torsdag.

HEJ bloggen :) dåligt med uppdatering nu, men har inget internet hemma på elevhemmet nu för tiden, den vi snodde av har visst flyttat, hehe! men vi ska se till att fixa till dedär så snart som det gååår.
aja, vad händer?? hm, ja. är uppe i umeå igen nu som sagt, kom i lördagsnatt, eller ja, söndagmorgon var det, halv fem typ. trött tjej! sov länge sen iaf, gjorde ingenting på söndagen, packade upp och handlade, typ. måndag var det skola, seeeeegt. men sen har veckan flytit på, fått slutbetyget i drama. tråkigt att draman är slut förresten, hur tråkigt som helst! ingen drama betyder ingen joss. :( åh.
nyss haft NK prov med maggan, fan vilken kung jag var. gick ju riktigt jäädra bra! eller????? hihi, time will show.
sitter och väntar på engelskalektion nu med lovely INGRID. kan inte läxan men de får hon leva med.
har bra musik i öronen och de är sköööönt. hungrig som en ko är jag också. men efter denna lektion äre mat, får se om d blir skolmat eller subway, hihi. har hål till klockan tre sen iaf, svenska då sen slutttttt. träna som gäller då, blir löpning idag. kollade på en galen film med fredrik igår- Jennifers Body, den var sjuk! riktigt sjuk.
var SÅ nära på att ligga kvar med grabben i morse, var så galet trött och bläää. dessutom blev d inte lättare av att han låg kvar där i sängen och hade sovmorgon.
det blir bio i morgon också, Avatar i 3D.grymt! blir med Natalie Öberg och älskling. grym fredag känner jag, sovmorgon till 10.40, då innebandy, sen data och sist friluftsliv. sen mat och bio. skönt.

nu ska jag vara lite aktiv på engelskan, hörs väl av inom kort, hehe. ha det så bra. PUSS.



GRATTIS CARRO!


Kommentarer
Postat av: ija

Ja det var bra att du skrev lite vad som händer i norr.

2010-01-14 @ 21:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0