WALKING IN, UMEÅ?!

put on my high-heel shoes and i'm walking in, UMEÅ. eller ja, dansar gör jag iaf!
sitter här och mår med karin nu, käkar köttbullar, mos och gräddsås. jävlar vad bra det smakar.
och min dusch nyss, guuuud. har längtat efter den hela veckan, haha. frågan är om man har haft såhär lena ben, någonsin? jaja, GRYMT. taggar igång för kvällens aktiviteter med massa massa musik och tjo. hade hinderbana idag, FYYYYFAN. ta mig nåonstans, sjuk jobbigt :( men så skönt efteråt! sen hade vi bara data och sen drog vi hem och så. var en kille som dansade för mig när vi väntade på bussen också, hah. ja, han hade någon sjukdom och han var så sööt. sen gick jag över på andra sidan vägen och väntade, då gav han mig slängpussar och grejer ;) haha. han stod iaf där med sina hörlurar och gick lös riktigt ordentligt den rackarn. taggad för kvällen var han, utan tvekan. justja, alla bussar har svenska flaggan på taket idag, där framme. sweet.

NÄ. nu ska jag äta klart sen börja min fixing, ska gå till bussen om två timmar ju. tight!

HA EN BRA KVÄLL/NATT ALLIHOPA! lev livet, så att säga.


man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren!

SAKNAR MIN BÄSTAVÄN FANNY♥ hur mycket som helst. men snart är det sommarlooooov. det tackar vi för

Only hope

hej..
sitter med ett NKpapper som vanligt såhär på torsdagsmorron. lina, rebecca, amanda, anna, pierre och jag. ah, och cornelia då..  dom andra har prov, men vi som är liiiiite bättre har papper istället. eller?
jaja, mycket onödig fakta nu kan jag tala om. har studiehandledning efter denna lektion, då har jag tänkt att jobba matte faktiskt. men om de blir så är ju en annan fråga. sen har jag iaf engelska efter det, sen slutar jag 11.30 idag. KUNG!! men då ska jag och cornelia till nolia för att hjälpa tore med morgondagens fysbana, öööh.
sen drar vi med han till ÖB, handla lite grejer till vårt vacka elevhem, (ironi). men då blir det lite bra till sig själv också, hehe. blir kanonbra. nu sitter conne och försöker göra hundögon också, hahaha.
idag drar alla iväg till VM och/eller bosön också, vilka bra lirare jag umgås med som får åka på sådant.
tycker dock synd om palle, dem ringde henne igår och sa att hon inte fick följa med, pga att hon har LITE känningar i halsen. fyfan! :(
nää, ska man hjälpa lina den fina och rebecca min gädda(?) och hitta svar på frågorna till papperet kanske.
skriver sen igen, har liiite att ta igen sen de senaste dagarna.

men ha en bra dag allihopa så hööörs vi. :*



headlines

ja som ni ser har jag inte bloggat på heeela dagen lång. and you know why?

forget the risk and take the fall, if it's what you want, then it's worth it all










Come with meeee

trött tjej. har nyss duschat och tänker snart som satan slänga mig under täcket i min himmelskt sköna säng, i just löööööve it. fine. träning imonbitti, lite styrka. skönt. sen blir det kanske stan en stund med karin, sen hem och njuta av ledighet och förhoppningsvis ett strålande väder, igen! åh vad jag älskar solen.
tänkte förresten på en sak, när janikke sov här så snackade vi om hennes en bästakompis som flyttat från umeå. hon berättade att dom hade börjat tappa kontakten helt nu och så. och vi ställde frågan till varandra, vem är det egentligen som borde höra av sig, när det börjar tära på det? eller ja. ni fattar. den som har flyttat från allt, eller den som är kvar hemma i allt vanliga? det är svårt. jag har tappat det med alla mina vänner hemma känner jag. pratar inte med någon längre. lite då och då kan jag prata på msn/facebook/sms med någon. men det händer MAX en gång i månaden. det är fan inte okej egentligen :( och den allra bästa. henne håller jag på att tappa. jag förstår inte riktigt varför det blir så heller. jag kan säga att hon vet längre ingenting om mig, och det känns hemskt. det har hänt SÅ mycket. alltså gud. jag blir helt till mig nu. jag skulle ju inte ens kunna berätta för henne nu, hon skulle ju inte förstå någonting. ne gud. men jag antar att det säkert blir såhär, eller? men det känns som att alla andra liksom har jättebra kontakt med sina vänner hemma osv. vafan. men nä, jag ska inte görm så mycket, (som jankan skulle sagt). jag får väl bara köra på.. och ni där hemma med!

ha en bra kväll. nu tänker jag blåsa hårtet, borsta tänderna och sedan sova. NATT

HAVE A HEART

tjeeeena.
kom precis hem från träningen, ööh ja. sitter här med en blå haka, bett i läppen och en liten tandbit mindre! känner mig ganska cool faktiskt..
skulle ner i täck på evelinas skott sen i hennes eftersving så hatade hennes klubblad nog mig. så så äre med den saken!
men inte gråter jag för det inte? nä verkligen inte. hoho.
ska käka snart så magen blir glad. sen ser vi vad kvällen har att erbjuda. ska dock upp tidigt imon, vi har styrka 11.15. men blir en kort sovis iaf. och sen är man ju ledig, älskart :*

