DON'T STOP BELIEVIN'

hungrig som en häst. skulle nu kunna äta, en hel elefant!! ändå sitter jag här och inte gör någe åt de, nice..
ska cykla till mormor om en halvtimme, sen åka till gävle om en timme. awsome. vädret är bra också, ännu bättre. yeeppp. laddarrååååå


hejdå


FÖR KÄRLEKENS SKULL

midsommarafton? ja vad säger man.. haha, kul, givande, trevligt. tja, jag vet inte. men de var en bra kväll. trevligt!! blir vad man gör de till helt enkelt. blev alldeles för sent sen iaf, så löpningen nu imorse var inte jättelyckad nä. men men. man måste ha sådana pass också; jag orkar inte, men måste, så jag gör lite. hähä!
ska hoppa in i duschen nu, sedan äta nå sen blir det cykel till mormor och lämna hennes peda som jag fått låna nu under jobbet. tack tack!! sen drar moster jessica och jag till gävle och hämtar upp två nötter från umeå som ska bo hemma hos mig i x antal dagar innan vi beger oss till borlänge och PEACE AND LOVE. på måndag kommer även evelina, post från skåne så att säga :D yey. kommer bli en grym vecka. men nu ska jag sätta lite fart, ha en bra lördag. skriver ikväll igen :) puss på er pöds.


A MOMENT LIKE THIS

hej allihopa, och glad midsommar på er :)
om cirkus två timmar ska allt vara packat och klart får då går tåget upp mot dalkarsboviken. blir en held del folk där har jag hört, guud vad roligt. massa båtåkande, grillning osv. kommer bli en bra dag/kväll, det känner jag ända ut i tårna.
igår drog jag ut med victor och körde intervall E runt hammardammen, fyyyyfan. :(((
den intervallen innebar 4min löpning i coopertempo, vila 2 min och göra så 5 gånger. efter det så skulle man löpa 100m i max fart och göra det 8 gånger. alltså fyfan, spyan var nära då ska ni veta! jättenära.
sen när vi cyklade hem så kom vi med den dumma idén att vi skulle tävla på finnåsrakan, HAHA. jaja, jävligt drygt var det. sen när vi var klara så stannade vi och vilade. sen cyklade vi vidare ige, väldigt sakta. jag tyckte hela tiden under vilan att jag såg något bortmä skogskanten men tänkte väl inte på det. sen när vi  kommit bort dit så kände jag något stort i ögonvrån som, men la inte ner nå tanke på det. sen ryter victor; JENNIFER, EN ÄÄLG!!
så jag pedade på i full jävla fart och storbölade.. så hörde jag hur det brakade till i skogen och älgen trampade iväg, fyyyyfan. tårarna sprängde vakom ögonlocken. vad är felet? jag hatar de där djuren. uuuusch. får ståhud nu bara jag tänker på det. SHITFANSKIT.
men nog om det, idag är jag ledig från träning. så skööönt. blir upp runt nio imon för att köra ett 50 min distans pass plus lite core och rörlighet. sen ska jag hämta upp grabbarna grus på gävlebro. ska bli så kuul. yepp!
får se vem som skjutsar mig dit bara, lär inte vara alltför många som är sugna imon. men jag söker och söker..
kommer bli kanon.

men ska dra mig nu,vi hörs imorgon då, antar jag. ha en superbra midsommar allihopa. det ska jag ha!! :)

puss på er mina fina.


tuvali, jag och fia midsommar förra året. haha sött;)

DREAMGATE

jag har två jäkla jätteproblem just nu.
problem 1; nyckel.
problem 2; bok.

japp. hejdå

HELA LIVET VAR ETT DISCO

tjabbatjeena. läget under kontroll. trodde jag. men nu är det lugnt, jag har allt inom min zon. känns super, hehe.
dagen då? jo, vaknade runt halv tolv tror jag, eller så var den halv ett. minns inte. hehe. stekte på som fasen då i alla fall, var superskönt. försöker få bort mina bonnbränna som är ganska så onice och jätteful. haha! solen lyser fortfarande och bikinin sitter ännu på, så det känns härligt. hoppas vädret håller i sig, imon blir de ju ut med båten och glida, då blir de stekisteeek(: love sunshine. vad har hänt i veckan? jag har kikat på fotboll, löpt distans två gånger och gjort ett intervallpass, (KILL ME) var så ini* jobbigt. ska ut på ett ännu tuffare pass nu om en timme med min vän victor. roligare när man är två. min käre pappa skulle ha vart med också, men han orkade visst inte;) hähä. räknade nästan med det.
var ute igår och sprang ju, fick med mig en cykel hem också. HAHA. men vafan de är ju lugnt, växte liksom träd och grejer på den, så jag räddade den kan man säga. bad lillebror måla om den idag så man kunde cykla på den utan att någon kanske skulle känna igen den, med tanke på att hoffe inte är såå vidare stort. självklart, det kunde han göra. så medan jag satt inne i lekstugan och målade väggarna i den så satt han ute på gräsmattan i solen och var så snäll och målade om den. grön och fin såg jag att den skulle bli. sen efter ca 15 min så tittar man ut och vad ser man? jo en cykel som är grön med röda ränder och ett gult däck och ett rött!!!!! vafan gör han.......
nu kan han gott få behålla den där cykeljäveln själv. kanske lite av den tanken han hade i bakhuvudet när han började måla den också, för han brukar minsann inte göra sådana där saker för syrran annars inte. naeh.

