...

Nu är det lov. Höstlov i Hofors. Det är skönt. Skönt med lov. Ett väldigt fullspäckat lov. Borlänge och simma imorgon med syskon och pojkvän, lunch hos farmor på onsdag och sedan sova hos mormor, Stockholm på Torsdag osvosv. Livet är så mycket värt när man är med männsikor som ger mig energi. Som nu.
Här kommer lite bilder.
Jag och Johan. Jag tycker det är superkult att Johan har en iPhone. :P
lagfoto 1
lagofto 2
ska se till att dokumentera lite med johans mobil under lovet!

...

Var vaken alldeles för länge med Johan igår, men de var det absolut värt. Tillsammans med Johan är det mesta värt något. Vi hade en speciell natt, haha.. Vi var som små barn, kittlades och skrattade till vi kiknade och var tvungna att hålla oss för magen. Men det var så härligt. Man blir så glad och mår så bra. Om inte bäst. Sedan skickade han upp mig för att börsta tänderna o göra mig klar, jag ser det dock som att han gav upp leken. Sen spelade vi temple run tills ögonen vek sig, nästan. Pussade varandra godnatt och somnade nog på 3 minuter. Vaknade av iPaden och iPhonen imorse, var så himla trött. :( Men vi tog oss upp, åt en god frukost och sedan började morgonstressen..... I vanlig ordning skjutsade han mig på killin till skolan. Väl framme i skolan hörde jag en Johan vakom mig som svor och lät arg= han hade fått smuts på jeansen ifrån cykeln,hahaa.. Men jennifer löste det, som vanligt. 

Väl i aula Anders där projektarbetet skulle hållas så var jag så sjukt less sedan förra lektionen när ingenting gick och jag verkligen kände att jag bara försökte få ihop allt, men fick liiiksom ingen respons. Så idag hade jag ingen bra inställning, var jag som var väggen idag. Men orkade bara inte. Skrev ut en mall till vår affärsplan iallafall och klämde in den i pärmen, bra.. Nu taggar jag bara psykologiredovisningen om Borderline.....
Hoppas på en bättre eftermiddag. En betydligt bättre!!

...

Vaaaa, har jag en blogg?? 

Livet rullar på. Innebandy, skola, Johan- mitt liv i tre ord. Typ. Har lite ångest över all skolarbete jag har som ska ske efter lovet, för jag vet att jag kommer få ägna så mycket tid till det under lovet :( vill inte det... Speciellt inte nu när det verkligen ska bli sååå skönt att få komma hem, och när Johan ska följa med. Vi har ju massa planer som ska bli sanna. Som att fara til stockholm en dag och shoppa(ny vinterjacka till mig!), träffa släkt och fina vänner, bli bjudna på fika, bara vara hemma och gosa och njuta av loov. Av hofors! Hehe.. 
Annars så har min kväll bestått av skitsnack med en fin vän på Waynes hela kvällen, som slutade med att vi fick springa hem för att jag höll på och kissa på mig(vågade inte låna toa där pga av diverse orsaker). Chillade i världens absolut skänaste säng och lirade temple run/tetris. Sen for hon hem och jag tog bussen till en snygg kille. 
Han serverade mig en toast när jag anlände, riktigt goood. Nu ligger jag i hans säng och kikar på datorn och spelar temple run på iPaden, medan han ser fotboll på tvn. Kuuuul. Ska upp o borsta av gaddarna och sedan krypa ner. Är ju en dag imorgon också, tydligen. 

Nu kom det en mysig kille, så ska stänga ner allt jag har igång. 
HA DE FINT! Så skriver jag något roligt imorgon!

ÅÅÅÅHHH. världens sötaste dog. - ABSOLUT

...

Klar med psykologifördjupningen, SKÖNT. 
Klar med psykologiprovet, SKÖNARE! (men hur det gick får vi väl se) 
Inte klar med testveckan, OSKÖNAST! (core gjorde vi idag och då får man väl vara lite stolt och säga att man fick MVG hiiiii, core innefattar 50 sek rak planka, 50 sek sne/sida med arm och ben uppsträckt mot taket och 50 sek korset som är upp med vänster arm och höger ben och tvärtom) Man ska ha bra hållning och orka hålla ut. hehe. 
Jaja. COOPER. Imorgon. Kul. Nä. Ångest. Som vanligt. Men vi tar oss igenom. 

