LOVIN' ME LOVIN' YOU

HEJ! hade en underbar gårdag, inget speciellt egentligen. den var bara så braaa... livet kan vända bra fort! 
även fast att jag ska vara ute från elevhemmet innan den 18e augusti så är livet bra. åker dock hem till hofors i veckan och kommer hit den 15e igen, så hur de tre dagarna då jag kommer upp ska gå, det är en annan fråga... jävla skit att man ska bli utkastad! 
jag ska snart pallra mig ut på lite intervaller, så jag har gjort bort dem idag. sedan blir det lite förmiddagsmys o så bara. men ikväll så ska jag ta bussen till väärldens goaste elin! blir lite förfest, mys, prat och så hemma i henne och P's lägga, and after that utgåång. klagar inte! lär ju bli en brabrabra kväll! men blir lite lugnare än förra five, lika bra det hehe... men ska väl byta om nu, så vi hörs! pusssss

...

Har haft 48 väldigt märkliga timmar. Man är sekunder ifrån att göra så dumma saker som man båda kommer att ångra. Sekunden innan tar förnuftet över och man stannar upp. Vi klarar allt.
Ska ned till Ica alldeles strax, möta upp Johan. Vi ska grilla lite kött, potatisgratäng och en god fetaostsallad..
Prata om livets upp och nedgångar. Sånt är nyttigt. Speciellt nu. Vi ska också njuta av sommaren. Efter maten ska jag springa mitt intervallpass som idag består av 5x4 minuter + 8x100m. Känner mig inte allt för taggad men det ska som sagt göras. Och känslan efteråt är obeskrivlig. Efter träningspasset tänker jag dra med mig Johan ned till älven så att vi får bada av oss. Och efter det blir det en dusch för min del och glo igenom Harry Potter, som jag ännu inte sett. Tänkte hinna med Halvblodsprinsen ikväll och nyaste del 1 imon, för att sedan se del 2 på bio. Känns som att det kan bli en bra kväll, trots allt..
två knäppisar i ett varmt land, långt långt bort.. no worries! 
avlsutar med att kika in klicken av solkräm på johans örsnibb, haha, charmigt :)
ha en bra kväll..

...

There will be no fade out
This is not the end
I'm down now
But I'll be standing tall again
Times are hard but
I was built tough
there will be no fade out
this is not the end
we are down now
but we'll be standing tall again
times are hard but,
we were built for this

...

ytterligare en anledning att bara dra täcket över huvudet och försvinna ifrån världen. jävlaskitbajs.
mobilen förblir avstängd under obestämd tid

nothing lasts forever

mitt hjärta blöder.
jag visste att den här dagen skulle komma.

...

HEEEJ... jag veeeeeet. jag suger. nog om det! det kommer ibland. och då blir det rejält! min lördag bestod av förfekke hemma hos hanna med massa tjejer, vidare till five (min krogdebut) i regnet på en cykel, med påse på huvudet. men jag kunde inte ha brytt mig mindre. om jag skulle försöka förklara min kväll så skulle det inte gå. det var underbart. så jävla roligt. FYFAAAASEN. massa dans. massa shots och drinkar (egentligen alldeles för många). massa folk. massa svett. massa leende läppar. jag hade så kul. förutom min halk utanför toaletten och hemkommen med en krossad armbåge och trasig klocka så finns det inget att klaga på. spenderade för mycket pengar, det gjorde jag också. men vafan. min första krogrunda då SKA det spenderas. det var SÅ värt. blir nästan tårögd när jag tänker på det. men en sak har jag lärt mig; nästa gång är det löspengar som gäller. kortet lämnas hemma! puss på det. 
blev bjuden på en underbar hamburgare runt 04 hemma hos anja som fantastiske adrian stod för. sedan hem till mig på elevhemmet, tog en panpizza och sedan sängen med gubben min. runt 05 därikring. fick en fråga på morgonen efter av johan; hade du kul i köket i natt?? kikade in där sedan och såg att det hängde tomatsås på väggar och vattenkokare. = ja, jag hade roligt! haha.... five på lördag igen?
full anja. full jennifer. krogdebut x2! (vad hände med mitt ögonbryn där????)
thats how we roll!
nils och jennifer när five hade stängt. hehe
hehe ja.
en blodig johannes och en glad jenkis!
nu ska jag springa lite intervaller innan jag möter upp johan för lite tennis såhär på kvällskvisten, pussheeej

...

