör man är, ha ha.. men det gick kanske hem ändå? eller vad vet jag.. började i alla fall att träffa denna filur ungefär varje dag i ca två veckor. de bästa veckorna jag varit med om i hela mitt liv. det ska ni veta.. jag var så glad, så fruktansvärt glad. jag hade ju aldrig varit kär. men nu var jag verkligen det. den 3 september 2009 blev våran dag i alla fall.
idag är det den 28 mars 2010, det har gått snart 7 månader. en stor bit i mig har liksom försvunnit, nu när han är borta. jag saknar och tänker på honom varje dag. innerst inne så vet jag att det inte kommer att bli vi igen, även om jag varje dag hoppas. han tar studenten i juni, och jag är världens gladaste för hans skull!! det är då hans liv börjar och här kommer jag att stå kvar, som den jag var innan jag träffade honom. även om jag nog är en helt ny människa, pga honom. när jag tänker efter så är nog detta det allra bästa ändå. även fast det just nu känns så fruktansvärt jävla sjukt orättvist. jag var ju så säker.
det som känns allra mest jobbigt är nog att han verkligen var min största, första kärlek. och dessutom att jag hade honom från min start här uppe i umeå, det är han som hela tiden har varit min trygghet. hur ska jag klara mig utan den? det är något jag måste lära mig. många underbara stunder har vi haft tillsammans, men också några lite sämre. skratt och gråt har vi delat, ilska och glädje. även många nya upplevelser.
jag älskar inte längre fredrik, inte som jag gjorde då. jag är fortfarande kär, det är jag. men inte alls som då. vissa dagar känns allt bra och jag tänker inte på honom alls. andra dagar jag kan börja gråta för minsta lilla som påminner om honom(sån är jag). varje dag saknar jag min bästa vän att krama och förklara för hur jag känner.
du har fått mig arg, jättearg, flera gånger. men vad spelar det för roll när vi alltid blivit sams och visat vår kärlek igen, sen?

det svåraste för mig nu kommer att vara att släppa dig fredrik. inse att det inte längre är vi.
men även om det är såhär, så ska du veta att du fick mig till världens lyckligaste människa under den tid vi varit tillsammans. helt klart. jag är så glad att du tog tag i mig, hjälpte mig och älskade mig.
varje dag kommer jag att tänka och minnas, minnen är det bästa som finns.

jag önskar dig all lycka på hela jorden, det ska du veta. du är den absolut finaste som finns.

you will always be a part of me ♥






                              glömmer dig aldrig pluppen.

en vanlig dag

jag vet inte vad det var som precis hände, men allt som kändes bra vände precis och blev helt åt helvete.
kommer inte bli nån bra vecka. känner gråten i halsen nu. men varför? är bara så arg. eller?
vafan är det för fel på mig. aldrig ska man duga och vara glad åt någon, med någon.

i'm comming out

har nyss ätit en "jättegod" soppa. hehe.. stark och jävlig!
ska fixa lite nu innan det blir att ta tag i söndagen. får väl se vad det blir  :) i'll tell you later.
idag snöar det i umeå, inget ovanligt kanske. fick ett mms av moster sofie också, där fanns det inte en gnutta snö, grsäet var grönt. vafan äre för fel? vi bor i samma land, ändå är det som att hon bor på Hawaii och jag på nordpolen typ. gaaaaah. inte ok. men nästa vecka blir det att åka hem till hofors iaf. är det vår där än?
FANNY var håller du huuus? tror vi pratat en  gång sedan förra lovet. INTE OK! ba så du vet.

nää, hejd

beautiful day

ibland måste man stanna upp och tänka efter, fundera över vad som hänt och vad som kommer att hända. man kan inte låta allt rinna ut i sanden.
 ♥


tillbaka på ruta ett

gomorrn. har precis klivit ut ur duschen, riktigt skönt. supertrött är jag också, så ni vet det också.
meneeee, ska väl klämig och så nu. käka något. sen hoppas jag på en riktigt bra och ja, jättebra dag idag. får väl se helt enkelt.

ha en bra söndag.


you give me something

ska sova nu efter en helkväll med massa nötter här på elevhemmet, massa chill och mys. max var här, så det var skoj. men nää, nu tänker jag börja med mina kvällsrutiner för att sedan sussa. skööööööön.t.

sov gott världen. imon är det söndag, ledig dag. UNDERBART. pyssssss




                                 GLAD TJEJ ♥♥

ohnej, såg precis på datten att klockan visade 03.04 och kom då på att det är nu man ska ställa om klockan till sommartid. hääääärligt. dock kändes de sjukt drygt att den helt plötslig blev så mycket. well, ännu en anledning för mig att nanna. gonatt. bye :)

stamp on the ground

sådär, nu drar jag ut i ca 40 min hade jag tänkt. får se hur det blir. har fått låna världens hitec(stavning)klocka av empan. den kommer nämligen att mäta både tid och hur långt jag springer, blir asbra de. NÄ, nu ska jag dra.
och mamma! du skulle se min spring outfit nu, den är inte att leka med!;)

HEJOCHÅ

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut. Du fick för stor del av mitt liv jag kunde inte andas tillslut

japp, härlig lördagmorron! filmen funkade inte igår. men när den var närmare halv ett så bestämde jag karin och evelina oss för att försöka få igång den ändå. och det funkade ju! nice. så vi kollade på titanic igår, den var klar typ tjugo i fyra. så då stupade man i säng snabbt som attan kan jag tala om. var riktigt läskigt att sova dock, mitt rum kändes så stort på nå vis. som att jag var nyinflyttad, men de fanns inga möbler hmmm. saknade någon bredvid mig då kan jag säga, vilket jag ofta gör.
har ätit frukost för en stund sen. så nu ska jag och karin dra på oss löparpjuxxen och ta oss en varsin runda om en stund. sen blir det hem och duscha och sedan innebandyyyy.

vi hörs sen. ha en bra lördag. pyss


MOVIE

blir film med alla tjejer och adam nu innan det blir sängen för jennifer..


blir titanic, hehe. CRY ME A RIVER


FÅR MAN SOVA KLOCKAN HALV TIO EN FREDAGKVÄLL?

jaaaa, för det får man.. ska fan lägga mig och kolla på film nu, snart iaf.
skulle städa mitt rum idag. hm? drog runt skrivbord och säng i rummet, runt, runt, runt. satan så jag drog. men de blev ingen förändring alls, tyvärr. dock känns mitt rum en aning större nu, vet ej varför. kan vara så pga alla kläder jag tagit bort(ligger slängda ute i korridoren) hehe. näämen vafan, jag är ingen lortgris. de är faktiskt fint här inne nu, så de duger iaf.
nu ska jag se sista snutten på innebandyn. sen tänker jag dampa lite på conne, de är så kul tyckja! sen blir det sooova. upp och löpa imonbitti, sköööönt.