Klockan är nu 17.29, sitter kvar på skolan med karin, och jossi som nyss åkte hem. Känner att jag borde göra detsamma faktiskt. Fast samtidigt, vad har jag att komma hem till? Ett stökigt rum. Utan hyllor. Osv. Såååå, kan lika bra( eller det är bättre, som johan skulle ha sagt) att jag stannar på skolan en stund till. När man har sällskap och allt. Humtuduum, mer då? Vi har utvecklingssamtalsdagar tisdag och onsdag. Så imorgon när jag ska upp kl halv 7 för tester så ligger johan kvar och sover HUR LÄNGE HAN VILL. Känns inte heller sådär superroligt. Men jag slutar runt 11 så det duger, lika onsdag. Sen match tooorsdag. 

Ska inte bli lång, med min sjuuukt ointresanta text. HA DE!
glad johan. sur jennifer. trött jossi. förut

...

Du måste lära dig att acceptera dig själv.

...

Man är inte så cool som man verkar när man får den där kramen av mamma, pappa, farmorfarfarmormormorfar, lillasyter eller småbröder, eller kanske finaste kompisen. (osv) Iallafall inte efter 3 månader och mer. Det är iallafall inte jag. Herrehud. Blev en känslobomb idag efter matchen när jag fick kramas. Men det är så härligt att träffas igen. Jag uppskattar alla tillfällen så fruktansvärt mycker mer idag, än vad jag gjorde för två år sedan. Snart tre. 
Vi lämnade Sandviken och Alba med 3p i bagaget, väldigt skönt!
Vi for runt 20.10, stannade i Tönnebro som bjöd till med Gräddstuvad Pyttiiiipanna, gott vare, fick i mig en liten mumsbit iallafall (kräktes pga en rejäl åksjuka på nedvägen, OVANLIGT!) så magen blev glad. 
Lämnade T-bro runt 21, så räknar väl med hemkomst vid 03.30 någon gång.. Blä.. Längtar hem till sängen och en fint sovade Johan nu, lite mer än vanligt. 

Har skrivit på min psykologifördjupning ikväll på bussen, medans jag grön av avund kollat på dem andra som sovit så gott. Men nu ger jag upp, med bara slutsatsdelen kvar. Nu ska jag få det skönast av alla. Jag som har täcke med mig. Så blir att kura ned mig under täcket och med en go kudde nu, längst bak i bussen med Karin. Som redan sover. Och har gjort det ända sedan Tönnebro. Hon som skulle låna min bok och plugga. Hm.. 

Sov gott mina vänner. Strongt av er att hänga kvar i denna gamla blogg, trots mitt fruktansvärt dåliga intresse. 
Men måste erkänna en sak, när jag väl skriver. Då tycker jag det är roligt att få ut sig! Och att det är folk som läser det frivilligt ;) 
Men är dax för en höstinvestering i designen nu faktiskt. Eller ja, en VINTER, snart. Umeå bjuder ju på minusgrader och frost när man vaknar om mornarna, så snart knackar julen på dörren. Stå'nt på hörrni!! 

SOV GOTT. Hoppas ni haft en världsfin helg. Det har jag. ♥



en glaaad jenkis! precis som jag känner mig nu. fast trött också. 

...

Don't ever say you're not good enough, because if they can't see how amazing you are, then they're the ones who's not good enough.


...

Torsdag= träningsfri! Skönt. Fast inte lika skönt och välbehövligt som det brukar vara, då denna vecka har varit hyfsad lugn. Slutar 15.40 idag, tänkte ta mig hem och ut på en liten powerwalk då, om vädret fortsätter vara så bra som det är nu. Klarblå himmel och solsken, det enda som tryter är vinden. Men det är bara att dra på mössan och in med lurarna så funkar det! Kanske borde läsa lite Psykologi också, då jag har prov på måndag. "När man släcker en ångest tänds det en annan". Förklarar braaa hur jag känner inför prov, haha.. Först ångest inför Rättkunskapsprovet som vi hade igår, sen när det är över så är det bara att börja plugga till det nya. Men snart är det studenten! 
-Vi blickar framåt- 

Nu ska jag ha Psykologi, sista inför provet. KEEP GOING HARD.