HEJ!  jag lever. har hänt mycket senaste veckan; spanien med johan, fyllde 18 år, lämnade hofors. osvosv. 
ikväll ska jag gå på KROGEN. hör ni? det är sinnessjukt. jag får gå på krogen. LAGLIGT. jag är spänd. hejdå

I KNOW YOU CARE

HEEEEEEEEEEJ!!!!! Har idag gjort alla mina sysslor; dammsugit huset, sprungit intervaller, duschat, packat! Nu känner jag mig nästan helt redo för att träffa min man och att ta flyget till spanien tillsammans med honom. Fyfaaaaaaan.
MAGEN VRIDER SIG AV BARA TANKEN. jag är jättenervös nu juuu, fannys fel! innan hon kom hit så var jag bara sjukt stressad och så. Men sen började hon få mig att fatta att jag faktiskt börjar resan idag! Om 1 timme och 30 minuter. GALET! Men ska bli såsåsåååå skönt och bara bäst. bäst i hela världen. en resa värd att minnas. ett minne för livet. jag ska förtusan få åka utomlands tillsammans med min kärlek! Ska knäppa så mycket kort!! åhhh.. can't believe thiiis... men! NU ska jag upp och blåsa igenom håret, platta igenom det och dra på lite mascara på mina ögon så man ser ut som folk. Sen kommer farfar och ja, sen DRAR JAG! kommer inte att blogga något under veckan. så ni vet :) men PUSS SÅ LÄNGE. hoppas ni får en fruktansvärt regnig vecka här hemma. jag ska tänka på er när jag guppar omkring på min luftmadrass i poolen/havet, när jag dricker mina drinkar, när jag äter mina glassar, när jag äter all god mat på restaurangen, när jag pussas med johan i sanden(eller nä då tänker jag inte på er), när jag ligger i solen och steker min kropp, när jag har lagt mig under parassolet för att söka skuggan. HAVE A NICE WEEK.
pusspusspusss!!!! från en sjukt pirrig jennifer.

WHEN LOVE COMES AROUND

Idag är det tre veckor sedan jag lämnade Umeå för sommarlov. tre veckor. 21 dagar. så lång tid sedan jag träffade johan. som jag i ca 7 månaders tid sovit med varjevarje natt. har gått max två nätter och två dagar då vi inte setts. på 7 månader. är inte det en konstig omställning så vet jag inte vad ni anser vara omställningar!  men imorgon så ses vi äntligen igen och det känns så bra i hela mig. det pirrar i min mage av bara tanken på morgondagen. hur jag ska få se min johan på lång väg. hur jag nästan kommer att få bromsa mina fötter längs marken mot honom. för att inte lägga i högsta växeln och springa omkull allt som kommer i min väg. samtidigt så kommer jag att få släpa fötterna längs marken för att komma närmare honom. ungefär dem två känslorna har jag! det pirrar så ofantligt mycket i magen. har inte sett eller rört honom på tre veckor. morgondagens första ögonmöte och omfamning kommer att kännas i hela kroppen. jag kommer att vara världens lyckligaste. jag skulle vara nöjd om vi fick tillbringa en vecka tillsammans på hotellet på arlanda. men nu ska vi få åka till spanien. och det känns så obeskrivligt. underbart. bäst. jaaaa!! är så lycklig just nu. har ändå mått så jäkla bra dessa tre veckor. fått träffa underbart fint folk. tagit tag i så mycket viktiga och bra saker med mig själv. känns så bra! jag är för första gången på väldigt länge nöjd med mig själv. är ofta nöjd med det jag har. men inte med mig själv. men nu känner jag den känslan och det känns bäst. men nu ska jag snart sova. klockan ringer 11.00. då blir det ett intervallpass och en promenad om det hinns. lovat mami att dammsuga huset så det ska göras. posta två brev. packa det sista. duscha och raka benen. packa det allra, allra sista. 16.30 kommer farfar och då går "tåget". mot arlanda. mot johan. mot spanien. mot torrevieja.

...

Nasse till Nalle puh;
"Hur stavar man kärlek?"
Nalle puh svarar;
"Man stavar den inte, man känner den"

LEAVE THE WORLD BEHIND

heeeeeeeeeeeej.. har bara vart hemma och mosat runt idag. var så himla dåligt väder så det fick bli en sådan dag. men nu tänkte jag ut och röra mig lite. får bli en långpromme med musik i öronen!! är ju det absolut bästa. och i övermorgon tar jag dem promenaderna längs stranden i spanien. det känns litelite bättre faktiskt ;)