hörs senare. pyss


everybody's changing

såg precis på evelinas blogg att hon ska få åka utomlands i september, turkiet i två veckor. herregud vad jag ryste.  jag vill också åka i sommar, innan skolan börjar igen. liksom bara få sola och bada och ladda upp ordentligt. faaaaanåh. ska söka jobb i hela hofors och sen ska jag bara dra med mig nån en vecka, ja för det ska jag!
hade träning i morse, jag stod i mål. haha, riktigt bra var jag ju ;) peter sa att vi skulle diskutrera efter lovet om jag borde byta position. jäjä.
sitter på en som vanligt värdelös datalektion nu. har inte pluggat till ett enda prov, inte på en lektion heller, ändå sitter man här med MVG på alla tre prov som vi gjort.. hohoho.
snackade lite med johan nyss, han är lite nervös inför matchen ikväll(falun-AIK). är ju sista matchen, står 2-2 i matcher. så ikväll gäller det. men har lovat han att jag ska sitta och skrika framför tvn ikväll, hehe. blir kanon det. jag emelie och evelina mde våra 27 popcorn påsar, haha..
får se vad helgen har att erbjuda. tänkte ta tag i en riktig grovstädning idag iaf, det är fan dax nu. blir innebandyyyy imon vad jag vet iaf. sen får vi se. ganska avis på lina som ska på umeå open :(((( BUHU.
nä nu ska jag dra på lite oth sista halvtimman innan de är heeeeeelg.



sweet goodbyes

ska sova nu, kolla på lite oth och lira tette först, as usual. love it ;)
cooper idag gick åt helllllsike. jag runade på med 13 varv, hade alltså 2 varv kvar, 400 jävla meter, men nä.... fan också. fick skäll av fredrik sen. han sa typ att jag inte hade varit nå tung i andningen när jag varvade, utan de var min kropp som hade nå fel haha. mina ben vill säga. hade så jävla ont. ååhusch. men men.. får springa om det sen och ta mig runt ba.
men vafan, hängde ju på erika och lina bra ändå. hade fått en hyfsad tid för att vara jag, om jag hade hållt i.
aja, sånt är livet. imon är det helg vilket är underbart. såååå härligt. hoppas på väder, vilket inte lär hända med tanke på att det snöade idag, sjukt drygt. vill inte ha nå mer nu!!
och comviq funkar inte här uppe heller, kan ju inte hålla kontakt med min omvärld där hemma knappt. hörs ju inge i luren, så är ingen idé att försöka typ. less blir jag. men i maj går mitt abbonemang(stavning?) ut, så då tänker jag göra exakt som nu, köpa en ny mobil som mamma ;) får betala av varje månad, fast med telia eller halebop, som hägrar här uppe bland björkarna.. så då får jag betala en sån summa, i butik, för själva telefonen, typ 1500 eller vad de är. så får mamma sköta resten. som nu, haha! blir kung. men vafaaaan. nu när jag ska hem på lov så ska ju mickis ha tillbaka sin mobil som jag lånar nu, supermobilen utan kamera;) haha. så då får man leva utan nalle for a while. men d ska väl gå det också. ska iaf införskaffa mig en med kamera sen, så jag kan visa bilder varje daaaag. ska kanske be farmor och farfar och mormor och morfar om lite sponsring till ny mobil nu snarast också, hehehe... får la se.


nää, nu ska jag minsann kika oth. sovmorgon imon också juuu, lovely! börjar 10.40, kliver upp halv tio typ. satan så sköööönt.

godnatt folket :)


S-T-E-K-A-R-N....


It's been seven hours and fifteen days
Since you took your love away
I go out every night and sleep all day
Since you took your love away
Since you been gone I can do whatever I want
I can see who ever I choose
I can eat my dinner in a fancy restaurant
But nothing
I said nothing can take away these blues
'Cause nothing compares,
Nothing compares to you


jealous guy

sitter och äter makaroner och köttfärssås nu som jag har kockat ihop, jävligt gott faktiskt, om man öste med kerre iaf. gööööttt.
ska om cirkus 20 min traska till bussen och ladda inför cooper på nolia... fy-fy-faaaan. piss.


HEJDÅ


ninjakoll

sitter i aulan på en föreläsning om utvecklingsstördhet med ca 700 andra ettor på min skola. he he. jätteroligt och så. sitter och kollar på en film nu som heter ninjakoll.. får se hur länge vi blir kvar här. adam och oskar i våran klass lämnade aulan efter ca 15 min, bra grabbar...
kl 14 idag är det cooper! taggat!!!!! eller? nä. buhu. fyfaan :( vill inte, vill verkligen inte. alla andra löper på så himla fint och bra, men jag, ja vafan gör jag. löper som en hel elefant förfasen. men men.
nu ska vi se på frida, som har kommit in i en jobbig situation..

so long suckers! :D

it's not over

until it's over





skadeglädje är den enda sanna glädjen

fråga cornelia

the bad touch

gokväll.
har degat hemma dagen lång, kvällen har gått hur fort som helst.
har krig med min granne också. hon sa att hon aldrig mer skulle bry sig om mig, de var verkligen inte kul :( så nu är de inte bra kan jag tala om. men man får stå sitt kast.. kanske att det kan lösas upp, KANSKE.
nu tänkte jag borsta gaddarna och kika lite OTH, sen sova i hyfsad tid för att vara pigg till cooper imon.. fast när jag tänker efter så spelar det ingen roll hur mycket eller lite jag kommer att sova. kommer gå lika jäkla dåligt ändå, sån är jag!




en kul grej såhär på eftermiddagen

om man har sagt A så måste man säga B sen får man C vad D E

i'm gonna find another you

hej. är i skolan igen nu. haft en sjysst mattelektion och så bara.. sen en kortis VItimme, hehe torbjööörn. var nyss på fikat, gööööttt. sen kom man tillbaka till datten och såg att conne hade gjort världens roligaste inlägg om sin kärlek till en kille på RIG, vem de var minns jag inte dock... men kul vare :D:D
nää nu har vi en lektion kvar, sen slutar vi. får se om man glider in och kollar på killarnas match en stund, faaaasteeeh. vettefasen. time'll show. skönt att vi fick träningsledig idag i alla fall, riktigt skönt. taggar cooper som ett svin imon, (???)..... haha åååh :(
matchen imon var iaf grym. var ju DM semi mot IBK dalens elitserielag. vi förlorade dock med 2-1, men vi var fasen inte sämre. visst, dem hade mer boll än vad vi hade. men våra chanser vad minst lika farliga som deras. kom fri en gång, kände på mig att jag skulle dra in den. kom liksom från sidan och målvakten satt jättelångt ut på samma sida, så såg att hela vänstersidan var öppen. men precis när man ska skjuta så kommer de såklart en brud(IDA LINNÈ) och hugger min klubba, haha ;) ajaaa. vi fick ju straff iaf. natalie, straffguden! lite osis p åden dock. ajaaaaaa.
ska kolla på OTH nu, när man har chansen. ser dock att jag bara har 50 min kvar på mitt batteri på datten. så de blir lite tiiiight. får låna enb laddare av någon snäll classmate.
fick en snilleblixt nu dock, ska skicka sms till evelina och fråga vad hon tycker om den!! waaaaaait.

tar lång tid för bruden att svara. de borde liksom bara vara att skicka iväg ett sms med ett stort JA, i. för en sådan rolig idé var det :D inte illa, inte illa. jag är fan så jävla smart ibland. aja, får väl se om hon håller med.

nu fick jag låna bennys datteladdare. SNÄLL KIS DEDÄR.
näää, nu ska jag kolla på oth eller så kanske de blir att plugga lite på excel/planera.
time'll show helt enkelt..
men man får ju lite ångest när man sitter bredvid cornelia och ser att hon sitter och råpluggar. men justja, hon siktar ju mot högre betyg i matte.  (MVG).
duktig tjej.