jaja, ska ta lite käk. hej på ett tag

FEELGOOD

hejhejtjaaaaa.
sitter här nu, helt slut. max var här igår och chillade lite med oss, även så isabelle. skoj med folk. max och jag snackade på massor igår.. sen kom johan och micke hit, "kollade" på film, eller?? njaa. men de var iaf riktigt kul att ha dem här:* yes. hoho. sen äre ju nå idioter upp som har gjort pannkakssmet tydligen, hela mitt fönster är gult. ser knappt ut. så jävla äckligt. less jag blir.. johan och micke drog runt halv två tror jag. sen låg jag och pratade med max till lite efter tre. sen stupade jag i säng. upp nio för att ta bussen kvart över, var utvsamtal med min mentor. haha såååå kul. drog till nolia sen för att ha teknik/skott träning med peter. var verkligen sjuukt kul. japp! tim var där och löpte på som fan han med, så duktig är han! har dock hört att han lekte mission impossible i hemmavan, så mobben är lost in the snow! goodwork tudy. :*
fick SMbilderna idag åh, hohoho! jag har sådana (söta) små hamsterkinder när jag ler. är nästan lite sorgligt hur man ser ut. såg dock ut som en surputte på lagbilden :( inge kul det heller.
fick även sms av stefan idag om att jag får lön imon, sedan jag jobbade en dag i caféterian när jag var hemma på lov. HOW NICE ISN'T THAT?! och var en hel del, wow!  mycket mer än jag hade förväntat mig. så de blir att köpa en ny skinnjacka och ett par nya converse trorja, så jag har till sommarn. jaja. ska inte bli långrandig nu inte.
ska iväg på träning på ett tag också, SEMIFINAL i RFL juuuu. tagggggga. Janikke ska dessutom vara med i ena buren, istället för favortipalle som är hemma, eftersom hon ska åka och spela VM på onsdag! bra tjej.
men, vi hörs senare då!! tjaaaaaa


feel good feel good feel good feel good feel good feel good, LYCKLIG

Hardcore vibes

har nyss proppat potatissallad och rostbiff, carro hade med sig hemifrån! hoho tackar. jäklar så gott det var :)
mysigt att carro är "hemma" igen. nu känns allt som vanligt igen!
ska prata lite med viktor nu. hej på ett tag :)


DO IT ALL NIGHT

Alltså Janikke Taflin, vilken brud! Helt underbar. Trivs som fisken i vattnet med na. så kom hon hit igårkväll, utan att vi egentligen inte ens känner varandra. kommer hit och umgås med mig och alla andra. bara sådär. kuuuung.
hängde upp med oscar och felix, kikade film och så. var där uppe till en 04.14 kanske, sen drog vi ner och gjorde oss klara för att sussa. men grejen var väl den att vi var inte så trötta, konstigt men saaaant. så vi låg och snackade om allt mellan himmel och jord till cirkus, ja, halv sex kanske? hehe. sov till 12 sen, ungefär. sov som en gud, älskar min säng! jankan också. mina kuddar var tydligen underbara dom med :* haha!
gjorde iordning lite makaroner och köttbullar med massa kerre över, käkade och njöt av lite fräsch musik som jankan stod för. sen hoppade jag in i duschen och när jag kommer ut så är brudas försvunnen?! sen hittar man henne i köket, i full gång med att DISKA? och jag skojar inte, var verkligen ett BERG av disk. :( men hon körde! var tydligen inne i ett rus ;) haha stjärna. sen fortsatte hon med mitt rum?! galen tjej.
men nu har vi, eller ja, mestadels hon, städat mitt rum riktigt mycket. är såå rent här inne nu. luktar gott och känns friskt.
tack världens bästa janikke taflin!!
nu ska hon med bussen om 15 min iaf, så jag drar till musköten och kikar på lite fotbollsmatch, är derby där.
men vi hörs lite senare, annars får ni ha det så bra tillsvidare.

LEDIG IMON OCH PÅ TISDAG FÖRRESTEN!!
tack så jävla mycket. hähä. sen valborg på fredag, TACKARRRR.



pöööössssss



         m-m-mmmmmm

this aint a love song

lördagkväll, sitter och pratar lite med cornelia nuuu :) jankan är på G hit, haha! ba satt sig på bussen och gasa. men nu måste jag möta henne. hejdå!

What I learnt about ego

hejhej hallå. helt sjukt rolig kväll igår, en tidig en också! haha. janikke och jag rullade in oss i täcket redan runt 1 tror jag klockan var, hoho. så trötta var vi!;) nä men de var underbart. prat under en superfin måne, skoter, solnedgång, god mat, trevligt fölk, sova i stuga. ja vad mer kan man begära? tack!
kom hem runt  14 idag, satan så dryg väg att åka, vindeln, vilken håla. haha. sjukt fin stuga dock. tack kim!
nu ska jag rusa till bussen på ett tag, blir käk på stan med brudarna, tacos på nattöppet, hähä! tackar inte nej. vi skulle handla och laga själva egentligen, men ja, vi tog det enklare alternativet med en tacobuffé för samma summa istället. kung kung. och tack peter svensson, jag har träningsvärk nanting idag! men de ä sköööönt.
jaja, ska dra på mig en jacka och ett par pjöx, så hörs vi :)
blir date med en snygg polis vid namn matilda efter maten också, finallyyyyy. heja hofors!!

ha en bra lördag så länge :)
puss!