DET VAR EN KVÄLL I JULI

tog löpet tidigare, träffade på en hårt arbetande fanny på time, pratade lite sen stack jag vidare hemåt igen. mötte en till fanny efter vägen. pratade lite skit då också. kom hem till middagen. grillat, fetaost sallad och gott tillbehör. tog sedan bilen med mamma och tuvali(mamma körde och det gick bra jossi). handlade lite godis och glass. hem, kikade sommarkrysset(?) och ba mådde bra tillsammans. lilla familjen.. sedan åkte vi tre ner till hyen. det var kvällsdopp på schemat. kvällsdopp och tävtta håret. kan vara bland den skönaste känslan. skölja ur schampot i sjövatten. friskt och härligt. hoppas ni har en fin lördagkväll mina vänner. nu ska jag strax bege mig uppåt till soffan med mamma eller åka ner till bruke, hem till johanna. inte bestämt ännu. men hej så länge. sommaren är bäst...

EVERY SINGLE PROMISE I KEEP

hohotjooooo!! kom nyss hem ifrån en lång, lång sväng. blev tillslut en powerwalk på 2 timmar och 22 minuter. 1.6 mil. inte illa pinkat mina vänner!! ska tilläggas att om jag gått ensam, hade det gått snabbare. släpade med mig en stackare med väldigt korta ben, ikväll!! men det var bäst ändå. efter en timme stannade vi på en festis paus hemma hos min farmor och farfar(som är bäst i världen), såg lite nyheter oså. blev hofors runt, som fan att det blev! med rundor in i lillån och born också. var dock väldigt rädd på hemvägen. när jag gick själv hem. i mörkret. men det gick bra!! nu har jag blåsor under fötterna och har ont i alla kroppseldar. TYP. så ska sova en sväng, prata med johan fööörst. och sen så stiger jag upp när tusan jag vill, imorgon. mormor kommer på besök också, TREVLIGT. sen blir det löptur imon, känns inte taggat. bläbläblä.....
OCH P.S JAG SKA BE VARJE KVÄLL. ATT JENNIFERS LÄGENHET BLIR MIN. alltså åh. jag blir tårögd och så himla lycklig. men jag ska vara pesimist. den kommer aldrig att bli min.
godnatt..........

JAG BÖRJAR TRO ATT VI KAN GÅ IGENOM ELD



I WISH YOU THE BEST I EVER HAD

livet är så himla bra just nu. ♥


det enda som fattas just nu är min fina johan.. snart har det gått tre veckor och jag börjar få krupp!!
johan: du är den bästa jag vet och jag älskar dig så himlahimla mycket. idag när jag gick milen efter mina intervaller, då fick jag mig så himla många tankeställare. Och åh!! Som du behandlar och värderar mig, så borde alla få känna sig. Jag är så himla stolt över dig. Min fina Johan.. ♥

I COULD FLY FROM THE HIGHEST TREE

Godkväll! Sitter på en kudde mitt på golvet med ett täcke lindat runt mig. Gjorde bort ett jobbigt intervallpass ikväll och gick efter det en lååång promenad med a very special one- S with the red jacket. Det var bäst. Vi gick, pratade, skrattade, skällde lite, skrattade, pratade och gick. Allt var alldeles perfekt. Om man bortser från flugsvärmen som omringade mig en stund där. Men inte vet jag, jag luktar väl illa... Tog en skön dusch när jag kom hem. Och min mobil, som var trasig, den lever igen. För stunden iallafall. Satt med den framför el-elementet i cirkus en timme. Det gjorde tydligen susen! Bra, Bra, Bra.. Vad ska jag göra nu då? Är inte ett dugg trött.. Konstigt men sant. 
Morgondagen är fortfarande öppen. Fram till kl 20. Hoppas ni haft en bra torsdag min vänner, hihi!! Puss
här är en snart ett år gammal bild, från förra sommaren då jag fyllde 17 år. Om 11 dagar fyller jag 18 år. Och jag har inte förändrats ett dugg....

HOW SOON IS NOW

Jahapp... mobilen har gått paj. Vad less jag blir. Har verkligen inte råd med en ny telefon och åhhhhhhhhhhhhh. Har ingen gammal reserv hemma heller. Det går bra nu, kompis det går bra nu...