här har ni en bra låt förresten, en väldigt bra en ; Shout Out Louds – Tonight I Have To Leave It

och måste säga en till sak innan jag rundar av, PICKA ÄR DÖD!!!!!!!!!!! 
: ((((((( mamma hittade honom i morse, stendöd faktiskt. låg ba på golvet med benen rakt upp i luften och var jättedöd. fyfyfy. var inge kul alls ska ni veta. lilla pippin..

men inga tårar för det inte. finns annat att vara en crybaby för. men sådana saker behöver vi inte ta nu när solen lyser och värmen ba gassar pååååå.

ska röra mig uppåt nu, en tímme kvar tills träning.
ha det så bra tills vi hörs ikväll, pöds..

pussar

tänkte slänga in lite gamla bilder som jag hittat, haha. skitroligt!! :D:D


fanny och jennifer i 7an, snygga!!

liten fanny

cornelia och bebisjennifer

snyggtjej! (evelina)

fanny

jennifer

SJUK KILLE och jennifer

jennifer

evelina och jennifer

full robert cool jennifer

marie och nelly

sur jennifer i turk 2008


TONIGHT I HAVE TO LEAVE IT

hej bloggen. usch vad dåliga updates av mig och nu är jag alledles för trott för att skriva. så jag ska sova nu, men är freeeeee, nu, så skriver imon och ger en snabb liten resumé(stavning??) av veckan som gått. puss på er mina godingar

IBLAND GÖR MAN RÄTT, IBLAND GÖR MAN FEL

sjuk dag på jobbet idag, har aldrig skrattat så mycket. inte grinat heller för den delen! hahahaaaaa. love it.
nu sitter jga dyngsur på sängen, jävla mathias som ska hålla på leka hela tiden. han leker mer än ungarna...
ska snabbduscha lite snart, sen blir de fotboll på stålis kl 19. är b-laget som ska lira så de är ju en del man känner, kul att se förhoppningsvis. en vecka kvar tills evelina kommer och till det är peeeeeace, taggad till tusen.
nu ska jag ba göra nå innan cykeln avgår mot stålringen med victor som äntligen kommit heeeem!


PUSSHEIDO


sommarrrrrrrrrrrr, kom till mig

DYSTRA UTSIKTER

godkväll, ska sova nu på dirren. tänkte bara skriva godnatt osv. klart.se säger att det blir 15 grader och en stor sol imon. (22 grader på tisdag dock!!) yr.no säger dock 16 grader men lite molnigt också. hehe.
löpte som fan idag, core och situps osv efteråt.

godnatt nu!!


mitt hår :(

WATCH OUT

ska ba proppa i mig godiset som är kvar i påsen sedan igår. smakar väldigt gott ska ni veta!! speciellt smultronmattorna, looooooove. när det är slut så ska jag vänta 15 min sedan bege mig ut på ett distanspass som ska vara i ca 60 min. soft. var löper man då? hmm... 4.5 tre varv kanske? nä aldriiii. blir ett varv runt hammardammen sen ner till farmor och farfar i silverdalen. så ser jag vad jag ligger på för tid då.
hörs ikväll, puss mina vänner.