<3

tikitikiiiiiii

sådärja, väntar på sms från jullan nu att dom åker så ställer jag mig outside och väntar i henne, kim och janikke. mit trevliga bilsällskap till vindeln! hooh, kommer bli såå kul. eller jag hoppas det.
men ni får en fin fredag kväll sötnosar :* så hörs vi imon igen. skriver när jag kommer hem. om jag kommer hem ;) hehe.. närå, klart jag gör det. ska träffa matilda imon också, UNDERBAAART. äntligen säger jag bara.
men som sagt, ha en fin fredagkväll :) smsa eller ring mig om ni vil nå:)

Where I stood

sådärja. FREDAG!
tackar gudarna för det.
jahapp, dagen då?
började 10.40 i morse med en hinderbana på morgonträningen, 20 varv, lätt fixat. FYYYYYFAN. stendöd var jag sen. men vi körde 10 varv, sen hade vi 6 min vila, på dom minutrarna skulle man hinna göra 20 situps, 20sneda per sida, 40 jockes, 20 höftlyft och 20 armhävningar. sen var det bara att köra de 10 sista varven.... pjöööh. men de var sjukt kul. jag hade massa energi kände jag. och både fredrik och peter sa att jag hade asbra fart och så. peter sa tom att jag skulle flyga förbi coopergränsen sen, då blev man glad i hjärtat och fick ny energi hoho. käkade efter det iaf, sen hade jag prov. HAHA,  bra tjej..  AJA.
nu ska jag duscha lite snabbt och sedan packa och klä mig för en heldag,kväll,natt i vindeln. jajjamen, vindeln for sure. det enda som skrämmer mig nu är att jullan säger att vi kommer se renar på vägen dit. då drar jag hem igen, så ni vet. aja. blir grillning där ikväll, lite god dricka osv till det. kuuul. var 11 pers som skulle dit. så de blir nog kungkung det. kul att hänga med lite nytt folk.
NÄMEN NU MÅSTE JAG DUSCHA. höööörs sen va :*

'CAUSE I WILL NEVER EVER LET YOU GO, NEVER LET YOU GO GO, OH NO. ;)


NOTHING COMPARES 2 U

hejhejhallåååå. efter en löprunda på 1tim och 45 min, snabba pannkakor i magen och dusch med schampo krig så är jag hyfsat sliten! ja, löprundan. vad hände med den? kvart i åtta drog jag ut. sprang på bort mot vildmanna, men när jag väl satt mig där, ja då kom jag på att jag skulle ju visst löpa hem också?! BRA JOBBAT! då grät jag en skvätt i min ensamhet. sååå trött var jag. sen började jag min långa vandring hem. när jag kom till ica, då löpte jag sista kvarten hem, igen. satan så långt det blev allt-som-allt. men guuuuu' se skönt iaf. kom hem och slängde i mig ett par pankisar, gött. sen hoppade jag in i dubbeln med evelina och sjöng lite. sen vägrade hon att duscha med mig så då hällde jag schampo osv över na så hon kom minsann inte ut innan mig inte :) hoho! sen droppade det! ;)
sitter här nu, ska klä på mig nattkläder snart. blåsa håret och sedan tänker jag dra igång lite eva och adam med evelina som vanligt. dataprovet imon, öööööh? ja precis.
grabbarna är i skellefteå och lirar juniorDM final nu, haha. robin i mål och albin och flu lirar ute. haha man vill ju ändå se den matchen, kung. blir väl hets som vanligt med urdragna proppar, tejp från dörrhandtag till dörrhandtag så man inte kan öppna osv, när dom kommer hem igen. eller kanske en cirkel med tända ljus och en blodig kniv(ketchup) mitt på golvet i koridoren? nä man vet aldrig vad som komma skall.
men nu ska jag klä mig lite, tänke ba skriva en rad medans benen torkade :*

hörs på ett tag! justja, fyndade lite kläder på myrorna idag. tjipp! sweet. hejs


OCH GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MARIE SOM FYLLER ÅR IDAG!!! :) grattis till dig.

DRAAAAAAA ÅT SKOGEN.

blir dusch nu, ÅTERKOMMER!!!

FEL AV MIG, VINDELN VAR DET VI SKULLE TILL. hoho!!!

JAPP!

Kom ihåg mig dååååå

sitter på engelska med jullan nu. har inte jobbat något alls idag, på hela dagen. inte behövt. alla har fått virus på sina datorer, hela skolan liksom. så ja. hehe. fast inte jag! men jag har ju mina 548 trojanska hästar sedan tidigare, hehe. aja. blir förresten att dra till vännäsby(??) i helgen med julia, till kim's stuga tydligen, med massa folk. HOHO. jävligt roligt om det blir av. fullfart kan jag tala om! ;)
slutarom 20 min, då ska jag hem och sussa med karin ett tag, sedan blir det  att fynda lite på myrorna senare idag, hähä. sen hem och löpa och plugga lite. skööööönt.

ha de så bra så länge, tjapooo!

Slow dancing in a burning room

jävla träningsvärk jag har! överallt. men de är skönt, samtidigt som det är sjukt jobbigt. hehe. men man ska inte klaga. har precis käkat rostbiff åh nå gegg.. fick en matlåda idag. gött. jävla skitträning skulle jag säga att det var idag. jag vrickade foten, vilket aldrig har hänt. ont gjorde det. men vafan, jag har slitit korsbandet så de var ju luugnt. men man var ju bra trött och less så de gjorde nog mer ont i psyket än vad det gjorde i foten.
nu ska jag hoppa in i duschen snart. sen dra med mig karin till matbiten för attköpa lite ingredienser till en underbar kladdkaka, jävlar vad gott till kvällen.

hej på ett tag!