IV'E GOT NOTHING

tjabba!! käkade lunch hos farmor och farfar idag. var så gott så jag nästan dör!!! dem är bäst. jordgubbar o grädde till efterrätt. åt tills jag sprack. lade mig sedan i en stol på altanen. solen stekte och jag mådde så bra. kikade lite tv med farmor sen också. innan hon skutsade hem mig. hämtade upp en nyklippt pappa som skulle till gävle på lite festival o så. en pappa som hade lika långt(läs kort) hår på skallen som skägget. såg inte bra ut. men man ska ha det man trivs i. hehe. pappa jag vill ha ett par låga converse i paket när jag fyller år. :D vita i strl 38. spar kvitto :D haha.. nu sittter jag här och söker motivation till att springa dagens intervaller. hittar den inte. men men.. bara att slå slag i saker och ting. så man får dem gjorda! idag är det 60x5 bra fart, 45x5 trycka på rejält och avsluta med 30x5 i maxfart.bläääääääääääääää. men vi kör!! avslutar la noche med en lång kvällspromme, förhoppningsvis med bra sällskap. hämtade resväska hos farmor och farfar idag även. börjar närma sig nu!! wih.. 
blev förresten 0kr i vinst till mig på bilbingon igår............... hade mys iallafall, med en väldigt fin vän♥ och en frånvarande evelina, som saknades.. hon gjorde klart sin ursnygga tattoo, men skulle komma senare skrev hon. but nono..
men hejdå. ska ta tag i det här nu!! TJOOO
bild från förra sommaren. llite mer tränade ben där än nu kan jag tala om för er. :D:D:D

...

hellooj!! har lämnat av jossi på tågstationen, får se hur det går för henne hem stackarn.. försenat tåg i hofors, bådar inte gott för resten av färden. men hoppas på allt, att det går bra! sitter innte och ser på bambi med tuvali nu. är jättebra väder ute, men åh. känner inge sug på att kila ut heller.. ikväll blir det bilbingo och det känns sjukt bra! ska bli stört roligt. och åhåhåh. jag hoppas på tur. och att jag får vinna pengar idag! är i sååå stort behov av dem. kommer på hela tiden summor som ska ut. det är transport till umeå efter spanien, flyg från umeå till arlanda innan prag, 500 kr till RIG för pragresan, fickpengar i prag, mat i umeå när jag kommer upp osvosv. bah, bah bahhh.. :( såfort jag fyller 18 ska jag söka jobb överallt hela tiden. alla miunter jag har lediga ska gå till jobb. hur det nu ska gå ihop med plugg, pojkvän och skola. MEN MEN! nu ska jag blanda ner en passionsfrukt i lite turkisg youghurt. so good!
puss hedo
hej hej lilltjejen...

...

7 dagar till arlanda och träffa johan, 8 dagar tills vi flyger till spanien! nu mår man. nedräkning CHECK!