WHEN YOU TELL THE WORLD YOU'RE MINE

-kan vara en av de finaste låtarna jag hört i heeeeeela mitt liv. och dåni, då är de något bra. för mycket fina låtar har jag hört.
nu har fanny åkt, jag har käkat en macka, god som bara den. lillebror är duktig och klipper gräset åt mamma medan hon sitter och "rensar rabbatten", tuvali springer runt ute och leker. jag då? sitter på mitt rum och ruttnar. ska städa ihop här nere så det blir lite fint. sen ska jag ut och hjälpa till med nå sysslor som behöver göras. kanske dammsuger uppe, KANSKE. ska löpa ikväll i alla fall, på tiden. nu är jag bara lite förkyld så bara att köra nu. jepp! annars då? söndag idag, chilldag numero uno. imorn är det måndag och jag kliver in på mina tre sista arbetsdagar, skööööönt.
picka ska förresten släppas ut snart :((((((( buhuuu. han börjar bli lite för stor nu, fast han är fortf. världens minsta lilla goplutt!! men men, han börjar gnälla nu, han vill nog ut. stackarn.
nu ska jag kika lite på internet innan jag tar tag i mitt lilla liv. faktiskt.

ha en bra dag pöds. hörs senare under dagen bara :)


INGENTING

godmorron el bloggo. nu är det bevisat, det är pga min säng som man sover så fruktansvärt länge och skönt. jepp. min vän fanny sov ju här i natt och hon är en sådan som sover till ca halv elva, hur länge man än är uppe. men idag så fick jag väcka henne!! kl halv ett, HAHA! så det är tack vare min säng det blir översövningar på morgonen, sova bort dagarna osv. bevisat! känns skönt. har man något att skylla på..
jaja, fanny börjar packa ihop lite nu osv. jag har vaknat, hes som en, ja?? vad tusan händer egentligen :( suuck.
men vi hörs senare pöds.

happy sunday!!


FRÅN OCH MED DU

hej bloggen. kväller och natt nuva. 01.57 säger klockan. dax att sova? japp, helt klart. för längesen egentligen. men när man har en mysig en bredvid sig så vill man helst inte sova, då vill man ligga vaken och snacka igen sig från allt vad man missat.. bästaste, bästavän!
annars då? jooo tack. pizzan som pappa bakade smakade mer än superbra, jävligt god var den tom. såfort man slog på televisionen idag så var de massa kungligheter i rutan..
har spenderat kvällen med pappa och bror. sedan pös jag, då träffade jag fanny min fanny. vi cyklade runt på bruket lite, (TJOHO LOVE HOFFE) sen till värna, satte oss på en bänk och käkade godis. och jag snackade på som bara den, kändes som om jag berättade en hel livshistoria för henne. oj så hon missat. men nu så!!
nu ligger hon bredvid mig och sover så sött. frågan är hur jag ska kunna dela säng nu, när jag är van att ligga på brädden i denna stora, ljuvliga sak..
FARMOR, jag vill komma på käk snart. kött och sås! thank you. (K)

nä, nu ska jag stänga fabriken för idag. ska orka morgondagen också. dock är det söndag, världens segaste och tråkigaste dag. men jag ska städa lite, bara mysa. hoppas på dåligt väder! så man kan vara inne, haha! fast de får gärna klarna upp mot kvällen, för jag ska minsann löpa 60 min imon.

sov gott pöds. puss


SWEET DREAMS(ARE MADE OF THIS)

sådärja. nu var brölloppet över och ska jag vara ärlig så fastnade jag framför tv;n i två timmar och glodde!! HAHA. wellwell, var väl ganska häftigt ändå. men nu måste jag sätta mig på cykeln ner till mi padre y mi hermano. so det var såååå längesen jag träffade, myys. blir att träffa fanny ikväll, FINALLY, lite kvalitetstid med henne : ))) lovelovelove ♥ maja och empan kanske kommer hit också!! så de blir en lite dejt med dem också. underbartjepp. annars har jag inge planer, hem till frida ikväll. men nu måste jag hojja iväg så jag inte blir alltför sen till papsen. ha en trevlig lördagkväll. jag skriver ikväll/natt när jag kommer hem :)
puss på er godingar (L)


systra mi, te amo te amo te amo!

TAGER DU....

nä hörrni nini, det var inte alldeles för varmt ska jag tala om för er. bikiniöverdelen satt på i cirkus 3 min, sen tjopptjopp så vare in och sätta sig i soffan istället. så här sitter jag nu, framför tv;n, och vad ser jag på? ja exakt, prinsessan ska gifta sig och folk är väldigt exalterade, lite för överdrivet tycker jag. vad tycker du?
visst, wowo, lite coolt med maffiga klänningar, mycket folk, tusenmiljoner poliser på plats osv. tom poliser i OCKELBO har jag hört :D hähä.  men näää!!



grattis vickan, hehe. om en timme och tio min så är du på g med ditt giftemål.