All kinds of time

Tjabba!
sitter på en väldigt skön mattelektion just nu, har gjort klart de sista uppgifterna på hemprovet som ska in idag. mycket tack vare min käre vän tim, att jag hann klart i tid. TACK!
snart slut på lektionen i alla fall, då blir det en som vanligt underbar VI med torbjörn, haha looove.
försov mig i morse också, VAFAN. så missade svenskalektionen, men sen har ju vi hål på onsdagar efter svenskan från tio över tio till tjugo över tolv, så det var luugnt. :) hehe..
för övrigt så är det RFL ikväll på träningen, (RIG floorball league). jag har blivit "tradead" (fått bytt lag) så nu lirar jag med lina, carro och magda istället för josse, sandra och amanda. hm, kungdär. är två omgångar kvar trorja, sen är det slutspel. jag vet inte ens om dagens outfit så jag kommer vara neutral idag, hehe. till skillnad från i måndags när vi hade sommartema, så hade jag fasen högkjol och en vit body, HOHO! hua så man såg ut. men kul var det. vart lite för mycket hets på mig då i vissa stunder, men de är ju ruuuligt. efter träningen blir det lite löpning igen :) imon ska jag till myrorna efter skolan med jossi och evelina. hähä awesome! kanske man får fynda lite.. i helgen ska jag träffa matilda också, guuuuud se kul! :*:*
nää nu glider torbjörn in här som en unknown person, så ska avsluta detta inlägg.
bjuder på en tråkig bild som vanligt. måste fan skaffa en mobil nu så jag kan knäppa kort och lägga in.....
bööörp.

hej så länge!!


liten, blond och glad!!


sweet child

ja hallåja!
kom precis hem från kungsgatan, har varit där hela kvällen och pluggat, fast blev nog mest snack och chill men, de var trevligt ändå, jajjamen! tack så mycket för all hjälp! har ont i hela kroppen efter två dagar med löpning, innebandy, flera hundra skott, styrkelyft osv. ja, ont ont ont. men de är som det ska vara.
ska dra av mig kläderna nu och se lite film, sen sussa. skola imon igen, tackarrrrr. :( blä.
men snart är det slut. ?

god natt gott folk :) pösssss


märklig, knasig, knäpp. kalla dig vad du vill!

KUNG FÖR EN DAG

jahaaaaapp. kom precis hem från träningen, tränade 1 o 45 idag, sköönt. ska bara dra på mig lpbraxerna nu sen bär de ut på lite löpning en halvtimme-fyrtio min. HÖRSVA

SVENSKA PROV MED HASSECALLING NU. HAR ADRIAN BREDVID MIG SÅ DET KÄNNS BRA, KÄNNER MIG TAGGAD..

fast?

Underneath your clothes

sådärja :)
ligger i en sjukt skän säng nu som lockat heeela dagen. riktigt skönt. blev en löptur på 43 min typ, hehe. sen en lång dusch osv. har sommartema imon på FRL, iaf mitt lag med cap JOSSE. hoho kuung. snart slutspel ju, tagga.
VAFAN! EN JÄVLA MAL I MITT RUM! vänta ska döda'n.
fyfan vad snuskigt. :'(
jaja! ska se ett avsnitt av eva och adam (hehehe) nu innan jag faktiskt tänkte sova. ganska tidigt ändå :) klockan ringer tjugo i sju imonbitti. hoppas på gogröt så blir dagen perfect. :)
sov så gott allihopa. pussss

HEAR YOU ME

gokväll mina vänner.
ligger på sängen nu, helt slut. har städat konstant hela dagen. men guuud så fint och fräscht det är här inne nu. jag verkligen strortrivs ska ni veta!! det luktar så gott och ja, mmmm. har haft öppet fönster hela dagen så har vädrat som bara den, skurat, dammsugit, torkat hyllor osv osv. har nyss ätit mat med evelina också- lax, ris och sås. andra dagen på rak, hehe. men är sjukt enkelt och så fruktansvärt gott. ska ut på min löptur om en timme ca. städningen tog ju verkligen upp hela min dag så får skylla mig själv :( har dammsugit i korridoren också, och anna torkade, så nu är det fint där ute också :) bra start på en ny vecka!
längtar till efter löpturen när jag fått mig en varm dusch och får krypa ner i en helt nybäddad säng i ett heeelt nystädat rum, hi LOVE IT! blir en bra film och sedan hyfsat tidig kväller. skulle inte vara fel med lite mys senare ikväll, fårväl se hur det blir med den saken;) hoho. denna vecka kommer bli mer än perfekt, känner det redan nu. härligt!! :) jaja, ska kika runt lite på datten nu och om en timme börja byta kläder och förbereda mig inför löpturen. hörde conne sa att det var riktigt kallt ute nu också, så de blir att ta på sig lite mer kläder än väntat :(
uschba. ska löpa imon bitti på frivalet på morgonpasset också. har ju två timmars löpning i veckan som ska göras nu, i 7 veckor. så har lite att stå i. om man säger så..
jaja, ska inte bli lång. ha en bra kväll så hörs vi senare. possss♥


Nääää nu måste jag rycka upp mig, cornelia städar för fulla muggar, och vad gör jag? INGENTING. kom igen nu jenkan!

kör igång lite sakta jag då...

BOMBOMPOW

jävlar, vad trött jag är på den där tanten nu. Har ringt en tant till mig som kommer från visby, eller ja jag antar dte, hon fråga i alla fall om jag kommer därifrån. hon ringde i torsdags tio i tolv på natten, vafan?! och hon har berättat att hon är närmare 70 bast. SO? haha psyko. hon ringde i morde också. och alltid innan hon ringer så skickar hon ett tomt sms? njaae, läskigt.
sitter på sängen nu, ´funderar på om jag ska ut och löpa först eller om jag ska städa först? ett väldigt enkelt val men ändå har jag beslutsångest, jäjä. men de blir fasen städa först. då kan jag dusca direkt jag kommer hem sen och sedan slänga mig på sängen i ett nyyystädat rum, FAN VA NICE! där har vi det.

hoppas ni får en bra dag gott folk. nu ska jag dra igång musik, öppna fönstret och köra igång med världens grov!
sounds perfect, right?

tja så länge!