aja, vi hörs väl senare. ska börja bjuda på lite mer bilder här i bloggen, om vad som händer i dagarna och så. men då måste man ha en kamera, har jag det? nä. hehe. såå, om det är nån som har en bra en till billigt pris så hör av dej vettja :D

EVELINA JÖNSSON!
när tänker du komma hit nurå? jag väntar.
väntar på dig också kajsa..... ba så ni vet.

hejdårå


haha empan dååå, så söööt!

you got the love

hejhejhallåååå. var en riktigt jobbig morgon i morse, herregud. var så inniskogen trött. tog mig upp 10min innan de var dax att springa till bussen. men de dick bra det med. vi började 8.50 iaf, hade ett prov på svenskan, gick väl sisådär.. nää men de gick nog bra faktiskt. Nu har jag precis kommit hem igen, har ju hål på onsdagar mellan 10 och 13. så nu håller jag cornelia och karin på och lagat lite food, blir köttbullar och makaroner as usual, yum. efter jag ätit tänker jag lägga mig och sova ett tag kan jag tala om. vi tar bussen från umedalen 12.53 igen, eller iaf jag. så lär gå kvart i ett, betyder att jag kan kliva upp halv ett. aja, får sova cirkus en timme då, skööönt.
naaaa, titta cornelia då, så duktig hon är. står och diskar, sötis. du kommer klara vuxenlivet bra du :) själv ska man ha diskmaskin!
ääh, ska slänga i makaronerna nu. höörs!

bad moon rising

så jävla sjukt.
trött tjej nu.
vi förlorade med 2-1 idag iaf. asbra spelat! jaaa.
fick ett stoooort paket av pappa idag, så gullig han är. fyra stycken nya, fina tröjor. passande! tack pappa! <3

nä, nu ska jag sova. snart
hejdå

FAKTA

Cornelia Fjellstedt är en kort och mörkhårig tjej som just nu bor i Umeå men har under hela sitt liv bott i Sandviken. Hennes familj består av mamma maria som är en mycket glad och sprallig kvinna på 50 höstar, snart 51. Mamma maria håller på med allt från skidåkning till att bara chilla i varmvattenbassängen på parkbadet, en mycket uppskattad kund. Cornelias pappa heter Stefan och är också en trogen sandvikare som dock befinner på playan i thailand just nu. inte helt rättvist tycker vi på blogg.se  . stefan är annars en väldigt aktividrottare som varit en riktig legendar på bandy! tro det eller ej. Cornelias syster frida är en duktig skriverska som tidigare hade ett eget uppslag i en kommunal tidning på hemmaplan! wow. just nu bor hon i jönköping och pluggar till något sådant där extremt som jag inte minns vad det heter. där bor hon med sin pojkvän robin. mycket gulligt par. kan till att bli hollywoods hetaste kändispar om något år, då när frida är den mest eftertraktade, ja vad hon nu utbildar sig till.. det ser vi fram emot.
Men nog om hennes familj. Cornelia, vem är då hon? Jo, hon är född den 11e juni, i början på sommaren vill säga. Härlig årstid det där. På fritiden när cornelia inte går i skolan så sitter hon mest hemma och filosiferar på sin sängkant och pratar med mannen-under-sängen. en väldigt trevlig prick. Cornelia startade sin innebandykarriär i HAGARS IBK. inte dåligt. Hon var där en mycket viktig spelare, hon skötte sin roll som bänkvärmare alldeles yyyypperligt. Kan ha varit tack vare henne som dem vann alla cuper som dom faktiskt ställde upp i. Bra jobbat! Cornelia tycker att köttbullar och makaroner är de där lilla extra i livet, det extra som vi alla behöver för att kunna sätta leendet på läpparna varje dag. Om hon inte fått i sig sin kur av köttbullar och makkisar så kan hon ha en ruskig förmåga att blir hemskt, hemskt arg på allt som rör sig närmare än 5m. Då är det liksom inte jätteroligt att heta Jennifer Cliffoord heller. Vi har sett att dessa två kan ha väldiga fighter vissa stunder. Men vi lyckas alltid öppna ögonen för det när det är Cornelia som ligger på marken och tjuter. Varför det är så vet vi inte riktigt. Kan det vara så att jennifer är starakare än detta vilddjur? Kan vara så.
Cornelia tycker hemsky mycket om cookies från subway också. Vilket man kanske kan räkna ut, utan att egentligen veta om det. Men jag ska inte gå in på några detaljer utan stannar här.
Hur fungerar skolan för fröken Fjellstedt då? jo tack. hehehehe. NK och matte är hennes absoluta favoriter. Hörde även att hon börjat hänga med våran engelskafröken ingrid nu om kvällarna för att höja sitt betyg där. Kan det vara ingrid som ligger under hennes säng om nätterna? Vem vet, vem vet..
Jag hoppas verkliiiigen att innabandy.se har fel när dem säger att hon väget 0kilo och är 0cm lång!
Nu ska vi gå på kafferast och det är slut på fakta om dagens, ja, dagens jerk för idag. tacktack! hejdå

rimstuga

Samuel -

David- tankspridd

Sofia-fläckfria

Alexander-salamander

andreas-sydkoreas

Rebecca-bromssträcka

Anja -

Amanda-panda

Lina-palestina

Jennifer -

Cornelia-borrelia

Anna-stekpanna

Erik-idérik( FYNDIGT!!!)

Adrian -

Marcus-bomullstuss

Oscar-åskar

Felix-

Robin-korvskinn

Isak-lönnfack

Albin-taxin

Henrik-fänrik

Adam-smittsam

Joakim-konstsim

Karin-finn ?

Jesper-

Fredrik-hallick

Julia-


hahahaha. "kul"........


lite skoj sådär på en tisdag EM, rimmat på mina kära klassisar.
kul!(Y)

*

DAGENS:

humör:
  trött men glad.
problem: att jag har skavsår på tåårn, eller på tårna kanske tom.
kläder: jeans och randigt ba.
plus:  att de är match ikväll och att solen lyser OCH att de är jockes tur nu.
minus: att jullan tjuvkiker när jag skriver
frisyr: rakt och så.
låt:  have you ever seen the rain
händelse:  who is mary?!
planer: match och sova. no more!
dagens drog: 
dagens måste: avboka ett litet möte!!!!!!
saknad: 
mami.  
önskan idag: att de där lilla extra ba händer.   
ser fram emot:  kvällsmaten

!

jennifer, du måste komma ihåg creedance clearwater revival!


mycket saker man inte vet, men som man får reda på under en engelska redovsining av tvillingarna, häärligt. tacktack för det.

kom

sitter på engelska nuu. blir redovisningar och så, skööönt. sen har vi idrott och sen bara teori ikväll, snabbt käka innan man ska ta sig till gammlia och lira maaatch!
aja, ska kolla lite bilder på nätet nu. OCH JUSTE, klarade NK provet wääääääähää! :D
nu hissade conne mitt bloggeri också, jävligt gött. snäll kis dedär. men tycker lite synd om nanu, när hon har någon som lagt sig under hennes säng, varje natt :( aja. de löser sig alltid..
nää, nu äre lakso som håller låda med robbie! sweeet.

hörs. bye



we used to talk all day and night, but now it's like we never knew each other..

