...

pfff.... suck... 
sitter med en sjukt jobbig samhällsuppgift just nu. måste sova snart. träning 0800 imon.. less.. 
förövrigt har det varit en fartfylld dag. minst sagt.. har en förmåga att krossa folks hjärtan. folk jag älskar mest av alla. dessutom. jag suger. åh. får kolik i huvudet när det blir gräl och bagateller. kan inte hantera dessa situationer normalt. hate it. 

godnatt alla fina

...

jag.är.så.fruktansvärt.pinsam.

...

Koordinatsystem? näääää.... inte igen. Min hjärna dör. hatar det. För jag kan inte. nu faller håkan ner locket tjo

P.S

http://www.youtube.com/watch?v=JOWlXvQ2r0Q
så söt så jag tror jag dör

...

Hej och hå. Seriepremiären idag gick inte som det skulle. Dvs förlust till oss, till RIG. Vi förlorade med 3-4. Kanske rättvist, kanske inte. Jag lämnar det osagt. 
Imorgon är det träning kl 08.00 igen, jag d-ö-r.. försöker hitta inspirationen. 
Just nu känns allt svart och vitt. Vet som inte vart jag har mig själv, riktigt. 
Mamma och tuvali åker utomlands på onsdag och jag är in i himmelen avundsjuk. Vill också åka iväg. Bara sådär. Med en person. Som man tycker om. Kanske en mamma, kanske en farmor. Eller en riktigt god vän. Bara sola, bada och äta gott. Flyta på en madrass i havet eller i poolen. Varje dag. Åh. Jag älskar att leva. Men, livet har sina mörka stunder. Just nu är jag på väg in i ett mörker, det slog mig idag när jag satt på cykeln till Johan. Det börjar bli kallt, snart minusgrader, snart är det snö utanför fönstret. Åh. åh åh åh. Jag vill inte.. 
Nä färdigklagat nu. Jag ska verkligen inte klaga. Men ibland måste man få.
Klart slut. För idag.

...

När man käkar snabbmakaroner med sås (varmpakoppen) till middag, då vet man att man lever på de sista slantarna på månaden. Jo nu jäklar är det knapert.. Men tur som man har så får man bo hos Johan hela helgen, då hans päron ska åka till Stockholm. Jag vet då vem som kommer att styra upp frukost, lunch OCH middag hos familjen Wilhelmsson. ÄHHHH.häähä. Annars är livet bra bra(kan man säga så?), jag har underbara vänner omkring mig, en underbar pojkvän. Typ det. Haha!! Innebandyn går braaa. Har blivit piggare o hostar knappt något längre. Känns så braaa. Och i helgen har vi även seriepremiär, så kuul!! Är faktiskt grymt taggad på seriespel nu, ska bli råkul! Speciellt när Alba och GGIK har avancerat upp till oss, Div 1 Norra. SKITKUL! Det betyder att vi kommer att ta emot Alba(mitt tidigare lag) här hemma, i Umeå. men det betyder OCKSÅ, att JAG (och cornelia, karin, empan o sophia!) ska få åka HEM, till gästrikland, med VÅRT innebandylag, och spela macth! På jernvallen dessutom. Och I gävle. Fy i tusan. Så roligt. Kross.
Var nyss iväg och kissade förresten, då slog tanken mig; Vi har gått i skolan i 1 månad, och vi har inte gjort mycket hittils inte. Alltså. Jättelite. Men det är skönt. Att ha det så ibland. 
Kommer inge bilder på ett tag nu, för jag har visst omgjort hela min datte, så allt är borta. Men har spart över det på empans hårddisk, så det blir bra!! 

Nu har jag bloggat, igen. Ska hålla igång! 
Hoppas ni mår bra, alla, som faktiskt läser min tomma blogg.
P.S Julia är bäst.
P.S 2 MAJA♥

...

underbara känsla 

kanske världens bästa spotify-lista, när du bara vill vara för dig själv. ♥

!!!!!!

Heyyy! Har i ärlighetens namn i princip glömt bort att jag har blogg. Fruktansvärt dåligt av mig, det ska sägas. Och på mitt nya "boende" så har jag inget internet heller, så blogginlägg kommer att komma under dagarna då jag befinner mig i skolan! Men det kan ju bli bra det också hörni :) Eller så får jag snutta lite på Johans internet om jag är hemma hos honom. Låter ju som en bra idé dä!

Just nu sitter jag på en psykologilektion och lyssnar på Ola som snackar om Neuroser. Inte jättespännande, men det går väl an... Ska gå lite tidigare i efm så jag hinner till tingsrätten till kl 16. Hoppas ni har det braa! Skriver ikväll igen, puss :D:D

RSS 2.0