justja! hahahahaha. viktor borg och oscar sander är dom sjukaste jävlarna som någonsin vandrat på denna jooord. det är ni som får tabort ljusen, blodet, osv. hahaha idiotiiiii



hahaha carro!:D :(


COTTONEYED JOE

yä!
tjena bloggen. satan så schleten evesan var i morse! men jag å. hehe:)
sitter på empans rum och kikar på ib nu. anna wijk är så förbannat bra, hon är fan min idol! gaaalen. wow. synd att dem förlorade bara, uuusch. hatar starffar. fyfan. har haft lite lekar osv med janikke på msn nu på kvällen. vilken brud hon är! haha.
får väl se vad kvällen erbjuder. ska på promme med evelina ikväll iaf, de vet jag.
vafan säger man om gårdagen då? jadu, ja. nä. säger ingenting. guuuuudarns.
nä ska kika på ib igen nu. skriver senare. hoppas ni får en bra lördagkväll, speciellt alla ni i västerbottens länslag som ska ha guldkväll, ikväll! woho. jävel vad skoJ! ser väl vad som händer dääär. stek lugnt J! and i see you.
nu ska jag gitta. hörs :)



                      bra stek igår grabbar!

VAR INTE RIKTIGT MENINGEN ATT DE DÄR HJÄRTAT SKULLE HAMNA I BÖRJAN AV INLÄGGET, SÅ NI VET DET. :D


Even the best fall down sometimes

♥Hej bloggen. Sitter som vanligt på en riktigt värdelös datalektion såhär på onsdag eftermiddag. Hade tänkt jobba idag med ickeråååå. Visade sig att provet var nästa fredag, sköööönt ju. Började 8.50 idag med ett svenska prov, satan så tråkigt det var. Inte klar så blir att fortsätta på moooontag. Efter den så drog jag hem med cornelia och karin, sov 40 min ungefär. Sen grejade jag lite osv. Sen drog vi hit igen för att ha matte och VI. Slutar efter denna lektion, om 40 min för att vara exakt. Då hinner man ju med ett oth avsnitt, härligt!! Efter skolan blir det hem och hänga som vanligt. Har prov imon. Får se om de blir nå plugg till det. Hehe.
Annars då? Lovet? Joootack, de var ju kung. Första lovet som jag njöt av att vara hemma tror jag(inget illa menat mamma) hihi. Men ja, så var det i alla fall!! Drog ju till Nyköping på SM också. Förlorade kvarten mot Göteborg med 3-4, inte rättvist någonstans. Vi ledde med 3-0 och ja, sen vet jag inte vad som hände. Jag spelade dock bara två matcher hmmm. Men de var kul ändå, såg allt som en rejäl bonus bara :) fick hänga lite kassar så de kändes skönt att man inte tappat det!! 94 orna har vart här nu, sedan i måndags. Vilket järngäng dem är, haha.
Blir nog bra det.
Nä vet ni vad, ska se på oth nu minsann. Ska ta tag i mitt bloggande igen nu i alla fall. You wish!

Den som lägger märke till vad jag gjort heeelt annorlunda i detta inlägg till skillnad från alla andra, den vinner ett pris! Bara så ni vet det! För hoho, what a change!!!

Och våren kom till Umeå tillslut också, uuuunderbart. Ha en bra dag alla:) ♥







KUNG FÖR EN DAG

ojojoj, nu har det varit lamt på bloggsidan ett BRA tag här. men ser att mina läsare hänger på bra ändå, mycket roligt! ska sova nu. men imon ska ni får en riktigt bra uppdate, oj vad jag ska skriva.
stay cool people!


OCH NU SÄGER VI GRATTIS TILL KARIN NYGREN SOM FYLLER 17 HELA ÅR!!!!! ;):*

KOKKABURRA BOR I ETT GUMMITRÄD

GODFUC*KING MORGON!!!!
har vart vaken sedan kvart i åtta i morse, sedär sedär! händer inte allt för ofta mina vänner. har duschat, skööönt som attan vare. Sen påminde en tjej mig om att vi ska åka och lira SM idag, ojoj, då blev de bråttom att packa osv. trodde vi åkte imorgon jag. HOHO!! men nu är man klar trorjag. både SM väskan och UMEÅ väskan. har nyss käkat en supergod frulle också, tackarrrrr. nu så ska jag upp och borsta gaddarna och fixa de sista innan frida och hennes mam kommer och hämtar mig.

HEJDÅ ALLA NÄRA OCH ONÄRA! ha en bra dag



                  DESTINATION NYKÖPING. mål : GULD


börjar med en inte allt för lätt match mot självaste huvudstaden ikväll- STOCKHOLM. den är bra duu.
nämen de är bara att tuta och köra:)


THE BAD TOUCH!!!!!!

assså fyfanvilka äckel det finns! USCH.
låt mig bara vara :O huuuua. brrr




ska börja packa nu tänkte jag, hehehe. på tin' kanske!

JAG FÖRSÖKER ATT VARA STARK, JAG FÖRSÖKER ATT KLARA MIG

morrn! fyfan vad jag har ont, i alla kroppsdelar. jag skämtar inte. fotbollen har alltså gett mig men för livet, denna värk kommer aldrig försvinna. shit... har ju förfan SM imon. braaaaaa. satan så kul förresten. då kör vi.
bara positivt jennifer! ja jag vet.
har alltså degat hela morgonen. nu återstår allt drygt innan hemfärd till Umeå. Tvätta, packa. daaaaamn.
nä det blir bra. nu ska jag minsann stiga upp och käka någe gött. sen börjar stressVM .
hoppas ni får en bra dag, hör av mig senare under dagen.


loooove


Butterfly on a wheel

Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for.
Otherwise you can see yourself as a failure.


