THE WORLD'S GREATEST

Vad händer med livet?

WITHOUT YOU

► play the moments

▌▌ pause the memories

■ stop the pain

◄◄ rewind the happiness

DRIVING ONE OF YOUR CARS

HEJ! 
Vinst mot Umeå City igår med 7-5, redigt sköönt. Spelade första perioden, trots det och trots att jag missade exakt alla lägen jag hade, så är jag nog nöjd. Eller jag borde vara det, fick mycket beröm efter matchen iallafall. Men men, så är det. NU sitter jag på skolan, ska plugga ihop en rörelseuppgift med Ottaaaaaarrrrrrrr. Kommer nog att bli bra, bara vi kommer igång så.
Träningsledig idag, skönt. JUSTJA, gjorde ju fystester på idrottsmedicin igår, haha fyfaaaan.
Kom dit, fick lägga mig på en brits, dem drog in en spruta i min arm så dem kunde ta blod från mig var tredje minut osv. Kollade blodvärdet, hade alldeles för lågt, 122. En idrottande kvinna skulle helst ligga mellan  130-150. Så de blir att dra i sig blodsaft o grejer. Sen tejpade dem massa tejp på näsan, sådan tejp man har när man tejpar fötterna typ, aaaaj vad ont det gjorde att dra bort sen. Jaja, sen fick jag en gasmask över ansiktet och en slang o massa sådant, sen var de bara att sätta sig på cykeln och trampa tills man inte orkade mer. Dem ökade tyngden med 30w/3e minut. Så det var rejäält tungt på slutet ska ni ha klart för er. Orkade inte mer än 23 min, men ja, det var spännande. Fick reda på massa roliga värden osv.
Som sagt träningsledig idag, men inte blir man ledig för det inte. Har massa saker som står på schemat, städning av mitt rum, städning av elevhemmet, tvätt, HANDLA(!!!), svälter ju där hemma förtusan, haha. Kanske lika bra de!:)
Som sagt, mycket som ska hinnas med, men det brukar alltid lösa sig på någorlunda vis iallafall.
Var hem till Evelinas nya lya på näckrosvägen i måndags, åh hejochhåååå SÅ FIN DEN VAR. Blev helt kär. Jag vill också ha mitt eget nu. Få fixa som man vill, göra vad man vill, sova när man vill, äta vad man vill, plugga när man vill, bara göra som man vill! Suck..... Jättefin var den iallafall, en supermysig, superliten etta, alldeles för sig själv. Ni hör ju själva hur underbart det låter, mumma!
Men dax att göra lite nytta, snart historia igen. Med lisa. Alltid lika spännande.

HALF OF MY HEART

HEJ! 
Sitter på nolia nu, ska just springa iväg och byta om lite snabbt, träningsdaxxxx.
Ny vecka nya tag, idag. Men nu ska jag rusa, skriver senare ikväll, kanske! Puss och hej

SAGOLAND

Hej bloggen. Tog mig en skön sovmorgon i morse, men sängen var så överdrivet skön, jag och karin! Men det vare värt, hehe. Jobbig dag framför mig idag, hetsa hem efter skolan som slutar 15.40, plugga svenska och engelska, inlämning som MÅSTE bli klart idag. Sen ska jag göra en idrottsredovisning med Oscar som vi ska göra imon, hehe.
Har också match ikväll, så det känns ju inte superkul med allt som ska göras. Ska även städa toaletten........
MEN SEN ÄR DET HELG!!! :DDDD fan vad härligt, taggat och bara så himla underba-a-a-aaaaarrttt.
PUSS SÖTISAR

INGA PROBLEM

Sverige i ledning efter första perioden, 2-1 och Karin Nygren min älskling HAR GJORT MÅÅÅL! Blir så glad och STOLT.
Puss och ojojoooj vad du är bra. En kasse till innan matchen är slut nu sunshine :D

DROPS OF JUPITER

Godmorgon, har varit vaken i en timme snart. Eller nä nu ljög jag allt, men i 30 min iallafall. Skulle visst se u19 damerna mot Schweiz nu kl 10, MEN DET FUNKAR INTE. Och jag blir så less, så himla less..... Carro lirar 2a femman och Cornelia och Karin i 3e, Jullan på bänk tillsammans med Emma. That's my lads! Jaja, får väl läsa om matchen sen då, menååååhhhhh vad ledsen jag blir, vill verkligen se!! Men lycka till tjejer, kör hårt. Så ses vi på innebandy.se senare, suuuuuck. 
Aja, tar väl mig upp för lite frukost istället jag då. Adjöken så länge!

BREATHE

Hofors vann, jag firade med chips och prat med en mycket god vän. GÖTT.
Träffade mycket underbart folk på hallen som jag saknat riktigt mycket och det var riktigt trevligt.
Nu är jag trött som en överkörd älg, ska sova. Upp om 8 timmar och 2 minuter. Blir att se u19 damerna mot Schweiz då, HEJJA CONNE, KARIN OCH CARROOO! fan vad grymt. 

