...

Lördagen blev inte som tänkt. Sov alldeles för länge. Och inte nog med det. Drog tvbordet samt tvn till sängen, slog på one tree hill och låg under täcket i massamassa extra timmar med min älskade, bästa. Sedan var det slut på friden. Samtal från chefen-kris på jobbet så det vara bara att dra iväg och repa av ett kvällspass a la ICA. Men det var huuur lugnt som helst. Idag bjuder Umeå på sol, helt underbart väder. Shit! Vad glad man blir och vilken energi man får. Imorse vaknade jag upp, jag var varm. Hatar Johans hus när det är värme ute.. haha... Sitter hemma hos mig nu i alla fall, ska senare se UFC med jullan! Och efter det blir det givetvis tacos, en av våra många gemensamma nämnare! Blir en bra kväll. Imorgon är det valborg, även det känns som en afton som kan bli något väldigt bra.

...

Nu tar vi helg igen. En långhelg dessutom vilket känns alldeles fantastiskt bra! Ikväll blir det en spontanutgång, oj så kul!! Imorgon vankas det kärleksbio och på söndag ska jag se UFC! Joppe har ju fixat årskort åt mig nu, tjoooho! 
Nää som vanligt fick jag skitbråttom nu, ses!

...

Sitter vid datorn i mörkret. Inte ens jackan har jag tagit av mig. Står i ett vägskäl. Är så sugen på frukt. Överväger om jag ska vandra i dimman till coop och köpa mig en exotisk frukt i form av ananas(stavning?!). Men jag vet inte. Ska sitta kvar i mörkret en stund till.

...

Nya skor och nytt nummer.

...

Sitter med datorn vid mitt fina, vita köksbord. Ur högtalarna spelas ingen soldat med lasse w. När jag vänder på huvudet och tittar ut ur mitt fönster så ser jag att det börjar bli väldigt, väldigt dimmigt. Bestämmer mig för att göra något vettigt. Börjar med att laga mat. Så får det bli. 21 ska jag möta upp en snäll, världsbra människa. Gå och hämta ut ett paket. Idag kom förresten en väntan, - mitt nya simkort. Imorgon mina vänner, imorgon är jag kontaktbar igen. Borde vara. Om allt går som det ska.

...

Väntar på allt. Väntar på ett nytt simkort så att jag kan bli kontaktbar via telefonen igen. Har blivit en alldeles för lång process med det nu. Ångrar mig nästan lite. Först missuppfattar tele2 och sedan telia. Nästan så att man börjar fundera på om det är jag som är boven i dramat. Väntar på svar ifrån min chef också. Hon som alltid varit supersnabb med att svara. Men inte den här gången. Kanske har även hon skickat sms till mig. Vore ju förargligt. Imorgon är det Nationellaprovet i Svenska B, skrivning. Det är också något jag väntat på. Inte i förväntan. Endast väntan. Nu är det dax. Känns så sjukt att det snart är slut på april, vilket betyder att vi är inne i maj och kan då säga att det endast är 1 månad, 1 månad kvar till studenten. Shit. Kan inte fatta det. Jag tror att jag kan fatta det, men nu när jag tänker efter så känner jag verkligen att; nonono, i can't believe it. Snacka om tvådelad i känslobarometern.... Och ännu en sak jag väntar på; mitt paket från nelly! Wööööh. 
Kan checka av balklänning, studentskor, studentbiljett, balbiljett, bokning av smink/hår inför balen. 
Återstår gör alltså; studentklänning x2, amagaaaaaad. Och förmodligen något mer. Men vill inte tänka på det nu. 

NU, ska jag sova en stund. Innan jag ska gå igenom till punkt och pricka vad en debattartikel är. Hjärt-och-lungräddningsutbilldning är vad min efm/kväll kommer att bestå av :-) :-( :-(  
Jag har förresten ont i mitt knä igen. Ingen smärta som hindrar mig från att röra mig, men fortfarande, känns knas. I båda dessutom. Men mest i det tidigare opererade. Kan vara för att vi börjat med försäsongen nu och går på väldigt hårt med löpningarna inne i Nolia = ovant underlag. Vem vet. Det försvinner!


...

En bra helg som har bestått av det mesta. En väldigt trevlig fredag tillsammans med en lika blandad kompott. Men oj så kul vi hade det. Nöjd är bara förnamnet. Lördag bestod av massa god mat och ännu mer gott godis, glass och andra onyttigheter. Bestod även av SM-finaler i innebandy och en kväll med One tree hill. Har börjat kolla om från säsong 1 avsnitt 1. De betyder att jag har typ, 173 avsnitt att avverka. Det känns underbart. Bra. Och på sidan av det följer jag givetvis Vampire Diaries, som vi nu är inne på 3e säsongen av. Spännande. Jag önskar att mitt liv bestod av fler bilder. Jag är fruktansvärt dålig på att dokumentera det jag gör. Gillar det inte. Vill inte bara ha minnen i form av bilder i min hjärna, vill kunna se dem framför mig. Kunna ha chansen att sätta dem i en ram på min vägg, om jag så vill. 

Har precis avverkat en 50 minuters promenad i solskenet som Umeå bjuder på idag. Det var en ytterst skön promenad i behagligt tempo. Nu ska jag göra enchiladas åt mig själv, lite lyx såhär en söndag. Tänkte jag kunde unna mig det :-) och jag har fortfarande ingen telefon, det är något som stör mig. Mycket. Bara massa krångel hela tiden. Tele2 missförstår och förstår, telia tar lång tid. Osv Osv. Men det stör mig bara för att jag inte får höra rösten på dem som befinner sig alldeles för långt bort, annars är det ganska skönt om jag ska vara ärlig. 

Mat var det, ja.

...

Ibland gör man saker man inte fattar varför man gör. Det gjorde jag nyss. Något jag för alltid kommer att skämmas över och som jag aldrig kommer att förstå varför jag gjorde. 

Jag älskar Johan

...

och justja, när jag kom till skolan så hade någon(har en misstänkt) tejpat upp en skellefteålogga på mitt skåp. krig

...

HEJJEEEE!!
Har inte bloggat på 1 vecka och 5 dagar, whyyyy? Vet inte. Jag har varit sjuk, det har varit påskolov och jag har inget internet. Fram tills typ igåår, då jag hittade ett trådlöst. Antar det är någon av mina grannars, hursom, ÄGER. Blev så sjukt glad. MEn förutom det så är jag inte så glad idag. Eller egentligen är jag det. Men av principsak så är jag lite småsur. Vaknade för sent i morse, stressade snabbt ihop all disk och gjorde lite frukost. Fixade mig(misslyckad tillfixning) och sedan tog jag cykeln i all satans tösnö som kommit under natten, allt för att hinna i tid till nolia där vi skulle ha teori! Jag hann. Kom fram i tid, men till råga på det så var jag alldeles grusig och blöt på ryggen.. HMPRF... När jag kommer till nolia är det ingen där? Jahapp.. Då var teorin inställd och man hade tydligen fått sms, men jag som inte har något simkort för tillfället hade ju inte fått något sms. Vilket jag sagt till min tränare men han är inte känd för att vara den med bästa minnet. Jag blev SÅ sur. Nu sitter jag i skolan. Försöker tänka positivt, typ att nu kan jag faktiskt göra bort min bokanalys. Men nä. Det hade jag lika gärna kunnat göra hemma, i mitt kök. Till min musik. För nu har jag internet. Sablar..

...

Aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Tror jag. FY.

RSS 2.0