...

HOLA, cornelia. 

Tisdag fäärdig. Imorgon är det onsdag och SOVMORGON, äntligen. Som jag längtat. Åh vad välbehövligt det är. 
kl 10.50 ska vi vara på ICA för en kostgenomgång, king. Sedan torsdag och träningsledig. Sen är det helg igen. 
Veckorna bara riiiiiinner förbi. Sköönt. 



ÄNGLAR, FINNS DOM?


Man har fått lyckan att bli berikad med såå fina vänner omkring sig. Det är så mycket värt. 

Jag tjåtar på i allt som har med liv att göra- skola, träningar, pojkvän, kompisar, mat, hushåll osvosv. Vissa saker går bättre än de andra, men de är som det ska vara. 
Nu står lite läsning av Rättkunskapen på schemat. Hörde rykten om ett prov på Onsdag. Onsdag, dagen då min fina Julia även ska opereras för andra gången, i samma knä, av samma orsak. Känns så himla orätvist och åhhh vad jag tycker synd om henne. Men hursomhaver så kommer jag att finnas vid din sida Kiri, det vet du!:) puss på dig. 

Dagen då? Joo.. Vaknade imorse, jätteledsen, vet inte varför. Men sen kom jag på det. Jag hade haft en mardröm. Inte om förlossningar, kryssningar, rättegångar eller så, utan inatt handlade det om Johan. Johan som hade varit otrogen mot mig- För två månader sedan. Med Amanda Öhman. Åh. Mitt hjärta dog lite. Så det var inte världens bästa morgon där imorse 06.35. Speciellt inte när Johan låg kvar i sängen och bara trynade, skulle få sova i tre timmar till. :( Men de var bara att dra sig upp, byta om och sedan dra på träning i princip. En träning som bestod av lite snack-om-matchen-i-lördags-snack. Och efter det lirade vi simpelt bara, två lag mot varandra. Kul! Efteråt var det intervaller, I died. Åhhh.... NOG OM TRÅKIGHETER. 

Till det roligaaaaaa!!!!! Nää. 

Nu ska jag plugga Rättkunskap, vi hörs mina vänner. 
Och JA, jag SKA ta tag i att åka till emelie och fixa allt till min dator igen. JAG SKA.

PUSSPUSSPUSS♥


p.s har planerat att ge johan en låååång massage ikväll när han är klar med sin matte, bara för att han är sååå duktig. Men schhh, tyst om det. Det är en hemlighet. d.s

...

Hej blogg.se
Min mobil är HELT korkad. Vill inte vad jag vill. Ibland får jag inga sms som folk skickar, ibland hörs det inget i luren när någon ringer, ibland funkar inte touchen alls. 

Men nu vad jag tänkte säga! Imorgon, onsdag, näää skoja, torsdag, har jag, elin jennifer amanda namnsdag!!weihhh. ruligt. Och lördag den 15e oktober så intar jag Sandviken. Med mitt lag. IBK Alba - Rig Umeå står på schemat. Satan. Vad nervös. Jag blev. Nu. Jaja, more than a week kvar. men ska bli så härligt!! Och fruktansvärt roligt. 

I helgen måste jag hinna iväg på en ledig dag (äntligen) och inhandla ett vykort som jag lovat bort, och egentligen bestämde mig för två veckor sedan, att jag skulle skicka. Men har inte blivit av, då stan har stängt när jag haft tid i princip. Men i helgen får det bli av!! Nu ska jag sova, försöka iallafall. Somnade visst 16 och sov till 18.35 nu på eftermiddagen/kvällen. SMART TJEJ... Men var sååå trött. Trots 10 timmars sömn under natten. 8.20 teori imorgon, ssedan skotträning och smålagsspel med 2orna. SKOJ! Sedan skola som vanligt. Puss på er. 

OCH JAAAA... jag vet...... sjuk tråkigt när det inte är några bilder.... MEN.... Har inte vart till emelie och fört över dem från hennes hårddisk än. men det SKA jag också göra..... när jag får..... tid... öh

NATTENS. HA DE

...