FOREVER YOUNG

GOOOOODMORRON BLOGGEN!!
ställde klockan på elva, vaknade nu. klagar inte. fasen så sliten men är efter en veckas jobb. har haft ett dussin olika mardrömmar i natt och sådant gillas inte! nepp. jag ser att solen lyser ute och himlen är blå, ska ta mig upp på övervåningen och känna efter om de är nå varmt. blir att göra hembakad pizza ikv, gött!!
hörs på ett tag snyggingar. herrå!


hittade en väldigt snygg, eller osnygg, bild på mig och sötaste linnie!!

ALL IN MY HEAD

god natt bloggen. har varit en mycket händelserik dag, idag! jepp. skriver mer om det imon efter att jag har sovit uuuuuut. sju arbetsdagar gjorda och jag är värd en sovmorgon som heter duga! klockan är nu 03.10 ( ja farmor jag vet att det är sent) och jag ska snart sussa. men är inne i andra andningen, så är inte ett dugg trött för tillfället. tur att bästa mathias och bästa jossi är vakna med mig :D hihi. cornelia var också det, men hon skulle sova nu. JAJA. hejdå hejdå, sov så gott världens alla hörn och kanterrrr. pöss


HELLO HANDSOME

sku bara säga gonatt mina vänner. orkar inte skriva en rad till,GODNATT.
man tager vad man haver sa jennifer och, ja.
HEJDÅ.♥



:)







 tú eres mi favorito de las estrellas en el cielo. sí sí! (:

SLEEPING IN MY CAR

jag är så himla dålig på sådant här. vafaaaaaen..
FÖRLÅT.
ber bara om ursäkt för jag beter mig märkligt och dant. men inte så lätt när du är så sjukt svår, kula...
men ska ba kila nuuuuu. hejsvejshejdå!

FOREVER YOUNG

nostalgi-tripp med jennifer

klicka och ta den så har du din kväll gjord. slaaaaaapppppt.
haft en underbar dag i solen idag, massa goa ungar som vanligt! skriver mer ikväll, för nu ska jag fixa lite innan jag sätter systra mi på pakethållarn och pedar oss mot Hofors och stålringen för att se mitt forna damlag lira mot norrham eller nå annat knasigt team. hej och hå!!


STOR STARK

gomorrn. som en levande zombie så drar jag mig snart mot jobbet, thank you.
ha en bra dag allihopa!!
vädret i hofors blir kanon ´känner jag. inte ett moln på det stora blå ovanför oss! vi hörs ikväll. puss

TO BE WITH YOU

Calle Kristiansson – To Be With You




I SAMMA BIL

hej hopp vad trött jag äääär. försov mig i morse igen. lite för mycket den här gången också. vaknade tio i nio, men tänkte att klockan var sju så chillade lite. sen såg jag att mobilen låg på golvet i tre delar; locket där borta, batteriet där och mobilen där. så blev de fart. slog på den och såg vad klockan visade, vela bara dra. la mig i sängen igen och drog täcket över huvudet. messade chefen, mamma och någon mer jobbpolare. hehe. sen skjutsade mamma mig upp dit, ändå skönt att jag slapp cyklingen. men de var ju lugnt. kom samtidigt som första busslasten med kids. chefen vare lugnt för, jag är så duktig på jobbet så ;)
men idag lägger jag mobilen på golvet när laddsladden är i, INTE på hyllan. för då kan man visst dra ner den i sömnen. var en kanon dag idag, sol och fotboll hela dagen lång. fick 5 nya teckningar, så har några på lager nu. ungarna kan ju inte ens stava till mitt namn! haha söta. jaja, dagen gick fort. har nog bränt mig lite på axlarna/armarna tror jag. efteråt så skjutsade självaste chefen hem mig, yeeeeep. haha. slog på charmen i bilen och var riktigt vuxen när jag snackade. tror hon tycker jag är snäll:D heheee. kom hem och chillade vid datten lite. sen kom kusin wilma och kusin my hit. åååååh vad jag älskar dem, så söta. smälter nästan när man ser dem. jaj, vi lekte ett tag iaf. sen började jag med maten, sen kom mamma hem och så åt vi. sen drog hon. jag la mig en fåtölj och käkade jordgubbar, drog filten över mig, sen sov jag. HEHE. vaknade av att pappa ringde......... ;)
gick upp och duschade, sen har jag bara legat här nere. ska sova om en timme, MAX. (brukar låta så...)
morrondagen? ja, jobb som vanligt. frida skulle ringa och väcka mig halv sju. får se om hon kommer ihåg det och om det hjälper mig upp! MÅSTE UPP I TID!!! måste måste måste.
idag gick min farmor i pension också :* hehe. SÅNT GILLAS!! nu är både farmor och farfar hemma hela tiden varje dag. ;) men nää, mycket onödigt vetande nu känner jag.

jag vill ha friskdom och peace nuuuuuu. ba längtar och längtar.

ne men alltså, kan man dra nu? ba dra och sova liksom.. vore härligt :D
ska lyssna lite på spotify, dra några tetteomgångar och avsluta mina smskonversationer. eller konversation, skulle jag säga. är bara en som håller mig igång just nu. skönt. den bästa dessutom!! :)

tack och hej snygga tjej(kille). öööh, ja.!


hahaha, tyckte den här var lite jävla rolig!!