rise and shiiiine

eller?
JÄVLAR, vad jag är trött. hur fan ska jag orka denna dag?
hoppas på gogröt nu. hej

i will follow you into the dark

hej och håå. lagomt trött nu, häärligt. var ute på ett riktigt skönt löppass efter träningen. stack ut med anna och julia. vi var ute typ 45 min, så de var riiiiktigt härligt. bra där brudar! hehe. jäjä, har duschat och så nu. ska väl sussa nu, kika ett avsnitt oth först, mycket möjligt :) hehe. match imon! tackarrrrrr. jag ska lite dessutom, i början iaf. sen ser vi hu rmycket jag orkar och hur bra det går ;) men d tar vi imon!
så ja, DM semi imon. RIG umeå vs IBK dalen. herrrreguuuud. ;pp
men nä! nu ska jag sussa, eller vänta. ska springa ner och kolla om tvätten är klar först...
juste, min tränare ringde idag och berättade att min mamma hade skickat mejl till honom och peter(min andre tränare) härom natten. haha jaaaahaaa? hon hade skickat någon länk om att dem skulle köpa viagra! HAHA! alltså va, höll på dö av skratt i luren. haha. men sen så viasade det sig att de var nå virus på mammas datte hehe. eller? ;) jaja. lite onödig info sådär men..

tvätten, tackarrrr.

godnatt!

bjuder på en dagens

DAGENS:

humör:
  jätteglad tjej! 
problem: att jag har två prov som jag ej kan.   
kläder: vita lågskor, ljusa jeans, svart linne från gina, vit långärmad
plus:  att de var gooogröt i morse!!!
minus: att jag förmodligen kommer få IG på NKn.
frisyr: platt, mixtrat lite med luggen, ha ha
låt:  Lifehouse-Storm.
händelse: måste ha vart tanten som vägrade öppna, haha!
planer: träna, träna, träääna. kanske städa, hehe.
dagens drog: tuggisar!
dagens måste: ut och lööööpa. 
saknad: kanske kanske, att det är en som saknas 
önskan idag: att löpningen känns bra efter helgens bravader, haha!  
ser fram emot: sommar och soool! och matchen imon, om jag får spela vill säga.

beautiful day

sitter och väntar på att svenskan ska börja nu, har prov. ehehehe, kommer gå awesomeee. eller?:D jaja. är mer nervös för NKn senare idag. de kommer ju garanterat att bli IG, heeeeerregud.
hade tester i morse iaf, är ju testvecka nu. styrka förra vekckan, idag hade vi rörlighet och core. fredrik sa att jag skulle köra MVG på coren, haha chokerande! men de var jag och alba som var i en grupp, så vi drog på med MVGnivån. sen hur det gick är en annan sak. men men.. sen att jag är vigast på RIG är det ju inget snack om. riktigt skönt..... he
blir skola till halv fyra idag, sen nolia för träning. ska även ut på en löptur med superjullan ikväll. blir skönté.
nää, ska man kika lite vad som händer på facebook innan Hasse calling.
ha en bra dag! 
 

va äre nurååå

jävlar vad det luktar brinn här då. conne vafan göru??

hear you me

hello world. har nyss käkat asgod kyckling, "pompa" och bea. gryyymt. har degat hela dagen. fredagen erbjöd inte mycket, dagen flög förbi. juste, färgade håret iaf. annars chill som bara den. lördagen erbjöd desto mer. innebandy först med massa, mest rigare jag satt med. skulle ha setat med julia, men ack, var så sjuukt med folk och jag kom lite sent. så nääpe. efter matchen så skjutsade göran hem mig och julia, vi gjorde käk, hur gott som helst, enchiladas. sen bjöd kvällen på lite festligheter, men om de var så kul är ju en annan fråga, haha! men de var grymt haha. jaja. ska ta en långdusch nu, evelina och jag tänkte ta dubbeln, snacka lite. vi ska duscha max till klockan 21 sa vi, så efter det blir de städning av toaletten, (HEHE) och sedan plugga igenom lite till imon. kommer dock få IG på provet, men vafaaan. maggan och jag löser dedär sen vii :) nää, toabesök nu och sen en lång, varm och skön dusch.

HERRå



okej, om ni tänker mig när jag var som blondast. visst fan är den där tjejen och jag sjukt lika varandra? brr, är fan lite småläskigt. mamma vad säger du?:D


'

??

collide

ska kolla oth och sova nu, klockan ringer halv tio imon. ska ta mig en löptur imonbitti så. blir frulle sen ut och springa av mig lite :) skönt..
men nu oth och sussa, sov gott :)

<3


Howie Day – Collide - Acoustic Version

för kärlekens skull

hej bloggen :) sitter vid köksborde och äter lite kvällsmat med karin och evelina. massa olika maträtter äre som gäller, hehe :) började 10.40 med peter idag, skulle fylla i en enkät och lite sånt bara, så de var lugnt. sen käkade jag mat med oscar, var aaasgott. hade dataprov sen, gick väl hur bra som helst skulle jag säga! eller?! ;) hehe. nää men de blir super dedär.
efter skolan stack jag till stan med kariiin, vi strosade runt lite bland affärerna först. fick med mig en del nytt, bl.a ett par skor för 49spänn, vad säger ni om det dåååå. tihi. sen handlade vi massa mat hem till kylen på ica gourmet. yes. tog bussen hem, en proppad en. sen kom jag hem och lade mig direkt på sängen och sov lite, man blir helt slut i kroppen av saker och ting.. men ja, life goes on. är bara jag evelina och karin hemma nu, iaf här nere. dem andra är på iksu-övik. jaja. hörde att felix och oscar skulle åka hem till max nu, så de är väl bara jullan, borg, rudd och josse som är uppe nu. vi ska väl plocka ihop denna glamourösa måltid nu, sen blir de nån film på tv om 45 min, minns inte vad den hette ens. men de blir bra det. fast jag ska iofs färga håret snart också, duscha, städa. men de är ju lugnt nu när de är fredag så :) imon blir det roligheter, ojojoj! var på tiden. ska bli kul att få komma ut och bara leva ett tag. ska löpa imonbitti först iaf, så jag har lördagens löppass klart! kaaanonbra. nää, ska man vara lite social med brudarna kanske :)

ha en bra fredagkväll, så hörs vi.


lät du henne komma närmre..

jaaaaaja, som vanligt så sitter jag här fortfarande.. eller nä, nu har jag ju lagt mig under täcket iaf, skönt! ska kika oth nu, sen sova :)

gooodnatt.. 

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig 
Magnus Weideskog – Somna bredvid dig










lever min dröm

sådärja, blev vinst med 7-4 iaf, sista målet i öppen kasse. kuuung. fick även stänka in ett mål, så det var supersköönt. pappa berättade just att jag har gjort mål i alla mina a-lags debuter nu, både i hofors, alba och nu RIG umeå. fiiint! vi är ju i semi nu, så det blir på tisdag mot IBK dalens elitserielag, hehehe. får se om jag får lira något då eller om de blir bänken, hähä. hoppas såklart på spel, men vi får la seee.
har precis käkat och så nu, tänker inte anstränga mig något mer nu, blir inge plugg till dataprovet imon heller, de löser sig alltid ;) tihi. ska dra igång OTH och sova ut nu hade jag tänkte, var ett tag sen. men de blir väl att jag somnar runt ett ändå, som vanligt. sovmorron imon iaf, de tackar vi föör!
nä! ska t atag i nåt nu, typ som att borsta gaddarna och krypa ner under täcket. peace.


hejs!


kebab, haha

story of a girl

OKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
jag kan lova på allt jag äger; JUST NU ÄR JAG FAN VÄRLDENS ABSOLUT LYCKLIGASTE!!!!!!!!
NU JÄVLAAAARRRRRRR. FYFAN VAD BRA JENNIFER :DDDDDDDDDDD
åh, jag är så glad så jag börjar fan att gråta. buhuuuu

nu äre musik och masstagg på mig som gäller, samling för match om och en halv timme. tackarrrrr. lycka till!