Kanelbullensdag idaaaaag... GÖTTIS!!! 

Lockar liiiite att inhandla en sånhär nu på eftermiddagen, när energin tryyyter.

...

Inatt var jag på väg till Tjeckien. Var hockey VM som stod på schemat. Tillsammans med frida. Sverige-Tjeckien. 
Vi skulle ta färjan dit. Men jag lyckades hamna i Polen. Resten lämnar jag i mina tankar. Blir bäst så. man kan annars tycka att mina drömmar kan gå till en liten överdrivt. Typ. 

Är ruskigt trött idag. Somnade kvart i tio igår kväll, vaknade tio i åtta. Sjukt skönt. Men ändå. TrööööööÖÖÖÖÖtttTT

...

och p.s
jag vet, men fick det än mer bekräftat idag, att jag är världens mest känsligaste människa. och den som har väldigt konstiga och känsliga funderingar. 
jag satt helt manisk och lyssnade(hade mina hörlurar i, men utan musik, för att ha alibi) på fyra personer med funktionshinder idag på lunchen. Det är så fantastiskt. Jag vet inte vad det är. Men jag känner sådant medlidande, varför? JAG VET INTE. Dem kanske är så sjuuukt mycket lyckligare än vad många av oss är. Men ändå. Jag vill att dem ska se mig. Som jag ser dem. jag försöker alltid att le mot dem, så att dem ska le tillbaka mot mig. Men jag får aldrig ögonkontakt. Det känns som att dem är rädd för allmänheten. DET skrämmer mig.
d.s

...

Världens bästa kväll(på väldigt länge) blev imorse världens sämsta morgon, på länge. Jag och johan somnade innan elva igårkväll, kikade på johan falk och knaprade lite lantisar. Gött! Hade haft ljus tända och elementet var påslaget, så det var varmt och gosigt. Natten flöt på, men när jag sedan vaknar 05.45 och vet att jag ska upp om 45 minuter så blir jag fruktsnvärt less. Och inte nog med det. Jag väckte johan då, var tvungen att berätta om min dröm. Som såg ungefär såhär: vi fick barn. eller jag födde, vårat ban. En liten son, som hette Edvin. Han var världens sötaste pojke. Men när vi skulle hem från BB så hade vi inte ens haft tillräckligt med pengar till en bilbarnstol, så lilla Edvin fick sitta ensam.. Åhh. ångest! Jag hade känslan då att det där med att skaffa barn var mitt livs största misstag. Jaja, somnade om igen och vaknade 7.30 nästa gång!!!! PANIK. Arg. Skulle vara på nolia om tio min. Men då hade jag haft ännu en ångestdröm. Min lillebror filips mamma hade fått cancer, och hade avlidit. Det var hemskt. Ångestdrömmar. Blä. Skällde på johan. Ångrade mig direkt. Han fixade två mackor åt mig, tack. Sedan tog jag hans cykel till tärningen och hann ditt just innan 08 när vi skulle börja. Skippade intervallerna på morgonen, ska göra dem idag efter skolan med Anna istället. Känns bättre så. 

Och åh.. Om ni visste hur mycket jag vill ha en lägenhet nu. Alltså... Obeskrivligt mycket. Jag har inget boende. Så känns det. Har inte ens packat upp mina kartonger ännu. Har en säng som står direkt på golvet utan sängben, har inte plats för mina kläder så  jag tar dem direkt från mitt tvättställ.. Som förövrigt täcker upp hela mitt golv. ÅÅÅÅHHHHH... Jag vill he en liten etta, bara få känna känslan att få förflytta sig från en soffa till en säng. istället för att ligga som ett mongo i sängen, vad man än gör- pluggar, pratar telen, äter, kollar film, ja allt.. :(
meningslös dag i skolan det här. sitter bakom hörlurarna och lyssnar på musik som gör mig ännu ledsnare också. 
det är SÅHÄR tur att jag har johan. alltså. ja. kan inte förklara. finns ingen som gör mig glad, inte som johan. 
men det är något som saknas. jag saknar min familj . och idag fyller min lillbror år, fille. stor han blir dåå! 


RSS 2.0