FAKTA

Cornelia Fjellstedt är en kort och mörkhårig tjej som just nu bor i Umeå men har under hela sitt liv bott i Sandviken. Hennes familj består av mamma maria som är en mycket glad och sprallig kvinna på 50 höstar, snart 51. Mamma maria håller på med allt från skidåkning till att bara chilla i varmvattenbassängen på parkbadet, en mycket uppskattad kund. Cornelias pappa heter Stefan och är också en trogen sandvikare som dock befinner på playan i thailand just nu. inte helt rättvist tycker vi på blogg.se  . stefan är annars en väldigt aktividrottare som varit en riktig legendar på bandy! tro det eller ej. Cornelias syster frida är en duktig skriverska som tidigare hade ett eget uppslag i en kommunal tidning på hemmaplan! wow. just nu bor hon i jönköping och pluggar till något sådant där extremt som jag inte minns vad det heter. där bor hon med sin pojkvän robin. mycket gulligt par. kan till att bli hollywoods hetaste kändispar om något år, då när frida är den mest eftertraktade, ja vad hon nu utbildar sig till.. det ser vi fram emot.
Men nog om hennes familj. Cornelia, vem är då hon? Jo, hon är född den 11e juni, i början på sommaren vill säga. Härlig årstid det där. På fritiden när cornelia inte går i skolan så sitter hon mest hemma och filosiferar på sin sängkant och pratar med mannen-under-sängen. en väldigt trevlig prick. Cornelia startade sin innebandykarriär i HAGARS IBK. inte dåligt. Hon var där en mycket viktig spelare, hon skötte sin roll som bänkvärmare alldeles yyyypperligt. Kan ha varit tack vare henne som dem vann alla cuper som dom faktiskt ställde upp i. Bra jobbat! Cornelia tycker att köttbullar och makaroner är de där lilla extra i livet, det extra som vi alla behöver för att kunna sätta leendet på läpparna varje dag. Om hon inte fått i sig sin kur av köttbullar och makkisar så kan hon ha en ruskig förmåga att blir hemskt, hemskt arg på allt som rör sig närmare än 5m. Då är det liksom inte jätteroligt att heta Jennifer Cliffoord heller. Vi har sett att dessa två kan ha väldiga fighter vissa stunder. Men vi lyckas alltid öppna ögonen för det när det är Cornelia som ligger på marken och tjuter. Varför det är så vet vi inte riktigt. Kan det vara så att jennifer är starakare än detta vilddjur? Kan vara så.
Cornelia tycker hemsky mycket om cookies från subway också. Vilket man kanske kan räkna ut, utan att egentligen veta om det. Men jag ska inte gå in på några detaljer utan stannar här.
Hur fungerar skolan för fröken Fjellstedt då? jo tack. hehehehe. NK och matte är hennes absoluta favoriter. Hörde även att hon börjat hänga med våran engelskafröken ingrid nu om kvällarna för att höja sitt betyg där. Kan det vara ingrid som ligger under hennes säng om nätterna? Vem vet, vem vet..
Jag hoppas verkliiiigen att innabandy.se har fel när dem säger att hon väget 0kilo och är 0cm lång!
Nu ska vi gå på kafferast och det är slut på fakta om dagens, ja, dagens jerk för idag. tacktack! hejdå

Kommentarer
Postat av: Marie

Du är rolig du;))

2010-03-23 @ 19:14:44
Postat av: Rayanfredrikke

Just checking to see if my dad s guest book is working, not that I don not believe him. I might just have to have one of these myself.

2011-02-22 @ 15:37:53
URL: http://rayanfredrikke.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0