P.S

Forget people from your past, there is a reason why they didn't make it to your future.

sann så sann. ska leva efter den där från och med nu. jag menar, vissa som jag var så tighta med innan jag flyttade har jag knappt pratat med under hela året uppe i umeå. av någon fick man knappt ett sms med frågan: hur går det för dig? den känns ganska självklar ändå.. kräver ingenting eller något. men man, ja.
dock kommer jag inte sluta älska mina vänner jag en gång hade. aldrig. det går inte. ♥
jj<3


ÅH GUD DE GÖR SÅ ONT ATT NÅT SÅ NÄRA KAN VA SÅ LÅNGT BORT...


DON'T STOP BELIEVIN'

gooookväll! har jobbat idag som vanligt, så himla kul på mitt jobb, jag trivs!!! men började morgonen med att sova över, eller försova mig, som alla andra säger. vaknade tjugo i åtta. då var det inge kul att heta jennifer cliffoord och veta att man ska cykla till bruket där man har morronmöte med alla 25 ledare plus chefen kl 8. en cykelsträcka som i normala fall tar ca 20 min. men jag hann, jag hann jag hann jag hann!!! fattar ni att jag pedade på kanske MAX 9 min!!
 kom hem strax efter fem, satt lite vad datten osv bara. sen drog jag igång med kvällsmaten eftersom madre jobbade till 21, så det var mitt mission. stuvade makaroner stod på schemat. så det gjorde jag, för första gången i mitt liv!! syrran sa att det smakade bajs, mamma sa att det ändå var helt ok! hähä.
chillade hemma en halvtimme sen så drog vi till morfar och hjälpte dem med att leta resor, sweeeeeeeeet.
solen kikade fram på kvällen här så jag hoppas på allt att det är fint och varmt imon.

nu ska jag sova, tidem bara rinner iväg och jag blir lika less varje gång!! har bara målat ena handen nu också, brrrra. måste göra klart de innan jag sover, och är höger handen som är omålad så de kommer ta ett bra tag.. blä


chillar med tre söta kids på jobbet.






haha fyfan hur man ser ut i en röd jävla kepa. men vem bryrs!!

ska nu måla den sista handen sen tänker jag sova, give it a try i alla fall. som man brukar säga.
sov gott världen så hörs vi i morgon, håll era tummar för att jag lyckas ta mig upp i tid imon, vilket är ca 06.45!


goodnight!! puss puss puss

THREE LITTLE BIRDS

lyckad stuvning med makaroner för att vara första gången, jepp! hehe..
ska med mamma till jobbet nu, hemligt uppdrag.
skriver sen heido

INGENTING KENT, NEJ ABSOLUT INGENTING

gókväll!
sitter på sängkanten nu, har precis duschat och packat ur mina väskor från umeå, he he.. litegranna iaf!;)
får bli lite stegvis dag för dag, när jag känner fört :D
mitt rum här hemma är så himla, himla tomt nu när jag har allt uppe i umeå, känns så knepigt att vara här.
kallt är det också!! men blir nog bra i sommar när "värmeböljan" trycker på, då har jag mitt kryp-in och gå ner till, sweeeet. haha vafaaan....
har käkat massa jordgubbar och vindruvor nu på kvällskvisten, jävlar i sig vad gott he var!
imon börjar mitt nya liv kom jag just på också, jepp. i både mat och träningsväg. ska ha godislöfte, det kom jag på nu medan jag skrev, öööh, mer då. jo, ska äta mycket frukt och så, sen ja, ne sen vet jag inge mer. inge godis iaf, men glass och popcorn, jepp! kanske chips. de får vi se sen när de blir nå bju :D sen ska jag så fort jag är frisk börja träna stenjävlahårt! stek ig t. wei
om sju timmar ringer klockan för jobb i åtta timmar med massa söööta snorungar en hel dag, 8 timmar...
blir att peda på upp till edskevall med mathias igen, emil tar väl moppen kan jag tro. slappa jäkel. sen är ju alla 92or så sjuka och får vara med på bussarna nu! en aning furre dårååå. ska kanske fjäska in mig hos hanna eller matilda imon, så man får skjuts halva vägen;) hehe njäääe. får la serååå.
men nu ska jag kanske måla om mina naglar lite somrigt rosa hade jag tänkt, maybe babeee. får se om jag orkar ta bort det röda jag har nu, kanske göre imon istället.
haha gud, skriver inte så intressanta saker här på min lilla blogg inte.. är som peter säger, jag tänker inte innan jag skriver, utan jag bara skriver det som kommer upp i hjärnan och sen skickar jag iväg texten, utan att egentligen veta vad jag menade, haha!! men ändå lite kul på så vis. så man inte sitter och fjantar ihop nå på sin blogg. min blogg kanske borde heta typ; jennifer ordbajsarn. ah, faktiskt..