HEJDÅÅ


ass up!

sitter med kiren och gör klart vårat engelska arbete nu, om U2. awesomeeee. hehe :)
slutar om 45 min, så då blir det käk i skolan, sedan sticka till city sol och steka lite. sen ska jag hem och packa ihop väskan, sova lite innan matchen ikväll!! spännandeeee.
aja, keep up with the good work, säger jullan nu :D hejdå!


fireflies

booorde städa, boooorde plugga. but hell no! orkar verkligen inte. jag kan stå ut med att leva i en svinstia justnu, haha! jag kan stå ut med att bli sen med inlämningen på engelskan imon, men kan ingrid det? nää, verkligen inte. vettefasen hur jag gör. hoppas carro emelie och evelina kan hjälpa mig så mycket som möööjligt! hehe. kanske ska börja nurå innan de blir mittinatta. skola till 11.30 imon, meeeer än underbart. sen äre match, DM match, mot sävar, i sävar. JAG SKA LIRA! believe it or not, but i'm going to! känns u-u-u-u-uuuunderbaraaart. förväntar mig ingen höjdarinsats från min sida dock, men men! hehe blir skoj.
tävlade med rudd idag också, vem som kunde duscha varmast. så de var på med badkläder och sen åkte vi:D sitter i badisarna fortfarande, skönt ju. ska springa ut i lekparken och hämta lite sand och slänga på golvet, dra på mig solbrillor och tända alla lampor, en solstol också kanske. hehe. blev docl oavgjort i tävlingen, för när de inte gick att ha varmare så hade ingen gett upp. men jag ser mig som segrare ändå, rudd var ju så jävla röd och gnällig där på slutet!  haha.

nä, ska ta tag i saker och ting nu! tjappppp



haha smääääck. blir så glad av den här bilden. hatar ju in läppar :)

!!




http://hundratusen.nu/#/mix/THlv


de är bara att gå in och rösta på våran mix, så vi vinner :D


långa nätter

hej, trött tjej här... helt sjukt trött också! skolan har gått bra, men tisdagar är så meningslösa så jaaa, inte så värt att vara i skolan då känns det som, menmeeeen. var som sagt skidor på idrotten idag, fyyyfan. jävligt kul vare iaf, jag låg i snön mer än vad jag stod på skidorna kan jag säga, ah. så dålig var jag faktiskt. speciellt när vi spelade brännboll, herregud. vid första konan stupade jag framlänges, skidorna rakt ner i snön, i kors dessutom, sjukt drygt. men askul. har dock lite ont i knät nu, svullet och inte riktigt på min sida när det gäller att böjja och så. men de är nog ingen fara, man blir så fjollig och "tääänk om" bara. får väl se :) taggar match på torsdag!
men nu ska jag kolla på OTH och sen kasta mig in i duschen och sen, senare, plugga.... prov imon åhfyyy:(
har IBträning imon också, ska köra jääärnet. skjuta 200 skott efteråt också, minst. har ju 1200 skott i läxa, var visst bara jag som inte gjort dem, hehe..

nää, hörs senare buddies..


craaash

sådär nu ska jag sussa, eller ska plugga i tio min först som jag har lovat en plugghäst som bor här hyfsat nära mig, både plugghäst och en räddhare är vad hon är. hereeeeegud! scraaaaaaaatch. ;)


gonatt nuva!


det är så mycket du säger, ändå är jag alltid ditt sista val. om du har slutat bry dig så tänker jag göra det nu också, faktiskt. lycka till!


GOD NATT HOMIES



dream will find you

ja och i umeå hatar man inte snö. DET SNÖAR NU! och riktigt mycket dessutom. blir att pulsa till skolan imon igen då.... men vafan.....

nej, DUSCHEN NU!

baby, how far can we go

jaa det senaste inlägget belv ju MER än helt jättefel. but who cries for that? sitter som vanligt på min sänkant nu, är nå jävligt trött, borde plugga, borde duscha, borde sova. tänker duscha, tänker sova.... snarast. men blir en snabbdusch idag, jättesnabb. sen fort som fanken ner under täcket och kolla på OTH. skolan idag var väl hyfsat lugn, blir vad man gör de till. lite krig på matten sådär, men sånt får man räkna med. dock var de inte jättekul med smör och ost, hehehe. no names! awesomeeee. för övrigt så tränade vi i morse, fa-aan vad jobbigt när man inte fick vila :( buhu, haha! hade lagträning idag också, svinkul. fyfan vad jag älskar innebandy, känner dessutom att kroppen hänger med mer och mer för varje dag, skiljer inte längre en meter på kroppen och klubban, has-ha! nää men de var en rolig träning jaaaapp. captains choice imonbitti, tackar. sen skola, hatar tisdagar, FY! ser att det är skidor på idrotten dessutom, härligt..... vafaaaaan!:(:( aja de blir kung.
nää nu ska jag faktiskt duscha, förjävla ont i ryggen har jag också. antingen har jag nå satans muskelknutar eller så är de bara för jag bärt runt på en väska som vägde sju ton idag. brrrra där.
jag vill att det ska bli fredag nu, nu, nuuu..

mamma! jag gjorde köttbullar och makaroner idag förresten, och ja, hemgjorda köttbullar... dax att avboka den där matlådan nu, idag vare nå mos å körv med massa gegga, inte jättegott kan jag informera alla intresserade..

nää duschen kallar, mysiga kvällar åt alla.. he-he fyndigt.


hörs snart då.


bra bild, inge suddig alls :) men anyway, underbar.

mama do, uh oh, uh oh

hej bloggen haha nu jävlare är de


<3

livet är kort. bryt reglerna, glöm snabbt, kissa långsamt,
älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.



världens sötaste tjeeeeej.


you gave me nothing but all i got

sådäääärja, efter en riktigt lång och svettig bussresa så är jag äntligen hemma i umeå igen. underbarttttt. har precis duschat, åh gud så skönt det var. vill bara krypa ner under täcket nu, i allt nybäddat och guuud så jag längtat. men måste ta tag i lite saker först :)

my sunshine

jaaa och hur de här kommer gå har jag inte en susning om. fyfaaaan. peppar peppar!

