P.S

kreativ bloggdesign va? moahahahaaaa

AGAIN

Sådär, ännu en dag gången.... Och har bara dragit runt i en stor villa alldeles ensam och väntat på det som NU komma skall; JOBB... Är nyduschad och luktar så sjukt gott, känns kul att dra sig till charken- komma hem och lukta skinka, salami, osvosv... håll för nosen för här gör jennifer cliffoord entré. wei.
HEJ SÅ LÄNGE!
är ändå såhääär glad över att jobba :D:D:D
nää för det är snarare såhär jag känner :(
see u tonight bloggo

...

Hellloooo...
Hard working all weeeeek... Är ganska trött och vill längta till en LEDIG helg men icket. Jobbar lördagkväll bläää.. Men ledig söndag känns underbart bra, yeee...
Klockan är 12.15 och jag sitter hemma vid Johans köksbord, han är på jobbet. Vill att han ska komma hem. Igår träffade jag jossi och det var såååååå skönt att se henne igen. Vi hade underbara timmar där. Love.
Vet ni en sak? Det finns så patetiska människor så det är nästan skamset. WOOOOH... Säger så mycket och gör så lite. SÅ länge man inte gör saker man säger så spelar ingenting någon roll. Det vet jag att ni vet redan, alla kloka.
Hinner snart dö av väntan på min lur........
Ska sätta mig och spela en fifamatch nu innan jag ska ut på en liten lätt löptur och sedan lååååångduscha before wööörk.
SUMMER WHERE ARE U. missing u

...

Drar mig mot jööbbbeeet nu, känns sådär i finvädret..
hade askul på grönalund igår

...

Tidig morgon idag, men ack så skönt! Sprungit av en A2 runt nån slinga på grubbe, sedan solade jag mig lite på Johans baksida. Käkade nyss lunch och nu ska jag duscha av mig innan wööörk 14-21! Strålande solsken och klarblå himmel bjuder Umeå på idag, inte fel. För övrigt så är jag nådigt laddad på livet och framförallt denna sommar. Jobbar ofta, dock märkliga tider och korta pass MEN MEN, men ack så laddad jag är på vad alla härliga dagar har att erbjuda. Vill göra massa, massa skoj med mina vänner. JA. Lära känna nya människor. JA.
Wheeeeeooooo. NU; stressad som vanligt. SEE U. (väntar fortfarande på min mobil BUHU)

...

Livet är underbart. Återkommer här inom en snar framtid. Lovar.

...

Gillar inte när vissa umgås med den där speciella sorten.. Eller det kvittar kanske, men gillar inte när människor förändras pga andra människor. Verkligen inte. 
Regnet som dryper ned utanför mitt fönster kan beskriva hur jag känner för den här dagen, just nu.

...

Inga trötta ord i världen kan i detta nu besrkiva min trötthet. Shitpommes. Alltså. Klockan ringde 04.50 imorse och jag trodde det var ett stort skämt. Allvarligt liksom.. Men men, upp och pigga till sig så gott det gick för att sedan trampa fort som faan på cykeln till ICA för att i två timmar träna brandutrymning, galet. Läskigt. Efter det så cyklade jag ännu snabbare hem och slängde ihop en väska inför hajken, cyklade vidare till Nolia och kikade cooper (min s.k. twini soffan perssade också, maybe we are twins?!) för att sedan åka till HAJKEN. En hajk som bjöd på allt; hagel x3 stora som ägg, mycket maträtter och brännboll i skogen. Wow. Nu ska jag duscha av mig all ryk som stinker, sedan släng amig i sängen som en kubbad säl innan jag möter upp en fin tjej på teg, byter några ord och sedan tillbaka till läggan för att somna tidigt; viktig dag imorgon som ska orkas med! 

HEJ så länge. 

P.S om en vecka idag, exakt, hämtar jag ut nya luren (har nog inte sagt det tidigare HEHE) 
P.S 2 twittrade till Gry Forsell imorse och vet ni vad? Hon twittrade minsann tillbaka. Jajjamen. (lite nöjd)

RSS 2.0