Så, godnatt min söta :)
pusssssss
p.s sista dagen hemma i hoffe imon, tiden bara rinner iväg. Märkligt.

TURN THE LIGHTS OFF

Men oj i stugan vad tiden går saktaaaaaaaaaaaa. Får ju abstinens här hemma, nananaaaaa.
WHAT TO DO. Victor svarar inte heller så han får väl stanna hemma från innebandyn han då, tråke. 
Jävligt blek känner jag mig också. För den delen. Haha.

A MOMENT LIKE THIS

Mätt, proppmätt. Spaghetti och köttfärssås satt bra i min tomma mage, guse gött de var, tack mamiii!! 
Nu blir det en skön och välbehövlig powernap känner jag, ja, så får det bli :)
puss godingar
lite stek i solen sku man inte tacka nej till nu inteeee. NÄ......
blir ju inte mindre sugen när man pratar med fanny som är i egypten, 10 pooler på hotellet och havet just utanför, korallrev och grejer. Strålande sol och inte ett mooooln.

MINNET ÄR BRA, MEN KORT.

Ja, för så är det. 
Glömde skriva att det blir innebandy ikväll, HEHE. Det som mitt inlägg skulle bestå av egentligen, hur min kväll såg ut. Men nu vet ni, jag ska på match ikväll, glo på Hoffes herrar som möter Skutskär, faaan vad spännande!
Och justja, var in till falun och tränade igår, fasen vad roligt det var, och inte nog med det, det gick riktigt jävla bra också! Faan vad kul :) Dock förstörde man ju knät igen med 5 min kvar av sista perioden. Men det är skitsamma, jag är nöjd över min insats, GREAT! Inte ofta det händer. Jag är väldigt skeptisk till att det är något med knät, men jag vet inte, ska väl kolla upp det, som han sa åt mig. (Ont i ledkapslen, och där sitter menisken..) INGEN FARA FARMOR.
latero snyggos, puss

NÄR DET ÄNTLIGEN ÄR ÖVER

TJABBA!
Varit en sväng till valbo med mami. Hittade lite nytt, två par skor bla, så det var gött. Ligger hemma i sängen och softar lite nu, ska vila en stund, lite musik eller en bra film. Hoppas det är mat snart, för jag är så himla hungrig.
Fick lite Melissa Horn-vibbar precis, så nu är det hennes ljuva stämma som kommer ut ur högtalarna här hemma. Underbart. Bra. Fantastisk.
Började denna vecka med att sova i riktigt bra tid, men nu har det gått utför och man stänger inte de gröna förrän runt två, suck.... Blir så less. Har skolarbete som ska göras också, faaan. Men det får bli, när det blir, helt enkelt! 
Inte prio 1 såhär på lovtider, även fast det borde vara det. 
NÄÄÄÄ hörrni, ska dra.
PUSS

THE END'S NOT NEAR

Nu ni mina vänner, ska jag ut och köra lite bil!!! Ja, ni hörde rätt. Jag, jennifer, ska sitta bakom ratten. hej och hå. 
Får se hur det går och om vi kommer hem med en hel bil sen :D nää men det ska väl gå bra, kan ju inte vara så svårt att gasa och svänga omkring lite :) väntar bara på att mami ska duscha klart nu, så vi kan ut o gäääsa lite, hähä. Var tar veckan vägen egentligen? I morgon ska jag träffa emma, sedan in till falun och träna lite. Torsdag ska jag träffa lillebror filip, fredag äta hos mormor och på lördag åker jag tydligen uppåt igen. Sjukt.
Nää nu ska jag göra en fläta i lilla luggen och platta igenom håret, sen är jag redo för lite driving!
Ha en bra dag mina söta, pussar

FEELS LIKE HOME

Jahaja, SM igår gick ju käpprätt åt skogen. Förlust i alla matcher med 2-1, kul. Men vi glömmer det.
Kom hem strax efter 21 igår tror jag, somnade 22.30 och sov som en stock. Blev väckt 10.30 i morse, kände mig inte utvilad på en fläck, trots 12 timmars sömn.. Har just precis duschat, mormor ska komma förbi snart. Just hemkommen från Turkiet är hon också, så hon lär ju vara svart nu. Senare ska jag möta Victor som kommer med tåget från jobbet, ska vi glida iväg lite och snacka av oss. Ska kanske försöka lura med honom till Valbo(?) också. Vi får se hur det slutar. Annars så erbjuder inte dagen allt för mycket, hofors levererar inte, om man säger så! Hörde något om innebandyturnering för BHS imon på hallen iallafall, kan ju bli roligt! 

Men jag ska dra igång med lite tillsnyggning av mig själv nu minsann, så man kan gå utanför dörren! :* ha en bra måndag sötnosar, over and ooooout. PUSS

RSS 2.0