...

Goddag! 
Johan ligger hemma i magsjuka, som många andra umebor tydligen också gör. Hemskt synd om honom, han var nästintill död igår när jag besökte honom. Då han ännu inte hade kräkts, vilket han ringde och berättade att han hade gjort, just när jag klivit innanför min dörr. Fint. Mysigt. Trevligt. Tänkte jag då. Men än är jag frii från magont. Det enda onda jag känt är pga det förbannade talet vi hade idag, natoinellatalet i svenska, alltså. Men nu är den smärtan som bortblåst, galet så skönt det var att gå det gjort. Och med bra resultat (eller en bra känsla i magen, åtminstone) känns det ännu bättre! 
Nu ska jag käka eller dylikt, ikväll väntas ansiktsbehandling tillsammans med Micke. Spontant och väldigt roligt. Imorgon är en annan dag. 



...

Ibland gör jag saker jag inte borde göra, lika ofta som jag kan säga saker jag verkligen inte borde säga. Men jag är människa, precis som du. Vi begår misstag, vissa större än andra. Vissa misstag vi aldrig kommer att kunna reparera och vissa så obefintliga att dem knappt existerar. Det är ofta jag sårar de personer som betyder mest av allt, i mitt liv. Eller ofta ska jag inte säga. Men betydligt fler gånger än vad jag borde göra det, i alla fall. När jag tänker efter, så finns det så fruktansvärda saker som människor får uppleva. Saker som jag hoppas att jag aldrig någonsin kommer att behöva vara med om. När du tagit dig igenom en av alla knutar i ditt liv så är du snabbt på fötter igen, men den tid det tar att komma tillbaka till det och där du en gång var, det tar tid. Tid som är alleldes för värdefull för att behöva ödslas till att ta dig upp igen. De felsta gångerna du hamnar här så tar du dig ut oskadd, men vissa gånger är det betydligt svårare än så. Det viktigaste är att tänka lite längre i kritiska lägen. Det är viktigt att du är säker på det beslut du tillslut fattar. Sorgen gör så jävla mycket ondare än vad lyckan gör, sorgen är en del av dig som är mycket svårare att vänja dig vid, än lyckan. För vissa handlar det inte om att ta rätt beslut eller att vara på "rätt plats vid rätt tillfälle", vissa har oturen att bedrövas av olyckan trots att dem gjort allt för att undvika "detta". Just för att livet är, förbannat orätvisst. 
Man analyserar alldeles för mycket, över och under. Sure, det ger mig en del. Men dessvärre så tar det lika mycket som det ger. 
För övrigt så kan jag bara sammanfatta mitt liv den här veckan och nästkommande med ett ord, STRESS. Stress, stress och åter stress. :-( 
Börjar till och med fundera på att byta ut mitt extrema jobbpass på lördag för att kunna färdigställa nationellatalet, men vi får se med den saken. (need money). 

Heippa..
Piggelin :-)

...

Vänskap och respekt för andra människor verkar för vissa vara en väldigt, väldigt krånglig term. 

Livet rullar på, sakta men säkert. Händer mycket spännande som jag är glad över att få ta del av! 


...

Det är SÅ hemskt konstigt hur en person man känner SÅ väl, kan bli SÅ annorlunda när denne är utan en annan person.

INSPI


SUMMER

Knåpade ihop ett litet kollage på fina kläder som gärna skulle få ägas av mig i sommar, MEN, det är faktiskt några av dessa plagg som inte skulle användas, än om jag fick en mille. haha! men bara för att det inte passar mig.

...

Livet rullar på i rasande fart. Idag bjöd draggen på hårshow med ämne elements. Hade rysningar under hela introt- do'nt know whyyy. Crazy girl. Det bjöds på snyggt och mindre snyggt, kan jag tala om för er. Det bjöds på jättar och dvärgar, kortkort och långlångt. dvs- showen hade allt. Nu sitter jag och fördriver tiden innan sista lektionen skall checkas av. PA100. . . . =) Hemgång för att borra ned mig i soffan under filten med en kopp varm blåbärssoppa alt. kaffe och lite läxbocker (lät mycket mysigare och softare nu när jag skrev det än när jag tänkte tanken). 



...


...

Tankspridd.

...

Njuter.... Njuter... Njuter av att bara se hur lite energi vissa människor lägger ned för att få saker och ting att funka. Det är ni mot mig, eller nä, det är vi mot er. För aldrig är jag ensam.

Nåväl, lägger inte ned energi på sådant som får mig att bli less. Men GUD så less man kan bli. Av att bara se, av att bara höra. Jag har försökt, utan respons. Nu lägger jag också ned. 

Gårdagen började med jobb, skola o träning. Sedan hem för att få inviga nya SOFFAN. Det är såå fint o mysigt hemma hos mig nu, love it! Idag är en lång skoldag och sedan jobb hela kvällen, villintevillintevillinte. Har fruktansvärt ont i hals och rygg, febrig och allmänt hängig. Snart är det lov. Håll ut.

RSS 2.0