IT'S NOT EASY

VARNING. sjukt mycket text!!!
HEJ! fruktansvärt dålig uppdatering av mig nu :S:S:P men nuså! har hunnit med mycket under förra veckan iallafall. var in till borlänge på peace and love två gånger, första gången med fanny och emil, lyssnade lite kings of leon osv. letade langos, men fick inte tag på nå.. sjukt ledssss! :D men träffade lite fina människor så det var iallafall värt det, hundra gånger om :) sen var jag in med pappsen en dag, lyssnade lite Bob Dylan, Radioaktiva Räker, Bad Religion(?), osvosv. Hade det lite mys med pappa där, var fint :) hihi. mer då? jaduuu, har gått många promenader under veckan, det har jag gjort. absolut! har varit väldigt sköna och långa promenixar ibland, men får lite småkrämpor i knät efteråt. men värt ändå!! med musik i öronen så är promenader bland det bästa man kan göra om kvällarna.. var rädd en kväll dock, men ja! för djur. älgar, typ. såg förresten en älg på tåget in till borlänge en dag. blä. vart jättejätterädd och fyy :(( men iallafall!!
till dagen. i söndags så skulle ju en viss tjej komma hit till mig i hoffe :D det var jossi, josefin sandström. och ja. hon kom! tro det eller ej, men hon gjorde det. ringde mig när hon hade klivit av tåget på vår alldeles underbart vackra tågstation. jag gick ner och mötte henne. det var en, en, ja, sliten tjej. rejält sliten också. lite full(läs väldigt full), lite lortig, lite trött, lite sådär håretåtallahåll. ja men ni fattar. men det hade ju trots allt varit FESTIVAAL. och hon hade haft det rejälv roligt! låg i en timme och lyssnade på allt tok hon hade varit med om. sen kände jag att det fasen var dax att slänga in henne i duschen. sagt och gjort! efter ca 20 min kommer hon ner och berättar att hon hade stått framåtlutad och duschat, för att hon inte visste hur man fick vattnet att komma ur munstycket. så himla sorglig tjej :( men det var ju lite roligt, extra roligt när vi fick se det på video sen, vi som har dolda kameran på toan :D wooop!! haha.. sen lade hon sig på min säng, skulle vila medan jag duschade. när jag var klar och kom ner, ja då sov hon som en stock. jag stormade in på mitt rum utan några som helst reaktioner. hon var kanske död, tänkte jag. men nää, hon andades. jag lät henne sova vidare. gick upp och roade mig i sisådär 4timmar......... sen kände jag att det var dax att väcka denna kvinna upp, nu var det dax!! hon vaknade med ett ryck. sedan somnade vi. haha!! sov ytterligare en timme. sen begav vi oss med en rejält snabb och bra moped ner på bruket, käkade lite mat. iallafall jag. haha!! sen hemåt, kaos när vi skulle starta moppen. men det gjorde fan inget. var kul!
väl hemma igen så käkade vi lite godis, la oss med musik i öronen och somnade BUMS. alltså nästan sjukt fort. vaknade imorse, efter 12.. åt en graciöööös frulle, promenerade ner till bruket, apoteket. där hon hämtade ut sina mediciner och sedan begav vi oss hem till gamm-mormor kajsa!! bjöds på skitsnack, gofika och massa annat. var trevligt och sådär! promenix hem igen. gjorde iordning lite grillade burgare och en gy sallad med mamma. vi åt tills vi nästintill SPRACK. lade oss sedan på sängen en sväng. vi var trötta på godiset och bestämde oss för att ta mammas bil(!!!!!!!!!!!!!) och köpa chirre istället. så ja, sagt och gjort. och lättare sagt än gjort, dessutom. det började väl med att vi blev ståendes på vår parkering i cirkus 7 minuter innan vi kom på hur man lade i backen, haha.... gick skamset in till mamma och frågade. hon blev lite sådär smågrinig som ni vet, hur mammor kan bli.. så ja, ut igen och sen bar det av!! riktigt skakigt och så. men gick väl ändå OK. när vi kom fram till spar-arne så parkerade vi så fint så, sen in en snabbis o köpte chirre för en tjugaaa. ut i bilen och DÄR, där händer det grejer. jossi ska alltså stoppa in nycklarna och starta, som man alltid gör. men då händer det något. när hon vrider om så börjar hela bilen att panik tjuta och blinka så stört mycket!! det lät så jävla illa. jag blev panikslagen. rädd. arg. visste inte vafan som hände. skrek till en ännu mer panikslagen, rädd och arg jossi, att förihelvete gör något!!! och hon svarar; JA MEN VAD SKA JAG GÖRA DÅ?? helt tårögd stackarn. och jag skriker till henne att göra vadfan som helst!!! bara det slutar tjuta. hahahhahahahaa OCH DÅ, då börjar hon dra i spakar hit och dit och drar igång vindrutetorkarna så dem börjar viftas hit och dit och spruta sån där vätska så man får rena rutor, hahahaha ÅHHH PANIK!!!! sen slutade det helt plötsligt. och jaha? vafan gör vi nudå. jo vi provar en gång till. då var paniken lite mildare, vi satt där med fingrarna i öronen och skämdes ögonen ur oss istället, mitt på parkeringen bland alla andra.... tyst igen. vi ringer jossis bror som är utomlands, frågar om lite hjälp. men blev inte klokare. ringer hennes pappa. får lite tips. prova öppna dörren!! nä. tjuter igång ännu en gång. VAFAAAN... kanske dax att ringa mamma? nejnejnej.... vill inte..... men sagt och gjort. jaja, det löste sig iallafall tillslut. efter mycket om och men. men fyfan vad roligt det var mina vänner!! prova vettja :D:D heheh... nu ligger vi iallafall hemma på sängen. justja, chipsen vi köpte knölades sönder i påsen och slängdes. var inte värt att käkas upp! 
ja, nu ligger vi på sängen. bara chillar. och jag skriver ett så stört lång blogginlägg, haha.. ska snart ut och nallas lite jordgubbar innan sängdax, bara det blir lite mörkare. så vi kan gå in helhjärtat!! utan att bli sedda. andra bär är också ok. imorgon väntas lite fotboll för oss, haha.. hofors har tyvärr inte allt för mycket att bjuda på :( men jag hoppas hon trivs ändå, min fina josefin :) hoppas ni har det bra också, mina vännerrrr. och jaaaa, jag lovar. detta är sommarens längsta och det enda det, inlägg. ni får stå ut!
hej så länge, skriver senare innan susse med :) puss på er!



maybebaby

Missing someone gets easier every day,
because even though it’s one day further from the day you saw each other,
it’s one day closer to the next day you will do it♥

RSS 2.0