starka tillsammans

Heeeeej bloggen. Kände att jag varit väldigt dålig på att blogga nu senaste tiden, fått lite klagomål på mig minsann, hehe.  menmen. vad har dagen erbjudit då? jo, steg upp i morse och traskade i rask takt till hoforshallen, tog väl en halvtimme lite mer. fick en matslant av mamma, hehe. tog mina fötter och gick till bruket, köpte lite käk till innan matchen som skulle spelas. gött. mötte frida sen så inväntade vi 41an som skulle ta oss till sandviken. när vi kom till viken så hämtade laila upp oss och vi fick skjuts till jernis, hehe gratis är gott! gick igenom lite frislag, PP/BP osv. kul! efter träningen svirade jag om till mjukiskläder och sen bar det av från sandviken in till falun för att möta ett riktigt bunkerteam, DALARNAAA. inne i imklädningsrummet spelades det turkisk schalgermusik och vi spelglade oss i våra röda supersnygga gästriketröjor, HEHE. matchen gick väl bra för laget men inte för mig. vi vann med 4-3 och jag hade nog inte ett rätt idag :) klarade knappt av att lyfta på benen, SÅN TRÄNINGSVÄRK HAR JAG! det är fan inte kul:( buhuuu. men nu har jag stretchat som faaaaen. hoppas de lugnat sig till imon.
fan vad messi är bra då. haha. bara sådär. satte en straff idag, var nog de ända bra jag gjorde.
glor på urtrökig fotboll nu iaf. ska snart ner till mig och kika på OTH innan det kanske blir en hyfsat tidig kväller...
upp i tid imon. hem till anna och hälsa på henne och milo! naw. sen MÅSTE jag försöka ta mig in till valbo. ska höra om farfar vill hänga med;) hehe. ska köpa en bikini eftersom vi tydligen ska bo på feeetaste lyxhotellet under SM, pool och grejer. jenkan klagar då inte, nää. perfa.
nä ska man dra sig kanske.
ha en bra kväll gott folk.

PUSSAR, hejdå







UNDERBART VÄDER UTE





gomorron bloggen. har snoozat klockan sedan den ringde första gången runt 10.03. tänkte stiga upp nu i alla fall, packa ihop min väska osv. ska ner till hallen och snacka lite med mamma min innan bussen gåt mot sandviken för sista träningen mde distriktslaget innan SM. så frida och jag tar bussen kvart i tvp i alla fall. skönt de. efter träningen så drar vi vidare till falun för att lira en träningsmatch mot dalarna, hey ho! blir grymt.
tänkte bara tala om för er att jag har en sån jääääävulsk träningsvärk sedan matchen igår, haha herregud!! men sånt får man ta, är ändå ganska skönt.
Jag överväger om jag ska ta en promenad till hallen eller om jag ska ta bussen 12.05. hmm. får se helt enkelt. men tar ju sån förbannat lång tid att gååå. får se sen helt enkelt.
Nä, ni får ha en bra dag allihopa:)
Ut och njut i solen. för nu är det verkligen SOL!

Puss på eeeer



OFFENSIV INNERMITTFÄLTARE*

sedärja, så var det!!


Live, Love, Laugh

Orkar inte dra på något långrandigt inlägg om min dag eller så hehe. Men käkade hos mormor tidiagre i alla fall. Gott som satan vare, om ni vill veta det. Men tror efterrätten var góare faktiskt!! aja, sen kom anna och hämtade upp mig, tog lite snålskjuts till matchen med andra ord. Satt en snygg gosse i framsättet också, då blev man lite chockad! hehe. Var visst han som skulle till att dömma matchen sen också, då var man lite nervös;) haha david!
matchen gick ju inte asbra kan jag tala om för er, men riktigt jävla kul var det! huvudsaken det. nu har jag fått hjärnförlust också, minns inte ens vad positionen jag spelade på hette!? HAHA. aja, var något med off, alltså va. vad händer.. aja återkommer med det*
efter matchen drog jag hem, käkade lite gött och tog en låång och riktigt het dusch.
har legat här och degat sedan dess, sjukt trött. skickat lite om sommarjobb osv. haft riktigt trevligt sällskap under kvällen också, på datten. så de har vart skönt.
ska sluta skriva nu. upp tidigt imon igen. träning och match.

sov gott:)


tjaoooo


HIGHER

hallårdär bloggtorka. kom precis hem från fotbollsmatchen, bra jobbat jennifer...... kunde man ge sig fan på.
MEN. ska äta nu, sen duscha. skriver later.


hejd å

kärlek är inte kärlek om den förändras när det sker förändringar

blev gym i morse. sen käkade jag och duschade hemma hos pappa. lekte lite med lillkillen :) som dock börjar bli himla stor nu. jaja! fixade mig lite och drog hem till jönsson, käkade en toast ;) sen drog vi! hähä. hem till mickis, full fart och asroligt.. en hel hög med folk, nytt och gammalt! så de var kungdu. nu ligg ja åp en madrass i en sovsäck!!!!! på ett golv. äh sovplats osm sovplats. blir upp i tid i´mon, träna lite sen äta mat hos farmor och farfar med den sidan. gott med mat. jaaaa. ska kolla på oth nu vilket är en jävulskt bra serie. tack och gonatt.
simon chillar dessutom med tessan och sofie, handen bakom huve! skön lirare.

hejdå



evelina har har du det i skåne?