Who says

hemma nu. sjukt kall är jag. iaf så åkte jag och jobbade i morse, 9-19! galet lång dag. men de var grymt kul, jag och mallan :D hehe. yepp. efter work stack jag till pappa och åt lite mat och umgicks med han och lillebror för första gången på hela lovet :( pjuööh. kollade på melodifestivalen med dem och så också. braaaa. stack till västerhöjden sen, var "lagfest" som hofors grabbs hade, men var massa folk där. kul kul. dock blev jag lite förvånad över hur vissa betedde sig alltså? men men, jag ska inte bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker, kan fan inte göra det. orkar inte leva då. men jag är ju en sådan som verkligen inte klarar av när någon tycker illa om mig.... en dålig sida av mig. dock kan man inte vara bästavän med alla, det vet jag. men, ja. aja, ska sluta upp med dedär tänket.
sitter på min sängkant igen, tänker fan inte packa en pryl nu heller, HAHA! får bli imonbitti innan farfar kommer kl 10, käääänoners. nu ska jag kolla på OTH och skriva lite.


sov gottttt.


i don't want to miss a thing

nope i don't!

sitter på sängkanten och blickar ut över rummet som ser ut som h-el-v-e-t-e.... måste packa ihop alla saker till hemgången på söndag, och det måste jag göra ikväll innan jag somnar, vilket är alldeles snart. VA! jaja...
en bra dag idag, gled runt på hofors i min skinnjacka hela dagen haha, hur skönt som helst i vårsolen. love it. drog till valbo sen, var gameday! gästrikland-dalarna, matchen slutade 3-3. var kanske huuuur kul som helst att lira! fyfan va jag är glad att jag får spela igen nu, yeeeahdu. men nu sitter jag här laaaagomt schleten och orkar verkligen inte ta tag i all packning :( bläääää. har ont i huvudet också. ber till gud att jag inte ska få magsjukan som resten av min familj just nu har. jag har ätit typ 40 vitpepparkorn två gånger idag, hehe. tror på de därja! men jag tror att jag var magsjuk innombords, då i tisdags och onsdags. så jag har nog haft min dos redan :D skööönt. vore ju förjävligt om jag skulle bli tvungen att sitta på en buss i 7.5 timme på söndag, med magsjukan, hehe tackar.. nää det skippar vi va.
ne vafan, ska jag packa idag eller ska jag göra de imon natt när jag kommer hem istället? jaaaaa. haha. man kan ju inte bryta på rutinerna inte, allt ska göras i sista sekund :) bra jennifer.

annars har jag inte gjort något nyttigt alls idag, nä. ätit en god lunch har jag gjort, MUMMA! sen har jag bara fikat lite nu på kvällen, sedär! de tar sig i mina matvanor.

näää, OTH och sussa lite nu snart kanske då. hur bra låter inte det? ja, typ jättebra :)

godnatt världen :) jenniferrrrr




SOL

Jajaa har precis duschat, ska bara fixa frillan någolunda nu sen drar jag iväg och äter lite lunch. får se vad dagen erbjuder fram tills jag åker på match..

ha en bra dag i solen allihopa!


hejsvejs

this years love

jaaaaaha, ännu en dag som bara rusat förbi. nu på slutet innan man ska upp till umeå igen så går allt så fort. förstår inte.. jaja. försökte mig på att läsa engelskaboken idag men fyfan, de går ju verkligen inte. stack till gävle och tränade, gick inte superbra men. ska iaf lira match mot dalarna imon. ska i vilket fall som helst bli hur kul som helst :) så som sagt, de blir match en fredagkväll istället för party. men men :) innebandyn går före allt nu! efter träningen åkte jag till hallen för att kika på herrarnas sista match, blev att jobba lite också. så de var nice. kom hem sen, pratade flera timmar med mamma min! första gången vi pratade på hela veckan ju för tusan??? jaaja, var givande. oj vad planer jag har nuuu, tack mamma!:) haha så bra är du. :* blir bra de här!

nu tänkte jag klä av mig och krypa ner helt själv i min stora säng. kolla på lite oth och myyyysa. imon blir de upp tidigt tänkte jag, åka till hallen och sola och duscha lite, sen ska jag luncha med Suss. sen glider jag runt på storstan en stund och hälsar på lite folk innan jag tar bussen till sportis för samling, jag och frida :) perfect.

nää, nu vill jag vrida täcket runt mig och ställa datten på sne! sov gott världen :)


sanningen om problem är att människor kommer att stanna i våra hjärtan,
 även om dom inte kommer att stanna i våra liv..


move, shake, drop

drar iväg på träning i gäävle nu, skööönt. slänger i mig en tallrik med gröt först och hoppas på att det räcker.


TJA

first day of my life

nää jävlar vad jag är slööö. ska traska upp nu och tvinga i mig nåt så jag orkar träna med distrikslaget om två och en halv timme. asså vafan äre för fel. varför är jag inte hungrig????? har ju förfan inte ätit en riktigt måltid sedan tisdags lunch?! ööööh. aja. åt en god frulle i morse iaf, så de var ju super!
nä, hejdå :)


morfaaaaaar




-

gomorrrrron. sovit ganska gott i natt. är ifortf inte hungrig alls, väldigt märkligt. men jag ska upp och försöka få i mig nå nu iaf, have to. jävligt drygt att jag inte kan bestämma mig om imon förresten, baaaaaaah..... aja de blir kung. höres senare då. hejdå

fin sak jag fått i mitten? tssss


with you

nu äre dax för jennifer att sussa lite känner jag. sköööönt :)
har dock lite panik, vet inte hur jag ska hinna med allt innan det är dax att åka hem till umeå igen, ÅH. attans. att det alltid ska bli såhär, fattar inte. tänk så skönt det hade varit om man kunde vara på cirkus fyra ställen samtidigt. ljuuuvligt. jaja. träning imon, om jag är piggare då och fått i mig mat. fredag blir det hälsa på gammelmormor och förhoppningsvis farmor och farfar, det är ett måste känner jag<3 sla luncha med sus också, niiiice! sen blir det ev utgång på fredag i sandviken. KUUUL. behöver lite underhållning känner jag. ska jobba på lördag, hela dagen. hala in lite pengarrr. hehe fint!

GOD NATT WOOOORLD. och cornelia :) haha!


break your heart

trött som ett jäävla djur, herregud. haha. jaja, somnade med handduken i håret igår, blev inte ens nå OTH som jag sa. kände mig febrig hela natten, ena sekunden svettades jag medans jag frös som en dåre den andra. sjukt. somnade runt kvart i elva skulle jag gissa, eller jag sov inte på riktigt, slumrade bara. vaknade ju stup i kvarten av att jag frös eller svettades, så dryyyygt sånt där. vaknade sedan runt kvart i två av att fyllekajja nr 1 ringde, haha! men de var kuuuuuul. hahahahahaha. när vi lagt på så hade jag 4 olästa sms, wow! svarade på dem. sen somnade jag till igen men blev sedan väckt en timme senare av fyllekajja nr 2 ringde, haha! nä men de var skönt att få höra den rösten också. vaknade runt elva i morse, hade dock ställt klockan på halv tolv. gick upp och kissade, tog en apelsin till frukost. gick ner och la mig igen, läste lite, somnade. vaknade runt ett igen. ringde freddan, var tvungen. drömde kanske världes sämsta jävla dröm någonsin, fyfan. men jag var hård! det var ändå bra. han fick vad han förtjänade om man säger så. hämtade syrran på dagis halv fyra sen stack jag till hallen och tränade, inihelvete jobbigt faktiskt :( antar de var för min dåliga sömn och den endast ätna apelsinen. men har fått i mig lite blåbärssoppa nu på kvällskvisten, så de känns ändå ganska bra.

kvällen erbjuder inte så mycket mer känner jag, ska nog krypa ner och kika lite på datten innan jag slummrar igen. hoppas jag kan äta något imon iaf, så jag orkar fara på träning med distriktslaget och förhoppningsvis göra lite bättre ifrån mig än vad jag gjorde idag på träningen och igår. hehe fyfan.

nää, vi hörs kanske med en liten update sen :) ha en bra kväll.


kanske det bästa jag hört på flera dagar!

jag kan inte skilja på (8)

hej :)
 
glömde säga att jag har sjukt ont i knät nu efter min säldykning på träningen. aaaaaj va ont...... :( sad face.
dock är jag bara öm hoooppas jag.

hejdå :)


when the world comes

asså jävlar vad jag är trött nu, helt sjukt. frågan är om mina ögon känts såhär tunga. nånsin? tror fasen inte de! aja, somnade för sent i natt, men jag klagar inte! <3 gick upp för tidigt, de klagar jag däremot på, KLOCKAN SJU! tro de eller ej. men fyfaaaaan vad trött tjej. aja, var en lyckad dag som avslutades med fika på hanssons med johanna, helt underbart att träffa henne igen! sen stack jag till sandviken på gästriketräning. hah......
well, har duschat nyss, ligger med handduken i håret och tänker fan inte röra en fena till idag! nope. blir att slå på OTH nu, skulle gissa att jag orkar hålla mig vaken i cirkus 5min, MAX. imon ska jag sova, så himla länge dessutom. onsdagen erbjuder inte så mycket, tänkte plugga lite(eller?) och sen träna IB igen.