MEN, snart fyller ju jag minsann år, 17 år dock, en oduglig ålder osv, MEN, då införskaffar jag mig en ny mobbe och dååå kommer det minst en bild varje jäkla dag kan jag lova er, på heders! lite roligare så än med som det ofta kan bli nu, samsamma bilder eller kanske tom en nice googlebild vissa gånger :D

nu ska jag, hm, njee, inge paint på nailsen nu inteee, får vänta till imorn. nu ska jag släcka lampan, mysa ner mig under täcket och lyssna på lite bra musik så ögonen blir lite trötta osv. sen förhoppningsvis somna inom en timme :))

ha en god natt och en trevlig morgondag mina kära vänner! jag skriver inte på hela dagen eftersom jag är a hard worker, jepp. men när jag kommer hem, runt 17. då smäller jag in en saftig update från dagen.
så, god natt people. puss puss och puss



och idag är det exakt på pricken, två veckor kvar till peace, yeeeeeepp!


IF YOU WANT TO KNOW WHERE YOUR HEART IS, LOOK WHERE YOUR MIND GOES WHEN IT WONDERS


HALLELUJA

tänkte ba tillägga att min kväll kommer bestå av att försöka fixa en ny design, jepp!
där har ni det

Haven't met you yet

tänkte inleda med att fråga om man kan koka över potatis? alltså så de blir överkokta. jepp. tydligen. fan också.

i alla fall. harft första jobbdagen med ungar by my side idag, tusan så roligt det är hörrni! dock är jag så fruktansvärt trött inu, vill bara att klockan ska bli 22 så man kan slumra hehe. ska steka körv nu, så jag har makaroner och korv till imon. får bli min matlåda, yes. annars då? joootack. livet rullar på och jag trivs!
hoppas att solen kikar fram snart så man får lite summerfeelins. känns för övrigt som att jag ska hem till umeå nu, vilken dag som helst. men så äre icke. nepp. sista veckan i juli är det planerat att jag far dit och har en veckas lov, sen blir det skåne första veckan i augusti, sen göööteborg med evelina och rig, sen drar vi till tjeckien och lirar lite IB. JAG OCKSÅ!! yeeeeei. sen hem till umeå tio dagar sen är det skola igen, hej och hå. tiden kommer bara rinna iväg. om två veckor kommer evelina hit också, DAX FÖR PEACE AND LOVE!! micke och johan kommer då på lördagen, kommer bli hur kul som helst! blir väl att chilla lite hemme, visa dem hoffe. dra cykeln ner till bruket och handla lite sen ba hänga runt brasan vid tolven osv;) jepp. nu har dom att se fram emot, hääh. sen är det peace på måndagen till lördagen. så det blir väldigt intensivt nu och fram till början av juni. jobb mellan 8-16. men jag klagar inte, no. fanken nu lyser sola ute åsså, soooft thing.
ska väl steka den där satans korven snart, så man får chilla lite resten av kvällen., mycket annat lär inte orkas med. men jag vill bli frisk nu så jag får börja med sommarträningen nångång. har fått rösten tillbaka i alla fall, så är på god jäkla väg! bara snoret slutar rinna så äre ju lugna puckar! haha näämen usch hur de där lät.
sitter och lyssnar på Musica di domani, nu, by Jag_johan!! vilken höjdare säger jag bara. finns några undantag men det finns ju en next-knapp, så de är skönt.

men nu ska jag kika lite på face. sen,kanske,steka korv, kanske, ah kanske...