GLAD PÅSK

ja, glad påsk allihopa :)
nu ska jag kravla mig upp ur sängen ocg slänga i mig någe käk, sen drar jag på mig löpoutfiten och löper ner till el gymoooo. jaja, ha en bra dag :)


when you say nothing at all

underbar fredag! hö.
har fått höra så mycket sjuka saker nu så jag vet varken ut eller in. herregud.
ska tydligen spela fotbollsmatch på måndag också??? vad tänker dom där kan man undra. lär inte gå allt för bra med tanke på omständigheterna, hehe. har ju nästan glömt hur man knyter dojjorna!
justja, josse wallberg! ifall du läser min blogg; jag har fixat första tjing för dig och mig nu!! :DD well done.
nä! tänker tametusan sova bort alla saker som hänt, eller ja, vad jag fått höra i alla fall.
blir OTH och så en sväng nu. ska upp tidigt imon, inte som idag, typ två var klockan innanjag tog mig upp. SJUKT. men de blir något med mig när jag får komma hem, man blir som så avslappnad. tröttttttt. sitter på msn nu och degar med massa nötter. den som är roligast just nu är iaf MR LARSSON. en riktig rackare dedär. han som gör umeå skulle jag säga, eller i alla fall ID1AD. haha sladddddde. kung.

ska upp och träna imon i alla fall. drar och springer lite på gymmet innan evsan kommer och tränar lite hardy med mig. blir helt perfekt. sen ska jag duscha och fixa lite innan de blir gomat hos pappa med honom och lillebrooor. sen ser vi vad lördagskvällen erbjuder.. ska käka hos farmor och farfar med resten av släkten på söndag iaf, och käka hos mormor på måndag! hehe hatar inte mat.. NÄ, nu ska jag avsluta. jag är inte så bra på de här med att kortfatta mig, så ni vet det mina vänner..

sov så gott i alla fall :)♥

evelina och jag.







bulletproof

Okej jag gör något bra av denna fredag- drar och gymmar. hehe.
hejdå


superhuman

1. Vad heter du? - Elin Jennifer Amanda Cliffoord 
2. Vad kallas du? - hm. klyftan, cliffan, jenkan hahaa
3. Vad vill du bli kallad? - nåt jag reagerar på!
4. Födelsedatum? - 19 juli. 
5. Stjärntecken? - kräfta!
6. favorit musik? - oj, lyssnar på det mesta 
7. Msn? - de vet duu 
8. troende? haha, nja .
9. Vart bor du? - Umeå. Hofors på loven 
10. Vad har du för mobil? - ja men ingen 
11. Har du en egen dator? - det har jag .
12. Vilka är dina bästisar? - de vet dom om
13. Har du något husdjur? - 3 syskon, 2 katter 
14. Sommarens planer? - jobbajobbajobba. utomlands
15. Vad älskar du mest? - sånt som jag mår bra och blir glad av.
16. Intressen? - innebandyyyyyyy.  chilla
17.Favoritband/artist? - har ingen direkt favvo
18. Favoritlåt med ditt favoritband/artist? - pass.
19. Namnsdag? - oj, vet inte riktigt.  
20. Vad skulle du vilja heta? - har jag inte tänkt på.  
21. Vad heter du på din msn just nu? - jennifer.
22. Hur många olika grupper har du? - dos.
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - de vet jag inte, eller
24. Var skulle du bo om du fick välja? - oj. utomlands i alla fall.
25. Vad har du på dig? - strumpor, linne, trosor, tjocktröja.
26. Har du något i håret just nu? - toffffs och hårspänne 
27. Vad har du gjort idag? - sovit för länge, ätit, degat här.
28. Hur mår du just nu?- upp och ner. bak och fram
29. Hur brukar du annars må? - no för tiden- lite olika. sviktar!
30. Har du några syskon? - yeeep. three
31. Vilket är ditt favoritgodis? - sådana meloner eller hallonmumrikar, eller sån smultronmatta, fast nä, allt
32. Vad är det finaste som finns? - kärlek.sova.sommar.mat.vänner.minnen
33. Vilken är din favoritdryck? - vatten,saft,osv
34. Vilket är ditt favorit tv-program? - OJ. kollar aldrig tv now a days 
35. Vem är din förebild? - mamma?
36. Vad är bäst med dig? - jag är ba så jävla bra!
37. Hatar du någon just nu? - finns bara en jag hatar, och ja, jag hatar honom just nu. har alltis gjort kommer alltid att göra det.
38. Saknar du någon just nu? - det gör jag.
39. Är du allergisk mot något? - nää
40. Hur många bilder har du lagt ut? - vet inte.
41. Är du kär? jag vet faktiskt inte. lite är jag nog. litelite 
42. Isåfall i vem? -
43. Vad är din civilstatus? - singel öh 
44. Är du homofob? naeej
45. Vad gjorde du igår kväll? - kollade film med brudar, hängde på folkan. träffade en snäll kille.
46. Vilken är den godaste frukten? - alla frukter är gooda
47. Den godaste grönsaken? - alla grönsaker äger
48. Och bästa bäret? - hm... jordgubbe, hallon
49. Är du underviktig - nej
50. Hur lång är du? - 171, eller något liknande
51. Vad är du bra på? - äta mat
52. Något du tycker är kul?- ha pengar.resa.shoppa.träna
53. Har du varit ute idag? - nej, hehe
54. Vem ringde du senast? - jullan
55. Vad var du senast arg på? - oj. jag brukar inte vara arg
56. Hur många hus har du bott i? - 1hus, fler lägenheter
57. Bäddar du sängen? - ibland
58. Snarkar du? - nä de tror jag inte.
59. vem sov du senast hos? - karin
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? - har en bärbor!
61. Vad lyssnar du på just nu? - take a bow-rihanna
62. Vill du tatuera dig? - men jaaaaaaa 
63. Vilka sidor/program - fejjan,bloggsidor osv
64. Laddar du olagligt ner musik? - inte ofta!
65. Vad stör du dig på? - oärlighet och svek. dryga människor. 
66. Vad är kärlek för dig? - När man inte kan sluta tänka på en person. bli glad av någon,jätteglad, kanske
67. Brukar du lyssna på hög musik? - lagomt
68. Vad gör du om dagarna? - skola,träna,äta.ja. kul liv. chilla 
69. Tycker du om popcorn? - helst med smörsmak!
70. Vad är din favoriträtt? - oj, tycker om det mesta!!
71. Har du skärt dig nån gång? - haha ja. inte med flit såklart.
72. Är du död? - nä. men vem vet om jag har varit det 
73. Är du osynlig? - nej
74. Har du fräknar? - nä
75. Har du posters på dina väggar? - neejdå
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? -vet inte nu..
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? - vet inte nu..
78. Favorit loka? - jordgubb/guava!!
79. Älskar du din dator? - nej :(
80. Är din dator bög? - haha men va.. nej de är den inte.
81. Vilken är din favoritbok? - oj, svårt.
82. gillar du bubblor? nja
83. Bada eller sola? - både och!
84. Åska eller sol? - sol
85. Vinter eller sommar? - sommar !
86. Knarkar du? - nej
87. Röker du? - nej
88. dricker du? - ibland
89. Äter du? - alltid!!
90. Snusar du? - Neej
91. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - olika varje dag haha!
92. Har du bakat en pizza någon gång? - mmm
93. Gillar du anonyma bevakare? - nej inte jättemycket !
94. Vågar du rapa högt inför andra? -haha ja, tyvärr.
95. Vad skall du göra sen? - träna, duscha.
96. Vad ska du göra imorgon? - äta hos pappa vad jag vet i alla fall 
97. Privat fest eller festa med folk på stan? - privat.
98. kramade du senast? - peppe
99. Hur ofta sitter du vid datorn? -för ofta
100. Har du kysst nån den senaste veckan? - mm
101. Öl eller vin? - uhuuuu... vin
102. beroende av något? - nja, inte jätte
103. Vem står dig närmast? - väldigt svår fråga faktiskt
104. Vad klarar du dig inte utan? - mobil,säng,dem som gör mig glad.
105. Behöver du mer kärlek? - skulle inte tacka nej.
106. Är du natt eller dagmänniska? -olika
107. vem skrev du senast med på msn? - fredrikkkkk
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - hm. småsaker
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? -framåt.för att ändra bakåt
110. När ska du flytta hemifrån? -har i stort sett gjort det redan
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - nja, neej, vet inte 
112. Vill du ha barn någon gång? - jadå!
113. hur stor säng har du? - 120cm
114. Vill du ha längre/kortare hår? - längre!
115. Gillar du Schlager? - haha nja..
116. Har du en dålig hårdag idag? - ja lite, ska duscha sen.kanske blire bättre då
117. Favoritfärg? - oj. gillar många färger
118. Dagens händelse? - men ingenting....
119. Vad är klockan nu då? - 17.18