NÄÄÄÄÄ, GODNATT.


                                                        <3


dancing in the dark

VA!!!!
jag har alltså 1000 vänner på facebook nu. dax att rensa lite eller????? dock känner jag att varje gång jag får vänförfrågan så är det ju någon jag känner eller åtminstone vet vem det är. så de känns lite märkligt. JAJA.
hoppas ni skriver upp detta, hehe. riktigt spännande att veta vaaaa. hähä



så stort

keep on walking



varför vet jag vad det är jag vill ha när jag inte längre har det..

home

tja. haha.
ja, blev ju gym idag, men satan så slapp jag var, hehe. aja, tränade med hofors herrjun sen. OJOJOJ. där var man då inte med kan jag tala om, craaaazy. men kul vare. extra roligt vare de gånger jag orkade löpa lite, mahaha! har nyss ätit potatisbullar, gott va fredrik? ;) bacon åsså! sitter med gräddglass med krossad choklad nu och lite extra chokladsås på de, kvällen fullbordad! blir upp tidigt imon för att vara idrottslärare i tre timmar på högstadiet, kung. 8-12. sen blir det fika med johanna, var sååå längesen jag träffade henne nu! ska bli trevligt. sen börjar laddningen till en träning som kommer att bli VÄLDIGT spännande; med distriktslaget. hehe ojoj! men vafan, inget att förlora men allt att vinna. ska in och köra bara. show'em. inte fatt jag har så mycket att visa men, haha! ska ba köra :) inte tänka så mycket, bara köra. så sa en klok man till mig en gång hihi. blir min snälla pappa som skjutsar in mig och fridaL. taaack pappsen. bra att han är med, då kan han ge mig ärlig feedback i bilen hem sen. man vet ju aldrig med distriktstränarna, haha! hasseeeeee

näää, ska man dra sig mot sängen. känns väldigt lockande faktiskt. bara krypa ner, helt nyduschad och sååå. blir väl lite OTH också, de är så jääävla bra så halleguud. dock paausade jag igår, vågade verkligen inte kolla, då när han Jimmy(?) skjuter sig själv och sen kommer Dan och riktar pickadollen mot Keith, ÅÅH! vågade verkligen inte kolla. men sen smsade jag visst någon som sa att de inte var nå farligt. men nääääh, visst. började fan att böla. sen blir jag så irriterad när ingen fattar att de är Dan som gjort det, inte jimmy. GAH! aja, serier är väl serier.


bye :)






hello goodbye

blir en repa på gymmet nu med F och J, sen hörde jag något om fika efter det. kung. hehe :)

tjarrå

light years away

Vad har jag gjort hittils idag? - nä, inte ett skit. skulle ha hälsat på fanny och de andra på BHS, men vafan, sömnen hade övertag hehe. imon blire iaf upp halv sju typ, ska ju vara med på idrottslektionerna mellan 8-12 visst, skönt. hehe. nä men de blir roligt så vafan. allt för att fördriva dagarna nu ;) imon ska jag träna med gästrikelaget också?! vad hände där. herregud så spännande. haha gud. de kommer gå åt skogen, men som sagt, har inget att förlora men allt att vinna. hoppas på ett fortfarande helt korsband imonkväll efter träningen! :D hihi. nää, inväntar sms nu för att få bekräftat om de blir fika på hanssons runt fyra eller inte. come on!
annars så gör jag inge alls nu, ligger under täcket, har nyss duschat. skönte. känner ett sug av något som dock inte finns mig nära till hands just nu, men men. den som väntar på nå gott.....

nä, dax att klä sig kanske. magen kurrar som ja jag vet inte vad,dessutom. ska slänga i mig nå käk, var ju ett tag sen hehe.

ha en bra dag alla. hejsvejs!

nu kom morfar och carina, så nu blir de inte lugnt kan jag säga.. haha

missing you

haha ändå skrattretande.
jag blir så lurad så det är fan inte sant

en famn för mig

okej bloggisch! jag kan vara den smartaste på hela jorden. det slog mig just världens snilleblixt, japp! åh vad bra de kommer bli. tackar :)

SOV GOTT. (vilket jag borde gjort för flera timmar sedan, med tanke på hur jag mår).....


hejsvejs :)


give me an answer, jerk

always love

nää, tänker lägga mig nu, kika på OTH och spela tette. blir tidig kväller, känner mig riktigt trött och sliten idag. ska överväga om jag ska duscha nu eller imonbitti... fast, tror de får bli imon.

hejsvejs


!!

4-4.
dålig spänning

winter

HEJ!
sov ju hos fanny i natt, vi somnade på soffan igår kväll, skööönt. hehe. aja. i morse drog hon typ kvart i åtta, då klev jag upp och fixade mig lite tills jag skulle gå till bussen som gick kvart i nio.. sen blev de ju kaos. inte en enda bankomat i underbara hofors fungerade!!!!!! vilket betydde att jag inte hade pengar till bussen, KUL. var inte en affär som var öppen heller. awesomeeeee........ panikringde till farmor när de var fem min tills bussen skulle gå, så fick hon komma med pengar. men sen när väl bussen kom så visade det sig att man visst kunde betala med pengar på den now a days. skönt..... aja, var nå fel på bussen sa chaffen, så de var visst -12 där inne, askallt. kallare än ute. hoppade av vid tegelbruket där marie stod med en varm bil och väntade på mig, så åkte med henne in till sandviken. så snäääääääällt!!!! sen på jernvallen så vann alba med 8-2 iaf.. palle var även där, så pratade en massa med henne, lirade lite med na också, hehe. sen åkte jag med evelina och marie hem till hofors igen :) har väl inte gjort något speciellt sedan jag kom hem, pappa kom hit och hälsade på en sväng :):) pratade lite innebandy och annat allmänt sådäär. nu ligger jag och följer seriefinal mellan RIG-THORÈN, saaaaatan vad jag vill vara där  nuuuu. är tydligen helt fullt på läktarna, dem har dessutom bytt hall, så de skulle komma in mer folk. max hängde dit 4 kassar direkt, så dem hade ledningen med 4-0. men nu står det visst 4-3 helt plötsligt. SPÄNNANDEEEEEEE. livematch är gryymt segt, så de är tur att jag har mina updates på matchen :) köööng. jaja, de som står på spel är iaf att vinna div 2 norra, är ju sista omgången nu och thorén har bara 1p mer än RIG, och dem som vinner ska ju även kvala till att spela i allsvenskan nästa år. ahja, jävlar vad jag vill vara på matchen känner jag. aja, ligger bra här i min säng under täcket med bra musik, OTH, tetris och en gryyymt god lukt från mat uppe, också. så jag klagar väl inte.

men nu ska jag fortsätta med, ja de jag gör. ha d bra så länge :)


puss

fanny är allt bra hon!!