hejdå!!! pusssssss








I'd rather be with you

hej bloggen!
har jobbat mellan 8-16 nu både lördag och söndag. känner mig som en levande zombie, jepp. men nu ska jag duscha, sen ta mig till fanny! vi ska se film osv. i liiiiiiiike!
imorn börjar jobbet på riktigt, fattar inte hur jag ska orka. klockan ringer halv sju varje jäkla dag. äta frulle och sedan halv åtta sätta sig på cykeln ner till folkets hus för en morronsamling, sedan cykel vidare upp till edsken. sweeet. är väl kanske en sträcka på 7 km, kan det stämma, pappa? haha! jaja, så 7 km två gånger om dagen blir 1.4 mil, sen den sträckan i åtta dagar, det blir ca 112 km, alltså 11 mil. soft! men det man bränner då hinner man ju käka upp på en sek igen. haha lika bra det. jaja, ska dra mig nnu så jag inte somnar här som jag gjorde igår. tack och bock, hör av mig ikväll innan jag ska söva.

öh grattis micke idag också!!!

heido


en liten bild från studenten i umeå innan dem springer ut. dock ser man inte alla utgångar på bilden men, var iaf sjuukt med folk! nice, nice som fan. två år kvaaaar.
går inte att ladda upp bilden på picka förresten. ska försöka ikv igen. söta lilla varelse!!

NO ONE

tjabbare. hemma i hofors nu. skolavslutning bjöd på massa smaskigheter. slänger in mer bilder osv, en annan dag.. men i alla fall så ska jag sova nu, ska upp kvart i sju imon. börjar jobbet åtta. t a c k a r r : ( blä. men de blir förhoppningsvis jävligt kul, teambuilding bara och sådant soft ju. till halv fem, hehe. nice.
vi har fått ett nytt husdjur också, en skata. en skatbebis. sötaste jag någonsin sett. skriver mer om det imon, in med en bild oh. jepp. sov gott nu. häjjjj


Den fulaste flickan i världen

ja du det är nog jag det, just nu. började med sommarträningen idag, fartlek. evelina och jag skulle ut. har varit förkyld och känt mig dåligd sedan i lördags när jag vaknade. ditt fel mamma, som tvingade mig att sova i det kalla och "supersköna" rummet i källarn..... har fan inte varit sjuk på hela vintern, så kommer det nu. LÄGLIGT!!!!!!! :(
ååh. evelina var iaf superduktig och körde, jag gjorde fem min, sen svimmade jag. skulle prova lite distans istället, men det var värre. sa åt na att jag går hem och lägger mig nu för annars dör jag.- and here I am. så nu blir det sängen, fan, jag som skulle till palle också. meeeeen :( jaja. fan. har sovis imon, tar vara på den och sover massa timmar i natt nu.
nu skulle man vilja ha någon som tog hand om en. finns det någon sån? -nä. tänkte väl deet. chad aha.

god natt peopleeeee. puss


OCH DEN HÄR SKITEN KAN SLÄNGA SIG I VÄGGEN. hej IG here I come............ benny var snäll nu förfaaan, lyssna noga på inspelningen och förstå min humor. gonatt

BREAK MY STRIDE

and you saaaay.
HEJ!
sitter på sängkanten hemma i hoffe nu, har just packat ihop lite och fixat till mig så jag ser ut som folk igen. om 45 min kommer farfar och hämtar mig, han skjutar mig till gävlebro(som alltid). farmor och farfar, vad skulle jag göra utan dom? på riktigt. neee! aldrig utan dom.
gårdagen bestod av plugg,plugg och plugg. ändå är jag inte klar med den där satans powerpointen, som ska in imon :( S U C K..... hoppas det finns internet på bussen, annars är jag så gott som körd. deadline imon ju. men de löser sig, som alltid på företag!! ;) brandis och elin kom i alla fall och hämtade mig igår, så jag slapp gå hehe. marie den snälla jäkeln ringde och erbjöd skjuts också, men då stod jag i duschen så hann inte riktigt. tyvärr! men tack så mycket marie, för att du tänkte på mig! träffade galet mycket folk igår, roligt folk!! finns det så mycket folk i hofors?:D tydligen. näämen, de var askul igår. jag var kung på dancefloor. med bl.a mamma! hähä. nej men de var en rolig kväll :) träffade mycket nytt folk faktiskt.
men nu ska jag på toa, fixa det sista, sen snacka med madre lite.

slänger in ett inlägg på bussen om det finns internet!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS, att det inte är nå folk på bussen så man kan få två säten. annars klarar jag fan inte att sitta från 15-22.30.... hej umeå nu kommer jag en vecka innan de är sommarlov.