haha oj vad tråkigt man kan ha

Here comes the sun

nu var det ett bra tag sedan jag bloggade.
sitter i alla fall på tåget hem mot gävle och hofors nu. har åkt buss från umeå till sundsvall som sitter nu på tåget, ganska skön resa har det vart faktiskt. kommer till gävle strax efter 18. åker med farfar hem då, släpper av cornelia i sandviken först :) hon sitter bredvid mig och kikar på Playa del sol (???). och här sitter jag och tittar ut genom tågfönstret och det enda jag ser är snö och regn :( inge kul alls.. i umeå igår var det riktigt bra väder, sol och blå himmel. häärligt. så himla skönt när asfalten börjar synas. lovely.
har inte ens tagit med mig vinterjackan hem nu. får hoppas det är några plus grader, annars får man väl låna av min käre moder :) hehe. blir hemma en vecka nu i alla fall, för nästa torsdag så drar jag med gästrikelaget till nyköping för att lira SM. jääävlar så roligt!!! frida är med från hofors dessutom, vilket gör det hela lite roligare. hofors in my heart! eller vad säger du frida? ;) aja. kommer bli riktigt, riktigt roligt! har träning på tisdag i sandviken, sen match i falun mot dalarna efteråt. najs!
nä fyyy vilket tråkigt väder det är utanför. cornelia har playa del sol på och där är det minsann sol osv.
ber till gudarna att det blir en toppensommar i år. det behöver jag efter detta år uppe i norr.. ska jobba i sommar, ska söka fasen överallt och hoppas på att jag får i alla fall två jobb. då drar jag en vecka i sommar, det gör jag. vet att julia är med, kanske evelina, kanske karin??? EN VECKA. kom igen brudar. bara ligga på en luftmadrass och guppa i havet dag ut och dag in. ååååååh. kan inte ens tänka på det..
hungrig som en varg är jag också. åt lite köttbullar och makkisar imorse innan vi drog till bussen. göttt.
hoppas de står nå smarrigt på bordet hemma när man anländer. de är väl det minsta man kan begära ;D hoho.
annars måste jag säga att det är riktigt skönt att åka tåg faktiskt! lite sådär halvglamouröst känns det. sitta här med datten och höra fingrarna knappa. precis som en riktig sådan där affärsman. hähä.

nää, ska man avsluta med ett oth avsnitt i 40 min, exakt vad jag har kvar på mitt batteri också ser jag, fine. då kör vi ett sådant för sista tiden :)
har förresten 540 trojanska hästar på min dator, det känns INTE bra för fem öre.... trotsade datanissarna igår i skolan också, orkade inte lämna in den. så hoppas den håller nu. annars har man ju en granne som kan fixa det år mig. JÄJÄ, ska inte bli långrandig nu inte..
ha en bra skärtorsdag och parta lugnt alla ni som ska ut på sådana roligheter :) min mamma skulle förresten sitta hemma med hennes kompis nu när jag kom hem, äta räkor, dricka vin och snacka skit tydligen. what a combination!

HEJDO. pyssss





RSS 2.0