NICE STRIKE

kul att man åker på spö i bowling på WII av lillesyrran som är 6år... de nu man uppskattar sin vinnarskalle, tänker inte förlora en gång till!!!!!

me and my heart

Hej bloggen! var återigen ett tag sen hehe. men vad händer då? JO. jag är hemma i hofors på sportlov nu, aaaawesome! kom hem igår kväll, stack hem och överraskade fanny, men som dock inte belv så överraskad.... he. aja. kom precis hem från hoforsbacken, har vart där och glassat i solen hela dagen, sååå skönt. TuvaLi hade avslutning med skidskolan så kikade lite på henne och så. men annars så satt jag och fanny på en renfjäll i snön hela dagen, med varm oboy och körv med bröd :D riktigt skönt. ska hoppa in i duschen nu, sen blir de att åka hem till fanny, gå en promenad med henne och sedan handla nå gott till kvällen som ska spenderas tillsammans bara hon och jag och några bra rullar. tidig uppgång imon, blir nog in till sandviken på match, som jag f.ö skulle ha spelt annars men nu blev de ju lite andra direktiv känner jag. hähä ;bb
MEN, de blir massa innebandy hela veckan, aaskul känner jag. grymt! hade dock inte tackat nej till att se herrarnas seriefinal mot thorén imon heller, kommer bli asmycket folk och en riktigt bra match, med tanke på att de är en kvalplats till allsvenskan dem spelar om. SKÖNT.
nää, nu ska jag duscha och göra mig lite fresch innan jag ska till fanny.

have a nice saturday :)

om man letar efter anledningar till att inte vara med den man vill så kommer man en dag att hitta dem. men nån gång tror jag att man måste ge sig hän och ge hjärtat vad det förtjänar..



söt tjej :) haha!


CELEBRATION

TÄNKTE BARA SLÄNGA IVÄG EN HÄLSNING TILL ANDREAS. som verkar vara en riktig stalker. de är han som gör att jag får alla dessa sidvisningar varje dag!;) vilken kööööööng.
andreas ljung

Is it true, is it true?

-baby did i throw it away?


HEJ BLOGGEN!
sitter på en som vanligt jättevärdelös datalektion. vafan är meningen med detta? tror inte ens att han har sagt vad vi ska göra idag? bara sitter där på sin stol, benny, benny.. jaja! inte gråter jag för det inteee:) då har jag ju tid till andra viktiga saker, som att blogga tex. eller kolla på oth som är så förjävla bra. eller spela tette. ja de finns ju såå mycket att välja på :) välja och vraka bara! har kollat igenom min fina text om min familj lite sådär, ska ju redovisa om den för mitt lag idag, och vara stolt över den. men de är jag ju så de blir inga problem. nope.
men det jobbiga är ju att stå inför alla och snacka, menjag tar de som det kommer helt enkelt! sísí.
annars då? njaaaa, var vaken hela natten i natt, snackade med J.S på msn, till fyra skulle jag gissa. sen somnade jag hehe. men märkligt var de att datten stod kvar på exakt samma ställe i morse när jag vaknade som den gjorde när jag somnade. jag som är så rörlig i sängen! eller jag var då det innan man fick sovsällskap om nätterna. kanske är van att de ligger en mysklump bredvid mig now a days..
bara 35 min kvar av denna lektion, värt. hehe. sen blir det direkt till ishallen för dedär mötet med laget, lyssna massa blire, men ska bli skönt och spännande faktiskt.
ser ut som att jag blir kvar i umeå över helgen också, och åker hem antingen söndagkväll eller måndag, det har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. men snart. och OJ vad innebandyyyyy de kommer bli till veckan, härligt.

tänkte kolla lite OTH nu eller kika face litegranna, men de händer sällan nå spännande saker där nu för tiden....

ha en bra dag :) /jennifer

no matter. 6 månader

DAGENS:

humör:
  glad, tom, märklig 
problem:
kläder: jeans från gina, svart linne, persikofärgad tight tröja från gina, vita converse, svart sjal.
plus:  godiset från ÖB, HEHE.
minus: att de är sånt dåligt väder, också läser man att de börjar bli vår hemma i hoffe..... 
frisyr: halvrakt, fläta i luggen.
låt: love you 'till the end-the pogues.
händelse: -
planer: teori med laget, home, möööös
dagens drog: musiken på spotify!!!
dagens måste: städa ihop rummet.   
saknad:
 the part which is missing
önskan idag: att kvällen kommer sluta bra
ser fram emot: att få ge bort något som betyder mycket.




every breath you take

just nu känns det som att jag hellre hade stått ut med att inte ha gjort något åt saken, mycket hellre än att det ska kännas och vara såhär.


YOU WILL ALWAYS BE A PART OF ME.


godnatt bloggen


here comes the night

HEJ.....
sitter på svenska nu, läser lite om(kollar på papperet) Nordisk Mytologi. hehe. askul?
Hade träning på statdhuset imorse, skööönt. Blev helt paff, fick vara med och lira tvåmål juuu :D riktigt kul. fick hänga min första kasse i dessutom, peter sparde bollen åt mig, hehe! fan vad kuuuuul:D
vi lirade iaf 4-4, tre minuters matcher, sen byte så var d killarnas tur osv. Var pigg och orkade första matchen, sen efter tre min var man väl ganska tired lite överallt så att säga, he-he. men kul vare så jag klagar inte. får gå tungt nu i början sen sååååå. fint!
Lilla söta oscar sander har nyss skickat ett fint wordDOK till mig med massa info från våra redovisn. så nu är jag skyldig han en god subwaycookie. men de grejar jag till dig gullegubben :* hehe.
fråga min klass om de var god mat i skolan idag förresten? :) alla utom mig, samme, isak och fredde. HAHAHA..
aaaaaaaasgott vare iaf, så ni vet mates.
höll på miss bussen till bussen med bror igår, WOPS. men de gick ju bra som tur var, han kom hem heel och ren.
söndagen gick väl annars inte ut på så mycket annat än just chillin'. Tog en riktigt varm och lång dusch, städade rummet sen också, lite iaf. hähä. sen kom det en snygg kille och hälsade på mig mit kvällningen, vi åkte och handlade glass, GOTT SOM FAN.  sen kollade vi på film, Sherlock Holmes? jag sov, hah! trött som jag var. eller ja, jag kollade väl först, men sen.... love it.
sen åkte han visst hem. anledningen är hemlig, haha.
så då åt jag lite majs och lindade in mig i en filt och kikade på OC finalen i hockey med conne och limpan ibland. mysigt och kuuul :) sen vare kväller, lite OTH och tette först.
nää, nu ska jag hämta falurågrut med ost på. sen äre matte och NK kvar och sen hem, SKÖÖNT. ska nog inte röra en fena idag.

hejdå så länge :)


stone face

askul att vakna upp från ett drömtillstånd när verkligheten är down? nä.
your choice big boss.
övertag nu.

har ingen mobil heller så är out of reach så ni vet. pappa sa till mig idag att jag satt som i en burk och pratade, hehe. och det var nog så jag kände mig åxå. hörde inte pappa alls. bara brusade i örat. inte bra. men så länge man har datten så äre lugnt, eller......

god natt :)







RSS 2.0