pussheido

DANGEROUS

tjatjatjaaaaa. drar ner på bruket och åker lite karuseller osv. gör b-festen osäker så att säga.
ska till någon först, där mamma befinner sig. hälsa lite. blir langos ikväll innan hemgång, den är given den här helgen. en gång om året, då jäävlar gäller det. men nä, nu lär jag ta mig i kragen och dra. vi hörs baby, vi hörs.
ha en trevlig lördag kväll allesammans.

i miss you i miss you i miss you i miss you i miss you i miss you I MISS YOU


shwappa, hejrå

LEDIG

jaha jennifer hur gick det med plugget då? nej för jag somnade visst ute i solen och ser nu ut som en kräfta och har noll plugg gjort istället för att still be the wihte girl och massa plugg gjord! öööh.
ska ta tag i det nu och i alla fall göra en sida på PPn så har jag bara 7 st kvar att göra imon.. fan
ska ta cykeln, som det var punka på, ner till bruket och hälsa på mamma innan hon drar ut och dansar, hon ska klippa av en bit på håret. tackar mam.
men heido


Sommaren i city, 1990?

hej hej heeeeeej. ojojoj vad jag är dålig på att blogga. skyller inte på någonting. fullt upp? nej verkligen inte. fast på sätt och vis så har jag nog det. händer saker hela tiden här hemma i hofors.. ändå saknar jag umeå hur mycket som helst. vad är gregregrejen... vad har jag hunnit med under veckan i hoffe då? livräddade lite folk på badhuset, släckte bränder upp på edskevallen, lät mamma slinga mitt hår, lät lotta klippa av mitt hår, träffat farmor och farfar, varit på balen, hunnit gråtit en skvätt eller två pga olika anledningar, gjort kassler, osvosv. vad har jag inte gjort då? PLUGGAT. japp där har vi det.. men jag vet, jag MÅSTE. och oooh, nu blev det en dunderlåt på spotify! apropå, här har ni en grym lista! en sol och tusen myggor    nanananaaaaa. listen and enjoy(8)
imon drar jag upp till umeå igen. sista jäkla veckan, SISTA. på en hel sommar. ohohoooh. ska hinnas med mycket känner jag. blir inte mycket sova, nänä. blir nog skitkul sista vecka. vad ska man köpa till dom som tar studenten? ska man köpa något? till vem/vilka isf? blir ju THIS HARD, att välja ut ngn speciell rigare. så då får det ju bli till alla, hahaaaa. så rik är jag dock inte.
apropååå, har sett massor av bilder från balen i umeå, ÅH. hur fina som helst. längtar tills det är min tur! stämning.............
så sjukt tråkigt att inte håkan kommer på peace! :(((((((((((
'och gud de gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort, tududududuuuu.'
nu ska jag börja med min powerpoint som ska vara inne på måndag, BRA JOBBAT JENN! attans. kommer få sitta hela natta. men jag skyller ingen annan än mig själv. 15timmars arbetstid ska man lägga ner på denna för att det ska bli ett bra resultat, ahhhhhh.
men vi hörs bara sen, skriver senare igen.



hejdå!!


ja där har vi nya frillan också, sí sí sí... känns sjukt .vafan har jag gjort egentligen!
häääyrå!

OH SUNNY DAY

hej bloggen. solen steker i hofors och jag bara njuuuter. alla är i skolan, på jobbet osv. men här sitter jag, på vårt soldäck och steker margarin på magen! eeeh. sjutk varmt och jag älskart. ska iväg upp till edskevallen ikväll och göra brandövningar inför sommarjobbet, så sandra hämtar upp mig 16.40.. snäll brud!
annars då? jo. skönt att vara hemma men jag längtar upp till umeå, som vanligt... fattar inte grejen :(
ska till farmor och farfar efter jobbet sen iaf, kramas lite hehe.
imon är det bal, i hofors och i umeå. vill så gärna sen den i umeå, alla härliga rigare som försvinner. dom kommer vara så fina. men men, får kika på bilderna sen och flina lite :) men blir kul att se den hemma, med tanke på att det är många jag känner som slutar, plus att det är mångamånga jag känner som ska gå också. kajsa tex! hoo. ska dit och kika med världens bästa evelinajönsson! me liiiiiiiike.
men nu ska jag ut i solen igen. vi hörs mina vänner, vi hööörs!


haha kolla vad jag hittade. en gammal going! långt hår hade jag, och hyfsat ljust.... typiskt

Du får göra som du vill..

men jag ska i alla fall sova nu.
skriver ett lite längre inlägg imon.
ha det så bra världen.
PUSS


hahaha emelie. fan va vi é fula!

RSS 2.0